10. Olivier Sorlin

Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: 10. Olivier Sorlin

Δημοσίευση από Realcon »

Ότι να-ναι είναι το τοπικ; Η για τον Σορλεν; Εχω πάθει την Πλάκα μου με τις αναλύσεις. Ένας παίκτης όταν είναι μέτριος βγαίνει. Όταν είναι καλός πάλι βγαίνει γιατί ο προπονητής ρισκάρει επειδή το σκορ είναι ακόμη 0-0. Κοιτά Αραμπατζη.
Η δηλώσεις του Σαντος, ακριβώς μετά την λήξη είπε, το Περιμενα ότι μπορεί να γίνει κάπως έτσι. Μετά από την νίκη επί του Ολυμπιακού. Για μένα προσωπικά με καλύπτει στο ότι έπρεπε να έχει την ηρεμία πίσω και στο κέντρο και μπροστά το γκολ θα έρθει. Από ότι είδα την τράπουλα ο Σαντος την ανακατεψε και δεν την ανακατεψε μόνο στο πρόσωπο του Σορλεν. Που ξανά λέω ότι και εμένα δεν μου άρεσε. Αλλά δεν και τόσο αχρηστος. Άρχισε η κατεδάφιση;
Σκοράρει και ο Παπαζογλου... Σε ποιον πέφτει ο κλήρος;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Γερό-Μαξιμε, βάλε την υπογραφή σου και πάλι. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Realcon έγραψε:Ότι να-ναι είναι το τοπικ; Η για τον Σορλεν;
Παρεξηγήθηκες...?? :lol:

Απαντάω εγώ μιάς και μόνο εγώ έγραψα κάτι off topic επομένως σε μένα αναφέρεσαι...
Όταν δεν θέλουμε ή δεν γουστάρουμε να διαβάσουμε κάτι απλά γυρνάμε λίγο τη ροδέλα του ποντικιού μας και πάμε παρακάτω... Όπως επίσης και όταν βλέπουμε κάτι που δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε επ'ακριβώς...
Εν τω προκειμένω, αυτό που έγραψα φαινόταν off topic, αλλά αν το διάβαζε κάποιος ("διάβαζε" και όχι "κοίταγε") θα καταλάβαινε εύκολα ότι δεν ήταν και τόσο άσχετο... Απλούστατα διότι ορισμένοι οποιοαδήποτε κριτική ακόμα και για την απόδοση ενός παίκτη την θεωρούν μομφή για τον προπονητή ή την διοίκηση... Κρίνει κάποιος πχ τον Σορλέν επειδή επανελλειμένα δεν τραβάει φέτος και κάποιοι νομίζουν ότι θίγεται ο προπονητής και απαντούν "ο Σάντος ξέρει"... Και πάνω σε αυτή τη βάση απάντησα...

Εν τω μεταξύ το αστείο του πράγματος (ή ίσως και το γελοίον του πράγματος) είναι ότι (ενώ εμείς "σφαζόμαστε" για το αν παίζει καλά ο Σορλέν) ο Σάντος στις δηλώσεις του μετά το μάτς είπε ότι ...ο Σορλέν δεν είναι φέτος σε καλή φόρμα, έχει χάσει τη φόρμα του και δεν είναι ο Σορλέν που ήταν πέρισυ και χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια (3-4 νομίζω πως είπε) για να ξαναβρεί τη φόρμα του και να επανέλθει στην περσινή του κατάσταση..."

Τώρα εμείς τι ακριβώς συζητάμε... Δεν ξέρω... :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ο Σάντος είναι ο πλέον ενδιαφερόμενος για τον παίκτη, αφού αυτός ξέρει τι θέλει από αυτόν...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

φέτος γενικά δεν δείχνει τίποτα.
Βασικά για εξτρεμ η άποψη μου ειναι οτι και οι 2 πρεπει να ειναι σφεντόνες κατι που δεν εχει όμως ο βοερινια και ο κουτσια.Ίσος γιαυτο δεν μου αρεσει τοσο.

ΠΣ.Στο ματς με γαυρο ηταν παραφωνία στο πρώτο ημίχρονο όποιος δεν το πρόσεξε ας δει ξανα το ματς.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Άρη συμφωνώ σε πολλά μαζί σου. Κανείς λάθος για την παρεξήγηση. Το ότι-ναναι το είπα για την τόσο ποδοσφαιρική ανάλυση, ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι μέτριος ως καλός. Όχι όμως ότι δεν κάνει. Και επειδή στο τοπικ ότι-ναναι γράφουμε, πραγματικά ότι-ναναι, το είδα και σε αυτό το τοπικ. Πολλές αναλύσεις για έναν παίκτη ο οποίος δεν αξίζει αυτού του είδους συμπεριφοράς. Στο θέμα του Σαντος αναφέρεται πάλι ο Σορλεν. Μου δίνει την εντύπωση ότι ο ΛΑΟΣ μας γενικά ψάχνει να βρει έναν ποδοσφαιριστή μας για να απαξιώνεται αν θέλεις. Αν όμως Άρη, διαβαζες όλο μου το ποστ...θα καταλαβαινες ότι, έχει να κάνει αυτό ακριβώς που ανάφερα προηγούμενος. Περί απαξίωση. Αυτό υπέστη στην αντίληψη. Δεν σημαίνει όμως ότι είμαι σωστός 100%. Ο προπονητής κάνει την δουλειά του. Εμείς την δική μας. Δεν παίρνω τα λόγια του για κάλυψη κάποια διαφωνίας με άλλον αδελφό ΠΑΟΚτση. Αν χρησιμοποιώ τα λόγια του Σαντος, το κάνω για καθαρά λόγους ηρεμίας μιας και ο προπονητής μας έχει απόδειξη ότι το τοπι το γνωρίζει παρα πολύ καλά. Σε χαιρετώ από την μακρινή Αυστραλια και να είσαι πάντα καλά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτο με το Σορλεν βασικο αριστερα και τις επιθεσεις μονοπλευρα με Βιερινια κπ στιγμη θα το πληρωσουμε.....
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αριστερά παίζει ο Σορλέν. Δεν είναι όμως επιθετικογενής (εξτρέμ), είναι αριστερό χαφ. Απλά παίζει πιο μπροστά από τα δύο αμυντικά χαφ.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Για εμένα δεν είναι ούτε χαφ, ούτε εξτρέμ ούτε κρυφός φορ..
Είναι μήπως στυλ Βιτόλο? Μπα
Είναι μήπως στυλ Γκαρσία? Μπα
είναι μήπως στυλ Ιβιτς? Μόνο σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να παίζει αλλά δεν είναι και Βερόν!
Σε ποια θέση ρε παιδιά κάνει από τη στιγμή που τον θέλετε στην ομάδα?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σημερα δεν ηταν τοσο κακοςοσο αλλες φορες αλλα φανερα δε μπορει.........λαθος η αλλαγη
Άβαταρ μέλους
lion

Δημοσίευση από lion »

Μπράβο για σήμερα...Το πάλεψες....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ολες οι( ορθολογικες) επιθεσεις που κανανε στο Β ξεκινησαν απο αυτον..Δηλ τι να εκανε οταν εβγαινε ο Ιβτις και ο Βιειρνια με 3 ..? Να βγουμε στην κοντρα ενω ηταν περισσοτεροι?..Εσεις λετε οτι ηθελε να εκανε ή οτι του ειχαν πει να κανει..?

Απο εμενα , μπραβο του..
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Όπως το είπε ο Σαντος έτσι και γίνεται. Για να βρει το ρυθμό του ο Σορλεν χρειάζεται 4,-5 παιχνίδια. Μπράβο στο Σορλεν για το πάθος και κύριος για την ηρεμία στην καλή επίθεση όσες φορές είχε την μπάλα. Περιμένω τον καλό Σορλεν που σήμερα μου έδειξε ότι έρχεται.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Μια χαρά ήταν ο Sorlin.
Βλέπω μια τάση τώρα που ο Ivic είναι σε φόρμα να παίρνει τη θέση του αυτός. Ότι και να κάνει κράζουμε Sorlin. Από συνήθεια.
Είναι κάτι άλλα πουλέν που δεν τα αγγίζουμε...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ειναι ωραιο το γεγονος οτι εχουμε στον παγκο εναν παιχτη σαν τον Σορλεν...

Ενταξει...Δεν το εχει το θεμα του τρεξιματος και της ντριπλας, τι να κανουμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”