Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Άβαταρ μέλους
novito

Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm

Δημοσίευση από novito »

* Μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι ορατό το ενδεχόμενο να μπει λουκέτο στα σπόρ του Βορρά. Η αντίθεσή μας δεν έγκειται στο να βρίσκονται ασπρόμαυρα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα (μεταξύ κίτρινων, κόκκινων, πράσινων και πολύχρωμων). Η αντίθεσή μας έγκειται στην "ανάγκη" του κόσμου να δίνει το ευρώ του για να ποτιστεί και να γίνει πιο ενημερωμένο ασπρόμαυρο φυτό από το φυτό άλλης απόχρωσης στη διπλανή γλάστρα. Τα μόνα έντυπα που μας απασχολεί να πιάσουμε στα χέρια μας είναι αυτά από τους συνδέσμους του ΠΑΟΚ που δυστυχώς βρίσκονται ακόμα μόνο σε ηλεκτρονική μορφή (ελπίζουμε όχι για πολύ). Δε δίνουμε δεκάρα για εκείνους που στα πέτρινα χρόνια προστάτευαν μέσα από τις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τους διοικήσεις και ανθρώπους που μεθοδικά οδηγούσαν τον ΠΑΟΚ στην καταστροφή, και έβγαζαν τον κόσμο που αντιδρούσε τρελό και επικίνδυνο. Χορτάσαμε "ασπρόμαυρες" απόψεις και δήθεν ΠΑΟΚτσήδες δημοσιογράφους, που αποδεδειγμένα το μόνο που τους νοιάζει είναι το μπακίρι στην τσέπη. Ευχόμαστε να πεινάσουν όσοι έτρωγαν τις σάρκες του ΠΑΟΚ.

http://est1926.blogspot.com/2011/02/e-3.html
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ευτυχώς ξανακυκλοφορουν τα σπορ και δεν εγινε το θέλημα κάποιων και δικών μας να μην έχουμε ασπρόμαυρη εφημερίδα και να ενημερωνομαστε απο τους οπαδούς της Τσέλσι που είναι και μπαλαδοροι πρώην συνδεσμιτες που κάνανε κάτι εράνους για Γ.Χ που τα χρήματα εκείνα ακόμη αγνοούνται .....
Ναι ξέρω είναι και οι σύνδεσμοι που είναι στο δικτυο αλλα είπαμε πρέπει η εφημεριδα να είναι κρεμασμενη στο περίπτερο το ξαναλέω βγαλτε ξανα τον ΠΑΟΚΤΣΗ εκει θα σας παραδεχτω όχι να βλέπω να νέα της σούπας 3
Και τα νέα του χαμπου και τίποτα δικό μας.....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όλοι χωράνε αρκεί να ενημερώνουν σωστά.
Τα ΣΠΟΡ του Βορρά παίξανε τον ρόλο τους σε άλλες εποχές και έχουν δίκιο τα παράπονα των συνδέσμων αλλά σήμερα είναι πολύ κοντά στην ομάδα όπως λέει ο eortpol και είναι και αυτά απαραίτητα όταν σε θέματα επικοινωνιακά χολένουμε γενικά.
Η αποκοπή μας απο τα πάντα δεν είναι πάντα και προς όφελος μας.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Που είσαι ρε Παλήκαρε Ζοζέ, μας λείπεις!!!!
Αντε ξαναβγές να γουστάρουμε όπως παλιά!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε μαλακες εκει στα σπορ ηλίθιοι είστε ; Και το λέω εγώ που σας υποστηρίζω και θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ φύλλο στα περίπτερα......βγάζετε πρωτοσέλιδο την δήθεν συνέντευξη μουσλιμοβιτς και τη διάψευση τού με ψιλά γράμματα στην προτελευταια σελίδα ; τι βλακείες είναι αυτές αστο διάολο πρωινιατικα......
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Όταν είσαι εκτός πόλεως και χωρίς νετ και βλέπεις ένα περίπτερο πίτα στην αθηναϊκή κωλοφυλλάδα, τότε εκτιμάς το "κοράνι".
Από το ολότελα καλή κι η Παναγιώτενα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Σωστή κουβέντα. Εμείς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν εκτιμούμε μερικά πράγματα.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

eorptol έγραψε:Ρε μαλακες εκει στα σπορ ηλίθιοι είστε ; Και το λέω εγώ που σας υποστηρίζω και θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ φύλλο στα περίπτερα......βγάζετε πρωτοσέλιδο την δήθεν συνέντευξη μουσλιμοβιτς και τη διάψευση τού με ψιλά γράμματα στην προτελευταια σελίδα ; τι βλακείες είναι αυτές αστο διάολο πρωινιατικα......
+1000000
Μεγάλο φάουλ η αναπαραγωγή της είδησης (ή μήπως μούφα?) στο πρωτοσέλιδο. Και απο κάτω δεύτερο θέμα η πώληση βιερίνια... Και όλη η θεσσαλονίκη να ασχολείτε με αυτά μια εβδομάδα πριν τον τελικό. Πάντως κατά τη γνώμη μου μια που έχω ζήσει και θεσσαλονίκη 7 χρόνια, η μεγαλύτερη ζημιά και το κάψιμο προέρχεται απο τα ραδιόφωνα. Τα σπορ για εμάς που είμαστε μακριά είναι η μοναδική φυλλάδα που διαβάζουμε λίγο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Μπράβο στον πηγαίο και αγνό συμπολεμιστή Αντώνη Παπαϊωάννου που δίνει τον δικό του έντιμο ΠΑΟΚτσήδικο αγώνα από τα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Συμφωνώ!Ωραίος...
:pano:
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τις περιβόητες κασέτες αλλά και το Κύπελλο.
Ο Ουρουγουανός δήλωσε αναλυτικά ύστερα από το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό:

«Ήταν μία σημαντική νίκη με καλή απόδοση στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να ξεκουραστούμε για την Τετάρτη, που είναι ακόμη ένας τελικός. Αυτό που έχει σημασία είναι να νικήσουμε την ΑΕΚ. Αυτή είναι μία νίκη που μας βάζει και πάλι στα πλέι οφ. Μπορούμε να τους νικήσουμε με κόσμο και χωρίς κόσμο. Είμαι χαρούμενος για τον Κουτσιανικούλη που σκόραρε, χαρούμενος για όλους τους παίκτες που φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Ουρουγουανός μέσος του ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με το σκάνδαλο των κασετών που βρίσκεται στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες είπε ότι «δεν θέλω να μιλήσω γι΄αυτό διότι μπορούν να με τιμωρήσουν και θέλω να παίξω την Τετάρτη. Όλος ο κόσμος ξέρει τι γίνεται κάθε Κυριακή, τα βλέπουμε στην τηλεόραση».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportouvorra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=11769:q----q&catid=151:paok&Itemid=121
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Άλλα λέει η θεια μου άλλα ακούν τ' αυτιά μου. Σοβαρότις μηδέν. κλπ
Έχω όλη την καλή διάθεση να στηρίξω ένα μέσο που παίζει 90% ΠΑΟΚ, αλλά με αυτές τις φθηνές μπούρδες δεν έχουν μέλλον .....
Αυτές οι τακτικές ταιριάζουν μόνο σε γαβροφυλλάδες.
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Στην ξερα καλο ειναι και το χαλαζι. Δυστηχως αυτα τα μεσα εχουμε μονο.
elvetos4

Δημοσίευση από elvetos4 »

PAOK LARISSA έγραψε:
eorptol έγραψε:Ρε μαλακες εκει στα σπορ ηλίθιοι είστε ; Και το λέω εγώ που σας υποστηρίζω και θεωρώ αναγκαίο να υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ φύλλο στα περίπτερα......βγάζετε πρωτοσέλιδο την δήθεν συνέντευξη μουσλιμοβιτς και τη διάψευση τού με ψιλά γράμματα στην προτελευταια σελίδα ; τι βλακείες είναι αυτές αστο διάολο πρωινιατικα......
+1000000
Μεγάλο φάουλ η αναπαραγωγή της είδησης (ή μήπως μούφα?) στο πρωτοσέλιδο. Και απο κάτω δεύτερο θέμα η πώληση βιερίνια... Και όλη η θεσσαλονίκη να ασχολείτε με αυτά μια εβδομάδα πριν τον τελικό. Πάντως κατά τη γνώμη μου μια που έχω ζήσει και θεσσαλονίκη 7 χρόνια, η μεγαλύτερη ζημιά και το κάψιμο προέρχεται απο τα ραδιόφωνα. Τα σπορ για εμάς που είμαστε μακριά είναι η μοναδική φυλλάδα που διαβάζουμε λίγο ΠΑΟΚ.

Tελικά ο Μουσλίμοβιτς το είπε και εξω από την Τούμπα σε οπαδούς. Μην βλέπετε λοιπόν εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Ήταν δυνατόν στην Σουηδία να τα έβγαλαν από το μυαλό τους ή ο παλιός μάνατζερ του δήθεν να λέει όλα αυτά ; Φυσικά και τα είπε ο Μουσλι και η διάψευση ήταν για τα μάτια του κόσμου
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

τι παίζεται μεταξύ τρέγια και παπαϊωάννου? ο πρώτος πολλά υπονοούμενα αφήνει.
πλακώθηκαν μεταξύ τους?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

πρεπει να μαλωσανε οχι τωρα και κανουν χωριστα εκπομπες .....
ο τρεγιας κολοκοτρωνη ειναι για μενα γραφικος ας παει παλι να κανει εκπομπες με τον φιλο του τον ραπτοπουλο
χωρια που δεν ξερει να μιλαει ειναι ωρες ωρες αγενεστατος.....για τον παπαιωαννου δεν εχω αποψη αλλα για τρεγια εχω πολυ κακη γνωμη......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εφημερίδες”