19. Βασίλης Κουτσιανικούλης

Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Βασίλης Κουτσιανικούλης

Δημοσίευση από Odi »

kass4 έγραψε:
gika έγραψε:Τα σχόλια του πέπερμιντ είναι αυτά που απαιτούν επ' αόριστον μπαν!!!
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΠΑΛΙΟ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΕ...
Με τον Πέπερ διαφωνώ στις περισσότερες από τις ποδοσφαιρικές του εκτιμήσεις,
στις πολιτικές του απόψεις, στη μουσική που γουστάρει, πιθανόν και στις γυναίκες που του αρέσουν.
Από αυτό το σημείο, μέχρι το σημείο παιδάκια που την ώρα του ματς χαζεύουν μουστάρδες στα σούπερ-μάρκετ, να κάνουν μαθήματα ΠΑΟΚφροσύνης έχει τεράστια διαφορά.
Γκίκα στο είπα κι άλλη φορά πιο ευγενικά : Ξεκαβάλα το καλάμι !
Αδερφέ ο Γκίκα βγήκε δικαιολογημένα απ τα ρούχα του με αυτά που διάβασε όπως και πολλοί εδώ..Τα σχόλια του peppermint ο οποίος κράζει όλη την ομάδα (φροντιστές,παίκτες,γυμναστές,διοίκηση) δηλαδή κράζει ολόκληρο τον ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον απαράδεκτα και προσωπικά με εκνευρίζουν απίστευτα.Επίσης το ΠΑΟΚτσηδηλίκι δεν πάει ανάλογα με την ηλικία..Κ εγώ είμαι 20 χρονών αλλά δεν θα μου κανείς ότι είναι πιο ΠΑΟΚ από μένα..

Υ.Γ1:Γκίκα δεν τον κόβω για σκουλήκι..Μάλλον Μπαρτσελόνα είναι με την μπάλα που θέλει να βλέπει..

Υ.Γ2:Όπως έχω ξαναγράψει σ αυτό το τόπικ και πάλι λόγω peppermint ξαναλέω η γκρίνια και η μίρλα δεν βγάζουν
πουθενά.Ούτε εμένα μ αρέσει η απόδοση Κουτσιανικούλη αλλά όσο φοράει τον Δικέφαλο θα τον στηρίζω.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
geoavr

Δημοσίευση από geoavr »

Γιά τον Κουτσιανικούλη την έχω πει την γνώμη μου.Στήριξη και υπομονή θέλει το παληκαράκι.Και όποιος θυμάται τον Δημόπουλο(αξύριστος ξυλοκόπος ήρθε,και μετά μας άφησε σαν ξυρισμένος φονιάς)τον Ζαγοράκη (που τους πρώτους μήνες στον ΠΑΟΚ αναρωτιόμασταν τι θέλει αυτό το κατσίκι από την Καβάλα που δίνει πάσα με το καλάμι και μετά με πολύ δουλειά έγινε ο αρχηγός της εθνικής) κ.α. θα πρέπει να κάνει υπομονή γιά να μπορεί να κρίνει μετά 1-2 χρόνια.
Όσο γιά τον Pepermint,από τα γραφόμενά του θα πρέπει να ήμασταν μαζί σε αρκετά ματς στην Αθήνα και στην επαρχία
την δεκαετία του 80 και δεν το ξέραμε.Αλλιώς τον βλέπει τον ΠΑΟΚ η γενιά μου και αλλιώς οι νεώτεροι.Τώρα γιατί βγάζει τόσο άρνηση είναι δικό του θέμα.
Πάντως εγώ σοβαρή συζήτηση γιά τον ΠΑΟΚ με δεκαπεντάχρονα δεν θα έκανα ποτέ.Στο καφενείο του Μπάμπη στην Αν Θράκης δεν βάζουν ανήλικους.Και αν μπει κανένα κλεφτά του δίνουν κανά δυό ευρώ να πάει να πάρει παγωτό και να μας αφήσει να μιλήσουμε γιά την καψούρα μας.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

shark4 έγραψε:Καλως να τα κοψει τα μαλλια ρε gash, αλλα μην αρχισει τα ποστιζ και τις αλογοουρες-μαιμου που εβαζε ο Περσι και τρελαινοταν ο Αγγελος :lol: :lol: :lol: :nairepaok:
καλα ο περσι ειχε τρελανει τον αγγελο..... :D :D
τρελοκομειο σκετο.....
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Ειχε ονομασει μαλιστα τον σκυλο του, "Περσι", επειδη λεει ηταν ατιθασος.

Μια και μιλαμε για Περσι, θυμαμαι οτι σε μια συνεντευξη του στο αεροδρομιο της Θεσσαλονικης, και ενω περιμενε την πτηση για να κατεβει οριστικα στον βαζελο, ειχε δηλωσει "Εγω θα μεινω ΠΑΟΚθηθ".
Stelios80

Δημοσίευση από Stelios80 »

sourmenetes έγραψε:http://www.metrosport.gr/koutsianikoulis-%C2%ABtha-dite-allo-pekti-to-2010%C2%BB

Δηλωσεις για ανακαμψη του μικρου..Αντε να δουμε...
Το link που έδωσες έχει τίτλο:
Κουτσιανικούλης: «Θα δείτε άλλο παίκτη το 2010»

και περιεχόμενο:
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα αντιμετωπίσει μεθαύριο το Σάββατο για πρώτη φορά την πρώην του ομάδα, τον Εργοτέλη. Ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Μetrosport» για το πως νιώθει αλλά και για τις προσδοκίες που έχει ο ίδιος, περιμένοντας σαφώς μεγαλύτερη βελτίωση μέσα στο 2010.
-Βασίλη, επιστρέφεις στην Κρήτη το Σάββατο για παίξεις απέναντι στον Εργοτέλη, την πρώην σου ομάδα. Είναι αυτό ένα ιδιαίτερο ματς για σένα;
«Σίγουρα! Έχω πολλές και καλές αναμνήσεις από τον Εργοτέλη. Εκεί έπαιξα τα δύο προηγούμενα χρόνια, τα οποία ήταν και τα δύο πρώτα μου χρόνια στην Α’ Εθνική και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο Εργοτέλης είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Από εκεί και πέρα όμως κοιτάζω μπροστά. Δεν μένω στις αναμνήσεις. Από το καλοκαίρι είμαι στον ΠΑΟΚ και θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Εγώ θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω στον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους και βέβαια θέλουμε τη νίκη στο ματς με τον Εργοτέλη για να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».
-Κλείνοντας ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, φαντάζομαι ότι θα περίμενες κι εσύ περισσότερα πράγματα από τον εαυτό σου. Να περιμένει ο κόσμος του ΠΑΟΚ έναν καλύτερο Βασίλη Κουτσιανικούλη στο δεύτερο γύρο;
«Σίγουρα! Ως τώρα δεν έχω δείξει ακόμη αυτά τα πράγματα που περιμένει ο κόσμος και περιμένω και εγώ από τον εαυτό μου. Πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα ανεβαίνω όλο και πιο πολύ. Δουλεύω σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν».
-Δουλεύεις σκληρά για να φτάσεις εκεί που περιμένουν όλοι;
«Καθημερινά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω σκληρά όπως όλη η ομάδα και προσπαθώ να αφομοιώσω τις οδηγίες και τις συμβουλές του προπονητή και των εμπειρότερων παικτών. Πιστεύω ότι η δουλειά θα αποδώσει καρπούς».
-Ως τώρα ο ΠΑΟΚ έχει 25 βαθμούς. Ο απολογισμός είναι ικανοποιητικός;
«Όλοι στην ομάδα έχουμε την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ψηλά και να έχουμε κάποιους βαθμούς παραπάνω. Δεν ξεκινήσαμε τόσο καλά τη σεζόν και δεν μπήκαμε τόσο δυνατά στο πρωτάθλημα. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς. Στη συνέχεια βρήκαμε ένα ρυθμό, αλλά σίγουρα μπορούμε να πάμε ακόμη καλύτερα».

Σε ποιο σημείο στο περιεχόμενο λέει ο Κουτσιανικούλης τη δήλωση που φέρεται πως έκανε με βάση τον τίτλο; (βαθμός δυσκολίας 100)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ειναι το συμπερασμα.... :lol: :lol: :lol: :lol: Αυτοι στο μετροσπορτ ειναι τσακαλια...Μην το ψαχνεις...Το ψυχολογησανε το παιδι...
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Αδελφέ Gika

σου απαντώ μόνο και μόνο επειδή είσαι πιτσιρικάς...και πρέπει να σου απαντήσω με αγάπη

γιατί με μισείς ?...δεν είναι καλό το μίσος επ΄ουδενί και δεν οδηγεί πουθενά

το νεανικό της ηλικίας σου...διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να φανατίζεσαι και να αναζητάς εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν

η ενισχυόμενη πίστη (?) σου ότι είμαι αλλόθρησκος...το αποδεικνύει περίτρανα

οι ανακρίβειές σου το ίδιο

ποτέ δεν έβρισα κανέναν προσωπικά
το ''κοπρόσκυλα'' ή το ''παλτά'' πάει σε όλους αυτούς που δεν δίδουν δεκάρα για την ομάδα, παρά μόνο για την τσέπη τους...και προσωπικά το θεωρώ υποτιμιτικό σχόλιο παρά ύβρη

μόνοι τους ξευτλίζονται και όχι από εμένα

σου θυμίζω τον αποκλεισμό από την Ευρώπη
σου θυμίζω τις απανωτές ήττες στα ντέρμπυ
σου θυμίζω τις κακές έως μέτριες εμφανίσεις στα περισσότερα ματσάκια

μετά...προφανώς φταίει ο Pepermint....γιατί δεν έχει τυφλή υποστήριξη στην ομάδα

ε δεν είμαι κνίτης...boy

μπράβο...θα υπάρξει σαφώς...όπου μπορεί να υπάρξει
προς το παρόν
δεν υπάρχει αιτία και αφορμή...για μπράβο
εκτός αν σου αρέ...να δίδουμε μπράβο...που νικήσαμε εκτός τον Πανθρακικό

χρόνια αδημονώ...να ενθουσιαστώ και να πω μπράβο...but φευ

αν ο κοντός παίξει μπάλλα...πρώτος εγώ θα πω μπράβο...και θα χαρώ που με τσιμπούκωσε ο κοντός
πολύ θα χαρώ
εσύ τι λες ?

1 ευκαιρία, 2 ευκαιρίες....δεκαδύο ευκαιρίες
Δεν έχει δείξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....τουναντίον είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ

ποιός ξευτιλίζει ποιόν λοιπόν ?...για κοίτα το καλύτερα
Αδερφέ άλλαξε ομάδα αν είσαι ΠΑΟΚ και αν δεν είσαι σταμάτα να ασχολήσε με μας...
που πήγε η ενισχυόμενη πίστη σου ? Εχεις αμφιβολίες ?
και σε τελική δεν είναι πολύ εγωιστικό να μου υποδεικνύεις το τι θα είμαι και το τι θα κάνω ? ειδικά...όταν μου καταλογίζεις τα όσα μου καταλογίζεις ?

δεν είσαι υποχρεωμένος να με διαβάσεις, πολύ περισσότερο δε να δεκτείς τις παπαριές που γράφω
Είναι οπαδικό site φίλε μου... Και αν νομίζει ότι έτσι είσαι σωστός οπαδός, τα 'χεις χαμένα...
αν νομίζεις ότι αυτό....αφαιρεί a priori το δικαίωμα της σκέψης της ελεύθερης και εγκλωβίζει τα συναισθήματα, τότε μάλλον εσύ είσαι σε λάθος site

να πας σε site κομματικό

ο ΠΑΟΚΤΖΗΣ...δεν είναι γκρουπόσκυλο. Χωνεψέ το αυτό bro

ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν θα δεις από εμένα "αίντε παοκάρα'' ΠΡΙΝ

ΠΟΤΕ !!!

ίσια ίσα αυτό πολεμώ με όλη μου την θέρμη
σιχαίνομαι τους πανηγυρισμούς χωρίς λόγω ΠΡΙΝ

θεωρώ κάφρο και πίθηκα τον κάθε πανηγυριτζή
και υπεύθυνο 100% για την μαλακισμένη νοοτροπία που έχει μεταβάλλει κόσμο και σύλλογο στην σημερινή κατάντια

αν εσύ θες να φωνάζεις άϊντα παοκάρα...και μετά να τσιμπουκώνεσαι - κατά την ορολογία σου - από τον γαύρο, αλλά να συγχωρείς ελέω οπαδισμού και τυφλής προσήλωσης τους παίκτες - πάλι κατά τα δικά σου λεγόμενα -....μέχρι το επόμενο άϊντα παοκάρα, δικαίωμά σου

δεν θα σε πολεμήσω προσωπικά, όπως κάνεις εσύ
αλλά θα καυτηριάσω τουλάχιστον την νοοτροπία αυτή

ΜΙΑ ΖΩΗ

γιατί αγαπητέ μου...ο Pepermint...θέλει πραγματικά τον ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ

και ουχί του χωριού και των πανηγυρίων

πράγμα που αδυνατείς λόγω ταλιμπανισμού και στενοκεφαλιάς να κατανοήσεις

προφανώς...γιατί δεν έζησες εποχές μεγαλείου

Ομάδας και Κόσμου

και δεν φταις εσύ για αυτό...

τα υπόλοιπα γραφικά περί αμφισβήτησης των παοκτζήδικων (με ζ) αισθημάτων μου, περί τσιμπουκιών και προτροπής προς αυτοκτονία και φυγής και τι είδους απάντηση θα δώσω και τα ρέστα...στα συγχωρώ boy λόγω ηλικίας

και αυτά ΝΑΙ, αποτελούν ύβρεις...σου υπενθυμίζω και δη προσωπικές

και δεν δίδω καμία σημασία, διότι όλοι υπήρξαμε παιδιά και ταλιμπάν...δεν γεννηθήκαμε ισσροπημένοι και αρμονικοί άλλωστε

τουναντίον θα πρέπει να δώσεις εσύ σημασία μεγαλώνοντας...διότι μιλά άλλο ''κεφάλι'' προς το παρόν

Φιλικά και με αγάπη

ps1-αδελφέ Odi...διαστρεβλώνεις δυστυχώς και εσύ τα γραφόμενά μου...ως φτηνός προπαγανδιστής ολοκληρωτισμού και δεν κάμνει
σε μειώνει
δεν σου πάει βρε αδελφέ

δεν έβρισα ποτέ γυμναστές και φροντιστές :lol: :D

πολύ περισσότερο δε την ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Ισα ίσα πολλάκις έχω τονίσει ότι την στηρίζω απεριόριστα

προσέχουμε τι γράφουμε...άλλη φορά bro

Επίσης....να σου πω και άμα θες το ακούς

ότι η Εμπειρία ή ΕΝ-ΠΥΡΙΑ άμα θες...είναι το απαύγασμα της ζωής

όση περισσότερη έχεις...τόσο σφαιρικότερα προσεγγίζεις την Αλήθεια αδελφέ μου
τουτέστιν

κακό πράγμα το παοκτσηδιλίκι....anyway
είτε 15, είτε 25, είτε 55

ο Ποακτζής...δεν είναι Ταλιμπάν, ούτε πουλά φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Είναι φίλος της Σοφίας, της Αλήθειας και του Δικαίου
Ενθεος !!!

αλλιώς όμως βλέπεις τα πράγματα...στα 20 και αλλιώς στα 40

ειδάλλως θα είμασταν όλοι άνευ νοήματος υπάρξεως, οπότε και ζωής

οπότε...και εσύ έχεις μέλλον λαμπρόν (ελπίζω) μπροστά σου
και που ξέρεις

στα 40 φεύγα σου...μπορεί να γράφεις αλά Pepermint...και να σε βρίζει κάποιος 20άρης :D 8-)

ps2-...Kass4...δεν σου αρέ οι στυλάτες γκόμενες ? :lol: :lol: :lol: thanks για το ψύχραιμον σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pepermint την Παρ 18 Δεκ 2009, 10:37, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA1

Δημοσίευση από PABLO GARCIA1 »

τώρα δεν μπορώ παρά να σου δώσω πολλά ++++++
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

diniko80 έγραψε:gika κανεις λαθος .....απλα ο νικολας του μακη βρηκε ιντερνετ ;) ;) ;) ;)
:lol: :lol: πανοραμιτη να σαι καλα ρε συ... μ εφτιαξες το κεφι, γιατι με τοση γκρινια και καντηλια μεταξυ ΠΑΟΚτσηδων εδω μεσα κατι μας χαλασε...

ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά... Μαλώνετε μεταξύ σας για μ@λακίες!!!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

να πω και εγω στον γκικα οτι αυτα για τσιμπουκια κτλ τον ιδιο μειωνουν..

κατα τα αλλα pepermint μηπως εισαι ο ζουραρις?????
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μην γράφετε για πραγματικότητα και αλήθειες γιατί τέτοια είναι μόνο τα νούμερα. Αυτά και μόνον αυτά είναι αντικειμενικά. Οι ερμηνείες τους όμως είναι πάντοτε υποκειμενικές.
Αυτό ισχύει και για οποιαδήποτε κριτική. Είναι υποκειμενική.
Σε κανέναν δεν αρέσουν οι μέχρι τώρα εμφανίσεις του Βασίλη. Αυτό άλλος το ερμηνεύει ότι πρόκειται περί παλτού και άλλος ότι χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δείξει τις ικανότητές του.
Ας σεβαστεί ο καθένας μας την διαφορετικότητα του συνανθρώπου του και το δικαίωμά του να γράφει αυτό που θεωρεί σωστό.
Με τον αδελφό μου Πιπερίδη διαφωνώ, αλλά θα υπερασπιστώ το δικαίωμά του να τα λέει.
(περίπου κάτι σαν τον Βολταίρο, δηλαδή).
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

αδελφέ Ronaldo όχι :D ...αν και τον εκτιμώ για πολλές του τρέλλες τον παίκτη

Γειά σου Αποστόλη παικταρά !
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλό ΠΣΚ να έχουμε (απ 'όλες τις απόψεις)!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πιο ψύχραιμος τώρα,να πω ότι το παραέκανα... Συγγνώμη για κάποιες απο τις εκφράσεις μου... Απλά βγήκα έξω απο τα ρούχα μου, μιας και δεν έχω δει not even one comment απο τον πέπερμιντ, που να δίνει ένα ΜΠΡΑΒΟ ή ένα ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ... Αλλά τον βλέπω συνέχεια να κράζει και να μιλάει υποτιμιτικά για κάτι που λατρεύω...

Τελικά, απλά βλέπουμε το ίδιο νομισμα από δύο πλευρές...

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ότι πιστεύεις, σκληροπυρινικά κι όλας, ότι κανείς μα κανείς που ασχολείται με το αγωνιστικό στον ΠΑΟΚ μας, δεν αξίζει μπράβο... Τους κράζεις όλους και άτομα όπως Βιειρίνια και Γκαρσία, που φέτος αξίζουν πολλά μπράβο, απλά δεν τους δίνεις σημασία... Σαν να βλέπεις μονο την αρνητική πλευρά του θέματος. Η διαφορά μας ίσως να έγγυται στο ότι προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισόγεμάτο... Ισως η μέση λύση να ήταν καλύτερη...

Επίσης το να μη λες ούτε ένα ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ πριν το ματς, μου κάνει κάπως... Δηλαδή θα φωνάξεις κάτι θετικό για την ΠΑΟΚάρα μόνο όταν παίξουμε μπαλάρα και κερδίσουμε με μεγάλο σκορ ταυτόχρονα; Δεν θα στηρίξεις απο πριν αλλά και κατα τη διάρκεια...? Εγώ δεν μίλησα για πανυγήρια απο πριν αλλά για την ύπαρξη θετικού κλίματος στην κερκίδα και γενικότερα στις τάξεις των φιάθλων!!! Η άποψη σου, μου μοιάζει σαν να έχεις πελατιακή σχέση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τίποτα παραπάνω... Ίσως και εδώ διαφορετική νοοτροπία...

Επόμενο θέμα που θέλω να θίξω... Λες ότι αποκλειστήκαμε απο την ευρώπη, κάνουμε κακές εμφανήσεις, χάσαμε το πρωτάθλημα απο τώρα κτλ... Τα τελευταία 10 χρόνια έχεις δει τίποτα καλύτερο απο την ομάδα; Γιατί λοιπόν δεν λες ένα μπράβο για την όλη προσπάθεια που γινεται; Και στο αγωνιστικό θυμήσου πως ήμασταν πως ήμασταν πριν 2 χρόνια... Σε σχέση με αυτό ήμαστε ΟΑΣΗ... Αλλά ίσως και εδώ να έχουμε διαφορετική νοοτροπία... Βέβαια εσύ έχεις δει και τον ΠΑΟΚ σε προηγούμενες δεκαετίες και μπορεί να έχεις παραπάνω απαιτήσεις...

Κλείνωντας να πω συγγνώμη και πάλι... Ίσως το ξέσπασμα μου να ήταν και άδικο... Η εξωφορουμιστική ζωή έχει και δυσκολίες οι οποίες και επιρρεάζουν το πως και το τι γράφουμε... Ήμουν λαθος...

Απλά θέλω να σε παρακαλέσω να μην είσαι τόσο καυστικός σε αυτά που λες για αυτούς που φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος... Με το να μειώνεις τόσο πολύ έναν 19χρονο, τι θα επιτύχεις??

ΥΓ: Ασπρο, Μαύρο... Δύο τόσο διαφορετικά χρώματα... Δύο τόσες διαφορετικές απόψεις... ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

gash04 έγραψε:Θα είμαι ευχαριστημένος απο τον Κουτσιανικούλη όταν θα πάψει να μιλάει στις εφημερίδες όπως έκανε σήμερα και κόψει το μαλλάκι όπως έκανε κάποτε και ένα άλλο παιδάκι που τον λέγανε Βρύζα.

+123 Ειδικα οι δηλωσεις με πειραζουν......π.χ για τη διαιτησια και οσφπ
Πολυ δουλεια λιγα λογια.........ΜΠιλι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”