11.Miroslav Stoch
- buffalobill4
Re: 11.Miroslav Stoch
Το παλεψες σημερα. Αυτη ειναι η αληθεια.
Οπως αληθεια ειναι και οτι εισαι γατακι και στο πρωτο τσαρτζ εισαι στο εδαγφος βριζοντας και φτυνοντας.
Οπως αληθεια ειναι και οτι εισαι γατακι και στο πρωτο τσαρτζ εισαι στο εδαγφος βριζοντας και φτυνοντας.
- kataramenos5
- Μπαρκαρούτσος
- paokovios1974
Ειχες μερικες πολυ καλες στιγμες μοιρασες και μερικες σακουλες αλλα μετα παλι νικησαν τα νευρα σου,στο ντα λουζ περιμενω πολλα απο εσενα αν οχι τοτε ποτε?
Επιθετικά δεν ήταν ουσιαστικός, συμμετείχε όμως και αυτός στην λυσσαλέα προσπάθεια να ξανακερδηθεί η μπάλα, ειδικά στο διάστημα 25-40᾿. Μου άρεσε που σε μια φάση που έκανε μπούκα στην περιοχή, έμεινε όρθιος (έστω και αν έχασε την μπάλα) και δεν εκβίασε καταστάσεις, όπως συνήθιζε παλαιότερα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Οταν φευγεις απο το φτερο και συγκλινεις προς το κεντρο για συνεργασιες 1-2 σουτακια κ.τ.λ εισαι πολυ καλυτερος.
Το ξέρεις και εσύ οτι σε μία αντεπίθεση θα συγκλίνεις, δεν θα έχει ισορροπία η άμυνά τους, θα θυμηθείς τι έκανες στη Γερμανία και θα το καρφώσεις. Και το θες και θα το κάνεις γιατί το ξέρεις οτι αυτό θα είναι το σημείο καμπής και θα αρχίσεις πάλι να ανεβαίνεις. Ούτε νεύρα, ούτε τίποτα, eye of the tiger και κάρφωμα, αυτό μόνο.
Γνωμη μου επερεπε να παιξεις σε ολο το παιχνιδι γιατι ειχες μαι εκρηξη στο πρωτο.
- ΑποστόληςΑ
Στο πρώτο μέρος έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Δύο υπέροχες μπούκες, που όμως δεν κατέληξαν σε κάτι θετικό, ένα πολύ ωραίο σουτ, συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας και γενικά έδειξε διάθεση να φανεί. Ίσως γι' αυτό μούτρωσε όταν τον αντικατέστησε ο προπονητής του. Θεωρώ (και εύχομαι) ότι το έκανε για να τον έχει ξεκούραστο την Πέμπτη.
4 κλάσεις κάτω από τον Βιερίνια, 3 κλάσεις κάτω από τον τρελό Σάμπρι, και 2 κλάσεις κάτω από τον Γ.Χ Γεωργιάδη
-
Πολύ σωστά Απόστολε, αλλα δεν ξερω αν του έκανε μεγαλύτερο καλό ή κακο η αλλαγή του, γιατι ειναι φανερό οτι ειχε διάθεση να παίξει και να δείξει πράγματα εχθές ο Μιροσλαβ και λόγο χαρακτήρα αναρωτιέμαι αν του έκανε καλό ή κακό η αντικατάσταση του , εύχομαι το πρώτο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Στο πρώτο μέρος έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Δύο υπέροχες μπούκες, που όμως δεν κατέληξαν σε κάτι θετικό, ένα πολύ ωραίο σουτ, συμμετοχή στην ανάπτυξη της ομάδας και γενικά έδειξε διάθεση να φανεί. Ίσως γι' αυτό μούτρωσε όταν τον αντικατέστησε ο προπονητής του. Θεωρώ (και εύχομαι) ότι το έκανε για να τον έχει ξεκούραστο την Πέμπτη.
- Aureliano Buendia
Είσαι περίεργο φρούτο εσύ.
Η αλήθεια νομίζω πως είναι κάπου στη μέση.
Αφενός, οι τεράστιες προσδοκίες + οι ασύλληπτα καλές πρώτες σου εμφανίσεις.
Αφετέρου, η πτώση στην απόδοσή σου και οι ποικιλότροπες αφορμές που έδωσες.
Βλέποντας τα παιχνίδια μας, παρατηρώ πως με το που παίρνεις την μπάλα,
η κερκίδα και το καφενείο απαιτούν να μπεις με την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό δεν αναιρεί τόσο το ότι σε κάποια ματς εμφανίστηκες προκλητικά αδιάφορος και ξύστης
όσο και το ότι έχω βαρεθεί να σε βλέπω να έχεις μουτρωμένη φάτσα παιδιού όταν δεν σου πάει το παιχνίδι.
Ίσως να είναι ευσεβής πόθος, ίσως να είμαι αφελής.
Αλλά ακόμη πιστεύω σε σένα.
Ότι θα μας καταπλήξεις ξανά και ότι θα πιάσουμε κορόιδο τη Φενέρ, αποκτώντας σε το καλοκαίρι.
Αρχής γενομένης της Πέμπτης, δείξε πως είσαι παιχταράς.
Η αλήθεια νομίζω πως είναι κάπου στη μέση.
Αφενός, οι τεράστιες προσδοκίες + οι ασύλληπτα καλές πρώτες σου εμφανίσεις.
Αφετέρου, η πτώση στην απόδοσή σου και οι ποικιλότροπες αφορμές που έδωσες.
Βλέποντας τα παιχνίδια μας, παρατηρώ πως με το που παίρνεις την μπάλα,
η κερκίδα και το καφενείο απαιτούν να μπεις με την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό δεν αναιρεί τόσο το ότι σε κάποια ματς εμφανίστηκες προκλητικά αδιάφορος και ξύστης
όσο και το ότι έχω βαρεθεί να σε βλέπω να έχεις μουτρωμένη φάτσα παιδιού όταν δεν σου πάει το παιχνίδι.
Ίσως να είναι ευσεβής πόθος, ίσως να είμαι αφελής.
Ότι θα μας καταπλήξεις ξανά και ότι θα πιάσουμε κορόιδο τη Φενέρ, αποκτώντας σε το καλοκαίρι.
Αρχής γενομένης της Πέμπτης, δείξε πως είσαι παιχταράς.
Συμβαινει και σε μενα ..Ίσως να είναι ευσεβής πόθος, ίσως να είμαι αφελής.