4.Γιώργος Κατσικάς
- buffalobill4
- ΑποστόληςΑ
Re: 4.Γιώργος Κατσικάς
Ο Κατσικάς είναι αριστεροπόδαρος, ανώτερος τεχνικά και έχει περισσότερες επιθετικές αρετές. Αυτά τα δύο καλύπτουν τις αδυναμίες τους στα μετόπισθεν, όπου αν δεν συναντήσει δυνατό αντίπαλο μπορεί να κρυφτούν. Όλοι περιμένουν να δυναμώσει ο Γιώργος, αλλά περιέργως αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.buffalobill4 έγραψε: Στον Ιντζιδη δεν ειδα κατι αμαν αμαν. Αλλα μια ευκαιρια επρεπε να παρει στον ΠΑΟΚ.
Στον Κατσικα αραγε τι βλεπουν και του εχουν δωσει 532 ευκαιριες? Εκει ειναι το ερωτημα.
- buffalobill4
Δεν εχω ξαναακουσει παντως να λεγεται για αμυντικο πως δεν ειναι καλος αμυντικα αλλα καλος επιθετικα. Οσοι σεντερ μπακ ειναι καλοι επιθετικα ειναι ενα προσθετο γνωρισμα του παιχνιδιου τους. Δεν ειναι ακρογονιαιος λιθος. Και με τον Κατσικα αυτο ακουγεται συνεχως. Και μιας και ειναι καλος επιθετικα, πες μου σε ποσα ματς με τον ΠΑΟΚ, εχει οσα γκολ εχει και ποσα ειναι αυτα.
Χωρις να ειμαι μαντης, ελα να βαλουμε και με εσενα ενα "στοιχημα" για την καριερα και των δυο. Και προσεξε, ο Κατσικας ξεκιναει απο πολυ πιο μπροστα σε σχεση με τον Ιντζιδη λογω των ευκαιριων που παιρνει καθε καλοκαιρι.
Προς το παρον λοιπον εγω εχω τον Ιντζιδη στον Απολλωνα Λεμεσσου, πρωταθληαμ Κυπρου και Εουροπα και εσυ εχεις τον Κατσικα στον ΠΑΟΚ στη σουπερ λιγκ και στο Εουροπα.
Χωρις να ειμαι μαντης, ελα να βαλουμε και με εσενα ενα "στοιχημα" για την καριερα και των δυο. Και προσεξε, ο Κατσικας ξεκιναει απο πολυ πιο μπροστα σε σχεση με τον Ιντζιδη λογω των ευκαιριων που παιρνει καθε καλοκαιρι.
Προς το παρον λοιπον εγω εχω τον Ιντζιδη στον Απολλωνα Λεμεσσου, πρωταθληαμ Κυπρου και Εουροπα και εσυ εχεις τον Κατσικα στον ΠΑΟΚ στη σουπερ λιγκ και στο Εουροπα.
- buffalobill4
- ΑποστόληςΑ
Σε πρόδωσε το πάθος σου να την πεις για τον Κατσικά.
Δεν είπα ότι ο Γιώργος είναι καλύτερος του Ιντζίδη, γιατί τον Πόντιο δεν τον έχω δει να παίζει παρά πριν 2 χρόνια (τότε δεν μου έκανε εντύπωση). Είπα ότι ο Κατσικάς μπορεί να κρύβει καλύτερα τις αδυναμίες του. Μην ξεχνάς ότι και φέτος στην προπόνηση είχε τα καλύτερα τελειώματα απ' όλους τους παίκτες.
Δεν είπα ότι ο Γιώργος είναι καλύτερος του Ιντζίδη, γιατί τον Πόντιο δεν τον έχω δει να παίζει παρά πριν 2 χρόνια (τότε δεν μου έκανε εντύπωση). Είπα ότι ο Κατσικάς μπορεί να κρύβει καλύτερα τις αδυναμίες του. Μην ξεχνάς ότι και φέτος στην προπόνηση είχε τα καλύτερα τελειώματα απ' όλους τους παίκτες.
- buffalobill4

Το "στοιχηματακι" το πηγαμε παντως

edit
Α και τα καλυτερα τελειωματα τα ειχε συμφωνα παντα με τους δημοσιογραφους, τους ιδιους που μας λεγανε την ιδια περιοδο για το ποσο ανεβασμενος ειναι ο Σπυροπουλος.
Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει τι γινετι στην προπονηση. Αυτο ειναι δουλεια του προπονητη. Εμενα με ενδιαφερει τι βλεπω στα ματς. Τι να το κανω εγω αν ειναι ο καλυτερος της προπονησης και ο χειροτερος του γηπεδου με διαφορα. Και δεν το λεω τυχαια αυτο. Σε ποσα ματς εχεις δει αλλαγη σεντερ μπακ στο 22?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffalobill4 την Δευ 08 Σεπ 2014, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
να δυναμωσει? τι να γινει.. ο Hulk? κοτζαμ γομαρι ειναι...ΑποστόληςΑ έγραψε: Ο Κατσικάς είναι αριστεροπόδαρος, ανώτερος τεχνικά και έχει περισσότερες επιθετικές αρετές. Αυτά τα δύο καλύπτουν τις αδυναμίες τους στα μετόπισθεν, όπου αν δεν συναντήσει δυνατό αντίπαλο μπορεί να κρυφτούν. Όλοι περιμένουν να δυναμώσει ο Γιώργος, αλλά περιέργως αυτό δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα.
το θεμα ειναι οτι το παιδι εχει νευρο μηδεν.. ειναι κριμα που μιλαω ετσι γιατι ειναι νεο παιδι... αλλα αφου αυτος δεν μας λυπαται και επιμενει... τον εβλεπα σε κατι πλανα... πηδαει πχ για κεφαλια.. η κανει κινηση του σωματος να δωσει πασα και βλεπω τα χερια του να κρεμονται στο υψος της μεσης ανευρα με τους καρπους λυγισμενους σαν καμιας λουλους... τωρα θα μου πεις.. τι ειναι αυτο? ποδοσφαιρικο κριτηριο? οχι... αλλα, εμενα τον ασχετο, σαν εικονα μου βγαζει ενα παιδι χωρις το απαιτουμενο ποδοσφαιρικο νευρο και θρασσος.
χα χα χα... κανα 10-11 μυρια θα τα επιανε ε?K_geo έγραψε:αν επαιζες στο γαυρο τωρα θα ησουν παρτενερ του μανωλα κοροιδο...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ο Ιντζιδης ειναι χειροτερος του Κατσικα το γραφω ολο το καλοκαιρι,χωρις αυτο να σημαινει οτι ο Κατσικας κανει για τον ΠΑΟΚ.
- desperando
- Επικοινωνία:
διαφωνω και θα φανει το πολυ σε ενα δυο χρονια.
το ματς που εκανε οιντζιδης στο λεβαδειακος- γαυρος δεν προκειται ο κατσικας να το κανει ουτε με αντιπαλο τον αετο σκυδρας
το ματς που εκανε οιντζιδης στο λεβαδειακος- γαυρος δεν προκειται ο κατσικας να το κανει ουτε με αντιπαλο τον αετο σκυδρας
Έχεις ξανακουσει πάντως το ανάποδο: Επιθετικό που αποδίδει καλύτερα αμυντικά.buffalobill4 έγραψε:Δεν εχω ξαναακουσει παντως να λεγεται για αμυντικο πως δεν ειναι καλος αμυντικα αλλα καλος επιθετικα.

- efthimis_paok