Είναι κανείς άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα?? SOS παιδιά θέλουμε να πάρουμε φανέλεςslidar έγραψε:Εκανε κανεις προπαραγγελια φανελα απο το store ;
Προσπαθω να κανω εγγραφη και μου λεει "οι κωδικοι δεν ταιριαζουν" ενω ειναι ιδιοι !!!!

Είναι κανείς άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα?? SOS παιδιά θέλουμε να πάρουμε φανέλεςslidar έγραψε:Εκανε κανεις προπαραγγελια φανελα απο το store ;
Προσπαθω να κανω εγγραφη και μου λεει "οι κωδικοι δεν ταιριαζουν" ενω ειναι ιδιοι !!!!
είχα το ίδιο πρόβλημα,όταν ήθελα να παραγγείλω φόρμες και σχολικά για τα παιδιά. Τελικά τους πήρα τηλέφωνο, και σε ένα λεπτό εκλεισα την παραγγελία τηλεφωνικάaoratos έγραψε:Είναι κανείς άλλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα?? SOS παιδιά θέλουμε να πάρουμε φανέλεςslidar έγραψε:Εκανε κανεις προπαραγγελια φανελα απο το store ;
Όλοι εκεί λοιπόνPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Θεός αυτός που έφτιαξε την ΠΑΟΚ Monopoly. Αντί για "Πήγαινε στη Φυλακή" έχει "Πήγαινε στο κρατητήριο".
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Θεός αυτός που έφτιαξε την ΠΑΟΚ Monopoly. Αντί για "Πήγαινε στη Φυλακή" έχει "Πήγαινε στο κρατητήριο".