Γιατί όμως κλατάρεις μετά το 65;
η αλλο ματς εβλεπες η εμεις ξεχασαμε την μπαλα..Το 4-3-3 σε ποιο σημειο του παιχνιδιου το ειδες.?joshua έγραψε:Με βεβαιοτητα οτι θα χαρακτηριστω εμπαθης και αναμενοντας μεγαλο κραξιμο εγω θα πω οτι προσωπηκα για μενα χτες ηταν ισως ο χειροτερος παικτης μας.Θυμισε βεβαια ιβιτς και τον ευχαριστω γιαυτο καθως οντας αορατος σε ολο το παιχνιδι απο τα ποδια του εγιναν οι 2 απο τις 5-6 τελικες μας και η μια το γκολ.Εχοντας θεση επιτελικου στο 4-3-3 η μπαλλα δεν περασε ποτε σχεδον απο τα ποδια του.Δεν βγηκε καμια πασα απο τον αξονα, τομεα δικης του ευθηνης και στο διαστημα του πρωτου ημιχρονου που τα ακρα μας πεταγαν φωτιες εκεινος πεταγε χαρταετο με αποτελεσμα ενω ημασταν σχεδον ισοπεδωτικοι σε υπεροχη ειχαμε μονο να επιδειξουμε 2 μακρινα σουτ ως ευκαιριες καθως οτιδηποτε αλλο θα απαιτουσε συμμετοχη του.Την μονη φορα σχεδον σε ολο το παιχνιδι που ακολουθησε και πατησε περιοχη μπηκε και το γκολ.Πειτε μου ρε παιδια εσεις που τον εκθειαζετε τι θυμαστε απο το χτεσινο παιχνιδι να κανει.Καμια πασα μηπως???Ακομα και στην φαση του δευτερου σουτ του,η ενεργεια ηταν λαθος καθως διπλα του ειχε παικτη που ανεβαινε μονο και δεν του εκανε την πασα γιατι πολυ απλα δεν την εχει αυτη την πασα.Εκανε τιποτα τρομερα κοψιματα???Θυμαμαι ανετα τον βιτολο να κοβει πολλες φορες, τον γκαρσια και να κοβει και να δημιουργει.Αυτον καμια,δεν τον θυμαμαι γενικως να κανει κατι εκτος των 2 φασεων.Για μενα ειναι απλα ενας παικτης που κανει αρκετα πραγματα αρκετα μετρια και γιαυτο προσωπηκα του δινω θεση στον ΠΑΟΚ μονο καπου ως 4ρτη επιλογη στα χαφ.
joshua έγραψε:Εγω οκ να το ξαναδω το ματς,αλλα τουλαχιστον πειτε μου εσεις αφου ο φωτακης ηταν τοσο καλος στο ρολο του στο παιχνιδι,ο βιερινια οκ κανεις δεν θα διαφωνησει οτι ηταν παρα πολυ καλος και ο ελζαρ ειδικα στο πρωτο ημιχρονο εξισου καλος,γιατι 90 λεπτα αν εξαιρεσεις το γκολ δεν ειχαμε ΚΑΜΙΑ αλλη τελικη ενεργεια που να προερχεται απο ομαδικη προσπαθεια και να καταληγει στην περιοχη παρα μονο μακρινα σουτ? Τι εφταιγε που παρα τις τοσες πολλες καλες επελασεις απο τα ακρα, τα πολυ καλα ανεβασματα των μπακ, ειδικα του σακελαριου, δεν δημιουργουσαμε ευκαιριες και δεν πατησαμε περιοχη?
chrisg4 έγραψε:O φωτάκης είναι ένας παρα πολύ μέτριος παίχτης. Εχει είναι καλο σουτ και φιλότιμο. Δε κάνει για τον ΠΑΟΚ. Το να κάνουμε τον φωτάκι Labard επειδή έβαλε δυο goal το θεωρώ το ανούσιο. Για μένα δεν είναι ούτε καν να συμπληρώνει αποστολή. Καλά να ναι το παιδί έχει προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που μπορεί αλλα ότι και να λέτε σε μια ομάδα όπου μπροστά έχει Vierinia Σαλπιγκιδη El zhar δε γίνετε από πίσω να παίζει ο Φωτάκης κόβει την ομάδα στη μέση, είναι πάντα δυο χρόνους πίσω, από κάθετη πασα δε νιώθει. Χθες αν δεν έβαζε το γκολ δε θυμόμασταν σήμερα ότι έπαιξε στο παιχνίδι.
Ας το δουμε λιγο πιο ψυχραιμα . Αν αυτος ο μετριος παικτης εχει φιλοτιμο , εχει καλο σουτ , τρεχει , κοβει, μαρκαρει , βγαζει καμμια σεντρα , αν ειχε και τελεια καθετη πασα τοτε θα επαιζε στο εξωτερικο .chrisg4 έγραψε:O φωτάκης είναι ένας παρα πολύ μέτριος παίχτης.