Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Navi βάψου, ραψου και ετοιμάσου.
Εσένα θα σε βάλω υπεύθυνο επικοινωνίας , επείδη σε έχω κόψει ότι χειρίζεσαι επιδέξια την Ελληνική γλώσσα.
Ανησυχώ λίγο για τα κονε που (δεν) έχεις στους αρδ, αλλα θα διοργανώσω ένα τραπέζωμα για το know us better .
Μaximus εχω προβληματιστεί με σένα. Ακουω τους άλλους να σε φωνάζουν παππού και δε ξέρω αν είναι λόγω πραγματικής ηλικίας ή λόγω σοφιας+εμπειρίας απο τη ζωη!!!!
Οπως και να έχει προσανατολιζόμουν να σου δώσω ένα "συμβουλευτικό" ρόλο...καμια σχέση με υπεύθυνο ασφαλείας. Εκει θέλουμε μαχιμους-κομάντα.
Θα έλεγα για αντιπρόεδρος ή για γενικός διευθυντής...κάτι τέτοιο.
ΥΓ: Για προπονητή έχω υπόψιν 2-3 άτομα τα οποία θα βολιδοσκοπήσω άμεσα
Εσένα θα σε βάλω υπεύθυνο επικοινωνίας , επείδη σε έχω κόψει ότι χειρίζεσαι επιδέξια την Ελληνική γλώσσα.
Ανησυχώ λίγο για τα κονε που (δεν) έχεις στους αρδ, αλλα θα διοργανώσω ένα τραπέζωμα για το know us better .
Μaximus εχω προβληματιστεί με σένα. Ακουω τους άλλους να σε φωνάζουν παππού και δε ξέρω αν είναι λόγω πραγματικής ηλικίας ή λόγω σοφιας+εμπειρίας απο τη ζωη!!!!
Οπως και να έχει προσανατολιζόμουν να σου δώσω ένα "συμβουλευτικό" ρόλο...καμια σχέση με υπεύθυνο ασφαλείας. Εκει θέλουμε μαχιμους-κομάντα.
Θα έλεγα για αντιπρόεδρος ή για γενικός διευθυντής...κάτι τέτοιο.
ΥΓ: Για προπονητή έχω υπόψιν 2-3 άτομα τα οποία θα βολιδοσκοπήσω άμεσα
- navigator11
"Εκει θέλουμε μαχιμους-κομάντα."
ισα-ισα ρε,το λεει κ το ονομα του.
Μ-Α-Χ-Ι-Μ-U-S=Μ-Α-Χ-Ι-Μ-ΟΥ-Σ.

ισα-ισα ρε,το λεει κ το ονομα του.
Μ-Α-Χ-Ι-Μ-U-S=Μ-Α-Χ-Ι-Μ-ΟΥ-Σ.

κέρδισε κανεις το τζοκερ να δουμε ασπρη μερα?
1 ατομο πειρε τα 10.000.000 φαντάζεστε να ειναι ο ζαγορακης ?
1 ατομο πειρε τα 10.000.000 φαντάζεστε να ειναι ο ζαγορακης ?

- xrictoforoc
Βρήκα την IP σου... Τώρα, ξέρω που μένεις!!!!
Θέλω θέση στο Δ.Σ. αλλιώς θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα...

Θέλω θέση στο Δ.Σ. αλλιώς θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα...

- xrictoforoc
δεν ξερω εαν ειναι αληθεια. πιστευω οτι εαν ειναι αληθεια χαθηκε η καλυτερη δυνατη ευκαιρια για τον ΠΑΟΚ.yiannisPAOKitalia έγραψε: Το σχέδιο
Ποιο ήταν αρχικά το σχέδιο Βρύζα; Ο έμμισθος πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, είχε προτείνει στο Θόδωρο Ζαγοράκη, να δημιουργηθεί ομάδα τεσσάρων ατόμων, από τον ίδιο το Βρύζα, το Γιώργο Σαχπαζίδη, το Θόδωρο Ζαγοράκη και τον Σέρχιο Κονσεϊσάο, οι οποίοι θα λάμβαναν δάνειο από Πορτογαλική τράπεζα ύψους οκτώ εκατομμυρίων Ευρώ.
Με τα χρήματα αυτά, οι τέσσερίς τους θα έπαιρναν τις μετοχές του ΠΑΟΚ και ως κύριοι της ΠΑΕ, με την κερδοφορία που αυτή επιδείκνυε τα πρώτα δυο χρόνια και η οποία αναμενόταν να συνεχιστεί με τους κατάλληλους χειρισμούς, θα έκαναν απόσβεση του δανείου. Στο τέλος, θα έμεναν οι ίδιοι, ως απόλυτα κυρίαρχοι του ΠΑΟΚ, έχοντας τη μετοχική πλειοψηφία.
Αυτή η υπόθεση δεν περπάτησε, λόγω της απόλυτης άρνησης Ζαγοράκη.
παντως εαν ειναι αληθεια ο ζησης απεδειξε για μια ακομη φορα εχει τεραστια @@. μαγκας με ολη την σημασια της λεξης.
τι διοικηση πρωτοδικειου και παπαριες. παμε να παρουμε την ομαδα να γινουμε αφεντικα. θα παρουμε ενα δανειο, θα δουλεψουμε, θα ξεχρεωσουμε την τραπεζα και θα κρατησουμε την ομαδα. αλλα.......
καλα καλα στην πρωτη στραβη αγωνιστικα ο ζησης θα γινοταν ζησακος υπονοιες οτι τρωει λεφτα και τα βαζει στο εστιατοριο του ετσι δεν λεγανε στην αρχη ? "κανει ταξιδια στην ιταλια για τις επιχειρησεις του ? "
να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω πολυ για τις αντοχες του ζηση που οντως ειναι καθαρος αλλα και ευαλωτος στην λασπη οπως και ο ζαγορ εξ αλλου που μετα την επανοδο του δειχνει αλλα χαρακτηριστικα εγινε ποιο σκληρος και δεν επηραζετε απο τις συκοφαντιες του καθενος ελπιζω να ειναι σκληρος παντα για το καλο του ΠΑΟΚ ......
τωρα για το σχεδιο σαχπατζιδης=βατπεδιο πορτογαλικη τραπεζα κονσεισαο που ενταξει δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο γενησιμιου του και ο πρωτος που πιθανα θα λακιζε στην πρωτη στραβη δεν με εμπνεει καθολου
και εμαι 1000% σιγουρος οτι αυτοι που τωρα και τοτε κατηγορουσαν ζαγορ και θελανε ζηση θα ηταν οι πρωτοι που θα πολεμουσαν τον ζηση .....
αλλα ναι και για αυτο φταιει ο ζαγορ .....

οταν εβγαλε το μεγκα την παπαρια για τον ελεγχο του ΣΔΟΕ εδω καποιοι χωρις να το διασταυρωσουν αρχισαν υπονοιες για ατασθαλιες βεβαια τα γεγονοτα τους διεψευσαν αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα....
να μου επιτρεψεις να αμφιβαλλω πολυ για τις αντοχες του ζηση που οντως ειναι καθαρος αλλα και ευαλωτος στην λασπη οπως και ο ζαγορ εξ αλλου που μετα την επανοδο του δειχνει αλλα χαρακτηριστικα εγινε ποιο σκληρος και δεν επηραζετε απο τις συκοφαντιες του καθενος ελπιζω να ειναι σκληρος παντα για το καλο του ΠΑΟΚ ......
τωρα για το σχεδιο σαχπατζιδης=βατπεδιο πορτογαλικη τραπεζα κονσεισαο που ενταξει δεν ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ απο γενησιμιου του και ο πρωτος που πιθανα θα λακιζε στην πρωτη στραβη δεν με εμπνεει καθολου
και εμαι 1000% σιγουρος οτι αυτοι που τωρα και τοτε κατηγορουσαν ζαγορ και θελανε ζηση θα ηταν οι πρωτοι που θα πολεμουσαν τον ζηση .....
αλλα ναι και για αυτο φταιει ο ζαγορ .....

οταν εβγαλε το μεγκα την παπαρια για τον ελεγχο του ΣΔΟΕ εδω καποιοι χωρις να το διασταυρωσουν αρχισαν υπονοιες για ατασθαλιες βεβαια τα γεγονοτα τους διεψευσαν αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα....
Ο Άι-Βασίλης φέρνει τους Άραβες στον ΠΑΟΚ
Ο εκπρόσωπος του fund στην Ελλάδα, Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις, έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου, επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία
Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο η υπόθεση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το επενδυτικό consortium fund αραβικών συμφερόντων,σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Κατάρ.
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr (που αποκάλυψε το αραβικό ενδιαφέρον στις 30 Οκτωβρίου 2010), αύριο, 2 Ιανουαρίου, ο εκπρόσωπος του fund στην Ελλάδα, Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις, έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους επικεφαλής του Ομίλου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, με τη συμμετοχή του fund στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εκτιμάται ότι οι Άραβες θα πάρουν αρχικά το 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλοντας στην αύξηση ΜΚ 6 εκατ. ευρώ, με τελικό στόχο την αγορά του 67%, καταβάλλοντας άλλα 3-4 εκατ. ευρώ, που θα τους διασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας. Οι όποιες εξελίξεις, βέβαια, συνδέονται άμεσα και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που καλείται τους επόμενους δύο μήνες να βγάλει με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Άι-Βασίλης φέρνει το καλύτερο δώρο στους πολυάριθμους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που μπορούν βάσιμα να αισιοδοξούν ότι μία νέα σελίδα ανοίγει για την αγαπημένη τους ομάδα.
http://voria.gr/details.php?id=36223
Ο εκπρόσωπος του fund στην Ελλάδα, Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις, έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου, επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία
Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο η υπόθεση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το επενδυτικό consortium fund αραβικών συμφερόντων,σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Κατάρ.
Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr (που αποκάλυψε το αραβικό ενδιαφέρον στις 30 Οκτωβρίου 2010), αύριο, 2 Ιανουαρίου, ο εκπρόσωπος του fund στην Ελλάδα, Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις, έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους επικεφαλής του Ομίλου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, με τη συμμετοχή του fund στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Εκτιμάται ότι οι Άραβες θα πάρουν αρχικά το 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλοντας στην αύξηση ΜΚ 6 εκατ. ευρώ, με τελικό στόχο την αγορά του 67%, καταβάλλοντας άλλα 3-4 εκατ. ευρώ, που θα τους διασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας. Οι όποιες εξελίξεις, βέβαια, συνδέονται άμεσα και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που καλείται τους επόμενους δύο μήνες να βγάλει με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Άι-Βασίλης φέρνει το καλύτερο δώρο στους πολυάριθμους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που μπορούν βάσιμα να αισιοδοξούν ότι μία νέα σελίδα ανοίγει για την αγαπημένη τους ομάδα.
- navigator11
-
Εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Άλλο επενδυτής, και άλλο αφεντικό.Steenage έγραψε:Εκτιμάται ότι οι Άραβες θα πάρουν αρχικά το 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλοντας στην αύξηση ΜΚ 6 εκατ. ευρώ, με τελικό στόχο την αγορά του 67%, καταβάλλοντας άλλα 3-4 εκατ. ευρώ, που θα τους διασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας. Οι όποιες εξελίξεις, βέβαια, συνδέονται άμεσα και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που καλείται τους επόμενους δύο μήνες να βγάλει με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.
Αυτοί θέλουν με 10εκ. να γίνουν αφεντικά του ΠΑΟΚ. Τι λέτε ρε? Βάλτε καμιά 20αριά-25αριά, ξεχρεώστε και την ομάδα από τα χρέη με δικά σας έξοδα, και τότε μάλιστα.
Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Κανα μαγαζάκι?
Και στο κάτω-κάτω, εγώ κ.Ζαγοράκη σε υποστηρίζω και σε εμπιστεύομαι επειδή εσύ είσαι στα κουμάντα. Αν οι Άραβες βάλουν τα 6 εκ. και πάρουν το 51%, κολοκύθια κουμάντο θα κάνεις. Μια φορά θα πεις όχι όταν θα θελήσουν να σκοτώσουν τον Vieirinha στον γαύρο για 5εκ, δυο φορές θα πεις όχι, την τρίτη φορά θα σου πουν αν σ'αρέσει, τα στάξαμε (!) και κουμάντο κάνουμε εμείς τώρα, αλλιώς bye bye fenerbahce!
Οι Άραβες θέλουν με 6 εκ. να κόβουν και να ράβουν. Ποιος εγγυάται ότι αφού γίνουν ιδιοκτήτες και κάτοχοι του 51% θα βάλουν κι άλλα χρήματα? Και αν δεν? Θα πάμε να κάνουμε κατάληψη σε καμιά πετρελαϊκή στο Qatar?
Για ρίξ'τε μια ματιά από Μanchester μεριά..
Δηλαδή ρε παιδιά, κάναμε τον κώλο μας σουρωτήρι στην ΑΜΚ για να μαζέψουμε 2εκ και να έρθουν κάποιοι που με 4εκ επιπλεόν θα μας κάνουν κουμάντο?
Και όλο εκείνο το δόγμα ο ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του? Τι απέγινε? Τελείωσε?
Προσωπικά, δε με πείθει η όλη φάση. Αντιθέτως! Μου φέρνει άσχημες μνήμες στο μυαλό.
παντως δεν φαινονται να ειναι καμπανηδες η σαβιδιδες ....αλλα θα δειξει γιατι βιαζεστε λιγες μερες μεινανε .....
αρχισαμε παλι τα σεναρια.....
αρχισαμε παλι τα σεναρια.....