9.Zvonimir Vukić
Re: 9.Zvonimir Vukić
KOSTAS54 έγραψε:Η εμπάθεια ανίκητη!
Τώρα χωρίς τον Λούκας βασικός σε 50 ματς θα είναι. Φούλ φόρμα ενόψει γιούρο λέμε...
Και κατά το Δεκέμβρη θα μας λέει για κούραση και πολλά ματς ο υποσυνείδητος άγχος.
- Mutasevic
Εγω γιατι τον κοβω να υπογραφει κατα τελη ιουλη μερια φαση λιγο πριν τα νευρα μας ανατιναχτουν που δεν εχουμε κανει καμια μεταγραφη της προκοπης και να ρθει ο Βουκας σε μορφη παυσιπονου μυοχαλαρωτικου? Τα μυαλα μας πονανε ρεεεεεε 

Πολλα αστυνομικά μυθιστορήματα διαβάζουμε εδω και θεωρίες συνομοσιας ,αλλα αρχές Ιουλίου ειναι ολα δικαιολογούνται οταν λήξη η μεταγραφική περίοδος να συγκρινουμε τα γεγονότα με αυτα που γράφονται τωρα εδω θα εχει πολυ πλάκα ......
:):):)

KOSTAS54 έγραψε:Η εμπάθεια ανίκητη!
Καποιοι εχουν παρει κοντομετοχες δεν εξηγειται αλλιως αυτο το πραμα
Mutasevic έγραψε:Εγω γιατι τον κοβω να υπογραφει κατα τελη ιουλη μερια φαση λιγο πριν τα νευρα μας ανατιναχτουν που δεν εχουμε κανει καμια μεταγραφη της προκοπης και να ρθει ο Βουκας σε μορφη παυσιπονου μυοχαλαρωτικου? Τα μυαλα μας πονανε ρεεεεεε
Το χρονικο οριο καλα το εθεσες,οχι ομως επειδη δεν θα εχουν ερθει ποδοσφαιριστες αλλα επειδη θα εχει τελειωσει η προετοιμασια.

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 04817.html
Ενοχλημένος από την στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς μιλώντας στην εφημερίδα "ARENA PRESS". "Μίλησα με τον κ. Σαββίδη, λίγο μετά το τέλος της σεζόν και μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Μετά από 45 μέρες ήρθα στην Θεσσαλονίκη και ο κ. Βρύζας μου πρότεινε άλλο συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα ουτά..." επεσήμανε ο Βούκιτς.
Συνέχισε λέγοντας ότι: "είμαι αξιόπιστος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και κρατάω τον λόγο μου. Ο κ. Σαββίδης έδειξε ότι με θέλει. Δεν ξέρω τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα. Υπήρχε και άλλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά δεν συζήτησα με κανέναν άλλον, γιατί χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ νιώθω το ίδιο συναίσθημα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".
Στην ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη απάντησε: "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Περιμένω από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τον λόγο τους".
Ξεκαθάρισε επίσης, ότι: "το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η τήρηση των όσων είπαμε. Αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο, η στάση μου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αξιοπρεπής και αναμένω ανάλογη αντιμετώπιση".
τωρα δηλαδη φταινε οι αρδ οι γκρινιαριδες ο βουκιτς η μηπως στην παε δεν ξερουν τι θελουν? για να μην πω κατι αλλο...
Ενοχλημένος από την στάση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς μιλώντας στην εφημερίδα "ARENA PRESS". "Μίλησα με τον κ. Σαββίδη, λίγο μετά το τέλος της σεζόν και μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Μετά από 45 μέρες ήρθα στην Θεσσαλονίκη και ο κ. Βρύζας μου πρότεινε άλλο συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα ουτά..." επεσήμανε ο Βούκιτς.
Συνέχισε λέγοντας ότι: "είμαι αξιόπιστος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και κρατάω τον λόγο μου. Ο κ. Σαββίδης έδειξε ότι με θέλει. Δεν ξέρω τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα. Υπήρχε και άλλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά δεν συζήτησα με κανέναν άλλον, γιατί χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ νιώθω το ίδιο συναίσθημα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ".
Στην ερώτηση για το πότε θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη απάντησε: "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Περιμένω από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τον λόγο τους".
Ξεκαθάρισε επίσης, ότι: "το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η τήρηση των όσων είπαμε. Αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο, η στάση μου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αξιοπρεπής και αναμένω ανάλογη αντιμετώπιση".
τωρα δηλαδη φταινε οι αρδ οι γκρινιαριδες ο βουκιτς η μηπως στην παε δεν ξερουν τι θελουν? για να μην πω κατι αλλο...
- desperando
- Επικοινωνία:
- Περιπτερος
Οι περιπτώσεις Λίνο και Βούκιτς εκθέτουν την ΠΑΕ, κυρίως όμως (διότι η ΠΑΕ είναι μια εμπορική εταιρεία) εκθέτουν τον ΠΑΟΚ και τις αξίες που πρεσβεύει.
Βάζουμε την λέξη όρους και δώσε τροφή. Που το άκουσες στον ΑΡΕΝΑ πάρε και την διαφήμιση!!!
Νούμερα θα μας πουν; Ντροπή είναι; Που δουλεύεις στο αεροδρόμιο πχ, πόσα παίρνεις τον μήνα αν επιτρέπεται, 1.000 πχ. Δεν κατάλαβα σε παρά - εμπόριο δουλεύουν οι παίκτες και δεν μπορούν να που πόσα;
Νούμερα θα μας πουν; Ντροπή είναι; Που δουλεύεις στο αεροδρόμιο πχ, πόσα παίρνεις τον μήνα αν επιτρέπεται, 1.000 πχ. Δεν κατάλαβα σε παρά - εμπόριο δουλεύουν οι παίκτες και δεν μπορούν να που πόσα;
- Sick Bastard
Τι σημασία έχει πόσα παίρνει;
Εδώ ένας απ τους καλύτερους παίχτες της περυσινής χρονιάς, βγαίνει και λέει τον τρόπο που τρέχει ο σύλλογος ασόβαρο και γελοίο ουσιαστικά, τι σημασία έχει πόσα παίρνει, απ εμάς τα παίρνει;
Εδώ ένας απ τους καλύτερους παίχτες της περυσινής χρονιάς, βγαίνει και λέει τον τρόπο που τρέχει ο σύλλογος ασόβαρο και γελοίο ουσιαστικά, τι σημασία έχει πόσα παίρνει, απ εμάς τα παίρνει;
Δεν θα πρέπει να μάθουμε κακό είναι;
Για τα χρήματα δεν γίνεται ο λόγος; Ας πούνε πόσα η μια μεριά πόσα η άλλη μεριά και τι λέμε όρους δεν νομίζω να είναι κακό να ξέρουμε
Για τα χρήματα δεν γίνεται ο λόγος; Ας πούνε πόσα η μια μεριά πόσα η άλλη μεριά και τι λέμε όρους δεν νομίζω να είναι κακό να ξέρουμε
Realcon έγραψε:Δεν θα πρέπει να μάθουμε κακό είναι;
κακο δεν ειναι αλλα δεν ειναι εκει το θεμα
ο βουκιτς λεει οτι ο σαββιδης μου προτεινε το χ ποσο ο σαββιδης ετσι οχι καποιος απο παε και ψαξε βρες ποιος
και μετα λεει οτι ο βρυζας του προτεινε αλλο ποσο προφανως μικροτερο
αν λεει ψεματα να βγει η παε να το πει ειδικα οταν αναφερει ονοματα
αν θες να μαθεις ποσα θα επαιρνε να βγει να το πει η παε αν θελει δεν ειναι υποχρεωμενος ο παιχτης να αναφερει το ποσο
βασικα κανενας παιχτης δεν λεει μου εδωσαν πχ 250 η 320 δεν θυμαμαι ποτε ενα παιχτη να κανει αναφορα σε ποσα
επαναλαβανω ο παιχτης λεει ο ιβαν και ο βρυζας αν λεει ψεματα να βγει η παε να το διαψευσει
- Sick Bastard
Ε, τότε κακός μιλάμε για ποσά. Αυτός μίλησε για όρους, για μένα σημαίνουν εκτός από χρήματα, μπόνους, λεπτά ανά αγώνα κλπ. Τελικά το ποσό θα έχει σημασία για συγκεκριμένους. Τι να πω παιδιά, ειλικρινά κάπου έχασα την μπάλα.