Επισης πως ειναι δυνατον ο αλλος να παιξει με 2 πρπονησεις ή ο μουνι(ρ) μολις πηγε σε καινουργια ομαδα και χωρις προπονηση???
Μηπως ειμαι εγω ο περιεργος???
Ρε πόσοι θα 'μαστε...ΕΡΧΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΠΑΟΚ24 έγραψε:Πονοκέφαλος με τα εισιτήρια
Έντονο άρχισε να γίνεται από σήμερα το πρωί το ελληνικό στοιχείο στο Άμστερνταμ, καθώς άρχισαν να καταφτάνουν τα πρώτα τσάρτερ με οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Ταυτόχρονα, άρχισε να μεγαλώνει κι ο πονοκέφαλος στο ξενοδοχείο της διοίκησης του ΠΑΟΚ, καθώς όπως διαπιστώθηκε σήμερα το πρωί, έχει έρθει αρκετός κόσμος στο Άμστερνταμ, που έχει εξασφαλίσει εισιτήριο, όχι στο ελληνικό πέταλο, αλλά στις κερκίδες, που θα κάθονται οπαδοί του Άγιαξ.
Το πρόβλημα είναι πως «ελληνικά» εισιτήρια δεν υπάρχουν, καθώς τα 2.800 που πήρε ο ΠΑΟΚ για την κερκίδα των φιλοξενουμένων έχουν ουσιαστικά διατεθεί και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπαθούν να καταγράψουν πόσοι Έλληνες έχουν «ολλανδικά» εισιτήρια, ώστε να θέσουν το θέμα στην αυριανή σύσκεψη με τους αξιωματούχους του Άγιαξ, μήπως και βρεθεί κάποια λύση, ώστε να είναι όλοι οι Έλληνες μαζί.
Ο Άγιαξ έχει προειδοποιήσει τον ΠΑΟΚ πολλές φορές ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άλλες θύρες, σε οπαδούς του ΠΑΟΚ, που έχουν διακριτικά της ομάδας τους.
Steenage έγραψε: Ολι , βασικος στα αριστερα μπακ ειναι ο ανιτα , δεξια δεν ειναι σιγουρο ακομα αν παιξει ο βαν ντε ρβιλ -σημερα παντως προπονηθηκε κανονικα - και σεντερ μπακ ειναι οι 2 Βελγοι ...
Ο Alderweireld ( 21 χρονων ) και ο Vertonghen που ειπες

Έλα μωρή κ. Σουαρέζ...Κάνε το μικρό ως αύριο το πρωί για να μην παίξει ο τύπος...Παράλληλα, «φωτιές»... άναψε ο Ολλανδός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου και αναφορικά με την συμμετοχή του Λουίς Σουάρες, αφού ο Γιόλ τόνισε:
«Δεν ξέρω τι θα κάνει, μάλλον θα φύγει. Ειδικά αν γεννήσει η γυναίκα του ως αύριο θα φύγει σίγουρα», εξηγώντας πως ο Ουρουγουανός ενδέχεται να απουσιάσει από το πρώτο ματς στα προκριματικά του Champions League, αφού η γυναίκα του είναι ετοιμόγεννη στη Βαρκελώνη.
Από sport24