Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Δεν αφήνουμε λέω εγώ τους Τσιμπούρ και να πιάσουμε κάτι πιο "κοντό"???

Αν θέλουμε να πιάσουμε κάτι (λίγο) πιο κοντό απο τον Τζιμπούρ, έχω κάτι διαθέσιμο...!! Μόνο θα προτιμούσα να το έπιανε μια κοπέλα καλύτερα...

Y.Γ.
Y.Γ.
Αυτό θα το πιάσουμε το καλοκαίρι...Photis έγραψε: "κοντό"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Παρ 27 Νοέμ 2009, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DimisK
- Επικοινωνία:
arisk έγραψε:Δεν υπάρχει θέμα απόκτησης του Τζιμπούρ... Και γενικά είναι πολύ περίπλοκη περίπτωση για να κάτσει...nyxteridas έγραψε:Είμαι πολύ υπέρ της απόκτησης Τζιμπούρ καθώς ταιριάζει απόλυτα σε αυτόν τον ΠΑΟΚ.
Δεν μ' αρέσει ρε παιδιά ο τύπος. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο. Μόνο στον Πανιώνιο έκανε ότι έκανε. Στην ΑΕΚ εξαφανίστηκε και είχε μόνο κάτι εκλάμψεις...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Photis έγραψε:Δεν αφήνουμε λέω εγώ τους Τσιμπούρ και να πιάσουμε κάτι πιο "κοντό"???![]()
![]()
Μόλις έδωσες την απάντηση στο κουίζ που είχα θέσει στην προηγούμενη σελίδα. Και η απάντηση είναι "8 πόστς"!!!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ουτε εμενα μ αρεσει...... καλο θα ειναι να παρουμε εναν να παιζει πιο πισω κ ακραιος μαζι.....αν και ειμαι σιγουρος οτι θα παρουμε....
Η αριανού βολλευμπολίστρια που λέγαμε..arisk έγραψε:Αν θέλουμε να πιάσουμε κάτι (λίγο) πιο κοντό απο τον Τζιμπούρ, έχω κάτι διαθέσιμο...!! Μόνο θα προτιμούσα να το έπιανε μια κοπέλα καλύτερα...![]()
![]()
![]()

Παιδια στο site που λεει για τον τζιμπουρ λεει και για καποιον (λεσα).πιος ειναι αυτος??ξερουμε κατι??παιζει κανενα videaki του??
είναι πιτσιρικάς απο μικρή ομάδα της Βραζιλίας... Παρ' όλα αυτά έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων και απο Ευρώπη χάρη στο ταλέντο του!!
Μπα... Ισως αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος άλλος... Ισως έχει γραφτεί σε παλιότερες σελίδες εδώ μέσα... Αν ψάξεις ίσως βρείς τιποτα!
- nyxteridas
ωρίστε το βιντέακι που ζήτησεςABU έγραψε:Παιδια στο site που λεει για τον τζιμπουρ λεει και για καποιον (λεσα).πιος ειναι αυτος??ξερουμε κατι??παιζει κανενα videaki του??
http://www.youtube.com/watch?v=Q7MFxxYIq74
- nyxteridas
Δεν ακούσατε το ρεφρέν ?
Ε για για μολα Ε για για Λέσα (αυτόν δεν ψάχνουμε?)
Ε για για μολα Ε για για Λέσα (αυτόν δεν ψάχνουμε?)