16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: 16. Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Οχι ρε πούστη μου......
Γα@#$^%$(*&)_&*)_*) την γκαντεμιά μου μέσα!
Γα@#$^%$(*&)_&*)_*) την γκαντεμιά μου μέσα!
μας μαμησες την ψυχολογια.
Περαστικα και καλο κουραγιο, τι αλλο να πει κανεις γαμω την αγανακτηση μου!
Περαστικα και καλο κουραγιο, τι αλλο να πει κανεις γαμω την αγανακτηση μου!
Και σκεφτόμουν πριν μερικές μέρες οτι αν κάποιος έπρεπε να ξεκουραστει αυτος ήταν ο Λίνο....... 

-
Δεν θα τη δούμε πλήρη ποτέ αυτή την ομάδα, τέλος.
Η ηλικία του δεν θα τον βοηθήσει αλλά εύχομαι να επιστρέψει δυνατός.
Η ηλικία του δεν θα τον βοηθήσει αλλά εύχομαι να επιστρέψει δυνατός.
οντως παγωμαρα... δεν μου χε περασει απο το μυαλο πως θα υπηρχε πιθανοτητα να τον χασουμε για τοσο μεγαλο διαστημα ! Αντε γεροσ και σιδερενιος Λινε !
Μεγάλη απώλεια... θα χρειαστεί να παίζουμε αρκετά από δεξιά γεγονός που μας κάνει προβλέψιμους στους αντιπάλους... και προυποθέτει συνεχόμενα καλά παιχνίδια από τον Μπουσαϊντι...
Δυστυχώς Σνάουτσνερ κα Σακελλαριου δεν μπορούν να προσφέρουν στην επιθετική ανάπτυξη..
Δυστυχώς Σνάουτσνερ κα Σακελλαριου δεν μπορούν να προσφέρουν στην επιθετική ανάπτυξη..
Ε όχι ρε μπούστη μου. Για μένα μαζί με το Βιερίνια οι μόνοι πραγματικά αναντικατάστατοι παίκτες της ομάδας. Ελπίζω να με διαψεύσει ο καινούριος
Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα για εναν αθλητη,ειδικα τετοιας ηλικιας,ενας σοβαρος τραυματισμος!
Καλη δυναμη,καλο κουραγιο και οσο το δυνατον συντομοτερα κοντα μας,εκει στα αριστερα της αμυνας.
Καλη δυναμη,καλο κουραγιο και οσο το δυνατον συντομοτερα κοντα μας,εκει στα αριστερα της αμυνας.