Γκάλοπ Δ. Σαλπιγγίδης

ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ?

1. ΥΠΕΡ
161
56%
2. ΚΑΤΑ
45
16%
3. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
80
28%

Σύνολο ψήφων: 286

Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Re: Δ. Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

barlow4 έγραψε:αυτοι που λενε οτι διωξαν το γουμενο δεν το λενε γιατι δεν θελουν αλλους γιατι αυτοι ειναι οι σωστοι.το λενε γιατι στα δυσκολα ηταν εκει και αυτο αξιζει μιας αναγνωρισης.αυτοι που δεν θελουν τον κοντο δεν το λενε για να επιβαλουν τη γνωμη τους.απλα λενε τη γνωμη τους.θα την επεβαλαν αν προεβαιναν σε ενεργειες κατα της διοικησης.και δεν το κανουν.απλα εκφραζουν τη διαφωνια τους σε μια επιλογη της.και αυτοι θελουν τον ΠΑΟΚ μεγαλο και δεν βαζουν τον εαυτο τους πανω απο την ομαδα.αν το εκαναν δεν θα αφηναν τα σπιτια τους και τα λιγα λεφτα τους για πορειες ερανους και καταληψεις.σεβαστο να υπαρχουν αντιθετες αποψεις,αθλιο ομως να υποτιμας οσους εχουν αντιθετη αποψη με εσενα βριζοντας τους και λεγοντας τους τραμπουκους εγωιστες και σουπεραδες.εχουν απλα αντιθετη αποψη.που το κακο?

Δε διαφωνω σε τιποτα απο οσα λες.Συμφωνουμε σε ολα.Ετσι οντως παμε μπροστα.Με τετοιες αντιληψεις και ιδεες παμε μπροστα.Εννοειται αδερφε πως οποιοι θα κανουν μανουρες (με οτι αυτο συνεπαγεται-βλ. μπουκαλια) δεν καιγονται καθολου για τον ΠΑΟΚ.Να με συγχωρεσει ο αδερφος που θα χρησιμοποιησω το ονομα του (εστω το νικ του) αλλα ειναι δυνατον να πιστεψω πως ο αγκαβε π.χ. θα καψει την Τουμπα για τον κοντο οταν προηγουμενως εχει περασει ατελειωτες ωρες να φτιαχνει φανελες απειρου καλους για την ομαδα που αγαπαει?

Αστεια πραγματα....Γι αυτο και σου ειπα.Σεβαστος χιλιες φορες ο πονος και ο θυμος ολων οσων ηταν παρον σε αυτες τις θλιβερες μερες του συλογου.

Οσο για την ερωτηση "Καλα μονο ο Σαλπιγγιδης υπαρχει σ' αυτο τον κοσμο?" απαντω "Και βεβαια οχι".Αλλα οπως ειπα λεφτα δεν υπαρχουν για τετοιες πολυτελειες δυστυχως.Οταν λοιπον ξερεις πως μπορεις να αποκτησεις εναν παικτη αξιας 2.000.000Ε στη μιση τιμη (παραδειγμα δινω κι οχι ακριβη ποσα) δε θα το κανεις?Σιγα μην καθοταν ο Βρυζας κι ο Ζαγορακης να ασχοληθουν με τον κοντο εαν ειχαν λεφτα!Για ποιο λογο αλωστε?

Οσο για την αναγνωριση αδερφε.....Δεν νομιζω να υπαρχει συνηδυτοποιημενος ΠΑΟΚτσης που να μην ευχαριστει (εως κι ευγνωμονει) αυτους τους ανθρωπους που ηταν εκει στα δυσκολα.Κι επισης δεν νομιζω να υπαρχει ΠΑΟΚτσης που να μην νιωθει ευγνωμων οταν μπορει να λεει σε καθε λογης κοκκινοκωλο , μαυρο , ασπρο , λατινο , ευρωπαιο , αφρικανο πως η ομαδα που υποστηριζει ειναι απο τις λιγες (ισως και η μοναδικη) που κατεβαζει πιο πολλους οπαδους στο γηπεδο απο τους αντιπαλους γηπεδουχους!
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

barlow4 έγραψε: οταν καποιος ανθρωπος κανει μια επιλογη οφειλει να αναλαβει και τις συνεπειες της.εφ'οσον θελει να καμψει τις οποιες αντιδρασεις οφειλει να εξηγηθει.οι εξηγησεις αυτες πρεπει να βασιζονται και σε ουσιαστικους λογους.ως τωρα ο κοντος εχει επικαλεστει χαζους λογους
.
σύμφωνw. το post μου πάει κύριος στο ότι υπάρχει στον αέρα η άποψη ότι ο Ζαγοράκης κώλωσε το καλοκαίρι να τον φέρει μονο και μονο λόγο τον συνδεσμιτών , άποψη που εγώ δε πιστεύω στο 100%.
Άβαταρ μέλους
KonTheo

Δημοσίευση από KonTheo »

Συμφωνώ απόλυτα με τον Isaak.Όλοι συμφωνούμε για όλα όσα έχουν προσφέρει τόσοι άνθρωποι,αφήνοντας στην άκρη τα σπίτια και τα προβλήματά τους σε δύσκολους καιρούς και έτρεχαν σε πορείες,καταλήψεις,εράνους,συναυλίες επί εποχές Γούμενου..Αυτό είναι κάτι που κατά μεγάλο ποσοστό βοήθησε στην Σωτηρία του ΠΑΟΚ από την απόλυτη καταστροφή..

Προσωπικά κι εγώ μίλησα για μπουκάλια,ποτό στο γήπεδο,φασαρίες και τραμπουκισμούς..Πράγματα που ποτέ δεν υπονόησα ότι σχετίζονται με ανθρώπους που προσέφεραν στον ΠΑΟΚ,με τους προηγούμενους ή και με όποιον άλλο τρόπο..

Ναι,έχω δηλώσει ότι θέλω τον συγκεκριμένο παίχτη στον ΠΑΟΚ..95% για παιχτικούς και οικονομικούς λόγους και 5% γιατί πιστεύω ότι θέλει να προσφέρει πολλά στην ομάδα κι έτσι να αποδείξει ότι εκείνο τον καιρό ήταν τόσο θύμα της κατάστασης όσο ήμασταν κι όλοι εμείς και όσο περισσότερο απ'όλους θύμα ήταν ο ΠΑΟΚ.Αυτή είναι η γνώμη μου,αυτό πιστεύω και ό,τι και να μου πουν αυτό δεν αλλάζει..Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα τα βάψω μαύρα αν δεν έρθει και προτιμήσει το εξωτερικό..Στα π@π@ρια μου.Απλά δηλώνω ότι παιχτικά τον θέλω στην ομάδα και εφ'όσον ακούγονται όσα ακούγονται για πιθανή του μετακίνηση στον ΠΑΟΚ,λέω κι εγώ ότι τον θέλω..

Από εκεί και πέρα,χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν..Αδέρφια,ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα!!Έχει μια τίμια διοίκηση που γνωρίζει το αντικείμενο πολύ καλύτερα από όλους μας..Έχει έναν προπονητή παγκοσμίως καταξιωμένο και έχει ένα πάρα πολύ καλό σύνολο παικτών..Νέους,ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους παίκτες(Βιεϊρίνια,Κούτσια,Αθανασιάδη, κτλ) αλλά και παίκτες με μεγάλη ιστορία και όνομα (Γκαρσία,μέχρι πρόσφατα Κονσεϊσάο).Η ομάδα έχει βρει τον εαυτό της και παρά την κακή αρχή φέτος πάει πολύ καλά..Τί σημαίνουν αυτά??Η εποχές αλητηρίων στο τιμόνι της ομάδας έχουν τελειώσει..Το ΔΣ δε χρειάζεται αστυνόμευση,χρειάζεται εμπιστοσύνη και στήριξη..Δηλαδή, χρειάζεται όλους εμάς κάθε βδομάδα να γεμίζουμε το γήπεδο και να υποστηρίζουμε την ομάδα,χρειάζεται ακόμα και το μικρότερο ποσό που μπορεί ο καθένας να διαθέσει στην ΑΜΚ,χρειάζεται να παίρνουμε διαρκείας όποιες χρονιές μπορούμε οικονομικά,χρειάζεται όποτε έχουμε περίσσεια να αφήνουμε κανένα ψιλό στη μπουτίκ..χρειάζεται να είναι sold out το γήπεδο κάθε αγώνα και να κάνουμε ντου όλη τη βδομάδα για αγορά εισητηρίων και όχι ντου για να μπούμε τζάμπα..Δε χρειάζεται σε καμμία περίπτωση ανθρώπους που ενώ η ομάδα παίζει με τον πανιώνιο και νικά μόλις 1-0,ζορίζεται και είμαστε στο '83,κάποιοι να φωνάζουν ένα σύνθημα για παίκτη τρίτης ομάδας νομίζοντας ότι το ΔΣ είναι ανδρείκιλα και έτσι θα επιβάλλουν τη γνώμη τους(μιλάω και για τους μεν που τον έβριζαν και για τους δε που τον υποστήριζαν),δε χρειάζεται ανθρώπους που την αναγκάζουν να πετάει λεφτά σε τιμωρίες και πρόστιμα με το να προκαλούν επεισόδια,

Έχοντας αυτά όλα στο μυαλό μου..Ναι,θέλω να πάρουμε αυτόν τον παίκτη το καλοκαίρι αλλά πάνω απ'όλα εμπιστεύομαι το ΔΣ και αν αυτοί βρουν κάτι άλλο δεν θα εναντιωθώ ούτε θα στραβώσω..Κάπως έτσι θα έπρεπε να το δουν και οι "πολέμιοι" της επιστροφής του..Δλδ αν τον επιλέξει η διοίκηση τι θα κάνουν??Απλά πρέπει να τον δεχτούν γιατί στόχος της διοίκησης είναι αυτό που όλοι θέλουμε..Ο ΠΑΟΚ ξανά πρωταθλητής και πρωταγωνιστής σε Ελλάδα και Ευρώπη..

Αυτά ήθελα να πω..Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του (όχι όμως της επιβολής αυτής) και σεβαστό ότι λέει ο Καθένας,αρκεί να το κάνει με σωστό τρόπο..Κανείς δε πιστεύω ότι προσέβαλε τους ανθρώπους που έκαναν αγώνες και θυσίες..Όλοι αναφερθήκαμε σε καταδικαστέες συμπεφορές μικρής μερίδας ανθρώπων που έτυχε να κάθονται στην 4α και ποτέ δεν κακολογήσαμε την Ιστορική Θύρα4.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

barlow4 έγραψε:...οποιος δεν θελει τον κοντο δεν ειναι σουπερας...
Σαφώς και όχι! Όποιος δεν θέλει τον κοντό εννοείται πως δεν είναι σουπεράς... ΠΑΟΚτσής είναι και πρέπεινα τον σεβόμαστε και αυτόν και την προσωπική του άποψη... Δεν είναι σουπεράς ούτε αυτός που δεν θέλει τον κοντό, ούτε αυτός που θέλει τον κοντό... Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε...
Σουπεράς είναι αυτός που λέει "αν μου φέρετε τον κοντό θα τα γ@μήσω όλα" ή "αν δε μου φέρετε τον κοντό θα τα γ@μήσω όλα"... Όχι μόνο σουπεράς αλλά και μ@λ@κ@ς...!! Πιστεύω ότι συμφωνούμε σε αυτό... ;)

barlow4 έγραψε:...ως τωρα ο κοντος εχει επικαλεστει χαζους λογους(επαγγελματικη εξελιξη,απληρωτοι οι υπολοιποι παικτες...
Το αν αυτοί οι λόγοι είναι χαζοί ή όχι είναι υποκειμενικό και σίγουρα όχι κοινώς παραδεκτό... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Τετ 20 Ιαν 2010, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Petm έγραψε:σύμφωνw. το post μου πάει κύριος στο ότι υπάρχει στον αέρα η άποψη ότι ο Ζαγοράκης κώλωσε το καλοκαίρι να τον φέρει μονο και μονο λόγο τον συνδεσμιτών , άποψη που εγώ δε πιστεύω στο 100%.
Το καλοκαίρι ούτως ή άλλως δεν γινόταν να τον φέρει, άσχετα απο τις μαλακίες που λέγονται και γράφονται (πάντα off the record γιατί κανένας δεν έχει τα αρχίδια να πεί επώνυμα κάτι τέτοιο)... 1ον... Το να σπάσει ένας ποδοσφαιριστής το συμβόλαιό του εξαγοράζοντάς τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου και να μείνει ελεύθερος δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία, είναι δύσκολο, χρονοβόρο, αβέβαιο και πολύ δαπανηρό... 2ον... Ο Ζαγοράκης δεν κωλώνει... Και 3ον, αν ο Ζαγοράκης δεν κωλώνει μία, ο Βρύζας δεν κωλώνει δύο μιάς και είναι πολύ πιο ψυχρός άνθρωπος...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

56% θέλουν τον κοντόπο@τανο

:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ρε παιδια πολυ κουβεντα ενας ποδοσφαιριστης ειναι αν βρεθει καλυτερος στα ιδια λεφτα τοτε ας παρουμε τον καλυτερο αν δεν βρεθει ας παρουμε αυτον..ποδοσφαιριστης ειναι αρκει να κανει τη δουλεια του να βαζει τη μπαλα στο πλεκτο αυτο μας νοιαζεικ να μπορουμε να χτυπμε πρωταθλημα του χρονου.αν βοηθησει ας ερθει αν οχι καλα ειναι εκει που ειναι.ΑΠΛΑ.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Kolokotronis_4 έγραψε:56% θέλουν τον κοντόπο@τανο

56% τον θελουν κ αν τον θελει κ η διοικηση 84%.....δεν ειναι τοσο αστειο.μαλλον αστειο ειναι το πσοστο αυτων που βαζουν το εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ρε παιδιά αυτό το topic είναι το μικρό μας Pet.
Η παιδική χαρά του Paokmania.
Save this topic Δ.Σ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

paok nafplio έγραψε:56% τον θελουν κ αν τον θελει κ η διοικηση 84%.....δεν ειναι τοσο αστειο.μαλλον αστειο ειναι το πσοστο αυτων που βαζουν το εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ.
αδερφε θα ταν καλο ν αφησεις τους χαρακτηρισμους για τις αποψεις που δε συμμεριζεσαι..γιατι με την ιδια ευκολια μπορουν να σου επιστραφουν!

περα απ αυτο, ενα ποσοστο αρνησης 16%, σ ενα ζητημα ηθικης ταξης, εχει ισως μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο μια πλειοψηφικη συναινεση, αν θελουμε να μιλαμε για μια κοινωνια σεβασμου και αλληλεκτιμησης.

κι αυτο γιατι οι σχεσεις μεταξυ των φιλαθλων της οικογενειας του ΠΑΟΚ, δεν ειναι σχεσεις αριθμων.
kos

Δημοσίευση από kos »

barlow4 έγραψε: οταν καποιος ανθρωπος κανει μια επιλογη οφειλει να αναλαβει και τις συνεπειες της.εφ'οσον θελει να καμψει τις οποιες αντιδρασεις οφειλει να εξηγηθει.οι εξηγησεις αυτες πρεπει να βασιζονται και σε ουσιαστικους λογους.
+1
οπως ζηταμε απο τον ζαγορακη να εξηγησει γιατι εφυγε και γιατι γυριζει ετσι πρεπει και ο σαλπι να εξηγησει τι εγινε. το ποτε θα το κανει ειναι θεμα δικο του και της παε (εφοσον συμφωνησουν)
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

jibbie έγραψε:
paok nafplio έγραψε:56% τον θελουν κ αν τον θελει κ η διοικηση 84%.....δεν ειναι τοσο αστειο.μαλλον αστειο ειναι το πσοστο αυτων που βαζουν το εγωισμο τους πανω απο τον ΠΑΟΚ.
αδερφε θα ταν καλο ν αφησεις τους χαρακτηρισμους για τις αποψεις που δε συμμεριζεσαι..γιατι με την ιδια ευκολια μπορουν να σου επιστραφουν!

περα απ αυτο, ενα ποσοστο αρνησης 16%, σ ενα ζητημα ηθικης ταξης, εχει ισως μεγαλυτερο ειδικο βαρος απο μια πλειοψηφικη συναινεση, αν θελουμε να μιλαμε για μια κοινωνια σεβασμου και αλληλεκτιμησης.

κι αυτο γιατι οι σχεσεις μεταξυ των φιλαθλων της οικογενειας του ΠΑΟΚ, δεν ειναι σχεσεις αριθμων.
Αν αυτο, που τονισα, δεν ειναι προσπαθεια επιβολης της αποψης σου τοτε τι ειναι?
Ειναι αυτο που εχω ποσταρει και παλιοτερα οτι με διάφορα τετοια περι ηθικης, αξιοπρεπειας και "ΒΑΡΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΟΣΥΝΗΣ " των ενάντιων της επιστροφης, προσπαθειτε η αποτροπη ελευσης του κοντου.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

καμια σχεση. δε μ ενδιαφερει να επιβαλλω την αποψη μου σε κανεναν.ισα ισα, αν ολοι σκεφτομασταν το ιδιο, θα χαλιομουν. ειναι φασιστικο.ουτε παοκομετρα βαζω. η ηθικη ειναι κατι που το χεις μεσα σου και το κανεις πραξη καθημερινα στα παντα, οχι κατ επιλογη.

με την ιδια λογικη, με επιχειρηματα περι εξελιξης της ομαδας,καλου ντιλ και κερδους στο αγωνιστικο κομματι επιχειρειται ο επαναπατρισμος του.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

λίγο χαλάρωμα τώρα μετά το παιχνίδι με τις σέρρες

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :opaokara: :opaokara: :mrgreen: :mrgreen:

Ο Δ.Σ. δεν θα έρθει στον ΠΑΟΚ πάρτε το χαμπαρι

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλά είναι και τα ΠΑΟΚόμετρα που και που, για τον κοντοπο@τανο ας πούμε
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Στο θέμα της δημοσκόπησης

το ''ο,τι πει η διοίκηση'' δεν σημαίνει ότι θέλουν τον Σαλπιγγίδη πχ εγώ που δεν τον θέλω θα μπορούσα να ψηφίσω ''ό,τι πει η διοίκηση'' ή δεν καίγονται για να έρθει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”