Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Με Γαρπόζη μας έβγαλε στο σεντόνι ο Αγγελάρας... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Με τρέλα και κορδέλα θα πάμε φέτος, αρκεί να γίνουν σωστές επιλογές παικτών. Έτσι κι αλλιώς σχετική άνεση οικονομική σήμερα υπάρχει...

Πάρτους τα σώβρακα Άγγελε!
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Με το καλό...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Την αντίθεσή μου την έχω εκφράσει για την επάνοδο του Άγγελου,τον οποίο συμπαθώ και αναγνωρίζω το δέσιμο και την προσφορά του στην ομάδα.Το χρονικό σημείο της επιστροφής του ωστόσο για μένα είναι λάθος.Την περίοδο Δώνη θα'ταν χρήσιμη η παρουσία του.Οφείλαμε να πάμε και εν όψει της νέας περιόδου σε λύση Στίβενς τουλάχιστον.Αυτή νομίζω πως πρέπει να'ναι η κατεύθυνση.Αρκεί βέβαια ο Σαββίδης να μην παίρνει ... πρωτοβουλίες επί του αγωνιστικού.Αν δεν το χωνέψει πως,παρά το ότι πληρώνει,τα δικαιώματά του υπάρχει όριο που μπαίνουν στην μπάντα,Άγγελος και μας είναι και πολυτέλεια.
Κατόπιν όλων τούτων να ευχηθώ τα καλύτερα στον αγαπητό Άγγελο.Προς το συμφέρον όλων μας θα'ναι να πετύχει ό,τι περισσότερο γίνεται με την ομάδα.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

desperando έγραψε:η παε μαλλον με τρολαρει,ειχα κανει πριν κατι μερες θεμα με το ποτε θα γινει η προετοιμασια και που και την ιδια μερα η παε ανακοινωσε τις ημερομηνιες και το ξενοδοχειο .
σημερα ρωταω γιατι δεν εχει ανακοινωθει ο αγγελος και μετα απο μια ωρα βγαινει και η επισημη ανακοινωση. :mrgreen:

δεχομαι προσφορες για το ποια να ειναι η επομενη ερωτηση μου προς την παε :)
Ρώτα αύριο πρωί πρωί.. Τί γίνεται, με τον Παυλάρα!!! ;) ;)
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

nikolasf έγραψε:
desperando έγραψε:η παε μαλλον με τρολαρει,ειχα κανει πριν κατι μερες θεμα με το ποτε θα γινει η προετοιμασια και που και την ιδια μερα η παε ανακοινωσε τις ημερομηνιες και το ξενοδοχειο .
σημερα ρωταω γιατι δεν εχει ανακοινωθει ο αγγελος και μετα απο μια ωρα βγαινει και η επισημη ανακοινωση. :mrgreen:

Ρώτα αύριο πρωί πρωί.. Τί γίνεται, με τον Παυλάρα!!! ;) ;)

Προσφορά είπε ο despe ρε συ Νικόλα δώσε κάτι, αμαν πια με το ρουσφέτι σ'αυτή τη χώρα!!!!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Οκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος :|
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Σιδεροκέφαλος, μεγάλε ΠΑΟΚτσή! Είμαι βέβαιος πως θα ζήσουμε πολύ ΠΑΟΚ φέτος με την πάρτη σου.
:nairepaok:

Έδιτ: Ποιός να με το 'λεγε και να το πίστευα ότι θα γινόμουν αγγελόσκυλο στα γεράματα... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έτσι είναι όταν πας για καφεδάκι με τον Stevens. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κερνάω ουισκάκι αν τους ρωτήσεις "Πότε επιστρέφει ο Αντρέ(της Βάσως) ?" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα υπαρχει διαδικτυακα η συνεντευξη του Αναστασιαδη live ξερει καποιος?
Άβαταρ μέλους
Pa0ki

Δημοσίευση από Pa0ki »

obanebane έγραψε:Θα υπαρχει διαδικτυακα η συνεντευξη του Αναστασιαδη live ξερει καποιος?
http://www.paokmania.gr/podosfairo/syne ... siadi-live
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

ξεκινάει σε λίγο, υπάρχει και live
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μεχρι στιγμης δεν υπαρχει τιποτα ουσιαστικο..
οι δημοσιογραφοι δεν εχουν κανει καμια μα καμια σοβαρη ερωτηση
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

Και το Μαιο θα μαστε καλα,ο Θεος κ η Παναγια μαζι μας και ντου με την πρωτη στα αρδ!

Τα βλεπω απο αυριο τα αρδ δημοσιευματα ο Αγγελος δεν κανει τακτικη,δεν ξερει απο συγχρονο ποδοσφαιρο κτλ.

Καλη αρχη Αγγελε.Δεν σε γουσταρα καθολου σαν επιλογη ηρθες ομως και μακαρι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και η πιο επιτυχημενη σου στην ομαδα μας.Τον Μαιο να μαστε καλα ευχομαι κ εγω! :opaokara:

Υ.Γ. Προς τα αγγελοσκυλα που πανηγυριζαν με τον ερχομο του μη τυχον δω κανα κραξιμο στην πρωτη στραβη.Σημειωμενους σας εχω εναν-εναν το νου σας! :lol:

Υ.Γ. 2 Ελπιζω τουλαχιστον να τον αφησουμε να τελειωσει η χρονια γιατι εδω και δυο χρονια που διωχνουμε συνεχως τους προπονητες και τελειωνουμε με Γ.Χ. ειδαμε τα χαιρια μας.
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

hulk4teo έγραψε:Και το Μαιο θα μαστε καλα,ο Θεος κ η Παναγια μαζι μας και ντου με την πρωτη στα αρδ!

Τα βλεπω απο αυριο τα αρδ δημοσιευματα ο Αγγελος δεν κανει τακτικη,δεν ξερει απο συγχρονο ποδοσφαιρο κτλ.

Καλη αρχη Αγγελε.Δεν σε γουσταρα καθολου σαν επιλογη ηρθες ομως και μακαρι αυτη η φορα να ειναι η τελευταια και η πιο επιτυχημενη σου στην ομαδα μας.Τον Μαιο να μαστε καλα ευχομαι κ εγω! :opaokara:

Υ.Γ. Προς τα αγγελοσκυλα που πανηγυριζαν με τον ερχομο του μη τυχον δω κανα κραξιμο στην πρωτη στραβη.Σημειωμενους σας εχω εναν-εναν το νου σας! :lol:

Υ.Γ. 2 Ελπιζω τουλαχιστον να τον αφησουμε να τελειωσει η χρονια γιατι εδω και δυο χρονια που διωχνουμε συνεχως τους προπονητες και τελειωνουμε με Γ.Χ. ειδαμε τα χαιρια μας.
+++1926
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”