66.Bibras Natcho
Re: 66.Bibras Natcho
ΕΜενα με πιανει απελπισια μολις βλεπω οτι στον ΠΑΟΚ οπως τον θελουμε αξιζει να ναι ο γερο λινο ο γερπ βουκα...ο νατχο που μαλλον θ φυγει ο στοχ και ο τσακο που πρεπει να τα σταξεις για να μεινουν....
- PAOK_Antarctica
Πόσα κιλά παίχτης μπορεί να είσαι.. Μπαίνει το γκολ, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πάρεις την μπάλα να συνεχίσεις.. Ούτε φαμφάρες ούτε πανηγυρισμοί, καθαρή ουσία...
Μακάρι να αποφασίσεις να μείνεις..
οι κάθετες πάσες και ειδικά στην φάση του 1-1 δείχνουν ότι ο παίχτης είναι σε ΑΛΛΟ επίπεδο!!
Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω εναν πειστικό λογο για να μείνει... Δυστυχώς δεν εχω βρει κάποιον... Αλλα το μότο μου στη ζωή ειναι "η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία", οποτε συνεχίζω να ελπίζω, με μονο σύμμαχο την τρελα σου ρε Μπίμπρας...
δυστυχώς όσοι είμασταν στο γήπεδο εχθές καταλάβαμε ότι ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τα ασπρόμαυρα μέσα στη Τούμπα και με κόσμο...
Δυστυχώς
Δυστυχώς
-
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Απίστευτος παίκτης πραγματικά άλλο κέντρο με αυτόν μέσα. Σε διάστημα δύο μηνών όταν παίζει οι συμπαίκτες του ανεβαίνουν επίπεδα στην απόδοση τους. Θα ήθελα να τον δω με Μαντούρο δίπλα του και Μάρτενς μπροστά του. Έχω την αίσθηση ότι κάτι θα γίνει και θα τον δούμε με τα ασπρόμαυρα και του χρόνου
Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
Sent fra min GT-I9505 via Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
xlebouras έγραψε:Θυμισε αποχαιρετισμο βιειρινια με τον Εθνικο Αστερα...
Αυτό ακριβώς... Μανιακέ όντως έτσι είναι.. σε όλα τα ματς το κάνει αλλά εχθές αισθάνθηκα διαφορετικά.. αυτή την αίσθηση έχω...
μακάρι να μείνεις. μακάρι. είσαι παιχταράς.
ιβάν κάνε τα πάντα να τον κρατήσεις, δείξε τη δύναμη σου σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.
ιβάν κάνε τα πάντα να τον κρατήσεις, δείξε τη δύναμη σου σε ένα τόσο σημαντικό θέμα.
αυτό ακριβώς. ενώ ο μεγάλος μπαλαδόρος σκόνδρας πήγε να πανηγυρίσει κιόλας. τόσο θράσσος.xalara έγραψε:Πόσα κιλά παίχτης μπορεί να είσαι.. Μπαίνει το γκολ, και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να πάρεις την μπάλα να συνεχίσεις.. Ούτε φαμφάρες ούτε πανηγυρισμοί, καθαρή ουσία...
πήγε ο νάτχο και τους τράβηξε από τη φανέλα να τρέξουν για το δεύτερο γκολ.
το αρρωστημένο είναι ότι μάλλον αυτός θα φύγει ενώ ο άλλος θα είναι και του χρόνου στον ΠΑΟΚ.
- ΑποστόληςΑ