12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Re: 12. Λάζαρος Παπαδόπουλος
Παλι αναθεματιζουμε λαθος ατομα. Συγνωμη, αλλα οταν εμεις οι ιδιοι γραφουμε στα @@ μας το μπασκετ, δεν μπορουμε να πουμε τιποτα και σε κανεναν...
- sidpanos
loverboy θέλεις να πας για μπανακια...
καλα ρε δεν μπορείτε να μιλάτε χωρίς χαρακτηρισμούς?
Μεγάλη απώλεια. Ελπίζω να εκμεταλλεύτηκε η διοίκηση τον τελευταίο μήνα.
Καλή συνέχεια Λάζο. Δυστυχώς, τα @ρχίδια σου ΔΕΝ χωρέσανε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Καλή συνέχεια Λάζο. Δυστυχώς, τα @ρχίδια σου ΔΕΝ χωρέσανε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
O Σούλης τα είπε όλα στη συνένευξη. Όποιος είναι ΧΑΖΟΣ μπορεί να συνεχίζει τον ύπνο.
Η ομάδα για 7-8η σεζόν διαλύεται στα μέσα της περιόδου και αφότου έχει σωθεί απο τον υποβιβασμό.
Καληνύχτα
Η ομάδα για 7-8η σεζόν διαλύεται στα μέσα της περιόδου και αφότου έχει σωθεί απο τον υποβιβασμό.
Καληνύχτα
'Ασε ρε... δεν έχετε βαρεθεί εδω μέσα με το γλύψιμο του Θείου Θανάση και τη διαστρέβλωση των γεγονότων?sidpanos έγραψε:loverboy θέλεις να πας για μπανακια...
Πραγματικά ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βαρεθεί?
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει.DC έγραψε: Καλή συνέχεια Λάζο. Δυστυχώς, τα @ρχίδια σου ΔΕΝ χωρέσανε στο Ελληνικό πρωτάθλημα.
Απλά θα πρόσθετα και σε αυτόν τον ΠΑΟΚ.
+3221321321321321321321321321313LoverBoy έγραψε:O Σούλης τα είπε όλα στη συνένευξη. Όποιος είναι ΧΑΖΟΣ μπορεί να συνεχίζει τον ύπνο.
Καληνύχτα
απλα τα ειπε ολα
Ποιος ηρθε?LoverBoy έγραψε:'Ασε ρε... δεν έχετε βαρεθεί εδω μέσα με το γλύψιμο του Θείου Θανάση και τη διαστρέβλωση των γεγονότων?sidpanos έγραψε:loverboy θέλεις να πας για μπανακια...

Λαζο,καλη επιτυχια.Ο Σουλης λεει οτι παιζει να φυγει και ο Μαρσαλ περαν του Ντοζιερ.
Δεν σχολιάζω για το φυτό. Άστο...LoverBoy έγραψε:Ναι ρε Λαζαρε, δεν μπορώ να σε καταλάβω...
Άκου εκεί να ΜΗΝ δέχεσαι να παίζεις τζάμπα σε μια ομάδα χωρίς στόχους.... Απαράδεκτος.
XXXXgika έγραψε:Να μας τα είχες κάνει.... Το μπούλο...... Στον ΠΑΟΚ θα παρακαλάτε να παίζετε, δεν θα απειλείτε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.
Εγώ ξέρω ότι κάθε τρεις μέρες βγαίνει θέμα για το ότι ο Λάζος δεν πήρε τα λεφτά του, και θα τα πάρει αύριο ή μεθαύριο και βιάζεται, ε στα αρχίδια μου. Εγώ θα πλήρωνα για να παίξω με τον δικέφαλο στο στήθος. Αυτός μας τα έχει κάνει τούμπανο, επειδή άργησε να πληρωθεί...
Όταν όμως στην αρχή της χρονιάς ο ΠΑΟΚ ήταν ο μόνος ζημιωμένος από τις απεργείες του, που ούτε οι συνάδελφοι του δεν στηρίζανε, όλα ήταν οκ, ε; Και τότε το καλό παιδί ο παπαδόπουλος είχε μιλήσει με χυδαίο τρόπο σ' ένα από τα σημαντικότερα ατομα του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Αλλά και τότε δίκιο είχε ε; Και τον συγχώρεσαν κι όλας. Το ότι μας έχουν βάλει στο στόχαστρο εξαιτίας του δεν το βλέπει ε;; Κι αντί να τα αναγνωρίσει όλα αυτά μας απειλούσε γιατί αργούσε να πληρωθεί.
Εφ' όσον υπάρχουν συμβόλαια τα λεφτά του δεν θα τα έχανε. Και δόξα το Θεό φράγκα έχει να περάσει για λίγο καιρό ακόμα μέχρι να πληρωνότανε. Τι να πούνε και άλλοι παίκτες μας, με πολύ μικρά συμβόλαια και χωρίς περιουσία από το μπάσκετ...
Εν τέλει δύο πράγματα απεχθάνομαι. Την αχαριστία και την προσβολή πραγμάτων τα οποία αγαπώ. Και ο συγκεκριμένος και αχάριστος είναι, και τον ΠΑΟΚ μας μειώνει συνεχώς.
Το μπούλο να πάρει ρε. Να πάει στη Ρωσία.
Δυστυχως φευγει ενας πολυτιμος παικτης...
Πριν πολλα χρονια κανενας δεν θα μπορουσε να διανοηθει να αφησει τον ΠΑΟΚ για την .....κιμκι.!!
Καποτε ο ΠΑΟΚ ηταν ονειρο ζωης για καθε παικτη...
Αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι η ομαδα με λιγη προσπαθεια και ενισχυση μπορει να παει ακομα καλυτερα..
Κριμα.
Πριν πολλα χρονια κανενας δεν θα μπορουσε να διανοηθει να αφησει τον ΠΑΟΚ για την .....κιμκι.!!
Καποτε ο ΠΑΟΚ ηταν ονειρο ζωης για καθε παικτη...
Αυτο που με στεναχωρει ειναι οτι η ομαδα με λιγη προσπαθεια και ενισχυση μπορει να παει ακομα καλυτερα..
Κριμα.
Αν συμβεί και αυτό χωρίς να αντιδράσει ο κόσμος της Θεσσαλονίκης (η αποχή δεν είναι αντίδραση) τότε καλά μας κάνουν.
Μπάνε ή θάνατος..........
Υ,Γ, Το "θάνατος" δεν το εννοώ κυριολεκτικά......
Μπάνε ή θάνατος..........
Υ,Γ, Το "θάνατος" δεν το εννοώ κυριολεκτικά......

Πραγματικά αλλού ζεις ε;LoverBoy έγραψε:'Ασε ρε... δεν έχετε βαρεθεί εδω μέσα με το γλύψιμο του Θείου Θανάση και τη διαστρέβλωση των γεγονότων?sidpanos έγραψε:loverboy θέλεις να πας για μπανακια...
Ποιος τον γαμάει και τον θείο Θανάση με τις μαλακίες του και το νταβατζιλίκι του.
Είσαι εχθρός του Θανασάκη. Ο Λάζαρος είναι εχθρός του Θανασάκη. Άρα ο Λάζαρος είναι φίλος σου;
Ο εχθρός του εχθρού μου...
Και παραβλέπεις ότι κι ο Λάζος κακό στον ΠΑΟΚ κάνει... (εσκεμένα λογικά γιατί αλλιώς πως θα βρείς ευκαιρία να την πεις στο Θανασάκη -που δεν αμφιβάλω ότι επίσης κάνει κακό στον ΠΑΟΚ-)
γκικα ωραια ακουγονται ολα αυτα, αλλα εδω δε πληρωνουμε εμεις για να παμε στο γηπεδο, τι με λες τωρα... στα τετοια μας κανονικα το μπασκετακι...gika έγραψε:.... Εγώ θα πλήρωνα για να παίξω με τον δικέφαλο στο στήθος. ...
Βρειτε μου εναν εδω μεσα που θα δουλευε καπου χωρις μισθο, χωρις νορμαλ συνθηκες εργασιες, χωρις τιποτα ουσιαστικο και σιγουρο, χωρις, χωρις, χωρις... ΕΝΑΝ!