Αν βλεπαμε και κατι μπροστα..Σαν την αναπτυξη των πολιτικων που δεν την εχει δει κανεις.HeartOfDarkness έγραψε:Οχι κατι σπουδαιο ως τωρα και ασφαλώς δικαιολογημενα αφου ανελαβες υπηρεσιακος λιγο πριν τα πλει οφ αλλά παρουσιάζεις στα κρισιμα παιχνιδια ως τωρα μια ομάδα συγκεντρωμενη, προσυλωμενη στο σχέδιο και με ξεκάθαρο στοχο.
Καλη η διαχειριση ως τωρα και στις αλλαγές παρολο που υπάρχουν τα γνωστα προβληματα (θλάσεις, ανετοιμοι παικτες, τραυματισμοι μεσα στον αγωνα, απουσίες).
Βεβαια ακομα ειναι πολυ νωρίς και τα δυσκολα ειναι μπροστά μας αλλά ως τωρα έχεις περάσει το τέστ. Θυμιζει κατι απο ομάδα Σαντος - προσέχει για το μηδεν πισω, σφιχτή και με ξεκάθαρο στοχο τοσο για το 90λεπτο οσο και στα πλει οφ.
Vladan Ivic
- kataramenos5
Re: Vladan Ivic
Υποννοειτε κατι?paokpantou έγραψε:Και μένα η μονη ένσταση μου για τον βλανταν.γιατι να μην παίζει χατζηψηλεας??αραγεεεε.....Dimg4 έγραψε:Θεμα απο το πουθενα γκοραν?goran 64 έγραψε:Ωραίος, ναι...άψογος!!!![]()
Αλλά ρε συ Βλάντο...γκούχου, γκούχου...ο Χατζηψηλέας σου έχει κάνει κάτι;;;![]()
Γκούχου, γκούχου, γ@μώ τον βήχα μου μέσα γ@μώ...γκούχου...
Η διαφορα μεταξυ μαθητευομενων προπονητων. Ο ενας κατω το κεφαλι και συνεχη βελτιωση σε 1 μολις μηνα και ο αλλος 8 μηνες μπαχαλο και συνεχης υποτιμηση του ροστερ.
Μπραβο βλανταν!
Μπραβο βλανταν!
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο Βλάνταν!
Και για μένα είναι ανεξήγητο που διαλέγεις Μαλεζά αντί για Χατζη, αλλά το στήσιμο και η αλληλοκάλυψη ήταν πολύ καλά σε όλο το 90λεπτο.
Και για μένα είναι ανεξήγητο που διαλέγεις Μαλεζά αντί για Χατζη, αλλά το στήσιμο και η αλληλοκάλυψη ήταν πολύ καλά σε όλο το 90λεπτο.
- zarathustra79
Θα είναι αδιανόητο αν τελικά παραμείνει ο ίβιτς ως προπονητής να περιμένουμε από αυτόν άμεσα αποτελέσματα. Βέβαια από την άλλη, αν έχει λίγο καλύτερο ρόστερ και το σημαντικότερο λιγότερους τραυματισμούς, νομίζω οτι η διαφορά από παο κ αεκ θα εκτοξευθεί.
Μπράβο Βλάνταν. Η ομάδα μπορεί να μην πετάει και να βγάζει μάτια,αλλά επιτέλους βλέπουμε ομάδα πειθαρχημένη,σοβαρή και ΚΑΝΟΝΙΚΗ, αφού πλέον έχει κανονικό προπονητή.
Μόνη ένταση μου η μη χρησιμοποίηση του Χατζηισαία. Θα πήγαινε πολύ καλύτερα κόντρα στον Μπεργκ που είναι πολύ γρήγορος.
Μόνη ένταση μου η μη χρησιμοποίηση του Χατζηισαία. Θα πήγαινε πολύ καλύτερα κόντρα στον Μπεργκ που είναι πολύ γρήγορος.
από που να αρχίσει κανεις και που να τελειώσει, πάει βάζει ξανά τον μαλεζά και εξαιτίας ίβιτς τρώμε ξανα goal τις πλακας, ο χατζή στην ίδια φάση θα τον είχε δώσει δώρο αλλα 3 μετρα στο χαλαρό........ πάει και βάζει τον μακ μετά από πυρετό με τον ορο στο χερι και ο καημένος ο μακ κάνει την χειρότερη εμφάνιση από όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ και ακούει και κράξιμο , αντί να βάλει τον μυστακίδη που βγάζει ματια και είναι πανέτοιμος ...μην πω για χαρίση που δεν τον υπολόγιζε και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα χθες, πάλι καλά έφαγε κόκκινη ο κάτσε γιατί ο χαρίσης δεν παίζει να έπαιζε.... πραγματικά οι παίχτες χθες ήταν ήρωες , εκτος από διαιτητές κτλ είχαν να αντιμετωπίσουν και τον ίβιτς , ελπίζω εκεί στην παε να βρούν άμεσα προπονητή gt ο σέρβος θέλει πολλές εμπειρίες ακόμα
εσύ ήθλες να ξαναχτίσουμε, τι έγινε τώρα βλέπεις παιχταράδες και καλές εμφανίσεις? εσύ μας έλεγες για παιχταράδες berbatof , τι έγινε τώρα φινίτο η χρονια?εκ του αποτελέσματος, μάλλον εσύ ζεις σε άλλο κόσμο ...
- ace79grpaok
εκανε το σκορποχωρι ΟΜΑΔΑ που κατεβαινει στα παιχνιδια με το μαχαιρι στα δοντια μπραβο του και μαγκια του.ΕΓΩ τον θελω και του χρονου το εχει
Odi έγραψε:Μπράβο Βλάνταν. Η ομάδα μπορεί να μην πετάει και να βγάζει μάτια,αλλά επιτέλους βλέπουμε ομάδα πειθαρχημένη,σοβαρή και ΚΑΝΟΝΙΚΗ, αφού πλέον έχει κανονικό προπονητή.
Από το μυαλό σου βγάζεις πράγματα..
όντι δυστυχώς για εσένα φιλαράκο , εδώ μέσα πλέον γνωριζόμαστε καλά, μήπως θέλεις να πάμε στο θέμα berbatof να δούμε ποιος ήταν αλλου? να θυμηθούμε τι έλεγε ο καθένας neombrio μηνα? και ποιος εν τέλη ήταν αλλου?
μήπως θέλεις να θυμηθούμε όταν έλεγα εγώ ότι έχουμε ομαδάρα για τα ελληνικά δεδομένα και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα γμάμε? εσύ τοτε γελουσες και ήθελες να ξαναχτίσουμε ....
αστο φιλε από όπου και να το πιάσεις δεν το σώζεις....
μήπως θέλεις να θυμηθούμε όταν έλεγα εγώ ότι έχουμε ομαδάρα για τα ελληνικά δεδομένα και όταν επιστρέψουν οι τραυματίες θα γμάμε? εσύ τοτε γελουσες και ήθελες να ξαναχτίσουμε ....
αστο φιλε από όπου και να το πιάσεις δεν το σώζεις....

@Sfinas
και άλλοι στηρίζαμε τον Τούντορ, ως θεσμός-προπονητής ΠΑΟΚ,
αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή προς το πρόσωπο του Ιβιτς, ως θεσμός-προπονητής ΠΑΟΚ.
Τελικώς, κάνεις το ίδιο με τους προηγούμενους, μόνο από πείσμα φαντάζομαι.
και άλλοι στηρίζαμε τον Τούντορ, ως θεσμός-προπονητής ΠΑΟΚ,
αλλά δεν είναι συμπεριφορά αυτή προς το πρόσωπο του Ιβιτς, ως θεσμός-προπονητής ΠΑΟΚ.
Τελικώς, κάνεις το ίδιο με τους προηγούμενους, μόνο από πείσμα φαντάζομαι.