ΟΦΤΟΠΙΚ:βρε συ ιταλε αφησατε τους λαγους να νικησουν σημερα???

Γιατί βλέπω το έργο, ... να τον τιμωρούν και να συνεδριάζουν την έφεση μετά 3 βδομάδες ?jibbie έγραψε:δηλωσεις Σταμου..
"Σε περίπτωση που ο Γκαρσία τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ασκήσει έφεση, η τιμωρία θα ισχύσει και η ποινή θα τροποποιηθεί ανάλογα με την απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου"
προσωπικα καταλαβαινω οτι η τιμωρια θα τεθει σε εφαρμογη αμεσα και αναλογα με την αποφαση της δευτεροβαθμιας θα τροποποιηθει..που σημαινει οτι χανει σιγουρα το πρωτο παιχνιδι μετα τη συνεδριαση και μετα ΟΤΑΝ συνεδριασει η 2βαθμια και ΑΝ δικαιωθει τροποποιειται η ποινη..χεσε ψηλα κι αγναντευε δηλαδη..
Δεν το εβγαλα εγω αδερφε τα ΠΑΟΚΙΑ απο το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ το βγαλαμε απλα εγω το εγραψα και εκειKostas85 έγραψε:Το πέτυχα στο youtube (falego εσύ το έβγαλες?)
LENE PWS EISAI PABLO GARCIA
KIOLO SE PSAXNEI H ASTINOMIA
TON NTIOGO PSAXNEIS NA TON VARESEIS
KAI STA PAOKIA ETSI ARESEIS
ALEO ALEO.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
http://www.youtube.com/watch?v=CuqCgAWSuug
Και μετά στα τμήματα υποδομής??????????VAGGT έγραψε:ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΜΠΛΟ ΤΩΡΑ 5ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Ετσι ακριβως ρε φρι...Αλλα οπως ειπα και καπου αλλου , ειναι λαθος των ανθρωπων του τεχνικου τημ η της διοικησης , που δεν τους πονηρευουν τους ξενους παιχτες μας για τετοια πραγματα...Που να φανταστει ο ανθρωπος οτι θα φαει κιτρινη για τετοιο λογο?????free4 έγραψε:
Πάμπλο αγόρι μου, λίγη αυτοσυγκράτηση δε βλάπτει..
Τρως την κάρτα. Για μαλακία του διαιτητή, έστω, πάει τελείωσε, μην το συνεχίζεις.. Ο Ζαγόρ ξέρει, μη μασάς, όλα θα στρώσουν και θα υπάρξει και η κάλυψη προς το μέρος σου..
ΠΑΟΚ είσαι ρεεεεεεε