Σχόλια για Liberofm

Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Re: Σχόλια για Liberofm

Δημοσίευση από sakisxxx »

Ειχα ξεχασει οτι υπαρχει ακομη αυτος ο σταθμος…. ;) ;) ;) ;)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Α το βρηκα ρε αδερφε...... Απλά εγώ δεν έβαζα το "ρ" μέσα στη λέξη γιαυτό μου έβγαιναν πιο λίγα τα γράμματα.

Επομένως οι μπλε βάζουν τοσα Χ , όσο τα γραμματα της λέξης.. καλό αυτό !
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

τι λες ρε κατεστραμενε σιγα μην τα μετραω κιολας... :lol: :lol: μηπως να σας πεταω και κανενα σταυρολεξο να εχετε να ασχολειστε κιολας??? :mrgreen: :mrgreen:
thief

Δημοσίευση από thief »

giapas έγραψε: Να ξέρω αν έχει νόημα να μαντεύω τις βρισιες!! Παράδειγμα σπάω το κεφάλι μου " τι λέει η μουσάτη χχχχχχχ " . Με 6 γραμματα μου βγαίνει , αλλά με 7 όχι. Μετά πρεπει να πάω στα 8 για να βρω λέξη
:lol: :lol: :lol:

άντε αφού ο Sera είπε ότι δεν της μετράει ας βοηθήσω...

Π_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ α

12 γράμματα σύνθετη λέξη υπάρχει λ και ν.... :D
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Διαλέγω το β. Αν δεν υπάρχει,ζωγράφισε ένα κεφάλι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελα μαζευτειτε μην το κανουμε παιδικη χαρα... 8-)
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Βρε τι είναι αυτά που ακούν τα αυτάκια μου και δεν τα βουλώνουν με στόκο τα χεράκια μου.

Ο τζιπάκιας είπε ότι την μεταγραφή του Γιακουίντα στον γκέυ την χάλασε ο ΠΑΟΚ μέσο των
επενδυτών που ήθελαν να τον φέρουν σε εμάς. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Sera4 έγραψε:τι λες ρε κατεστραμενε σιγα μην τα μετραω κιολας... :lol: :lol: μηπως να σας πεταω και κανενα σταυρολεξο να εχετε να ασχολειστε κιολας??? :mrgreen: :mrgreen:
Μαλακία σου που το ξεκαθάρισες. Χάθηκε όλη η μαγεία. :cry:

Σχετικά με τον λίμπερο και κάθε κατινοσταθμό: είναι κοινή πρακτική η δημιουργία τεχνιτών εντάσεων και προστριβών προς άνοδο των ποσοστών. Μη τσιμπάτε και γράφτε τους.
Ο κάθε σταθμός έχει τους ακροατές που του αξίζουν όπως και ο κάθε ακροατής ακούει τον σταθμό που του αξίζει.
thief

Δημοσίευση από thief »

Doomlord4 έγραψε:Διαλέγω το β. Αν δεν υπάρχει,ζωγράφισε ένα κεφάλι :opaokara:
Doomlord4 ως στατιστικολόγος του forum περίμενα καλύτερα από σένα... :lol:

τρίτο γράμμα το λ, έκτο το π και ένατο το τ.... :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

φτανει ειπαμε ον τοπικ απο εδω και περα γιατι τα αλλα θα πανε στα αζητητα... 8-)
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δεν είσαι σουλτάνας γιος ούτε ψεύτης ούτε προπαγανδιστής ούτε στραβόστομο λαμόγιο. Όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες πρέπει να σε ακούνε και να κάνει εκπομπές ο υπέροχος ελεύθερος σταθμός για πάντα.

Μην ακούτε τα σκ@τοραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Αν σας λείπει ζαπρέ, έμαθα ότι τα στρατιωτικά νοσοκομεία θα δίνουν μεθαδόνη από εδώ και πέρα.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Doomlord4 έγραψε:Διαλέγω το β. Αν δεν υπάρχει,ζωγράφισε ένα κεφάλι :opaokara:
Με πέθανες ρε! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ρε Σέρα, άσε τον κόσμο να κάνει λίγο χαβαλέ. Μή το ένα, μή το άλλο, φόρουμ είμαστε, όχι στρατόπεδο! :lol:
Και σιγά το τόπικ που το χαλάμε κιόλας...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

άντε μπράβο να αποκτήσει και λίγο επίπεδο το τόπικ.

Υ.Γ. άκουσα ότι κάποιες από τις διαφημίσεις που παίζει είναι μούφα, ότι δηλαδή δεν τις πληρώνεται αλλά τις παίζει για να φαίνεται ότι έχει "κίνηση" το μαγαζί. Ξέρει κανείς αν ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

:D Ήθελα να πω τι νόμιζα για την λέξη αλλά το κόβω εδώ δυστυχώς,για να μη φάμε σβήσιμο! 8-)

Για τις διαφημίσεις που λες δεν ξέρω αν είναι μούφα,αλλά μέχρι και πέρυσι που τους ψιλοάκουγα,είχαν 25' διαφημίσεις 35' "εκπομπή"....
Αίσχος και εμετός.... :evil:

Επίσης δεν ξέρω αν μου επιτρέπετε να αναφέρω για ένα υποθετικό σύμπαν όπου οι δημοσιογράφοι τα παίρνουν από προπονητές για "στήριξη",αλλιώς,πόλεμος....
Αν δεν μου επιτρέπετε,δεν το γράφω :mrgreen:

Όσο για τον μουσάτο,μου είναι λίγο αντιπαθής ο πλ@κ@μ@@νοβ:opaokara:
Άβαταρ μέλους
peackok

Δημοσίευση από peackok »

Είναι με διαφορά ο πιο ενδιαφέρον σταθμός.

Το θέμα είναι άλλο για 'μένα.

Αυτός που με έκανε να ακούω τον συγκεκριμένο σταθμό είναι πλέον και αυτός που με κάνει να θέλω να αλλάξω συχνότητα.

Αναφέρομαι στον Γιώργο Ζαγόρα.

Ήταν (όπως είπα και πιο πάνω) αυτός που με έκανε να ακούσω για πρώτη φορά τον σταθμό.

Μου άρεσε πάντα ο τρόπος που μετέδιδε αυτό που σκεπτόταν και τον θαύμαζα από μικρή σχετικά ηλικία (εκεί γύρο στα 16-18) όταν μαζί με τον Νίκο Τζατζαρά και τον (αν δεν κάνω λάθος) Κώστα Χίτα παρουσίαζαν αθλητική τηλεοπτική εκπομπή ο τίτλος της οποίας μου διαφεύγει αυτή την στιγμή.

Κάτι στην πορεία όμως άλλαξε.

Έχει υιοθετήσει το στιλάκι του δασκαλάκου που σου αφήνει το πεδίο ελεύθερο να αναπτύξεις την σκέψη σου μέσα από ερωτήσεις που σου κάνει δείχνοντας σαν δασκαλάκος όπως είπα και πιο πριν ότι θέλει να σε κατευθύνει σε συγκεκριμένη πορεία η οποία εκ των προτέρων όμως είναι διαγεγραμμένη.

Οι ερωτήσεις του και η απαντήσεις του πάντα και σε όλους ίδιες...

α) Εσύ τι λες;
β) Και για πες...
γ) Α! Ώστε έτσι, ε;
δ) Ε, ναι μωρέ..
ε) Μάλιστα
κτλ κτλ κτλ

Είναι πλέον ικανός να βγάλει 4 ώρες εκπομπή την ημέρα (2 το μεσημέρι και 2 τα μεσάνυχτα) με αυτές τις λίγες κουβεντούλες και όταν βαριέται ακόμα περισσότερο θα βγάλει και κανένα ρεπόρτερ του (βλέπε Δημήτρη Τζορμπατζόγλου) να του γεμίσει λίγο από τον ανελέητο χρόνο που του απομένει....

Εν κατακλείδι, φαίνεται πως πλέον το βαριέται αυτό που κάνει, δείχνει σαν να μην έχει στάλα ενδιαφέρον.

Πραγματικά Γιώργο αν τύχη και διαβάσεις αυτό που έγραψα λάβε το έστω και λίγο υπόψη σου. ΚΟΥΡΑΣΕΣ.

Αν βάλεις να ακούσεις μία εκπομπή σου στις 29-08-2010 και μία άλλη στις 29-8-2011 θα καταλάβεις ότι δεν διαφέρουν σε τίποτα μη σου πω πως και εσύ ο ίδιος θα νομίζεις πως είναι μία εκπομπή και όχι δύο διαφορετικές.

Τα ίδια λόγια
Η ίδια ροή
Τα ίδια άτομα.

ΑΥΤΑ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ραδιόφωνα”