Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Santana4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από Santana4 »

πες τα ρε χωρικε ΑΛΑΝΙ! Ο Μπολονι ξερει, αφου θελει Νιμανι εγω ειμαι πλάι του! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

http://www.transfermarkt.co.uk/en/nabil ... 37917.html
ποσο μου λειπει η κοφτη η τριπλααα σου
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Χωρικός έγραψε:η ομάδα δεν έχει καλύτερο ρόστερ απ'την Ξάνθη;;;;;;;;;;;;;; τί λέτε ρε παλικάρια!!! για συνέλθετε!Το καλοκαίρι στο ευρω θα έχουμε τουλάχιστον πέντε παίχτες στην εθνική!! Εγώ όλα τα χρόνια που θυμαμαι τον ΠΑΟΚ , αν έπαιζε παίχτης μας πανηγυρίζαμε !!!Ένας Τουρσουνίδης έπαιξε, ένας Αλαβάντας, και μολις πήγαινε να παίξει κανένας άλλος, έφευγε για ποκ. Άντε συνέλθετε!!! και ο Λαζάρ διεθνής είναι, και ο Γκαρσία αν δεν τους είχε γράψει στα παπάρια του, ακόμα διεθνής θα ήταν. Όσο γι'αυτόν τον Νιμανί που θα δοκιμάσουμε , είναι παλτό και αποτυχημένος. όπως ένας άλλος τυχάρπαστος που μας είχε κουβαλήσει ο Σάντος , κάποιος Βιειρά με το χαιδευτικο Βιειρίνια. Που ήταν και χαμηλοκώλης και σκεμπές.Και βολόδερνε δανεικός από εδώ κι'από εκεί γυαλίζοντας πάγκους β κατηγορίας.. Όπως και κάποιος ονοματι Κοντρέρας , που ήρθε στην ομάδα με βύσμα επειδή ήταν κολλητός του Βρύζα. Αν δεν τον είχε φέρει ο Ζήσης, εδώ και χρόνια θα ήταν βετεράνος που κάποτε έπαιξε στη Θέλτα του Βίγκο.

ενταξει χαλαρωσε κανα δυο ποντους διαφορα εχουμε απο την ξανθη δεν εχουμε 20 ποντους οπως μαλλον νομιζεις
και εχουμε ενα ροστερ που αποδυναμωθηκε παρα πολυ με την φυγη βιειρινια και θα φανει αυτο
η ξανθη ειναι πολυ δυνατη ομαδα φετος και πιστευω θα ειναι η ομαδα που θα μπει πενταδα μαζι με εμας και αεκ

τι μου ανακατεβεις τωρα νιμανι,βιειρινια κτλ δεν ξερω
προσωπικα δεν ειπα ποτε για τον βιειρινια κατι ασχημο οταν ηρθε
την πρωτη φορα που τον ειδα να παιζει ειπα οτι ειναι παιχταρας

τον νιμανι δεν τον ξερω

χαλαρωστε καποιοι δεν σας βριζουμε την μανα οταν λεμε οτι η ομαδα αποδυναμωθηκε και χρειαζεται ενισχυση
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ronaldo έγραψε:
Χωρικός έγραψε:η ομάδα δεν έχει καλύτερο ρόστερ απ'την Ξάνθη;;;;;;;;;;;;;; τί λέτε ρε παλικάρια!!! για συνέλθετε!Το καλοκαίρι στο ευρω θα έχουμε τουλάχιστον πέντε παίχτες στην εθνική!! Εγώ όλα τα χρόνια που θυμαμαι τον ΠΑΟΚ , αν έπαιζε παίχτης μας πανηγυρίζαμε !!!Ένας Τουρσουνίδης έπαιξε, ένας Αλαβάντας, και μολις πήγαινε να παίξει κανένας άλλος, έφευγε για ποκ. Άντε συνέλθετε!!! και ο Λαζάρ διεθνής είναι, και ο Γκαρσία αν δεν τους είχε γράψει στα παπάρια του, ακόμα διεθνής θα ήταν. Όσο γι'αυτόν τον Νιμανί που θα δοκιμάσουμε , είναι παλτό και αποτυχημένος. όπως ένας άλλος τυχάρπαστος που μας είχε κουβαλήσει ο Σάντος , κάποιος Βιειρά με το χαιδευτικο Βιειρίνια. Που ήταν και χαμηλοκώλης και σκεμπές.Και βολόδερνε δανεικός από εδώ κι'από εκεί γυαλίζοντας πάγκους β κατηγορίας.. Όπως και κάποιος ονοματι Κοντρέρας , που ήρθε στην ομάδα με βύσμα επειδή ήταν κολλητός του Βρύζα. Αν δεν τον είχε φέρει ο Ζήσης, εδώ και χρόνια θα ήταν βετεράνος που κάποτε έπαιξε στη Θέλτα του Βίγκο.

ενταξει χαλαρωσε κανα δυο ποντους διαφορα εχουμε απο την ξανθη δεν εχουμε 20 ποντους οπως μαλλον νομιζεις
και εχουμε ενα ροστερ που αποδυναμωθηκε παρα πολυ με την φυγη βιειρινια και θα φανει αυτο
η ξανθη ειναι πολυ δυνατη ομαδα φετος και πιστευω θα ειναι η ομαδα που θα μπει πενταδα μαζι με εμας και αεκ

τι μου ανακατεβεις τωρα νιμανι,βιειρινια κτλ δεν ξερω
προσωπικα δεν ειπα ποτε για τον βιειρινια κατι ασχημο οταν ηρθε
την πρωτη φορα που τον ειδα να παιζει ειπα οτι ειναι παιχταρας

τον νιμανι δεν τον ξερω

χαλαρωστε καποιοι δεν σας βριζουμε την μανα οταν λεμε οτι η ομαδα αποδυναμωθηκε και χρειαζεται ενισχυση
Δεν είπα οτι με έβρισες φίλε μου. Το οτι έχεις όμως οχτώ εν ενεργεία διεθνείς είναι γεγονός αναμφισβήτητο.. Ποιά Ξάνθη συγκρινεις; Επίσης όταν ήρθε ο Βιειρίνια δεν τον ήξερε κανένας. Ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο. Τη συνέχεια την ξέρουμε..Και αφού ο Μπόλονι ξέρει τον Νιμανί, εμένα μου φτάνει, όπως λέει ο φίλος παραπάνω. Μή φέρνουμε την καταστροφή. Ο Κοντρέρας τελειωμένος ήταν έτσι κι'αλλιώς αφού το καλοκαίρι έφευγε χωρίς να πάρεις μία.Ο Αντελίνο πιστεύεις πως θα καθόταν πολύ ακόμα στο κωλοπρωτάθλημά μας;;;;;Τώρα αν χρειαζόμαστε ενίσχυση που λες, φυσικά χρειαζόμαστε! Όλες οι ομάδες χρειάζονται πάντα. Ακόμα και η Ρεαλ και η Μπάρτσα κάνουν μεταγραφες..
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δεν τον ξερω τον νιμανι και δεν ειπα τιποτε σου ξαναλεω
μπορει να ειναι καλος παιχτης μπορει και οχι
το σιγουρο ειναι οτι ειναι ενα λαχειο δεν ειναι παιχτης που σαν οπαδοι μπορουμε να πονταρουμε οτι θα μας ανεβασει σαν ομαδα

απο εκει και περα πες οτι εγω δεχομαι οτι δεν μπορουσες να κρατησεις τον βιειρινια γιατι οντως ειναι παιχτης για αλλο πρωταθλημα(ομως δεν εγινε και καμια προσπαθεια ανανεωσης για να ξερεις αν θελει να μεινει)
πες οτι καλως τον πουλησες(που προσωπικα νομιζω τα 2.3 +1 που θα παρει ο ΠΑΟΚ ειναι λιγα για τον βιειρινια)

το θεμα ειναι οτι με τα χρηματα που πηρες πρεπει να καλυψεις και το κενο του
αυτο λεω εγω
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

νιμανί=μαύρος μπαλάφας
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον εχεις δει αβολευτοι? να μην ελπιζουμε δλδ σε αντεμπαγιορ των φτωχων? :cry: :cry:

ΥΓ ΑΠο την ξανθη εχουμε καλυτερο ροστερ δεν λεω αλλα η διαφορα που μας χωριζει απο αυτες τις ομαδες ειναι πολυ μικρη και δυστυχως 2 3παικτες ..οχι παραπανω...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δεν τον έχω δει, πλάκα κάνω :opaokara:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Photis έγραψε:Στην Κύπρο αν δεν τους πάρεις από 15-16 μετά αρχίζουν τα τσιγάρα τα ποτά τις γκόμενες και μένουν στάσιμοι.Μην πω και τίποτα πιο βαριά που αρχίζουν...Δεν υπάρχει κάτι καλό εξ όσων γνωρίζω γιάννενα.Παίκτη σαν τον Εγκωμίτη θα κάνει πολλά χρόνια να ξαναδεί η Κύπρος.
:pano:

Φωτη....Λεμεσιανος εισαι;....Παφιτης;.....η σκαλοπιτης;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Λεμεσιανός.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Αυτο που γραφεις ....η μαλλον αυτο που υπονοεις ειναι σωστο....το προβλημα με τις ουσιες τα τελευταια 10χρονια στην Κυπρο ειναι πολυ εντονο....δυστιχος.....
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ειναι δεδομενο οτι θα ξεπερασουμε σε τραγικοτητα και την μεταγραφη του φρουντζα
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Γιατί?
Άβαταρ μέλους