ετσι ακριβως ειναι... :ugeek: :ugeek:Hideguti έγραψε:Στελιο δεν γνωριζω τι συμβαινει, αλλα φετος μου θυμιζεις εναν προκατοχο σου σε αυτην τη θεση. Διονυσης ειναι το μικρο του. Την εχεις παρει πολυ στραβα την στροφη, δυστυχως. Θα το φερουμε παλι ισια?
13.Στέλιος Μαλεζάς
Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς
navigator11 έγραψε:σσσσσ.μην τα γραφεις αυτα νικο.ηδη επρεπε τσιριλο-σαβινι να τρωνε μακαροναδα στην πατριδα τους κ στη θεση τους να'χαν παρθει τπτ εξτρεμακια για να <<γουσταραμε>> ολοι ...

Ετσι ειναι...για 2η συνεχομενη χρονια χρειαστηκε ο 5ος αμυντικος. Ευτυχως που πηρε μπουλο ο ασχετος, γιατι αν ηταν αυτος τωρα θα αναγκαζομασταν να προωθησουμε παικτη απο τις ακαδημιες μας για να συμπληρωθει η τετραδα στην αμυνα. Τι καταστασεις ζησαμε θεε μου...
- Maximus
"μπούλο ο ασχετος"...
Καλα...
Μπορει να εκανε λάθη, αλλα σε αυτο εχει δικιο...Και δεν καταλαβαινω γιατι του καταλογιζετε φαουλ σε αυτη τη δήλωση... Ο ανθρωπος ειπε για 4 στοπερ και 1 νεαρο συμπληρωμα απο ακαδημιες...
Λες και ειχαμε δει τη μαγικη σφαιρα οτι ο Σαβινις θα μεινει τοσους μηνες εξω απο τραυματισμό...
Κατα τα αλλα ακομα πασχουμε απο αριστερο εξτρεμ και απο αντικαταστατη του Ιβιτς...
Και ο γαυρος χτες επαιξε με τον Ποτουριδη...
Καλα...
Μπορει να εκανε λάθη, αλλα σε αυτο εχει δικιο...Και δεν καταλαβαινω γιατι του καταλογιζετε φαουλ σε αυτη τη δήλωση... Ο ανθρωπος ειπε για 4 στοπερ και 1 νεαρο συμπληρωμα απο ακαδημιες...
Λες και ειχαμε δει τη μαγικη σφαιρα οτι ο Σαβινις θα μεινει τοσους μηνες εξω απο τραυματισμό...
Κατα τα αλλα ακομα πασχουμε απο αριστερο εξτρεμ και απο αντικαταστατη του Ιβιτς...
Μπερδεύεσαι φίλε μου. Παμπορίδη τον λένε, χθες αυτός ήταν ο βοηθός του Αβραάμ στην άμυνα του γάβρου.Maximus έγραψε: Και ο γαυρος χτες επαιξε με τον Ποτουριδη...
Μαξιμε, οταν την αμεσως προηγουμενη χρονια εχουν χρειαστει οχι 5 αλλα 6 στοπερ, τοτε δε μιλαμε για "παγκοσμια ρεκορ" και αλλα παρομοια, αλλα για μια πραγματικη πιθανοτητα. Μαλιστα, ακριβως το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζε και ο γαυρος εχθες, που αναγκαστηκε να παιξει με αμυντικο χαφ στο κεντρο αμυνας του! Μια μεγαλη ομαδα που θελει να κανει πρωταθλητισμο οφειλει να εχει 5 καλους στοπερ στο ροστερ της. Αυτο ειναι αδιαπραγματευτο. Τωρα το αν ο ΠΔ, που ειναι ασχετος και δεν κανει για ομαδα επιπεδου σουπερληγκ, βλεπει το θεμα των στοπερ αλλιως μου ειναι αδιαφορο, ειδικα τωρα που ευτυχως πηρε τον μπουλο απο την ομαδα. Ας παει να εφαρμοσει τις περιεργες θεωριες του περι ποδοσφαιρου στη Β εθνικη.
- Maximus
Ποιος ειναι ο 6ος ο περσινος; (ξεχναω- γερος ανθρωπος)
Οκ, ειναι θεμα προτεραιοτητων... Οταν εχεις μετρημενα κουκιά, κοιτας να παρεις τα απαραιτητα και οχι να κοιτας την πολυτελεια... Ο 5ος στοπερ κανονικα θα παιξει 1-2 ματς τον χρόνο...Ασχετα αν φετος τραυματιστηκε ασχημα ο Σαβινις για μεγαλο χρονικο διαστημα... (Να θυμισω ότι υπηρχαν δημοσιευματα για λυση συμβολαιου πριν τραυματιστει).
Ε αυτα τα 1-2 παιχνιδια δεν αξιζουν 300.000 ευρω κατα τη γνωμη μου...
Οκ, ειναι θεμα προτεραιοτητων... Οταν εχεις μετρημενα κουκιά, κοιτας να παρεις τα απαραιτητα και οχι να κοιτας την πολυτελεια... Ο 5ος στοπερ κανονικα θα παιξει 1-2 ματς τον χρόνο...Ασχετα αν φετος τραυματιστηκε ασχημα ο Σαβινις για μεγαλο χρονικο διαστημα... (Να θυμισω ότι υπηρχαν δημοσιευματα για λυση συμβολαιου πριν τραυματιστει).
Ε αυτα τα 1-2 παιχνιδια δεν αξιζουν 300.000 ευρω κατα τη γνωμη μου...
Δεν υπαρχει παιχτης μαλεζας ... καταρχην σεντερ μπακ που διωχνει την μπαλα αραουτ πλαγια ( εχθες το εκανε 4 φορες ) ενω δεν πιεζεται και μπορει να δωσει πασα δεν νοειται να παιζει σε μεγαλη ομαδα ... μπαλα δεν ξερει ειναι πολυ αργος στην σκεψη πχ τον βλεπεις κατεβαζει την μπαλα και κανει κανα μισαωρο μεχρι να δωσει πασα ...moican4 έγραψε:Ναβι, δεν ειναι στα πανω του ,αυτο ειναι σιγουρο....
Οπως ο Τσιριλο δεν ηταν στην αρχη και τωρα θυμιζει λιγο τον περσινο, ετσι και ο Μαλεζας.
Απλα ο Μαλεζας δεν εχει συνελθει ακομα,θα επανελθει εχει δρομο ακομα.....
ουτε για τεταρτο σεντερ μπακ ...
Στη θεωρια ο 5ος στοπερ μας ειναι ο Μαλεζας ο οποιος παιρνει κοντα στα 200.000 αν δεν κανω λαθος, ποσο απολυτως αποδεκτο κατ' εμε για τον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ. Περσι ειχε χρησιμοποιηθει και ο Σναουτσνερ σαν κεντρικος αμυντικος.
Υ.Γ. Περσι ειχε χρησιμοποιηθει και ο Σναουτσνερ σαν κεντρικος αμυντικος.
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι σε ολες τις αλλες θεσεις μπορειςνα κανεις αλχιμιες οχι ομως στη θεση των στοπερ και εκει το καθε λαθος πληρωνετε γι αυτο και τα στοπερ καθηερωνοντε συνηθως σε μεγαλλητερες ηλικιες σε σχεση με τις αλλες θεσεις, το να βαλεις τον βιερινια αριστερα δεν θα σου δημιουργήσει τόσο μεγάλο προβλημα οσο το να βααλεις τονμπαλαφα στοπερ και αυτο το ήξερε πολυ καλα ο μηχανικός . οσο για τον μαλεζα περαστικά του και με την επιστροφή του ελπίζω να ανεβάσει την απόδοση του γιατι εως τωρα ειναι μόνιμη πηγή κινδύνωνMaximus έγραψε:"μπούλο ο ασχετος"...
Καλα...
- crabsody_in_blue
Ο Μαλεζάς είναι πεσμένος τελευταία. Κρίμα γιατί τις 2 προηγούμενες χρονιές συνεχώς ανέβαινε. Ελπίζω να επιστρέψει δυνατός. Η ομάδα χρειάζεται για μένα 4 σέντερ μπακ. Οι 2 όμως θα πρέπει να μπορούν να παίξουν ο ένας αριστερά και ό άλλος δεξιά στα άκρα της άμυνας. Όπως π.χ. ο Contreras (παίζει και δεξιά) και ο Savini (παίζει και αριστερά). Απλά ο Savini δεν πρέπει να παίζει γενικώς. Το καλοκαίρι πρέπει να φύγουν Cirillo, Zuela και Savini. Nα αποκτηθεί ένα τέρας (στυλ Doglao) και ένας αριστεροπόδαρος στυλ Savini πολύ καλύτερος όμως.
Υ.Γ: Δεν είμαι προπονητής. Ούτε θέλω να το παίξω τέτοιος. Απλά παραθέτω μερικές σκέψεις μου.
Υ.Γ: Δεν είμαι προπονητής. Ούτε θέλω να το παίξω τέτοιος. Απλά παραθέτω μερικές σκέψεις μου.
Περαστικά αλλά η έλλειψη προσωπικότητας και εμπιστοσύνης στον εαυτό του γίνεται ολοένα και πιό φανερή.
Αραμπατζής reloaded.
Αραμπατζής reloaded.
το πρόβλημα του Μαλεζά , του Τσιρίλο αλλά και του Κοντρέρας στα περισσότερα παιχνίδια (για να μην ξεχνιόμαστε), έχει ονοματεπώνυμο:Ντάριο Κρέσιτς...
αρχίζω και πιστεύω ότι ο Κρέσιτς φταίει που ήρθε και το ΔΝΤ στην Ελλάδα....δείξτε λίγο έλεος.
η έλλειψη ταχύτητας ακόμα περισσότεροBono έγραψε:Περαστικά αλλά η έλλειψη προσωπικότητας και εμπιστοσύνης στον εαυτό του γίνεται ολοένα και πιό φανερή.
Αραμπατζής reloaded.