FC Porto - PAOK mateco 06/11 22:00 Youtube
- kataramenos5
- Been thanked: 1 time
Re: FC Porto - PAOK mateco 06/11 22:00 Youtube
Κριμα στα παιδια που πηγαν κι απ οτι μαθαινω αυριο οι πιο πολλοι θα ναι και Μαντσεστερ.
Το τελευταίο τρίλεπτο στο Μαρούσι μας χάλασε την αυτοπεποίθηση;
Εκεί ευτυχώς γλιτώσαμε ένα αποτέλεσμα που δεν νομίζω να το ξεπερνούσαμε όλη τη χρονιά αλλά πάλι μας έκανε κακό μου φαίνεται.
Σήμερα ξαφνικά παίζανε, όποιος και να παιζε πεντάδα σαν να έβλεπες 5 άμπαλα παιδάκια που παίζουν μπάσκετ για πρώτη φορά.
Εκεί ευτυχώς γλιτώσαμε ένα αποτέλεσμα που δεν νομίζω να το ξεπερνούσαμε όλη τη χρονιά αλλά πάλι μας έκανε κακό μου φαίνεται.
Σήμερα ξαφνικά παίζανε, όποιος και να παιζε πεντάδα σαν να έβλεπες 5 άμπαλα παιδάκια που παίζουν μπάσκετ για πρώτη φορά.
- BlackMagicPAOK
- Has thanked: 1 time
Το να φάω 30+ από την Πόρτο δεν χωνεύεται με τίποτε....
Δεν ξέρω για σενάρια.
Δεν με ενδιαφέρουν.
Σημερα μας πίκρανες πρόεδρε, κι εσύ κόουτς,
στην Α περίοδο που ήσουνα;;
Δεν ξέρω για σενάρια.
Δεν με ενδιαφέρουν.
Σημερα μας πίκρανες πρόεδρε, κι εσύ κόουτς,
στην Α περίοδο που ήσουνα;;
- KalamarGiannis
για όσους δεν καταλαβαίνετε , χρειαζόμαστε τα έσοδα. Τελεία και παύλα. Ο μόνος στόχος της ομάδας με Χατζο στο τιμόνι, δηλωμένα καθαρά και ξάστερα, είναι ο μηδενισμός των χρεών. Όποιος δρόμος οδηγεί εκεί λοιπόν...όσο και να μη φαίνεται ωραίο, είναι ο καπιταλισμός βλάκα.chri5ti9 έγραψε:Σήμερα πέρασες final 4 κατά μεγάλο βαθμό , κέρδισες παραπάνω εντός έδρας ματς άρα και έσοδα . Καλά έκανε η ομάδα και διάλεξε . Ασε τους πανιβλακες να πανηγυρίζουν που κέρδισαν.
Άρα αφού διαλέξαμε να πάμε 2η θέση για θεωρητικά ευκολότερη διασταύρωση,τελευταία αγωνιστική πρέπει πάλι να κάτσουμε σίγουρα να χάσουμε από την Σζολζνοκι (προηγείται το δικό μας παιχνίδι) γιατί μετά μπορεί να κάτσει να χάσει η Πόρτο μέσα στη Λιμπουργκ.
επειδη το σημερινο δεν χωνευεται ευκολα και επειδη δεν θελω να μπαινω σε αναλυσεις ομιλων,εμφανισεων,διασταυρωσεων κτλπ για ενα χρονικο διαστημα μπας και καταλαβω το σκεπτικο της σημερινης ηττας.
θα πω το εξης: ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΟΝΟΥΣ γιατι καποιοι εφτυσαν αιμα,εχυσαν ιδρωτα και εχασαν λεφτα για να την δημιουργησουν, ακομα και αν ερθει καποια στιγμη(ευχομαι αν γινει να μην ζω) και πεσουμε στην γ εκασθ παλι τονους θα ζυγιζει,αλλα οταν διαλεγεις αντιπαλους μικραινεις και μικραινεις επικινδυνα ειδικα οταν το κανεις στην 4η ευρωπαικη διοργανωση και επιλεγεις την ντιζον και την σαρλερουα απο την τοφας και τη σαραγοσα.
ευχομαι να μην μας γυρισει μπουμερανγκ η σημερινη μας αποφαση(ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ποτε δεν ξερεις),σημερα ξενερωσα αυτο που δημιουργησε η ομαδα ακομα και στις ηττες φετος μου αρεσε ,σημερα δεν ηταν η ηττα ηταν κατι αλλο.
δεν ειμαι υμνητης του μπανε,κλιφ,πετζα,κορφα κτλπ αλλιως δεν θα στηριζα και δεν θα πατουσα γηπεδο χρονια τωρα,το λεω για να προλαβω καποιους...
θα πω το εξης: ΑΥΤΗ Η ΦΑΝΕΛΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΤΟΝΟΥΣ γιατι καποιοι εφτυσαν αιμα,εχυσαν ιδρωτα και εχασαν λεφτα για να την δημιουργησουν, ακομα και αν ερθει καποια στιγμη(ευχομαι αν γινει να μην ζω) και πεσουμε στην γ εκασθ παλι τονους θα ζυγιζει,αλλα οταν διαλεγεις αντιπαλους μικραινεις και μικραινεις επικινδυνα ειδικα οταν το κανεις στην 4η ευρωπαικη διοργανωση και επιλεγεις την ντιζον και την σαρλερουα απο την τοφας και τη σαραγοσα.
ευχομαι να μην μας γυρισει μπουμερανγκ η σημερινη μας αποφαση(ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ποτε δεν ξερεις),σημερα ξενερωσα αυτο που δημιουργησε η ομαδα ακομα και στις ηττες φετος μου αρεσε ,σημερα δεν ηταν η ηττα ηταν κατι αλλο.
δεν ειμαι υμνητης του μπανε,κλιφ,πετζα,κορφα κτλπ αλλιως δεν θα στηριζα και δεν θα πατουσα γηπεδο χρονια τωρα,το λεω για να προλαβω καποιους...
Δεν έχει Final 4 η διοργάνωση, όλοι οι αγώνες από τους 8 και μετά είναι διπλοί.chri5ti9 έγραψε:Σήμερα πέρασες final 4 κατά μεγάλο βαθμό , κέρδισες παραπάνω εντός έδρας ματς άρα και έσοδα . Καλά έκανε η ομάδα και διάλεξε . Ασε τους πανιβλακες να πανηγυρίζουν που κέρδισαν.
- BlackMagicPAOK
12/11 παίζει η Πόρτο καιvuetig23 έγραψε:Άρα αφού διαλέξαμε να πάμε 2η θέση για θεωρητικά ευκολότερη διασταύρωση,τελευταία αγωνιστική πρέπει πάλι να κάτσουμε σίγουρα να χάσουμε από την Σζολζνοκι (προηγείται το δικό μας παιχνίδι) γιατί μετά μπορεί να κάτσει να χάσει η Πόρτο μέσα στη Λιμπουργκ.
13/11 παίζουμε εμείς
Έτσι σωστός ακόμα και ο τελικός είναι διπλός με διαφορές και σάμπως ποιοί είμαστε και εξασφαλίσαμε τετράδα; Έχει πολύ δρόμο μέχρι εκεί.PablitoV2 έγραψε:Δεν έχει Final 4 η διοργάνωση, όλοι οι αγώνες από τους 8 και μετά είναι διπλοί.chri5ti9 έγραψε:Σήμερα πέρασες final 4 κατά μεγάλο βαθμό , κέρδισες παραπάνω εντός έδρας ματς άρα και έσοδα . Καλά έκανε η ομάδα και διάλεξε . Ασε τους πανιβλακες να πανηγυρίζουν που κέρδισαν.
- PAOK_Antarctica
Αν θέλαμε να χάσουμε τη διαφορά, θα χάναμε με 25 πόντους, όχι με 35.
Αυτό το αίσχος που είδαμε στην πρώτη περίοδο με πάσες στο τίποτα και βολές έρμπολ δεν γίνεται επίτηδες.
Αυτό το αίσχος που είδαμε στην πρώτη περίοδο με πάσες στο τίποτα και βολές έρμπολ δεν γίνεται επίτηδες.
- Μπαρκαρούτσος
Συμφωνώ. Ήταν υπερβολικά κακό, περνούσε τα όρια του “διαλέγω αντίπαλο”.
- BlackMagicPAOK
Επιλογή; που κατέληξε σε παρωδία και διασυρμό.
Κακή εμφάνιση; μα αυτούς τους είχαμε νικήσει με +19 στην Θεσσαλονίκη.
Οτι κι αν έγινε μας φαρμακωσανε..
Υπομονή μέχρι το Λαύριο...
Κακή εμφάνιση; μα αυτούς τους είχαμε νικήσει με +19 στην Θεσσαλονίκη.
Οτι κι αν έγινε μας φαρμακωσανε..
Υπομονή μέχρι το Λαύριο...
Σημερα, πιο ψυχραιμος και με περισσοτερο
καθαρο μυαλο, πιστευω οτι αυτη η αποκαρδιωτικη εμφανιση, δεν ειχε σε τιποτε να κανει, με ηθελημενη επιλογη αντιπαλων.
Η ποιοτητα της ομαδας ειναι τετοια, που θα οδηγησει και σε τετοια παιχνιδια.
Το εφιαλτικο 4λεπτο με το Μαρουσι δεν ειναι μακρια.....
καθαρο μυαλο, πιστευω οτι αυτη η αποκαρδιωτικη εμφανιση, δεν ειχε σε τιποτε να κανει, με ηθελημενη επιλογη αντιπαλων.
Η ποιοτητα της ομαδας ειναι τετοια, που θα οδηγησει και σε τετοια παιχνιδια.
Το εφιαλτικο 4λεπτο με το Μαρουσι δεν ειναι μακρια.....
Νομίζω, ότι δεν χρειάζεται να πούμε οτιδήποτε άλλο για το παιχνίδι
Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, γιατί δεν είναι ο φετινός μπασκετικός ΠΑΟΚ, αυτό που είδαμε χτες
Για λουκέτο εύχομαι το τόπικ όσο πιο σύντομα γίνεται και επίσης όσο πιο γρήγορα ξεχάσουμε το χθεσινό παιχνίδι, τόσο το καλύτερο
Εγώ δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, γιατί δεν είναι ο φετινός μπασκετικός ΠΑΟΚ, αυτό που είδαμε χτες
Για λουκέτο εύχομαι το τόπικ όσο πιο σύντομα γίνεται και επίσης όσο πιο γρήγορα ξεχάσουμε το χθεσινό παιχνίδι, τόσο το καλύτερο
- Μπαρκαρούτσος
Λουκέτο να μπει...αλλά να βάζαμε και τον τίτλο ρε παιδιά... Δηλαδή οκ, λογικό να μην μπει MVP με τέτοια άσχημη ήττα, αλλά έστω τον τίτλο