Οποιες ενστάσεις ή αμφιβολίες και να υπήρχαν εδώ μέσα, από τη στιγμή που τα αποδυτήρια μιλήσαν, η κουβέντα τελείωσε.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα γίνεται κριτική, πάντα καλοπροαίρετη
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Οσο μεγαλυτερο το δειγμα τοσο κι πιο εγκυρο , δεν γινεται παρολα αυτα να γραφουμε λιγες σελιδες πισω για 8 κι 5 μεγαλες ευκαιριες των αντιπαλων αντιστοιχα και να εχουμε περασει πριονοκορδελα τον προπονητη ριχνοντας ξεκαθαρα νερο στον μυλο της εσωστρεφιας και τις καταστροφολογιας . Ειναι τοσο υπερβολικες οι τοποθετησεις και τα αναθεματα που δεν αφηνουν κανενα περιθωριο ποδοσφαιρικης συζητησης . Η ομαδα πηρε σαφως μια ανασα αλλα δεν γινεται σμετα απο αγωνα που εν δυναμη και υπο προυποθεσεις να ηταν ακομη και στην κορυφη του πρωταθληματος να αντιμετωπιζει την πιο ακραια κι στρατευμενη επιθεση μεταμφιεσμενη σε δηθεν κριτικη. εχω ξαναγραψει για αυτο αλλα πλεον ειναι μαλλον καθηκον να σταθουμε στην ομαδα ακομη πιο εντονα διπλα της και στον ψηφιακο κοσμο.renegade έγραψε: Τρί 07 Οκτ 2025, 23:47 Η σύγκριση των στατιστικών θα έχει μια μικρή αξία με το τέλος του πρώτου γύρου όπου τουλάχιστον όλοι θα έχουν παίξε με όλους. Τώρα είναι τουλάχιστον αφελές να δούμε τα νούμερα και να κάνουμε συγκρίσεις με άλλες ομάδες
- These users thanked the author Andrew R for the post (total 3):
- aivas19, Apil44, paok apo epilogi
Η νικη με τον γαυρο δεν εδειξε οτι εμεις ειμαστε καλη ομαδα απαραιτητα, αλλα σιγουρα εδειξε οτι ο γαυρος δεν ειναι η υπερομαδα και ειναι στα κυβικα μας. Οποτε ας ενισχυθουμε τον Γεναρη και ας τον εκθρονισουμε απο την 1η θεση και να στείλουμε τους αλλους 2 του ΠΟΚ για τσαι. Δωστε χρονο στην ομαδα να αναπνευσει ωσπου να ρθει ο Ζαφειρης και ο φορ, γιατι η φαση με τον ΑΣ ειναι ακομα στα σπαργανα, δεν εχουμε δει τιποτα και δε θελει πολυ η τοξικοτητα να παρασυρει τα παντα. Προσηλωση, καθαρο μυαλο και οχι τιμωρητικη κριτικη. Τον Μαιο θα ειμαστε καλα.
ΥΓ: Γιατρε μου φοβαμαι το εντος με τον Βολο πιο πολυ απο το ματς στην οπαπαρινα, ειμαι καλα; Ποσο ΠΑΟΚ;
ΥΓ: Γιατρε μου φοβαμαι το εντος με τον Βολο πιο πολυ απο το ματς στην οπαπαρινα, ειμαι καλα; Ποσο ΠΑΟΚ;
- These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
- Apil44, Andrew R, loukas karadimos, paok apo epilogi
Υγιέστατος και με πλήρη διαύγεια.aivas19 έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 19:53 ...

Αυτό το ματς θα δείξει αν έχουμε ξεπεράσει τα περυσινα. Και μην αρχίσουμε γκρίνιες αν καεί το ματς στη Γαλλία με τρόπο παρόμοιο με αυτό της Ισπανίας.
Βόλος κι Λεβαδειακός είναι πολύ κρίσιμες στροφές.
-
Καλησπέρα
Γυρνάω αργά από τη δουλειά και γράφω με καθυστέρηση, σορυ.
Διάβασα με ενδιαφέρον ένα ποστ του logistics και την συνέχεια του ποστ από τον φίλο keep paokizein. Με 13,5 xgoals και 9 τέρματα, αν υπολογίσουμε ότι τα πέναλτυ μετράν 0,75 xg και έχουμε σκοράρει 3 στα 4, η αναλογία του πόσα γ,ολ ΔΕΝ βάλαμε είναι μεγαλύτερη ακόμη. Σήμερα κάπου διάβασα ότι έχουμε 1 γκολ ανά 9 τελικές, πράγμα που επίσης δείχνει ότι σκοράραμε λιγότερο από όσο έπρεπε! Και δ3 θηκαμε και περισσότερα γκολ από όσα έπρεπε ( με τη στατιστική μιλάω) .
Προφανώς λοιπόν, ας έλειψε η ηρεμία και το καθαρό μυαλό. Ας βοηθήσουμε όλοι συνεπώς να παραμείνει καθαρό το μυαλό όπως στο β ημίχρονο με τον ακατανομαστο.
Τι αυτό έγραψα να μεινουμε όλοι ενωμένοι.
Η παρατήρηση του φίλου keep paokizein ότι σε όλες τις κατηγορίες που μετρούν είμαστε πρώτοι ενισχύει τα παραπανω. Επίσης, το ότι σε κατοχή είναι πρώτος ο Παπαναστασίακος ΠΑΕ δείχνει ότι τα αποτελέσματα της στατιστικής θέλουν μελέτη...
Κλείνοντας θέλω να πω τελευταίο ότι συμφωνώ 200% με το αμέσως προηγούμενο ποστ του marsantos για τη Γαλλία. Θεωρώ ότι η Λιλλ είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και δυστυχώς και mismatch για εμάς. Πιστεύω ότι στο μπλοκακι για αυτό το ματς δεν έχουμε σημειώσει πόντους, και θα προτιμούσα να το θυσιάσουμε εν μέρει πάντα, in favour της συνέχειας. Και αυτά τα λέω εγώ που για μένα η Ευρώπη είναι το νέο 1...
Γυρνάω αργά από τη δουλειά και γράφω με καθυστέρηση, σορυ.
Διάβασα με ενδιαφέρον ένα ποστ του logistics και την συνέχεια του ποστ από τον φίλο keep paokizein. Με 13,5 xgoals και 9 τέρματα, αν υπολογίσουμε ότι τα πέναλτυ μετράν 0,75 xg και έχουμε σκοράρει 3 στα 4, η αναλογία του πόσα γ,ολ ΔΕΝ βάλαμε είναι μεγαλύτερη ακόμη. Σήμερα κάπου διάβασα ότι έχουμε 1 γκολ ανά 9 τελικές, πράγμα που επίσης δείχνει ότι σκοράραμε λιγότερο από όσο έπρεπε! Και δ3 θηκαμε και περισσότερα γκολ από όσα έπρεπε ( με τη στατιστική μιλάω) .
Προφανώς λοιπόν, ας έλειψε η ηρεμία και το καθαρό μυαλό. Ας βοηθήσουμε όλοι συνεπώς να παραμείνει καθαρό το μυαλό όπως στο β ημίχρονο με τον ακατανομαστο.
Τι αυτό έγραψα να μεινουμε όλοι ενωμένοι.
Η παρατήρηση του φίλου keep paokizein ότι σε όλες τις κατηγορίες που μετρούν είμαστε πρώτοι ενισχύει τα παραπανω. Επίσης, το ότι σε κατοχή είναι πρώτος ο Παπαναστασίακος ΠΑΕ δείχνει ότι τα αποτελέσματα της στατιστικής θέλουν μελέτη...
Κλείνοντας θέλω να πω τελευταίο ότι συμφωνώ 200% με το αμέσως προηγούμενο ποστ του marsantos για τη Γαλλία. Θεωρώ ότι η Λιλλ είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα και δυστυχώς και mismatch για εμάς. Πιστεύω ότι στο μπλοκακι για αυτό το ματς δεν έχουμε σημειώσει πόντους, και θα προτιμούσα να το θυσιάσουμε εν μέρει πάντα, in favour της συνέχειας. Και αυτά τα λέω εγώ που για μένα η Ευρώπη είναι το νέο 1...
Ουρουγουανε καλησπέρα. Τα 3 γκολ στην Τρίπολη είναι φετινά. Και ο φετινός Βόλος είναι 2 σκάλες πάνω από την Τρίπολη. Τίποτα δε θα χαριστεί.gervasio artigas έγραψε: Τετ 08 Οκτ 2025, 20:33 Μην τα φιβαστε αυτα τα παιχνιδια φετος
Δεν παιζει ο περυσινος τερματας
Χώρια που μπορεί να μην παίζει ο φετινός τερματας.