7.Eyal Golasa
- back in black
Re: 7.Eyal Golasa
Αν είναι δυνατόν! Ο μίστερ 0 σε όλα εδώ και 2 χρόνια και ακόμα να τον ξεφορτωθούμε.
Δεν μπορούν να σου βγαίνουν όλοι οι παίκτες στις μεταγραφές. Το ερώτημα το δικό μου είναι για ποιο λόγο εξακολουθεί να παίζει, και μάλιστα στη θέση πιο ικανού παίκτη ( Κατσε ).
- hasio_john
Σε αυτό αδερφέ μόνο ο προπονητής μπορεί ν' απαντήσει!spyretto έγραψε:Δεν μπορούν να σου βγαίνουν όλοι οι παίκτες στις μεταγραφές. Το ερώτημα το δικό μου είναι για ποιο λόγο εξακολουθεί να παίζει, και μάλιστα στη θέση πιο ικανού παίκτη ( Κατσε ).
Βέβαια δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω γιατί θα μας την πέσουν μερικοί..
Γκολάσα, ζήτα από μόνος σου να μην ξαναμπείς στο γήπεδο!
- john4serres
Καμία συγγνώμη αδερφέ. Μαζί σουABOLEYTOI έγραψε:Σε εβρισα ασχημα σημερα στο γηπεδο. Συγγνωμη.
- The_Stalker
ϊσως να μην έχω εκφραστεί ποτέ έτσι για παίκτη του ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα ήσουν για ΦΤΥΣΙΜΟ. Και το λέω γιατί δεν είδα την παραμικρή διάθεση να κάνεις οτιδήποτε. Άμα δε θες, βρες ομάδα και εξαφανίσου από τη ζωή μας.
- john4serres
Εγώ δεν τον έβρισα αυτόν, αλλά αυτούς που τον κρατάνε και τον βάζουν μέσα.ABOLEYTOI έγραψε:Σε εβρισα ασχημα σημερα στο γηπεδο. Συγγνωμη.
Αν έμπαινα εγώ στα 40 μου δεν θα προλάβαινα να κάνω τόσα λάθη
SM-G920F
Καλα το ξεκινησατε το καλοκαιρι για αποδεσμευση, τι το αλλαξατε;
Δεν εχει κανενα μελλον εδω. Δυστυχως, μηδεν σε ολα
Δεν εχει κανενα μελλον εδω. Δυστυχως, μηδεν σε ολα
Αδερφέ, δεν νομίζω να υπάρχει ομάδα στον πλανήτη γη που να τον χρειάζεται αυτόν.
Δεν έχω δει πιο ανούσιο ποδοσφαιριστή ever. Μιλάω συνολικά στο άθροισμα. Μπορεί να κάνει μια καλή προσπάθεια και δέκα παπαριες
SM-G920F
Δεν έχω δει πιο ανούσιο ποδοσφαιριστή ever. Μιλάω συνολικά στο άθροισμα. Μπορεί να κάνει μια καλή προσπάθεια και δέκα παπαριες
SM-G920F
- desperando
- Επικοινωνία:
Kαλη συνεχεια στην καριερα σου.Εκτος ΠΑΟΚ φυσικα.Αχρωμος,αοσμος,ανοστος και σημερα και χωρις διαθεση..
2 ετος του Γκολασα στον ΠΑΟΚ ουτε γκολ ουτε τελικη
να τον κρατησουμε και αυτον στο τριετες πλανο που εχουμε μπας και του χρονου τετοιο καιρο καταλαβουμε οτι δεν κανει
να τον κρατησουμε και αυτον στο τριετες πλανο που εχουμε μπας και του χρονου τετοιο καιρο καταλαβουμε οτι δεν κανει