Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Έλα ντεnothu έγραψε:Αυτος φταει που ολοι σ αυτην την χωρα ειναι μαλακες και λερες;
Γιατί να το κάνει αυτός και ο Σάββας δεν έδωσαν ποτέ δικαιώματα.... Τους δικούς μας τους χλευαζουμε με την πρώτη ευκαιρίαnothu έγραψε:Γιατι δεν το κανεις με του καραπαπα τα ποστ;
Τα σχόλια του τρακη τα διαβάζετε που είναι και πρόεδρος και πως αντιδραν οι βαζελοι;
Γιατί τον έχω χεσμένο το μαλάκα.
Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ έχω απαίτηση να είναι σοβαρότερη του Καραπαπάρα.
Από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ έχω απαίτηση να είναι σοβαρότερη του Καραπαπάρα.
Κάποια σχόλια του είναι εύστοχα κάποια όχι είναι όμως δικός μας.... Στην ίδια πλευρά είμαστε
Πολύ χειρότερα είπαν αυτοί που ανέφερα παραπάνω αλλά εκεί κιχ....
Πολύ χειρότερα είπαν αυτοί που ανέφερα παραπάνω αλλά εκεί κιχ....
ακριβώς.
εξάλλου ο Ιβάν είπε πρόσφατα ότι ο Γιώργος είναι από τους ανθρώπους που μπορεί κάποιος να λερώσει πολύ εύκολα.
Δεν το είπε τυχαία.
ok το παιδί δεν είναι ακόμα έτοιμο για πιο ψηλά,ίσως κάποτε γίνει έτοιμος ίσως όχι.
τα αισθήματα του πάντως προς την ομάδα δεν αμφισβητούνται.
Και εγώ έχω ασκήσει κριτική στο παρελθόν για δηλώσεις του,αλλά δεν χρειάζεται να τον ξεσκίζουμε σε κάθε ευκαιρία.
Έχει πολλά στραβά γύρω και έξω από την ομάδα που αξίζουν πολύ περισσότερο ξέσκισμα.
παν μέτρον άριστον. και για αυτόν και για εμάς
εξάλλου ο Ιβάν είπε πρόσφατα ότι ο Γιώργος είναι από τους ανθρώπους που μπορεί κάποιος να λερώσει πολύ εύκολα.
Δεν το είπε τυχαία.
ok το παιδί δεν είναι ακόμα έτοιμο για πιο ψηλά,ίσως κάποτε γίνει έτοιμος ίσως όχι.
Και εγώ έχω ασκήσει κριτική στο παρελθόν για δηλώσεις του,αλλά δεν χρειάζεται να τον ξεσκίζουμε σε κάθε ευκαιρία.
Έχει πολλά στραβά γύρω και έξω από την ομάδα που αξίζουν πολύ περισσότερο ξέσκισμα.
Προσωπικα σαν ανθρωπο δεν μ'αρεσουν οι γραφικοτητες.Σοβαροτητα και μετριοπαθεια ειναι χαρακτηριστικα ενος ποιοτικου ανθρωπου και δεν ξερω σε τι ειδους οπαδους απευθυνεται με αυτα που γραφει ο γιος του Σαββιδη.
Η πρεπει να του ειπε ο πρωθυπουργος οτι θα δωσει το πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ και να γραφει οτι γραφει η θα εκτεθει ανεπανορθωτα. Το μονο που δεν θελουμε ειναι εναν γιαννακοπουλο τζουνιορ ειλικρινα.
Εν πασει περιπτωση,εγω θα ξανασχολιασω στο συγκεκριμενο τοπικ οταν τελειωσουν τα δικαστικα με εφεσεις και λοιπα και ελπιζω αυτη η σιγουρια και αλαζονια(?) που βγαζει να τον δικαιωσει στο τελος γιατι θα εκτεθει ανεπανορθωτα στα ματια αρκετων συνοπαδων
Η πρεπει να του ειπε ο πρωθυπουργος οτι θα δωσει το πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ και να γραφει οτι γραφει η θα εκτεθει ανεπανορθωτα. Το μονο που δεν θελουμε ειναι εναν γιαννακοπουλο τζουνιορ ειλικρινα.
Εν πασει περιπτωση,εγω θα ξανασχολιασω στο συγκεκριμενο τοπικ οταν τελειωσουν τα δικαστικα με εφεσεις και λοιπα και ελπιζω αυτη η σιγουρια και αλαζονια(?) που βγαζει να τον δικαιωσει στο τελος γιατι θα εκτεθει ανεπανορθωτα στα ματια αρκετων συνοπαδων
+ 1...alp920 έγραψε:Ακριβώς.
Εξάλλου ο Ιβάν είπε πρόσφατα ότι ο Γιώργος είναι από τους ανθρώπους που μπορεί κάποιος να λερώσει πολύ εύκολα.
Δεν το είπε τυχαία.
Τα αισθήματα του πάντως προς την ομάδα δεν αμφισβητούνται.
Παν μέτρον άριστον όμως και για αυτόν και για εμάς
Δεν θα 'γραφα τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο αδερφέ...

Ακριβώς έτσι είναιalp920 έγραψε:ακριβώς.
Δεν το είπε τυχαία.
Εκνευριστικός με αυτά που κάνει. Ώρες-ώρες δίνει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι του και "είμαι αφεντικό κάνω ότι γουστάρω". Χαζά posts συνεχώς τα οποία σβήνει μετά από λίγη ώρα γιατί κατάλαβε ότι κάνει βλακείες, και το κάνει κατ΄επανάληψη(το έκανε και σήμερα).
Γενικά είμαι ευγνώμων για τη προσφορά στην ομάδα, αλλά στον πατέρα του. Όχι στο κάθε κακομαθημένο που είναι ολόκληρος άντρας και κάνει κατ΄εξακολούθηση τέτοια λάθη που εκθέτουν την ομάδα γιατί και πράγματα που δε πρέπει να λέγονται λέει και χαζά ποστς αφορμή για δούλεμα κάνει.
Τον είχα πετύχει και μια βδομάδα πριν σε ένα live στο instagram, πολύ υφάκι και υποτίμηση, δε βγαίνεις να λες όταν είσαι σοβαρός στα live στους οπαδούς "come on guys, relax with Berg, he's fuckin' old!".
Τέλοσπαντων
Γενικά είμαι ευγνώμων για τη προσφορά στην ομάδα, αλλά στον πατέρα του. Όχι στο κάθε κακομαθημένο που είναι ολόκληρος άντρας και κάνει κατ΄εξακολούθηση τέτοια λάθη που εκθέτουν την ομάδα γιατί και πράγματα που δε πρέπει να λέγονται λέει και χαζά ποστς αφορμή για δούλεμα κάνει.
Τον είχα πετύχει και μια βδομάδα πριν σε ένα live στο instagram, πολύ υφάκι και υποτίμηση, δε βγαίνεις να λες όταν είσαι σοβαρός στα live στους οπαδούς "come on guys, relax with Berg, he's fuckin' old!".
Τέλοσπαντων
Είναι αυτό που είπε και ο Ιβάν τον Γιώργο πρέπει να το προστατέψει.... Από κει και πέρα πρέπει να τον έχουμε ζεστό για αργότερα μαθαίνει είναι 25 χρόνων σε 10 χρόνια θα έχει μάθει πολλά.... Όσο για το ποιος κάνει κουμάντο σίγουρα κάνει μόνο ο Ιβάν..... Αν δεν θες να τον διαβάζεις δεν ασχολείσαι, και επειδή λεν κάποιοι ότι μας κάνει ρεζίλι να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι ασχολούνται μόνο με τι λέει και τι κάνει ο Ιβάν.......Hermann έγραψε:Εκνευριστικός με αυτά που κάνει. Ώρες-ώρες δίνει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι του και "είμαι αφεντικό κάνω ότι γουστάρω". Χαζά posts συνεχώς τα οποία σβήνει μετά από λίγη ώρα γιατί κατάλαβε ότι κάνει βλακείες, και το κάνει κατ΄επανάληψη(το έκανε και σήμερα).
Τέλοσπαντων
- Sick Bastard
Ιβαν μπροστά και Γιώργος πίσω, σε παλιότερη φωτογραφία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Τρί 25 Απρ 2017, 19:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντάξει αυτά που λέω είναι και θέμα χαρακτήρα λίγο, δεν αλλάζουν εμπειρικά κάποια πράγματα. Εν πάσει περιπτώσει, πρέπει να υπάρχει κάποια σοβαρότητα. Τέλοσπαντων, ελπίζω να σταματήσει γιατί σήμερα πάλι έκανε μ*λακία και το κατέβασε.eorptol1 έγραψε:Είναι αυτό που είπε και ο Ιβάν τον Γιώργο πρέπει να το προστατέψει.... Από κει και πέρα πρέπει να τον έχουμε ζεστό για αργότερα μαθαίνει είναι 25 χρόνων σε 10 χρόνια θα έχει μάθει πολλά.... Όσο για το ποιος κάνει κουμάντο σίγουρα κάνει μόνο ο Ιβάν..... Αν δεν θες να τον διαβάζεις δεν ασχολείσαι, και επειδή λεν κάποιοι ότι μας κάνει ρεζίλι να είσαι σίγουρος ότι οι άλλοι ασχολούνται μόνο με τι λέει και τι κάνει ο Ιβάν.......Hermann έγραψε:Εκνευριστικός με αυτά που κάνει. Ώρες-ώρες δίνει την εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ είναι το παιχνίδι του και "είμαι αφεντικό κάνω ότι γουστάρω". Χαζά posts συνεχώς τα οποία σβήνει μετά από λίγη ώρα γιατί κατάλαβε ότι κάνει βλακείες, και το κάνει κατ΄επανάληψη(το έκανε και σήμερα).
Τέλοσπαντων