Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Όποιος εχει ακούσει τον Στέργιο (η οποιονδήποτε άλλο)στην εκπομπή που έκανε με τον τσαλτιδη, μπορεί να του δώσει άφεση για ότι και να πει μιας και η ζημιά από τέτοια εμπειρία σίγουρα δεν είναι αναστρέψιμη. Μιλάμε για φρικιαστικό θέαμα.
καιρός ήταν αδερφέ ... πρέπει να ετοιμαστούμε για απογείωση ...chri5ti9 έγραψε:Η ομάδα στα μεταγραφικά φέτος είναι πολύ brutal .
Αυτά σου δίνω ,έχεις διορία . Θέλεις καλώς . Όχι ,άντε γεια .
Είμαστε σε θέση ισχύος και δεν παρακαλάμε κανένα . Οποίος θέλει έρχεται .
Χρόνια το ονειρευόμουν αυτό
ΠΑΟΚΑΡΑ μου το μεγαλείο σου .
Υ.Γ όσοι λέτε για επικοινωνιακές ήττες καντε Γλου Γλου , πριν από κάτι μέρες γίναμε πρωταθλητές και ακόμα μοιράζουμε πονο .
Υ.Γ2 Πήγε να κάνει τον μάγκα η Τριπολιτσά και εν τελεί στην τελική ευθεία ο Τσιφτσης OUR WAY
Υ.Γ 4 . ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Sagaba Konate?
Αχ έρημά μου νιάτα που τσαλακωθήκατε.Μαυρο Χιονι έγραψε:Για ποια λες;
- Unpsofable78
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Πέμ 20 Ιουν 2024, 22:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
- James Moriarty
Θετική ενέργεια αδερφέ μου νουνιες. Είμαι πολύ σίγουρος.nunies4 έγραψε:Έχεις τρελή σιγουριά εδώ και μέρες...James Moriarty έγραψε:Καί στον Σβαμπε. Κλεισμένος είναι όπως είπα.Athalos έγραψε:Εκανε και το λαικ του ο Μειτε στην ανακοινωση Καμαρα
Καί εχθές έκανε στον Γιονι. Όποιος νομίζει ότι είναι ένα απλό λαικ είναι πολύ γελασμενος. Ο ΣΟΥ δεν κάνει εύκολα λαϊκζ ..
Είμαι 99,88 % ότι έχει κλείσει ό ΜΕΙΤΕ. James or Luke speaking..
Μαζί σου...Μόνο και μόνο για την αισιοδοξία σου και την σιγουριά σου
Από πού να ξεκινήσω από το follow μεταξυ Καμαρά - ΣΟΥ;
Από τά λαικζ πού κάνει από εχθές ο ΣΟΥ;
Από το retweet πού πρόσθεσε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ΣΟΥ ίπροσθεσε τον ύμνο τσου κσι λου
Από την φωτό τού αδελφού τού με φωτο ΣΟΥ κ ύμνο τσουλού; .
Πάντως τα ξύλα αρδ πού έχουμε δεν φαίνονται νά είναι στο κόλπο. Αν μπεις στου κυρι το Τουίτερ ότι είπε μέχρι στιγμής για την υπόθεση ΣΟΥΥΥ έχει βγεί με μαθηματική ακρίβεια ..
Πάμε για τρελά γούστα ..
Εν τω μεταξύ το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ΚΑΜΆΡΑ έβαλε κατευθείαν προφίλ ΠΑΟΚ νά ου',με ..
Αρα να περιμένουμε πως θα κλείσει ο παίχτης από την θετική ενέργεια, τα likes - follows, τα trolls κλπ ;
Τι λε ρε παιδί μου.
Τι λε ρε παιδί μου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εσύ κατάλαβες κάτι διαφορετικό από τον φίλο παραπάνω ;VfB v2 έγραψε:Αυτό κατάλαβες εσύ;
Να πάμε και σε μεντιουμ.
Το συμπέρασμα από αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω είναι ότι για τον μεϊτέ το κεφάλαιο ΠΑΟΚ δεν έχει κλείσει οριστικά... μπορεί για τον παοκ να έχει κλείσει οριστικά το κεφάλαιο μεϊτέ.Minority4 έγραψε:Εσύ κατάλαβες κάτι διαφορετικό από τον φίλο παραπάνω ;VfB v2 έγραψε:Αυτό κατάλαβες εσύ;
Να πάμε και σε μεντιουμ.
Θα δείξει η νεκροψία