Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
- paok4kyriakos
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..
Νομίζω πως η Νέα Μεσημβρία είναι λίγο μακριά για τους εντος Θεσσαλονικης κατοίκους που πηγαίνουν στο γήπεδο με το αστικο κτλ.
Αλλα ως ιδέα ειναι καλή, δηλαδεί να χτυστεί το γήπεδο κοντά στο προπονητικό κέντρο...
Αλλα ως ιδέα ειναι καλή, δηλαδεί να χτυστεί το γήπεδο κοντά στο προπονητικό κέντρο...
και εγω φιλε μου τουμπα θελω. αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ολοι ομως ειναι οτι σημερα η τουμπα παιρνει 30,000 χιλιαδες κοσμου. αν γινει 35,000 η νεα τουμπα τα προβληματα αυτα θα αυξηθουν. αν γινει 40,000 θα αυξηθουν ακομη περισσοτερο.Petm έγραψε:αυτό ακριβώς είναι ένα από τα πλεονεκτήματα τις Τούμπας, του Καρατάσου και τις έκθεσhς.kos έγραψε:
μια παρεα απο πεντε 15χρονα που δεν εχουν αμαξι, πως μπορουν σημερα να πανε απο τον ευοσμο στο παλατακι ( το λεω γιατι ορισμενοι λενε να γινει διπλα στο παλατακι), και ποση ωρα κανουν για να πανε στο παλατακι? κατι τετοιο θελουμε και για την νεα τουμπα?
προσωπικά θεωρώ ότι αν είχαμε σα σύλλογος κοινή γραμμή στα διαφορετικά τμήματα-συνδέσμους-οπαδούς και ισχυρή διοίκηση στον ερασιτέχνη θα έπρεπε να κυνηγήσουμε την λύση τις έκθεσhς ακόμα και αν τώρα φαίνεται ακατόρθωτο. ακατόρθωτο αλλα για έναν ΠΑΟΚ όλα γίνονται με τι σωστή πίεση. το ηθικό υπόβαθρο υπάρχει αφού ζητάμε να γυρίσουμε εκεί από όπου μας ξεσπίτωσαν πριν 50 χρονια !!! με τι σωστή πίεση όλα γίνονται.
ΑΛΛΑ δυστυχώς δε βλέπω η ενιαία γραμμή να υπάρχει , όχι ακόμα τουλάχιστον. Ο βιολιδις είναι ο άνθρωπος που έχει τι δυνατότητα να δημιουργήσει αυτή τι κοινή γραμμή. και να ενώσει ποδόσφαιρο-ερασιτέχνη-οικονομική δυνατότητα-οπαδούς παλιούς και νέους-ανθρώπους από τα υπόλοιπα τμήματα σε ένα κοινό στόχο που κανένας να μη μπορεί να πει όχι. Δε ξέρω τι περιμένει
εαν υπηρχε σχεδιο να παει το μετρο π.χ διπλα στην αγια βαρβαρα θα σου ελεγα τουμπα και μονο τουμπα. ακομη και αν το μετρο εφτανε εκει 5 χρονια μετα την δημιουργια της νεας τουμπας.
Για μένα λάθος βάση είναι το που θα γίνει το γήπεδο.Το σημαντικότερο είναι η χωρητικότητα.
Νομίζω πως η προ 10ετίας μείωση των θέσεων της Τούμπας από 45.000 σε 33.000 και μετέπειτα σε 28.000 μας έχει κάνει μεγάλο κακό....Είναι δυνατόν Παοκτσής να συμβιβάζεται με αριθμό θέσεων σε μελλοντικό γήπεδο κάτω από 40.000??? Διαβάζω απόψεις για 38.000.....35.000....30.000!!! Δε με νοιάζει τι γήπεδο είναι δυνατόν να γίνει.Δε με νοιάζουν μελέτες,προυπολογισμοί,δεν είμαι ειδικός,δε με ενδιαφέρει.Με νοιάζει να πω τι θέλω εγώ,ποιο είναι το όνειρό μου κι αυτό θα γράψω.Θέλω γήπεδο τουλάχιστον 50.000 θέσεων.Αν και υπόλοιποι θέλετε κάτι αντίστοιχο,πείτε το,μην το θεωρήτε αυτονόητο.Θα διαβάσω απόψεις...Ναι ρε φίλε κι εγώ θέλω γήπεδο 75.000 θέσεων....κι εγώ θέλω Καμπ Νου...
Όντως το θέλεις? Γράφτο....Μην προσαρμόζετε αυτό που θέλετε στην δήθεν πραγματικότητα.Προσαρμόστε τους ''ρεαλιστές'' στα όνειρα σας.Αν μπει μια δημοσκόπηση για την χωριτικότητα και έχουμε στο forum 10.000 ψήφους(λέμε τώρα...!)να ζητάνε γηπεδάρα πολλά μπορούν να αλλάξουν.Όσο υπάρχουν απόψεις για 30.000 και 35.000(όχι μόνο στο forum)με τέτοιο θα καταλήξεις.
35.000!!!
Και το 2059 το επόμενο καινούριο γήπεδο ίσως ζητηθεί να γίνει 22.000
Καλά,για το 2109 δεν το συζητάω,τι μας νοιάζει,σάμπως θα ζούμε για να δούμε το στολίδι των 15.000 θέσεων?
Καλύτερα,για να είναι sold out με τις μικρές ομάδες(που είναι να τις τρέμεις)
Οι μικρές ομάδες μικραίνουν τα γήπεδα τους(κι αυτές όχι όλες)-Οι μεγάλες τα μεγαλώνουν
Γιατί για μένα η βάση είναι οι 45.000 κι όχι οι 28.000
Νομίζω πως η προ 10ετίας μείωση των θέσεων της Τούμπας από 45.000 σε 33.000 και μετέπειτα σε 28.000 μας έχει κάνει μεγάλο κακό....Είναι δυνατόν Παοκτσής να συμβιβάζεται με αριθμό θέσεων σε μελλοντικό γήπεδο κάτω από 40.000??? Διαβάζω απόψεις για 38.000.....35.000....30.000!!! Δε με νοιάζει τι γήπεδο είναι δυνατόν να γίνει.Δε με νοιάζουν μελέτες,προυπολογισμοί,δεν είμαι ειδικός,δε με ενδιαφέρει.Με νοιάζει να πω τι θέλω εγώ,ποιο είναι το όνειρό μου κι αυτό θα γράψω.Θέλω γήπεδο τουλάχιστον 50.000 θέσεων.Αν και υπόλοιποι θέλετε κάτι αντίστοιχο,πείτε το,μην το θεωρήτε αυτονόητο.Θα διαβάσω απόψεις...Ναι ρε φίλε κι εγώ θέλω γήπεδο 75.000 θέσεων....κι εγώ θέλω Καμπ Νου...
Όντως το θέλεις? Γράφτο....Μην προσαρμόζετε αυτό που θέλετε στην δήθεν πραγματικότητα.Προσαρμόστε τους ''ρεαλιστές'' στα όνειρα σας.Αν μπει μια δημοσκόπηση για την χωριτικότητα και έχουμε στο forum 10.000 ψήφους(λέμε τώρα...!)να ζητάνε γηπεδάρα πολλά μπορούν να αλλάξουν.Όσο υπάρχουν απόψεις για 30.000 και 35.000(όχι μόνο στο forum)με τέτοιο θα καταλήξεις.
35.000!!!
Καλά,για το 2109 δεν το συζητάω,τι μας νοιάζει,σάμπως θα ζούμε για να δούμε το στολίδι των 15.000 θέσεων?
Οι μικρές ομάδες μικραίνουν τα γήπεδα τους(κι αυτές όχι όλες)-Οι μεγάλες τα μεγαλώνουν
Το μετρό θα κάνει στάση Παπάφη. Βαριέσαι να περπατάς 5 λέπτα με τα πόδια?kos έγραψε:εαν υπηρχε σχεδιο να παει το μετρο π.χ διπλα στην αγια βαρβαρα θα σου ελεγα τουμπα και μονο τουμπα. ακομη και αν το μετρο εφτανε εκει 5 χρονια μετα την δημιουργια της νεας τουμπας.
Επιτέλους τι άλλο θα εφευρεθεί για να υποστηριχτεί ο παραλογισμός της μεταφοράς του γηπέδου??
Κοντά απο την Τούμπα πέρνάνε 4 Λεωφορεία (14,12,10,11) και σύντομα ΚΑΙ μετρό... Οτι καλύτερο.
κι'επείδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τις περιοχές για τις οποίες μιλάτε και μιλάτε με αερολογίες, πάρτε και ένα link για τις σφόδρες αντιδράσεις απο την τοπική κοινωνία της Πολίχνης για την οικοπεδοποίηση του Στρατοπέδου Καρατάσου...
Ούτε το Πολυτεχνίο δεν θέλουν να στεγάσουν...
Eκεί θα ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ???
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....
Θα πάθουμε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτά που έπαθε η ΑΕΚ η ο Παναθηναϊκός απο τα κόμματα και την τοπική κοινωνία...
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=28964
Doomlord4 έγραψε:Για μένα λάθος βάση είναι το που θα γίνει το γήπεδο.Το σημαντικότερο είναι η χωρητικότητα.
35.000!!!
+10000000000000000
Οταν πριν καποια χρονια εκανες Sold out στις 45000 γηπεδο σου δεν μπορεις να κανεις κατι μικροτερο απο αυτο. Στη τουμπα απλα για να γινει κατι τετοιο ανεβαινει κατακορυφα το κοστος. Η απλη μακετα τοτε του γουμενου εκανε την τουμπα 30000 θεσεων. Οσο σημερα δλδ...
Η αληθεια ειναι οτι σε εκεινο το γηπεδο ο γουμενος ειχε υπολογισει πιο πολυ στους εμπορικους χωρους παρα στην χωριτηκοτητα του γηπεδου.... Παντως με αναλογο σκαψιμο της τουμπας και μεγαλυτερη κλιση στις κερκιδες μπορει να γινουν θαυματα.
Ξερει καποιος να μας πει ποσα στρεμματα ειναι το γηπεδο του Ajax(οι οπαδοι του ειναι γνωστοι ρουφιανοι και gay)... Γιατι νομιζω οτι δεν εχουμε και μεγαλη διαφορα...

Αδερφε,γιατι μας χρεωνεις οσους εχουμε διαφορετικη αποψη απο σενα σαν στηρικτες του θαναση?LoverBoy έγραψε:Το μετρό θα κάνει στάση Παπάφη. Βαριέσαι να περπατάς 5 λέπτα με τα πόδια?kos έγραψε:εαν υπηρχε σχεδιο να παει το μετρο π.χ διπλα στην αγια βαρβαρα θα σου ελεγα τουμπα και μονο τουμπα. ακομη και αν το μετρο εφτανε εκει 5 χρονια μετα την δημιουργια της νεας τουμπας.
Επιτέλους τι άλλο θα εφευρεθεί για να υποστηριχτεί ο παραλογισμός της μεταφοράς του γηπέδου??
Κοντά απο την Τούμπα πέρνάνε 4 Λεωφορεία (14,12,10,11) και σύντομα ΚΑΙ μετρό... Οτι καλύτερο.
κι'επείδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τις περιοχές για τις οποίες μιλάτε και μιλάτε με αερολογίες, πάρτε και ένα link για τις σφόδρες αντιδράσεις απο την τοπική κοινωνία της Πολίχνης για την οικοπεδοποίηση του Στρατοπέδου Καρατάσου...
Ούτε το Πολυτεχνίο δεν θέλουν να στεγάσουν...
Eκεί θα ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ???
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ....
Θα πάθουμε ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ απο αυτά που έπαθε η ΑΕΚ η ο Παναθηναϊκός απο τα κόμματα και την τοπική κοινωνία...
http://www.makthes.gr/index.php?name=Ne ... &sid=28964
πρεπει ολοι να συμφωνουμε μεταξυ μας σε ολα?
ολες οι σοβαρες ομαδες στο εξωτερικο κοιτανε πως να γινουν πιο βιωσιμες οικονομικα και να παρεχουν ανεσεις στους οπαδους τους..για αυτο και κανουν νεα γηπεδα με ολες τις ανεσεις....
ολοι εχουμε δεσιμο συναισθηματικο με την Τουμπα αλλα πλεον δεν χωραει η περιοχη για μεγαλυτερο γηπεδο,παρκινγκ και τα συναφη που ακολουθουν την κατασκευη του..
τα δρομολογια με το αστικο που αναφερεις λειτουργουν και τωρα,σε ικανοποιει η προσβαση στο γηπεδο?και αν εσενα σε βολευει γιατι εισαι απο Θεσσαλονικη ρωτα οσους ερχοντε απο μακρυα ποση ωρα τρωνε για να παρκαρουν και να φυγουν μετα το ματς...πληρωνουν διαρκειας και στηριζουν το ιδιο την ομαδα και εχουν μεγαλα ταξιδια για επιστροφη..δεν επιτρεπεται να κανεις 1 ωρα για να φτασεις στο περιφερειακο μετα απο καθε ματς..
για λειτουργικους λογους πιστευουμε αρκετοι (οχι φανατικα οπως νομιζεις) οτι θα πρεπει να γινει αλλου το νεο γηπεδο.
Ενταξει ειναι μεγαλο μερος τηςιστοριας μας η Τουμπα,οπως ηταν και το γηπεδο στο συντριβανι μεχρι που δεν επαιρνε αλλο και μεταφερθηκαμε στην Τουμπα.
Μηπως το πρωην γηπεδο της Αρσεναλ δεν ειναι θρυλικο?αναγκαστηκαν να κανουν αλλου καινουριο ομως..μηπως το καμπ Νου της Μπαρτσα δεν ειναι θρυλικο?παρολα αυτα θα κατασκευασει συντομα νεο γηπεδο εκτος της πολης..οπως εκανε και η Μπαγιερν...δεν εννοω οτι πρεπει να κανουμε οτι κανουν οι αλλοι παντα αλλα δεν ειναι και παραλογο καποιοι να το σκεφτομαστε και διαφορετικα το θεμα του γηπεδου...
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...
Τελικά, λέγε λέγε, κάτι έμεινε. Έχει αποτυπωθεί στον κόσμο ότι γήπεδο "όπως το θέλουμε" δε γίνεται στην Τούμπα.f1rm4 έγραψε: Οταν πριν καποια χρονια εκανες Sold out στις 45000 γηπεδο σου δεν μπορεις να κανεις κατι μικροτερο απο αυτο. Στη τουμπα απλα για να γινει κατι τετοιο ανεβαινει κατακορυφα το κοστος.
Συγχαρητήρια στο μηχανισμό της γνωστής "παρέας". Μπορεί να μην τα κατάφερε με τον τζον γου, αλλά είναι πολύ πιο κοντά να το καταφέρει στις μέρες μας.
Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά όταν εξακολουθώ να διαβάζω π.χ. "για κατακόρυφη αύξηση του κόστους" χωρίς να μας το έχει υπογράψει κανείς αυτό. Α ξέχασα...αυτό το έλεγε η μελέτη του γούμενου...
@Lakistuta: Το πρόβλημα είναι ότι δεν νοιάζονται να κάνουν γήπεδο, αλλά ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ότι γήπεδο χωρέσει μετά. Για αυτό και ακούς την καραμέλα για "μικρό οικόπεδο" κτλ. Επίσης, σε πρόσβαση λόγω μετρό θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση από οποιοδήποτε άλλο σημείο εκτός της ζώνης μετρο. Παρκάρεις στα πάρκινγκ του μετρό και σε 5-10 λεπτά είσαι γήπεδο.
συμωνω σε ολα με fuzztone
εδω και χρονια η διοικηση του ΑΣ (που να μην ξεχνιομαστε στηριχθηκε προσφατα και απο το Ζαγορακη) συνεπικουρομενη απο τις δημοσιογραφαρες της πολης μας, μας (σας) εχουν κανει μια τρομερη πλυση εγκεφαλου οτι στην Τουμπα δεν γινεται γηπεδο πανω απο 35.000
Εμ φυσικα βρε προβατα οπαδοι του ΠΑΟΚ, πως να γινει αφου ο συντελεστης δομησης θα φαγωθει απο εμπορικα κεντρα και χρησει ςασχετες με το γηπεδο. Ολοι θελουν να "φανε με χρυσα κουταλια", ενω εσυ θα πανηγυριζεις για το νεο κοσμημα.
Και οσο αφορα σε οσους λενε για Μεσημβριες και ΑΓ Αθανασιους, οι δημαρχοι να βαλουν τα στρεμματα εκει που ξερουν.
Το γηπεδο πρεπει οποσδηποτε να μεινει μεσα στο οικοδομικο συγκροτημα Θεσσαλονικης. Ασε τους βητοεθνικακηδες να πανε ερποντας στη Θερμη και μεινε εσυ Τουμπα ή ΔΕΘ.
Οι περισσοτερες μεγαλες ομαδες τα γηπεδα τους τα εχουν ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ (Ρεαλ, Μπαρτσα , Liverpool, Arsenal, Chelsea κ.λ.π.). Oποιος νιμιζει οτι η ARSENAL κατασκευασε το γηπεδο της μακρια ειναι βαθια νυχτωμενος, δεξια στη φωτο ειναι κομμενο το Highbury

παρτε και το anfield

μην λεμε λοιπον υπερβολες.
Επισης αυτο το ρητο "πρεπει να φτιαξουμε νεο γηπεδο για να μας ανεβασει επιπεδο" εινια και αυτο μερος της πλυσης εγκεφαλου. Παραδειγματα : AJAX (δεν υφισταται στον ποδοσφαιρκο ευρωπαικο χαρτη), Bayern (καμια μεγαλη επιτυχια μα τα το allianz arena, ουτε καν σερι τα πρωταθληματα), Arsenal (χρυση μετριοτητα) και πολλα αλλα παραδειγματα και μην ξεχναμε το δικο μας με το τρομερο ΠΑΛΑΤΑΚΙ , που απο τοτε που χτιστηκε ειμαστε στην καρπαζια
Επανερχομαι και τελειωνω με την Τουμπα
Eιδικα η ΔΕΘ αποτελει τελειο χωρο στην περιπτωση που η Τουμπα δεν ευδοκιμησει.
Τεραστιος χωρος για parking και περιβαλλοντες χωρους και το κεντρο της πολης και τυπικα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!!
εδω και χρονια η διοικηση του ΑΣ (που να μην ξεχνιομαστε στηριχθηκε προσφατα και απο το Ζαγορακη) συνεπικουρομενη απο τις δημοσιογραφαρες της πολης μας, μας (σας) εχουν κανει μια τρομερη πλυση εγκεφαλου οτι στην Τουμπα δεν γινεται γηπεδο πανω απο 35.000
Εμ φυσικα βρε προβατα οπαδοι του ΠΑΟΚ, πως να γινει αφου ο συντελεστης δομησης θα φαγωθει απο εμπορικα κεντρα και χρησει ςασχετες με το γηπεδο. Ολοι θελουν να "φανε με χρυσα κουταλια", ενω εσυ θα πανηγυριζεις για το νεο κοσμημα.
Και οσο αφορα σε οσους λενε για Μεσημβριες και ΑΓ Αθανασιους, οι δημαρχοι να βαλουν τα στρεμματα εκει που ξερουν.
Το γηπεδο πρεπει οποσδηποτε να μεινει μεσα στο οικοδομικο συγκροτημα Θεσσαλονικης. Ασε τους βητοεθνικακηδες να πανε ερποντας στη Θερμη και μεινε εσυ Τουμπα ή ΔΕΘ.
Οι περισσοτερες μεγαλες ομαδες τα γηπεδα τους τα εχουν ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ (Ρεαλ, Μπαρτσα , Liverpool, Arsenal, Chelsea κ.λ.π.). Oποιος νιμιζει οτι η ARSENAL κατασκευασε το γηπεδο της μακρια ειναι βαθια νυχτωμενος, δεξια στη φωτο ειναι κομμενο το Highbury

παρτε και το anfield

μην λεμε λοιπον υπερβολες.
Επισης αυτο το ρητο "πρεπει να φτιαξουμε νεο γηπεδο για να μας ανεβασει επιπεδο" εινια και αυτο μερος της πλυσης εγκεφαλου. Παραδειγματα : AJAX (δεν υφισταται στον ποδοσφαιρκο ευρωπαικο χαρτη), Bayern (καμια μεγαλη επιτυχια μα τα το allianz arena, ουτε καν σερι τα πρωταθληματα), Arsenal (χρυση μετριοτητα) και πολλα αλλα παραδειγματα και μην ξεχναμε το δικο μας με το τρομερο ΠΑΛΑΤΑΚΙ , που απο τοτε που χτιστηκε ειμαστε στην καρπαζια
Επανερχομαι και τελειωνω με την Τουμπα
Τεραστιος χωρος για parking και περιβαλλοντες χωρους και το κεντρο της πολης και τυπικα ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sskape την Πέμ 17 Σεπ 2009, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PRAKTORINOS
fuzztone και sskape,sskape έγραψε:Επανερχομαι και τελειωνω με την Τουμπα
ό,τι περιγράφετε είναι κατ'εμέ το ΙΔΑΝΙΚΟ σενάριο για τη ΝΕΑ ΕΔΡΑ.
Ολον αυτόν τον καιρό,
αδυνατώ να μπω σε topics σαν αυτό
αφ'ενός γιατί η κουβέντα έχει αναρμόδια περιπλεχθεί
(κάτι για συντελεστές δόμησης ακούω,
κάτι για βάθη δυσμέτρητα,
και προϊστορικούς οικισμούς).
Δεν με έφτανε όλα αυτά τα χρόνια
να παριστάνω τον οπαδό-λογιστή
τώρα πρέπει να αποκτήσω
και νέα υποειδικότητα
αυτήν τού οπαδού-πολιτικού μηχανικού
ή τού οπαδού-αρχιτέκτονα
ή τού οπαδού-ιντιάνα τζόουνς αρχαιολόγου, -συγκοινωνιολόγου, etc.
Ζω σε αυτήν την πόλη
από τότε που γεννήθηκα
την περπατάω και την οδηγώ όλη μέρα
με διασκεδάζει και με βασανίζει.
Συμφωνώ οτι οποιοδήποτε σενάριο
για το Λάκκωμα ή τον Αγιο Αθανάσιο και τη Γευγελή
κρίνεται ως ΑΝΤΙΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ και ΑΣΥΜΦΟΡΟ.
Εκτος και αν μιλάμε για οτιδήποτε άλλο
εκτός από το συμφέρον τού συλλόγου.
Εγω ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω... Αφου ειναι τοσο ευκολο να γινει νεο γηπεδο στην τουμπα γιατι δεν το ξεκιναμε? βλακας ο ζαγορακης οταν λεει οτι "κι εγω θελω να γινει το νεο γηπεδο στην τουμπα αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο..." ετσι?
δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο
απλα τα επιχειρηματικα συμφεροντα καποιων δε θελουν ενα γηπεδο σκετο χωρις mall, εμπορικα κεντρα κ.λ.π.
ολα αυτα τρωνε απο τον συνετελεστη δομησης με αποτλεσμα να μην μπορεις παραπανω απο 30-35.000 γηπεδο
απλα πραγματα
απλα τα επιχειρηματικα συμφεροντα καποιων δε θελουν ενα γηπεδο σκετο χωρις mall, εμπορικα κεντρα κ.λ.π.
ολα αυτα τρωνε απο τον συνετελεστη δομησης με αποτλεσμα να μην μπορεις παραπανω απο 30-35.000 γηπεδο
απλα πραγματα
Αποψη μου , οταν με το καλο καποια στιγμη στο μελλον θα γινει το καινουργιο γηπεδο θελω να ειναι ποδοσφαιρικο γηπεδο και οχι πολυκαταστημα με φρου-φρου και αρωματα. Οσο για την εκμεταλλευση των χωρων και αλλα τετοια ομορφα εμενα μου ακουγονται αστεια
Εγώ βασικά σαν ένας απλός οπαδός χωρίς γνωριμίες στην ΠΑΕ στον ΑΣ και στα ΜΜΕ κλπ θα ήθελα να ακούσω ονόματα. ποιοι είναι αυτοί οι κάποιοι επιχειρηματίες που θέλουν γήπεδο-εμπορικό, ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να γίνει στου καρατάσου επειδή έχουν αγοράσει οικόπεδα σε παρακείμενες περιοχές, ποιοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να γίνει το νέο γήπεδο στην τούμπα και να γίνει κάπου αλλού για ιδίον όφελος και όχι προς όφελος της ομάδας??συγχωρήστε με αλλα όλες αυτές οι γενικότητες δεν μου κάθονται καλά.
Ένας οπαδός-πρόβατο και όχι ψαγμένος.
Ένας οπαδός-πρόβατο και όχι ψαγμένος.
Η συζήτηση γίνετε εντελώς σε λάθος πλαίσια.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Fuzztone σε πολλά.
Μιλάμε για το θέμα γηπέδου χωρίς να υπάρχει καμία είδηση χωρίς κυρίως καμία απολύτως μελέτη είτε για Τούμπα είτε για άλλη περιοχή.
Δηλαδή για ποιο πράγμα μιλάμε?
Για το ανύπαρκτο...
Σαν να μιλάμε αν θα έρθει ο Σαλπιγγίδης ή οχι στον ΠΑΟΚ.
Για καθαρά συζήτηση φιλολογικού καφενειακού επιπέδου μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα για το που θέλουμε μας αρέσει κλπ κλπ.
Το έχω πει 2 φορές πλεον ότι ΕΓΩ θέλω στην Θέρμη γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου
.
Ε και?
Και εγώ θέλω μια Ferrari δηλαδής..
Συνεπώς μην συγχίζεστε απο τώρα για το που και πως και πόσες θέσεις θέλετε να έχει.
Ας μας πουν πρώτα οι ήρωες της υπόθεσης Α.Σ αν σκοπεύουν πρώτα και τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους και τι κάνουν για το ζήτημα και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.
Θα συμφωνήσω με τον φίλο Fuzztone σε πολλά.
Μιλάμε για το θέμα γηπέδου χωρίς να υπάρχει καμία είδηση χωρίς κυρίως καμία απολύτως μελέτη είτε για Τούμπα είτε για άλλη περιοχή.
Δηλαδή για ποιο πράγμα μιλάμε?
Για το ανύπαρκτο...
Σαν να μιλάμε αν θα έρθει ο Σαλπιγγίδης ή οχι στον ΠΑΟΚ.
Για καθαρά συζήτηση φιλολογικού καφενειακού επιπέδου μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα για το που θέλουμε μας αρέσει κλπ κλπ.
Το έχω πει 2 φορές πλεον ότι ΕΓΩ θέλω στην Θέρμη γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου

Ε και?
Και εγώ θέλω μια Ferrari δηλαδής..
Συνεπώς μην συγχίζεστε απο τώρα για το που και πως και πόσες θέσεις θέλετε να έχει.
Ας μας πουν πρώτα οι ήρωες της υπόθεσης Α.Σ αν σκοπεύουν πρώτα και τι έχουν μέσα στο κεφάλι τους και τι κάνουν για το ζήτημα και εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.
fuzztone έγραψε:Τελικά, λέγε λέγε, κάτι έμεινε. Έχει αποτυπωθεί στον κόσμο ότι γήπεδο "όπως το θέλουμε" δε γίνεται στην Τούμπα.f1rm4 έγραψε: Οταν πριν καποια χρονια εκανες Sold out στις 45000 γηπεδο σου δεν μπορεις να κανεις κατι μικροτερο απο αυτο. Στη τουμπα απλα για να γινει κατι τετοιο ανεβαινει κατακορυφα το κοστος.
Συγχαρητήρια στο μηχανισμό της γνωστής "παρέας". Μπορεί να μην τα κατάφερε με τον τζον γου, αλλά είναι πολύ πιο κοντά να το καταφέρει στις μέρες μας.
Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά όταν εξακολουθώ να διαβάζω π.χ. "για κατακόρυφη αύξηση του κόστους" χωρίς να μας το έχει υπογράψει κανείς αυτό. Α ξέχασα...αυτό το έλεγε η μελέτη του γούμενου...
@Lakistuta: Το πρόβλημα είναι ότι δεν νοιάζονται να κάνουν γήπεδο, αλλά ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ και ότι γήπεδο χωρέσει μετά. Για αυτό και ακούς την καραμέλα για "μικρό οικόπεδο" κτλ. Επίσης, σε πρόσβαση λόγω μετρό θα είναι πολύ καλύτερη η κατάσταση από οποιοδήποτε άλλο σημείο εκτός της ζώνης μετρο. Παρκάρεις στα πάρκινγκ του μετρό και σε 5-10 λεπτά είσαι γήπεδο.
δεν λεω σε καμια περιπτωση οχι στην τουμπα. δεν νομιζω να υπαρχει κανεις που να το λεει.
λεω ομως οτι πρεπει να υπαρχουν ορισμενες προυποθεσεις για να γινει ενα γηπεδο 40-45 χιλιαδων θεσεων στην τουμπα. και δεν εχω θεσει ως προυποθεση να γινει εμπορικο κεντρο. δεν με νοιαζει το εμπορικο. η ανεση, η ασφαλεια και η ευκολη προσβαση με νοιαζει. αν μπορει να γινει η τουμπα και να μας τα εξασφαλιζει ολα αυτο τοτε 1000 τουμπα.