Αδελφε μου ...

Μπορούσες και έτσι να το γράψεις...

Δηλαδή πώς αντέδρασε? Πέρα από ένα δημοσίευμα που "μετέφερε" την ενόχλησή του δεν έμαθα κάτι άλλο. Αν όντως ακούστηκε το σύνθημα, το να ενοχλήθηκε είναι και φυσιολογικό. Το παράλογο θα ήταν να ... χαρεί, επειδή τον βρίζει ένα μικρό έστω κομμάτι των Παοκτσήδων, με τους οποίους θέλει να συμπορεύεται για το καλό του συλλόγου.chrisg4 έγραψε: ...Ο μονος που επηρεάστηκε από όλο το σκηνικό ήταν ο Ζαγοράκης, η ομάδα τη δουλειά της την έκανε. Αν δεν αντιδρούσε με τον τρόπο που αντέδρασε παίζει να μη το μαθαίναμε κι όλας.
+100Bono έγραψε:Αντε χχχχχχχχ ρε χχχχχχχχι,πάρτε μπούλο απ' τον ΠΑΟΚ και αφήστε επιτέλους την ομάδα να χαρεί κάτι...και να αναπνεύσει μακριά απ' την μπόχα που βγαίνει απ' το τομάρι σας.
Zorro4 έγραψε:Εγω πάντως τεντωσα τα αυτιά μου και δεν άκουσα τίποτα ... Δεύτερη ΦΟΡΆ που εκατσα να δω τον αγώνα μαγνητοσκοπημενο...... Φωτισμενα ΠΑΟΚτσηδικα πρόσωπα έβλεπα στην κερκίδα.
Αν εχει συμβεί όμως κάτι ΤΕΤΟΙΟ... το λιγότερο που μπορω να πω είναι ΝΤΡΟΠΉ ΚΡΊΜΑ και ΞΕΦΤΊΛΑ.
Χιλιόμετρα κάναμε παλι για την μαστουρα μας την πιο ΜΕΓΆΛΗ.
ΌΛΑ τα υπόλοιπα είναι απλά ΑΝΎΠΑΡΚΤΑ σε τέτοιους ΕΙΔΙΚΑ αγώνες.
Ή ΜΉΠΩΣ ΤΕΛΙΚΆ ΤΑ ΣΥΝΘΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΈΜΕ ... ΕΊΝΑΙ ΝΑ ´ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΈΓΑΜΕ;
Σε όλα τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ αλλά σε αυτό σόρρυ κιόλας αλλά νομίζω πως δε θα μπορούσες να έχεις μεγαλύτερο άδικο. Τί είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απολογείται σε συνδέσμους; Δεν κατάλαβα. Τί είναι οι σύνδεσμοι δηλαδή. Αυτή τη στιγμή (αφού μιλάμε για διοίκηση πρωτοδικείου) ο πρόεδρος απολογείται (αν είναι να απολογηθεί) στον ΑΣ ΠΑΟΚ και στα όργανά του δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο και ΚΥΡΙΩΣ τη Γενική Συνέλευσή του. Αυτός είναι ο επίσημος ΠΑΟΚ, είναι ανοιχτός και όποιος θέλει μπορεί να γραφτεί μέλος και να θέσει υποψηφιότητα για μέλος του ΔΣ. Σωστά πράματα και ξηγημένα. Αν αυτοί οι """""κυριοι""""" θέλουν να παίζουν τόσο μεγάλο ρόλο στα κοινά του ΠΑΟΚ για να τους απολογείται κι ο πρόεδρος της ΠΑΕ μπορούν να ακολουθήσουν το δρόμο του Χατζηχρήστου της ΑΕΚ ή των συμπολιτών κατά Παπαναστασίου μεριά. Εγώ πάλι νομίζω ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.guardian4 έγραψε: Διορθωσε τα με μια συναντηση με τους συνδεσμους, απολογησου για τα οποια λαθη σου και συνεχιζουμε ποιο δυνατοι απο ποτε.
Καλά τώρα το χόντρινες. Είπαμε είναι λίγο γκαγκα τα παιδάκια αλλά όχι ότι τα παίρνουν κιόλας, μην το γ@μαμε.Τουμπιώτης έγραψε: Υ.Γ. Όποιος έκανε τόσα χιλιόμετρα για να βρίσει τον Ζαγοράκη σε μια ανέλπιστα καλή βραδιά πρέπει ή να κοιταχτεί σε γιατρό ή να κοιτάξουμε εμείς τον τραπεζικό λογαριασμό του και το πόθεν έσχες.
Realcon έγραψε:Σκυλε, εύχομαι να διαβάζεις κάπου - κάπου το ΠΑΟΚμάνια, για έναν και μοναδικό λόγο. Για να δεις ότι η μερίδα που προσπαθεί να διχάσει είναι μετρημένοι στα δάκτυλα ενός χεριού με βάση την λαοθάλασσα που λέγεται ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ.
Αδέρφια μην το δίνετε συνέχεια το θέμα, γιατί αυτό θέλουν!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()