9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτριος Σαλπιγγίδης
Φτανει ρε σεις ... Ειλικρινα απορω που βρισκετε την ορεξη να ασχοληθειτε και παλι με τον κοντο... Εχουμε την πικρα απ τον αποκλεισμο, πρεπει να διαβαζουμε ξανα τα ιδια ??? ΕΛΕΟΣ....
μεγαλος παιχτης ... φετος 20 γκολακια τα εχει για πλακα ( ειδικα αν μπουμε και ομιλους στο γιουροπα )
και καμια δεκαρια ασσιστ ( ηδη εβγαλε 2 )
ΥΓ και τα μπεναλντι ο σαλπι οπως και δηποτε ...
ρε νοβιτο θα με τρελανεις?ποιος ασχοληθηκε?
ειπαμε ενταξει συμβαινουν να χασουν κλασικες ευκαιριες οι παντες αλλα οχι δεν πειραζει.πειραζει και παραπειραζει.και του σαλπι και το πεναλτι του ιβιτς πειραζουν.δεν θα τους διωξουμε κι ολας αλλα οχι και δεν πειραζει.ημαρτον
αυτο μονο.αλλη ορεξη δεν ειχα σημερα.
ειπαμε ενταξει συμβαινουν να χασουν κλασικες ευκαιριες οι παντες αλλα οχι δεν πειραζει.πειραζει και παραπειραζει.και του σαλπι και το πεναλτι του ιβιτς πειραζουν.δεν θα τους διωξουμε κι ολας αλλα οχι και δεν πειραζει.ημαρτον
αυτο μονο.αλλη ορεξη δεν ειχα σημερα.
Ειμαι σιγουρος γιαυτο οτι θα το ελεγες για τον οποιονδηποτε.
Εχεις γεμισει σχολια το φορουμ για οποιονδηποτε παιχτη της ομαδας, σας βαρεθηκα ρε και κακως ασχολουμε αλλα τουλαχιστον ασε την ειρωνια πολλοι που ειχαν αντιθετη αποψη με το θεμα σαλπι βλεπω οτι σιωπησαν και κρατησαν την γνωμη τους για τον εαυτο τους για το καλο της ομαδας αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις σαν εσενα για να μας θυμιζουν οτι το εγω μπαινει πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Για να μην πω καμια βαρια κουβεντα που δεν θα θελω σταματα το εδω γιατι δεν πειθεις κανεναν .
Βουλωσε στοματα εχθες ο σαλπι θελεις δε θελεις
Εχεις γεμισει σχολια το φορουμ για οποιονδηποτε παιχτη της ομαδας, σας βαρεθηκα ρε και κακως ασχολουμε αλλα τουλαχιστον ασε την ειρωνια πολλοι που ειχαν αντιθετη αποψη με το θεμα σαλπι βλεπω οτι σιωπησαν και κρατησαν την γνωμη τους για τον εαυτο τους για το καλο της ομαδας αλλα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις σαν εσενα για να μας θυμιζουν οτι το εγω μπαινει πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Για να μην πω καμια βαρια κουβεντα που δεν θα θελω σταματα το εδω γιατι δεν πειθεις κανεναν .
Βουλωσε στοματα εχθες ο σαλπι θελεις δε θελεις

Πολύ καλός ο κοντός.
Συμφωνώ ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Απλά κρίμα για την ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση του ΤΣΟΥ ΛΟΥ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Συμφωνώ ότι όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.
Απλά κρίμα για την ευκαιρία να περάσουμε στην επόμενη φάση του ΤΣΟΥ ΛΟΥ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
για να βαρεσεις μπεναλντι σε τετοια ματς πρεπει να εχεις @@..Steenage έγραψε:μεγαλος παιχτης ... φετος 20 γκολακια τα εχει για πλακα ( ειδικα αν μπουμε και ομιλους στο γιουροπα )
αλλου κι αλλου ηξερε να παιρνει τη μπαλα απο τον βασικο εκτελεστη και να τα βαραει..
λιγοψυχια στα δυσκολα οπως ΠΑΝΤΑ...
Ενταξει,παλικαρε?.....Την εβγαλες και συ τη χολη σου?.......Καθησε,λοιπον και συ σε μια γωνια και βλεπε τα οργια που θα κανει με Μουσλι και Βιερινια!
καμια χολη φιλε μου.
αυτο που βλεπω λεω σε αντιθεση καποιους αλλους που την κανουν τουμπεκι.
δεν ειδα κανεναν να κραζει για τα 2 χαμενα τετ α τετ το ενα μαλιστα με κενη εστια
σε αντιστοιχη περιπτωση στον μουσλι θα ζητουσατε τον απαγχωνισμο του στην πλατεια.
επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι και θα αντιμετωπιζεται το ιδιο οπως οι υπολοιποι.
δεν ειδα κανεναν να κραζει για τα 2 χαμενα τετ α τετ το ενα μαλιστα με κενη εστια

σε αντιστοιχη περιπτωση στον μουσλι θα ζητουσατε τον απαγχωνισμο του στην πλατεια.
επαγγελματιας ποδοσφαιριστης ειναι και θα αντιμετωπιζεται το ιδιο οπως οι υπολοιποι.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε φίλε συγγνώμη, αυτά που γράφεις τα θέλεις και τα γράφεις?
δηλαδή πόσα γκολ ήθελες να βάλει στον άγιαξ? καμιά ντουζίνα?
Ε,πως δεν βγαζεις χολη,οταν λες λιγοψυχο εναν παικτη που για τρια χρονια κουβαλουσε τον ΠΑΟΚ στις πλατες του και κυνηγουσε τις γιομες του Βοκολου?.........
Τον Μουσλι δεν τον κραζουν για τα γκολ που χανει αλλα για τους τραυματισμους,τις σαμπανιες στα μπουζουκια και τα πολλα λογια.
Οσο για την χθεσινη του αποδοση.....μην μου πεις οτι δεν ηταν καλος?Αλλα δεν μας ηθελε,χθες,η κωλομπαλα,τι να κανουμε.....
Τον Μουσλι δεν τον κραζουν για τα γκολ που χανει αλλα για τους τραυματισμους,τις σαμπανιες στα μπουζουκια και τα πολλα λογια.
Οσο για την χθεσινη του αποδοση.....μην μου πεις οτι δεν ηταν καλος?Αλλα δεν μας ηθελε,χθες,η κωλομπαλα,τι να κανουμε.....
εγώ λέω να τον κρεμάσουμε και αυτόν πάντως.koutsg4 έγραψε:καμια χολη φιλε μου.
δεν ειδα κανεναν να κραζει για τα 2 χαμενα τετ α τετ το ενα μαλιστα με κενη εστια![]()

οχι δεν ηθελα καμια ντουζινα.Kolokotronis_4 έγραψε:ρε φίλε συγγνώμη, αυτά που γράφεις τα θέλεις και τα γράφεις?
αλλα οταν παιρνεις 800.000 χιλιαρικα και θεωρησε η καλυτερη μεταγραφη της χρονιας θελω απο σενα να βαλεις το τετ α τετ με κενη εστια,αλλιως εισαι πολυ λιγος.
οπως επισης το εγραψα και πιο πανω αμα εχεις @@ περνεις τη μπαλα απο τον βασικο εκτελεστη και βαρας το πεναλτυ.
αλλα ξεχασα αυτα τα εκανε παλια οταν ηταν ακομα πουτανας γιος για ολους σας.τωρα που εγινε δημητρακης δεν τρεχει καστανο.