Αριστοτέλης Μυστακίδης
- Dimitris_L4
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??
-
giannisparis4
Δηλαδη τον κοσμο τον νοιαζουν νομικιστικες λεπτομερειες αναγνωρισης ή οχι χρεους?Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:29 Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??
¨Η τον νοιαζει να εχει ομαδαρα να παιζει σε μεγαλα ευρωπαικα σαλονια?
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Προκειται για μια διαμαχη αναγνωρισης χρεους μεταξυ δισεκατομυριουχων. Εγω σαν φιλαθλος τι ακριβως με νοιαζει? Τι ειμαι νομικος?
- katafraktos
Και μένα Αλαφουζιακο μου βρωμάει η δουλειάPAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:20 Γράφω για τελευταία φορά για τον κύριο. Το κάνω εικόνα πρόεδρος στην ΠΑΕ. Είναι σαν να βλέπω τον Αλαφούζο στην ομάδα. Ένα κύπελλο κάθε δέκα χρόνια, για πρωτάθλημα;Ωχ Παναγιά μου.ΤΕΛΟΣ
- These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, leomatos88
-
George Best4
Καποια πραγματα διαδραματιζονται πανω απο 6 μηνες μπροστα στα ματια μας και εμεις επιλεγουμε να φοραμε παρωπιδες...
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα αποτελεσμτα, κατευθειαν βγαινετε μερικοι και ζητατε αλλαγη προπονητη.
Και ολα αυτα τα γραφω γιατι αναφερθηκε καπου οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και εσκασα στα γελια...
Τοσο καιρο, απο το καλοκαιρι εχουν παιχτει τοσα επεισοδια, με Τελη με Ερασιτεχνη και οι συνδεσμοι εβγαζαν ανακοινωσεις και εκραζαν τον Χατζοπουλο, Τσαλοπουλο.
Εδω καποιοι λαλιστατοι οταν ακουσαν οτι παιρνει το μπασκετ ο Τελης, και γραφαμε καποιοι τους προβληματισμους μας, οριακα μας εβριζαν..Ειχαν ξεχασει οτι ειχε προηγηθει για ενα καλοκαιρι.
Ετοιμοι να πεσουν καποιοι στη φωτια για τον Τελη που μεχρι τοτε ζουσε στη σκια και ειχε δημιουργησει τα γνωστα προβληματα.
Δηλωναν ενθουσιασμενοι για εναν ανθρωπο που μεχρι να παρει την ομαδα ειχαν δει μονο μια προ 10ετιας φωτο του και δεν ειχαν ακουσει την φωνη του...
Κατηγορουσαν για ενα 6αμηνο οποιον συνοπαδο τους ειχε αντιθετη αποψη και στηριζαν με παθος τον Τελη που δεν βγηκε ποτε να υπερασπιστει ουτε τον εαυτο του για οσα του καταλογιζαν.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ αν ολα αυτα γινονται απο καποιους καθαρα λογω βλακειας ή υπάρχει άλλος σκοπος. Εχουμε ακουσει πολλά και εχουν γραφτει αλλα τοσα εδω μέσα.
Μπορει να ειναι και συνδιασμος των 2. Μερικοι και ο Μπομπ Κοζωνης να ηταν ο Τελης παλι ενθουσιασμενοι θα ηταν οπως καποτε οι Αεκτζηδες...
Δεν ξερω τι θα κανει ο Τελης στον ΠΑΟΚ.
Μπορει σε 2 χρονια να εχει φερει τον Γιοκιτς και να εχουμε Ευρωλιγκα ή ΝΒΑ Europe.
Η ολη σταση του ομως μονο προκαταληψη μπορει να φερει ,προβληματισμο και αντιδρασεις. ΟΧΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.
Γιατι ο ανθρωπος που εχει μαθει να φερεται ετσι, ειτε με τον ερασιτεχνη, ειτε στον καθε Σαββιδη, ειτε σχετικα με τα χρεη, ειναι μαθηματικα βεβαια οτι καποια στιγμη θα την κανει και σε εμας και στον ΠΑΟΚ και στην ΚΑΕ.
Μετα θα λεμε "δεν ηξερα" και θα φταινε οι αλλοι.
Αν το ποδοσφαιρικο τμημα δεν πηγαινε καλα φετος η πλειοψηφια θα εκραζε και δεν ξερω κι εγω τι θα ζητουσε.
Εδω με 2 στραβα αποτελεσμτα, κατευθειαν βγαινετε μερικοι και ζητατε αλλαγη προπονητη.
Και ολα αυτα τα γραφω γιατι αναφερθηκε καπου οτι ο λαος του ΠΑΟΚ δεν ειναι ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ και εσκασα στα γελια...
Τοσο καιρο, απο το καλοκαιρι εχουν παιχτει τοσα επεισοδια, με Τελη με Ερασιτεχνη και οι συνδεσμοι εβγαζαν ανακοινωσεις και εκραζαν τον Χατζοπουλο, Τσαλοπουλο.
Εδω καποιοι λαλιστατοι οταν ακουσαν οτι παιρνει το μπασκετ ο Τελης, και γραφαμε καποιοι τους προβληματισμους μας, οριακα μας εβριζαν..Ειχαν ξεχασει οτι ειχε προηγηθει για ενα καλοκαιρι.
Ετοιμοι να πεσουν καποιοι στη φωτια για τον Τελη που μεχρι τοτε ζουσε στη σκια και ειχε δημιουργησει τα γνωστα προβληματα.
Δηλωναν ενθουσιασμενοι για εναν ανθρωπο που μεχρι να παρει την ομαδα ειχαν δει μονο μια προ 10ετιας φωτο του και δεν ειχαν ακουσει την φωνη του...
Κατηγορουσαν για ενα 6αμηνο οποιον συνοπαδο τους ειχε αντιθετη αποψη και στηριζαν με παθος τον Τελη που δεν βγηκε ποτε να υπερασπιστει ουτε τον εαυτο του για οσα του καταλογιζαν.
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ αν ολα αυτα γινονται απο καποιους καθαρα λογω βλακειας ή υπάρχει άλλος σκοπος. Εχουμε ακουσει πολλά και εχουν γραφτει αλλα τοσα εδω μέσα.
Μπορει να ειναι και συνδιασμος των 2. Μερικοι και ο Μπομπ Κοζωνης να ηταν ο Τελης παλι ενθουσιασμενοι θα ηταν οπως καποτε οι Αεκτζηδες...
Δεν ξερω τι θα κανει ο Τελης στον ΠΑΟΚ.
Μπορει σε 2 χρονια να εχει φερει τον Γιοκιτς και να εχουμε Ευρωλιγκα ή ΝΒΑ Europe.
Η ολη σταση του ομως μονο προκαταληψη μπορει να φερει ,προβληματισμο και αντιδρασεις. ΟΧΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ.
Γιατι ο ανθρωπος που εχει μαθει να φερεται ετσι, ειτε με τον ερασιτεχνη, ειτε στον καθε Σαββιδη, ειτε σχετικα με τα χρεη, ειναι μαθηματικα βεβαια οτι καποια στιγμη θα την κανει και σε εμας και στον ΠΑΟΚ και στην ΚΑΕ.
- These users thanked the author George Best4 for the post (total 13):
- Ιάσονας, tad, Мир, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, Montrealiotis, DamoN, Kabamaru11, aivas19, theo-drama and 3 more users
- Montrealiotis
Ρε περίμενε να ακούσουμε την άλλη πλευρά…
Αμέσως βιαστικά συμπεράσματα
Αμέσως βιαστικά συμπεράσματα
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 6):
- aivas19, theo-drama, Maklaz, Ιάσονας, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Dimitris_L4
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- Montrealiotis, aivas19, theo-drama
Εγώ περιμένω την λαλίστατη Κατερίνα να βγει να μιλήσει για το πόσο χαρούμενη θα είναι που θα πέρνει 60,000 το χρόνο για 49 χρόνια από την ΚΑΕ από τον πλουσιότερο Έλληνα του γαλαξία.
- These users thanked the author Мир for the post (total 4):
- Montrealiotis, theo-drama, Maklaz, Ιάσονας
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Мир έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 15:52Είμαι σίγουρος ότι το είχα μάθει από κάπου αλλά αρχιζω και αμφιβάλω για την μνήμη μου
Μήπως τον μπερδεύεις,με τον Βουλινο,που έχει πεθάνει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kabamaru11
O Batman ζει ρε (καπου στο Γκοθαμ βοσκει),80χρ εχει φτασει,ο Βουλινος εχει συγχωρεθει.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Maklaz
το χρονο;επιβεβαιωμενο;Мир έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 17:18 Εγώ περιμένω την λαλίστατη Κατερίνα να βγει να μιλήσει για το πόσο χαρούμενη θα είναι που θα πέρνει 60,000 το χρόνο για 49 χρόνια από την ΚΑΕ από τον πλουσιότερο Έλληνα του γαλαξία.
- navigator11
giannisparis4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:42Δηλαδη τον κοσμο τον νοιαζουν νομικιστικες λεπτομερειες αναγνωρισης ή οχι χρεους?Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:29 Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω. Προκειται για μια διαμαχη αναγνωρισης χρεους μεταξυ δισεκατομυριουχων. Εγω σαν φιλαθλος τι ακριβως με νοιαζει? Τι ειμαι νομικος?
Εδώ κάποιους αγνούς μονοπαοκτσήδες μέχρι πρότινος τους έκοφτε αν θα κατόρθωνε ο ... μπατίρης να αποπλήρωσει όλες τις δόσεις για τον Ζαφείρη.
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Apil44
Α) Όταν γίνεται μια συμφωνία ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΑΙ η απαραίτητη προϋπόθεση
για να ισχύσει η συμφωνία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ από οποιονδήποτε έχει συμφέρον
Β)Ότι αγοράζεται πωλειται
Γ) Αν τον θέλετε τόσο πολύ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργησει
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ την ομάδα καμιά δεκαριά-εικοσι εκατομυρια και μετά σε δυο-τρια χρόνια
να αποχωρήσει για αλλού, καλώς να μείνει. Εσείς θα τα πληρώσετε;
Τι είναι εξάλλου 10-20 εκατομυρια για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ούτε ερασιτεχνικό δε θα παίζουμε.......
Δ)Πληρώνει τα χρέη σήμερα και προχωράμε
Ε) Πάντως αυτός ο άνθρωπος ΠΑΟΚ δε θα γίνει στα 63 του......
Γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ....
για να ισχύσει η συμφωνία ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ από οποιονδήποτε έχει συμφέρον
Β)Ότι αγοράζεται πωλειται
Γ) Αν τον θέλετε τόσο πολύ στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ για να μεγαλουργησει
ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ την ομάδα καμιά δεκαριά-εικοσι εκατομυρια και μετά σε δυο-τρια χρόνια
να αποχωρήσει για αλλού, καλώς να μείνει. Εσείς θα τα πληρώσετε;
Τι είναι εξάλλου 10-20 εκατομυρια για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Ούτε ερασιτεχνικό δε θα παίζουμε.......
Δ)Πληρώνει τα χρέη σήμερα και προχωράμε
Ε) Πάντως αυτός ο άνθρωπος ΠΑΟΚ δε θα γίνει στα 63 του......
Γιατί αυτό το πράγμα δεν είναι ΠΑΟΚ....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 2):
- Kabamaru11, Maklaz
Φίλε kabamaru11 ο Βουλινος δε θα συγχωρεθεί ποτέ δυστυχώς.....
Και κατάλαβα τι έγραψες....
Και κατάλαβα τι έγραψες....
- Dimitris_L4
Προτιμω να μν απαντησω...κτ τετοια ελεγαν κ οι οπαδοι ομαδας λιμανιου οταν πιαστηκε ενα ακυβερνητο καραβι με σκονη για λουκουμια..giannisparis4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:42Δηλαδη τον κοσμο τον νοιαζουν νομικιστικες λεπτομερειες αναγνωρισης ή οχι χρεους?Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 16:29 Λες να τν νοιαζει η ιδιοσυγκρασια του κοσμου??ή να τν νοιαζει αν θα βρει??
- Kabamaru11
Ναι οκ,τι να εγραφα;Μονο για τον γουρλοματη θα λεω οταν ψοφησει να καει στην κολαση,για τους υπολοιπους κραταω τους τυπους