ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Malmö, 13/08, 20:30, NovaSports
Όλα έτοιμα, Τρίτη μπαίνουμε https://www.youtube.com/watch?v=H4dHTF4DvNI
- navigator11
Ρε π@υστη μου, τι βασανιστήριο είναι αυτό; Λες και το κάθε δευτερόλεπτο περνάει ανά 15λεπτο. Απάλευτη κατάσταση.
- kataramenos5
Για ch. league χαραξαμε πορεια
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Γ.....Ω ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.
ΠΑΟΚ ΟΛΕ Γ.....Ω ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ.
Μέχρι το League Stage θα χαράξω πορεία,
με Βοσνία Σουηδία και μετά Ρουμανία
με Βοσνία Σουηδία και μετά Ρουμανία
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα , ;έχει έρθει ο αδερφός μου από εξωτερικό και σκέφτεται να πάει στο παιχνίδι αύριο,
φαντάζομαι πρέπει να έχει λογαριασμό στο site για να μπορέσει να πάρει ;
Εγώ που έχω διαρκείας μπορώ να τα πάρω γι'αυτόν και να τα δηλώσει μετά στο Gov η θα μου βγάλει άκυρο επειδή υπάρχει ο δικός μου ο κωδικός ήδη ;
Εγώ που έχω διαρκείας μπορώ να τα πάρω γι'αυτόν και να τα δηλώσει μετά στο Gov η θα μου βγάλει άκυρο επειδή υπάρχει ο δικός μου ο κωδικός ήδη ;
-
xrisitsapa
Εγω παλι βλεπω Mady, Μουργκ και Μπραντον.ΑποστόληςΑ έγραψε:Βασικοί από το ξεκίνημα να είναι οι Mady, Ντέλιας και Chalov και θα πάμε καλά.
Προσωπικά από αυτούς μόνο τον Ντέλια βλέπω να ξεκινάει...
στο 60-70 αλλαγες Ντελιας και Τισουνταλι. Chalov selfie απο παγκο με φοντο θυρα 4.
Ναιlazar4 έγραψε:Καλημέρα , ;έχει έρθει ο αδερφός μου από εξωτερικό και σκέφτεται να πάει στο παιχνίδι αύριο,
Όχι, όσοι έχουμε διαρκείας δεν μπορούμε να αγοράσουμε άλλο εισιτήριο από τον λογαριασμό που βγήκε το διαρκείας.lazar4 έγραψε:
- Μπαρκαρούτσος
12:45 ο Razvan. Νωρίτερα ο Tomasz.
[youtube]rA75SHjYlWE[/youtube]
[youtube]rA75SHjYlWE[/youtube]
Λιγοτερα απο 100 τα εισιτηρια οσοι δεν πηρατε βιαστειτε...
Να'σαι καλά φίλε, ευχαριστώ. Ισχύει επίσης αν πάρεις μέχρι 3 εισιτήρια έχουν τον ίδιο κωδικό όλα;scarsick έγραψε:Ναιlazar4 έγραψε:Καλημέρα , ;έχει έρθει ο αδερφός μου από εξωτερικό και σκέφτεται να πάει στο παιχνίδι αύριο,
Όχι, όσοι έχουμε διαρκείας δεν μπορούμε να αγοράσουμε άλλο εισιτήριο από τον λογαριασμό που βγήκε το διαρκείας.lazar4 έγραψε:
Παιδιά βοήθεια δεν βγάζω άκρη, έχω κατεβάσει την εφαρμογή του gov μπαίνω με κωδικούς taxis και μετά με ζητάει κωδικό που μάλλον θα μου έρθει με μύνημα αλλά δεν μου έρχεται τίποτα , δεν μπορώ καν να ανοίξω την εφαρμογή, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Εννοείς τον κωδικό QR που σκανάρεις στα τουρνικέ; Κάθε εισιτήριο έχει δικό του κωδικό, δεν μπορείς να σκανάρεις εσύ δηλαδή 3 εισιτήρια με έναν κωδικό και να μπουν οι 2 από πίσω σου έτσι (αν ρωτάς αυτό και δεν καταλάβα λάθος)lazar4 έγραψε:
Να'σαι καλά φίλε, ευχαριστώ. Ισχύει επίσης αν πάρεις μέχρι 3 εισιτήρια έχουν τον ίδιο κωδικό όλα;
@lunatic4, δοκίμασε να μπεις με κωδικούς ebanking της τράπεζάς σου. Πάτα αποστολή εκ νέου του κωδικού. Και βεβαιώσου ότι έχεις κάποιο κλείδωμα οθόνης στο κινητό (πιν, μοτίβο) γιατί αλλιώς δεν ανοίγει η εφαρμογή.