Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-
Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Sick, θύμισε μου λίγο τι έγινε τις δύο τελευταίες φορές που πήγαν στοιχεία για την ύπαρξη παράγκας στους εισαγγελείς...
- navigator11
Ο χοντρός επιτίθεται διότι είναι καθαρός σαν κρύσταλλο.
Πόσα "κονόμησε" από Μήτρογλα,είπαμε;Απ'τ'άλλο το σαπάκαρο,που'δωσε στην Μπενφίκα;Πόσο αγόρασε τον γιατακαμπαρέ,τον .ουστομπόνγκ και τον ντιγκιντανγκά;Πόοοοοοοοσο;

Ο κοσμάκης περιμένει αποτέλεσμα,αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθεια.Εσύ δεν πιστεύεις πως θα γίνει.Άλλοι προτιμούν να περιμένουν και μετά να λιθοβολήσουν.Μιας κι ο δρόμος,που επελέγη,επιστροφή δεν έχει.Από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο.Εσωτερικού και εξωτερικού μετώπου.Κι αν δεν ακολουθήσουν έργα,ο ... αφελής κοσμάκης θα στραφεί εκεί που τώρα συμπαρίσταται.
Πόσα "κονόμησε" από Μήτρογλα,είπαμε;Απ'τ'άλλο το σαπάκαρο,που'δωσε στην Μπενφίκα;Πόσο αγόρασε τον γιατακαμπαρέ,τον .ουστομπόνγκ και τον ντιγκιντανγκά;Πόοοοοοοοσο;

Ο κοσμάκης περιμένει αποτέλεσμα,αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθεια.Εσύ δεν πιστεύεις πως θα γίνει.Άλλοι προτιμούν να περιμένουν και μετά να λιθοβολήσουν.Μιας κι ο δρόμος,που επελέγη,επιστροφή δεν έχει.Από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο.Εσωτερικού και εξωτερικού μετώπου.Κι αν δεν ακολουθήσουν έργα,ο ... αφελής κοσμάκης θα στραφεί εκεί που τώρα συμπαρίσταται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 17 Μαρ 2014, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Sick Bastard
Τίποτα ουσιαστικά, μιας και γενικά ήταν ελλιπέστατα.
Αλλά αυτός είναι ο δρόμος. Αν ειδικά, έχεις αντράνταχτα στοιχεία και παίξεις καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι, τότε ναι, κάνεις ωραία πράγματα.
Άρα λοιπόν, τι περιμένεις να κάνει μια ανακοίνωση, που κατανομάζει χωρίς να προσφέρει ΚΑΜΙΑ απόδειξη; Τουλάχιστον, εισαγγελικά, κάτι περισσότερο μπορείς να κινήσεις κι αλλιώς μπορείς να πιέσεις.
Αλλά αυτός είναι ο δρόμος. Αν ειδικά, έχεις αντράνταχτα στοιχεία και παίξεις καλά το επικοινωνιακό παιχνίδι, τότε ναι, κάνεις ωραία πράγματα.
Άρα λοιπόν, τι περιμένεις να κάνει μια ανακοίνωση, που κατανομάζει χωρίς να προσφέρει ΚΑΜΙΑ απόδειξη; Τουλάχιστον, εισαγγελικά, κάτι περισσότερο μπορείς να κινήσεις κι αλλιώς μπορείς να πιέσεις.
Αυτή τη στιγμή το ίδιο ακριβώς λέει κι ο αντίστοιχος eorptol στο gavromania. grοταν διαβάζεις αυτήν την ανακοίνωση καταλαβαίνεις οτι κάποιος ζοριζετε και γράφει ένα σωρό ανοησίες απίστευτη και προκλητική για όλον τον αθλητικό κόσμο ανακοίνωση οχι μονο για μας
- Sick Bastard
Είπες σοφή κουβέντα. Επιστροφή δεν έχει.navigator11 έγραψε:Ο χοντρός επιτίθεται διότι είναι καθαρός σαν κρύσταλλο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απέδειξέ το ρε φίλε, αυτό θα σε πει και σε καθάρισε σαν αυγό. Δεν έχεις να πεις τίποτα, δεν έχεις πυρομαχικά για τον πόλεμο, πως το λένε;
Ο κοσμάκης περιμένεις αποτέλεσμα,αλλά σε κάθε περίπτωση προσπάθεια.Εσύ δεν πιστεύεις πως θα γίνει.Άλλοι προτιμούν να περιμένουν και μετά να λιθοβολήσουν.Μιας κι ο δρόμος,που επελέγη,επιστροφή δεν έχει.Από κάθε άποψη και σε κάθε επίπεδο.Εσωτερικού και εξωτερικού μετώπου.Κι αν δεν ακολουθήσουν έργα,ο ... αφελής κοσμάκης θα στραφεί εκεί που τώρα συμπαρίσταται.
Για ποιόν, μήπως σε κανα χρόνο από τώρα θα τρέχουμε;
Αν ναι, μη μου πεις ότι δεν σας τα έλεγα.
-
Ελλιπέστατα;! Ειδικά την πρώτη φορά ήταν ελλιπέστατα τα στοιχεία; Θα τρελαθούμε τελείως;
Υπήρχε δηλαδή καμιά διάθεση να τιμωρηθεί κανείς και να μην θαφτούν τα πάντα και τους έφταιγαν τα στοιχεία;
Υπήρχε δηλαδή καμιά διάθεση να τιμωρηθεί κανείς και να μην θαφτούν τα πάντα και τους έφταιγαν τα στοιχεία;
Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Το μονο που κατάλαβα απο την ανακοίνωση ειναι οτι ο μαρινακης αγαπάει πολυ τον λαό του ΠΑΟΚ
:):):)
Και τρέμει την συσπείρωση μας

Και τρέμει την συσπείρωση μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 17 Μαρ 2014, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
δηλ. για να καταλαβω τωρα τι λετε ρε παιδια
καλυτερα να μην εβγαινε τιποτα?
εαν δεν εχεις ντοκουμεντα και εαν και εαν και εαν.....
καποτε πρεπει να γινει η αρχη
δεν κανουν τιποτα ..... κριτικη
και τωρα που καναν ...τι τους λεμε???
ναι μεν αλλα και ετσι και....................
αντε απο εδω ρε
καλυτερα να μην εβγαινε τιποτα?
εαν δεν εχεις ντοκουμεντα και εαν και εαν και εαν.....
καποτε πρεπει να γινει η αρχη
δεν κανουν τιποτα ..... κριτικη
και τωρα που καναν ...τι τους λεμε???
ναι μεν αλλα και ετσι και....................
αντε απο εδω ρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Δευ 17 Μαρ 2014, 21:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
διαβασατε καλα την ανακοινωση του γαυρου????
το ποσο βλακες ειναι το γραφουν καθαρα.....
μιλανε για το
.....ποθεν εσχες του φερομενου ως ιδιοκτητη ......
με αυτο και μονο ουτε αγωγες εχει ουτε τιποτα αλλο....
σκετος προλογος ειναι εκτος εαν νομιζουν οτι αυτοι βλεπουν τα παντα και εμεις πεταμε αετο
τοτε ειναι οντος πανιβλακες
το ποσο βλακες ειναι το γραφουν καθαρα.....
μιλανε για το
.....ποθεν εσχες του φερομενου ως ιδιοκτητη ......
με αυτο και μονο ουτε αγωγες εχει ουτε τιποτα αλλο....
σκετος προλογος ειναι εκτος εαν νομιζουν οτι αυτοι βλεπουν τα παντα και εμεις πεταμε αετο
τοτε ειναι οντος πανιβλακες
-
Κάπου εδώ μάλιστα κάνει στην ουσία το ίδιο πράγμα για το οποίο κατηγορεί τον Σαββίδη. Ότι να 'ναι δηλαδή.Τέλος, καλό θα είναι να δούμε κάποια στιγμή και το «Πόθεν Έσχες» του φερόμενου ως ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, τι πραγματικά του ανήκει, σε ποιες επιχειρήσεις είναι πραγματικός ιδιοκτήτης και αν τα χρήματα έχουν έρθει στη χώρα μας από νόμιμες επιχειρήσεις
- DimisK
- Επικοινωνία:
Κάποια στιγμή θα γίνονταν κι αυτό. Ήταν αναπόφευκτο. Τώρα, εάν το timing είναι σωστό, θα φανεί εκ του αποτελέσματος. Οφείλουμε όμως να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα. Διαβάζω για πολέμους και τέτοια. Η ομάδα θα κατέβει στο τηγάνι για παιχνίδι. Μετά, οι γαύροι θα ανέβουν και πάλι στο ναό. Έχει σκεφθεί κανείς ποιος θα έχει την ευθύνη εάν συμβεί κάτι κακό; Εάν π.χ. θρηνήσουμε και θύματα; Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι από όλους. Όλοι γνωρίζουμε τι συμβαίνει χρόνια τώρα, αλλά πιστεύω ότι το ιδανικό θα ήταν να τους πολεμήσουμε με τα δικά τους όπλα. Αναζητώντας ανθρώπους που μπορούν να μπουν στα κέντρα αποφάσεων και να ευνουχήσουν τους υπαλλήλους του γαύρου. Διακριτικά, αλλά σταθερά και αποφασιστικά. Από ολομέτωπες συγκρούσεις δεν νομίζω ότι υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.
Στην τελική, για ποδόσφαιρο μιλάμε ρε γαμώτο, όχι για πόλεμο...
Στην τελική, για ποδόσφαιρο μιλάμε ρε γαμώτο, όχι για πόλεμο...
- Sick Bastard
Λοιπόν, για να μην το κουράζουμε το ζήτημα και για να μην χαλάσω τη γιορτή που έχει στηθεί.
Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον πόλεμο σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα.
Με την ΕΠΟ στην οποία υπάγεται ουσιαστικά, με τη Λίγκα, δηλαδή με τους συνεταίρους του και τον γαύρο που τον έχει 20 πόντους κάτω και τονακαιταλο. Leverage, που λένε και στο χωριό μου; Μηδενικό.
Παράλληλα, εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γνωστά τα παιχνίδια εξουσίας και το πόσο αγαπιούνται κάποια στελέχη της μεταξύ τους.
Προφανώς ποντάρει σε μια συσπείρωση του κόσμου, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει, ηγέτες -κερκίδας- δεν υπάρχουν και οι προτεραιότητες των ζωών μας είναι άλλες.
Αν εσείς επιμένετε ότι αυτό τον πόλεμο θα τον κερδίσει ο ΠΑΟΚ άμεσα (μέχρι τη λήξη της σεζόν) εκτός κι εντός αγωνιστικών χώρων (δηλαδή κατάκτηση κυπέλλου και 1η θέση στα playoff) αλλά και μακροπρόθεσμα, (ξεσκέπασμα του Μαρινάκη), ειλικρινά μπράβο σας, σας συγχαίρω για τη πίστη σας στην ουτοπία.
Θα μου επιτρέψετε όμως κι εμένα να έχω τις αμφιβολίες μου για το αν μπορεί να γίνει κάτι με απλές ανακοινώσεις.
Και να προσέχω για μελλοντικές ηρωϊκές εξόδους μεγαλομετώχων.
Καλή καρδιά.
Ο ΠΑΟΚ ανοίγει τον πόλεμο σε τρία μέτωπα ταυτόχρονα.
Με την ΕΠΟ στην οποία υπάγεται ουσιαστικά, με τη Λίγκα, δηλαδή με τους συνεταίρους του και τον γαύρο που τον έχει 20 πόντους κάτω και τονακαιταλο. Leverage, που λένε και στο χωριό μου; Μηδενικό.
Παράλληλα, εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι γνωστά τα παιχνίδια εξουσίας και το πόσο αγαπιούνται κάποια στελέχη της μεταξύ τους.
Προφανώς ποντάρει σε μια συσπείρωση του κόσμου, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει, ηγέτες -κερκίδας- δεν υπάρχουν και οι προτεραιότητες των ζωών μας είναι άλλες.
Αν εσείς επιμένετε ότι αυτό τον πόλεμο θα τον κερδίσει ο ΠΑΟΚ άμεσα (μέχρι τη λήξη της σεζόν) εκτός κι εντός αγωνιστικών χώρων (δηλαδή κατάκτηση κυπέλλου και 1η θέση στα playoff) αλλά και μακροπρόθεσμα, (ξεσκέπασμα του Μαρινάκη), ειλικρινά μπράβο σας, σας συγχαίρω για τη πίστη σας στην ουτοπία.
Θα μου επιτρέψετε όμως κι εμένα να έχω τις αμφιβολίες μου για το αν μπορεί να γίνει κάτι με απλές ανακοινώσεις.
Και να προσέχω για μελλοντικές ηρωϊκές εξόδους μεγαλομετώχων.
Καλή καρδιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sick Bastard την Δευ 17 Μαρ 2014, 21:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Δεν το πιστεύουμε αλλά δεν νομίζω ότι έχουμε και τίποτα να χάσουμε εδώ που τα λέμε, ούτε εμείς, ούτε η ΠΑΕ.
Ακόμα και το στεγνό ξεφώνισμα από διάφορες κατευθύνσεις κάτι είναι. Μπορεί να τους κοπεί λίγο το θράσος.
Ακόμα και το στεγνό ξεφώνισμα από διάφορες κατευθύνσεις κάτι είναι. Μπορεί να τους κοπεί λίγο το θράσος.
- abc_o_ karpouzas
καλα εσυ εξακολουθα να πας με τον σταυρο στο χερι και ο γαυρος θα συνεχισει να περνει τιτλους και κυπελα και ας αποκρουει ο μανιατης επανω στην γραμμη με το χερι
οσο εσυ θα κανεις ψηστηρι καποιους να ερθουν μαζι μας ετσι και ο γαυρος κανει ψηστηρι καποιους αλλους
αυτο τελειωσε
ολομετωπη και οποιος αντεξει
μονο ετσι μπορεις να τον γονατισεις
σε μια νυχτα εξαφανιστηκε ο δαλουκας και σε αλλη μια νυχτα πεσαν φαπες και φουρνοι πιασανε φωτια
για να βαλεις ανθρωπους σε ενα καστρο πρωτα πρεπει να καταλαβεις το καστρο
οσο εσυ θα κανεις ψηστηρι καποιους να ερθουν μαζι μας ετσι και ο γαυρος κανει ψηστηρι καποιους αλλους
αυτο τελειωσε
ολομετωπη και οποιος αντεξει
μονο ετσι μπορεις να τον γονατισεις
σε μια νυχτα εξαφανιστηκε ο δαλουκας και σε αλλη μια νυχτα πεσαν φαπες και φουρνοι πιασανε φωτια
για να βαλεις ανθρωπους σε ενα καστρο πρωτα πρεπει να καταλαβεις το καστρο