Κόντε Αντόνιο (Ισπανία),Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Conde, σε εύχομαι ό,τι και στον Horozov.
.
Ζουράποβιτς Αντεμίρ (Βοσνία & Ερζεγοβίνη),
Κρέγιτς Μπόρις (Σλοβενία)
Κόντε Αντόνιο (Ισπανία),Μπαρκαρούτσος έγραψε:
.
Γάμησέ τα...αν δεν είχα ταξίδι αυτές τις μέρες, θα προσπαθούσα να κατέβω από Ολλανδία για να είμαι και στους δύο αγώνες. Αυτές είναι εκδρομές. Manchester θα πάνε χιλιάδες, στα παπάκια μου.Cylon-4 έγραψε:Και τι δεν θα εδινα, να βρισκομαι σημερα μαζι με τους 7 παλικαρους που εφτυσαν τα λαρυγγια τους, στην Μικρα της Αταλειας, για τον μεγαλο ΠΑΟΚ......
Ναι και μάλιστα πολύ. Για την ακρίβεια είναι τόσο διαφορετικός κόσμος που μετά αν παρακολουθήσεις αγώνα εθνικού πρωταθλήματος παθαίνεις σόκ.Patron έγραψε:Ειλικρινής ερώτηση: η Ευρωλίγκα βλέπεται; Έχω ίσως κ 15 χρόνια να καταφέρω να δω ολόκληρο παιχνίδι. Βέβαια αν δεν παίζει ο ΠΑΟΚ δύσκολα συγκεντρώνομαι.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στατιστικά αγώνα:
https://www.championsleague.basketball/ ... M#boxscore
Mods, αλλάξτε τον τίτλο του thread σε "Ευρωπαϊκές Διοργανώσεις", ή φτιάξτε νέα ενότητα για το Europe Cup.
δλδ αυτή η πετκιμ ήταν καλύτερη ομάδα από την ομάδα του χαντς και του φρανκε?kataramenos5 έγραψε:Γι αυτο δε με πειραξε τοσο η ηττα απεναντι σε μια ομαδα με πεισσοτερη ποιοτητα(και μπατζετ)
Ηταν μια αποδειξη οτι αυτη η ομαδα μπορεινα παιξει καλα και ευελπιστώ οτι στο μελλον θα το δουμε πολυ περισσότερο Ακομα ειναι νωρις.Τα καλυτερα ειναι μπροστα
Δε ξερω γιατι το εκοψες αλλα μιλησα για αμυντικη λειτουργια σε συγκεκριμενο διαστημα ,ισως και λιγο στη δευτερη.palok έγραψε:δλδ αυτή η πετκιμ ήταν καλύτερη ομάδα από την ομάδα του χαντς και του φρανκε?kataramenos5 έγραψε:Γι αυτο δε με πειραξε τοσο η ηττα απεναντι σε μια ομαδα με πεισσοτερη ποιοτητα(και μπατζετ)
Ηταν μια αποδειξη οτι αυτη η ομαδα μπορεινα παιξει καλα και ευελπιστώ οτι στο μελλον θα το δουμε πολυ περισσότερο Ακομα ειναι νωρις.Τα καλυτερα ειναι μπροστα