Με τρέλα και κορδέλα θα πάμε φέτος, αρκεί να γίνουν σωστές επιλογές παικτών. Έτσι κι αλλιώς σχετική άνεση οικονομική σήμερα υπάρχει...
Πάρτους τα σώβρακα Άγγελε!
Ρώτα αύριο πρωί πρωί.. Τί γίνεται, με τον Παυλάρα!!!desperando έγραψε:η παε μαλλον με τρολαρει,ειχα κανει πριν κατι μερες θεμα με το ποτε θα γινει η προετοιμασια και που και την ιδια μερα η παε ανακοινωσε τις ημερομηνιες και το ξενοδοχειο .
σημερα ρωταω γιατι δεν εχει ανακοινωθει ο αγγελος και μετα απο μια ωρα βγαινει και η επισημη ανακοινωση.![]()
δεχομαι προσφορες για το ποια να ειναι η επομενη ερωτηση μου προς την παε
nikolasf έγραψε:Ρώτα αύριο πρωί πρωί.. Τί γίνεται, με τον Παυλάρα!!!desperando έγραψε:η παε μαλλον με τρολαρει,ειχα κανει πριν κατι μερες θεμα με το ποτε θα γινει η προετοιμασια και που και την ιδια μερα η παε ανακοινωσε τις ημερομηνιες και το ξενοδοχειο .
σημερα ρωταω γιατι δεν εχει ανακοινωθει ο αγγελος και μετα απο μια ωρα βγαινει και η επισημη ανακοινωση.![]()
δεχομαι προσφορες για το ποια να ειναι η επομενη ερωτηση μου προς την παε![]()
Έτσι είναι όταν πας για καφεδάκι με τον Stevens.desperando έγραψε:η παε μαλλον με τρολαρει,ειχα κανει πριν κατι μερες θεμα με το ποτε θα γινει η προετοιμασια και που και την ιδια μερα η παε ανακοινωσε τις ημερομηνιες και το ξενοδοχειο .
Κερνάω ουισκάκι αν τους ρωτήσεις "Πότε επιστρέφει ο Αντρέ(της Βάσως) ?"desperando έγραψε:η παε μαλλον με τρολαρει,ειχα κανει πριν κατι μερες θεμα με το ποτε θα γινει η προετοιμασια και που και την ιδια μερα η παε ανακοινωσε τις ημερομηνιες και το ξενοδοχειο .
http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... siadi-liveobanebane έγραψε:Θα υπαρχει διαδικτυακα η συνεντευξη του Αναστασιαδη live ξερει καποιος?
+++1926hulk4teo έγραψε:Και το Μαιο θα μαστε καλα,ο Θεος κ η Παναγια μαζι μας και ντου με την πρωτη στα αρδ!
Τα βλεπω απο αυριο τα αρδ δημοσιευματα ο Αγγελος δεν κανει τακτικη,δεν ξερει απο συγχρονο ποδοσφαιρο κτλ.
Καλη αρχη Αγγελε.Δεν σε γουσταρα καθολου σαν επιλογη ηρθες ομως και μακαρι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και η πιο επιτυχημενη σου στην ομαδα μας.Τον Μαιο να μαστε καλα ευχομαι κ εγω!![]()
Υ.Γ. Προς τα αγγελοσκυλα που πανηγυριζαν με τον ερχομο του μη τυχον δω κανα κραξιμο στην πρωτη στραβη.Σημειωμενους σας εχω εναν-εναν το νου σας!![]()
Υ.Γ. 2 Ελπιζω τουλαχιστον να τον αφησουμε να τελειωσει η χρονια γιατι εδω και δυο χρονια που διωχνουμε συνεχως τους προπονητες και τελειωνουμε με Γ.Χ. ειδαμε τα χαιρια μας.