Copa America 2024

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Re: Copa America 2024

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Μην είστε απόλυτοι... είπα ότι δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις και δε θα το κάνω γιατί θα αναλωθούμε σε συγκρίσεις χωρίς λογο.

Θα σας πω ότι ο ροναλντο είναι ο ολ ταιμ τοπ σκόρερ και θα μου πείτε ναι, αλλά ο μεσσι έχει περισσότερα goals/min.
Θα μου πείτε ότι έχει περισσότερα τρόπαια με την εθνική και θα σας πω ότι 1 γιουρο = 5 κοπα αμερικα
Θα σας πω ότι στα 39 του είχε τα περισσοτερα γκολ της χρονιάς, και θα μου πείτε ότι τα έβαλε στην Αραβία, θα σας ρωτήσω τι έκανε ο μιτροβιτς στην αραβια και μπλα μπλα μπλα...

Με οποία πλευρά και να είσαι υπάρχουν στατιστικά που υπερισχύει ο ένας ή ο άλλος.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Είμαι μέγας φαν του CR7, πραγματικά πιστεύω ότι είναι παράδειγμα αθλητή και θα έπρεπε να καρφιτσώνεται σε ακαδημίες ποδοσφαίρων για το πόσο πρέπει να δουλεύει κάποιος και τι θυσίες χρειάζεται να κάνεις για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Το ταλέντο από μόνο του δεν φτάνει.
Όταν με ρωτάνε ποιον προτιμώ προσωπικά, διαλέγω Κριστιάνο κυρίως γιατί ο κοντοπίθαρος δεν έχει το work rate του και επειδή έτρωγε αβάντα σε κάποιες χρονιές που ξεκάθαρα δεν χρειάζεται να έχει.

Όταν με ρωτάνε ποιος είναι καλύτερος (ποιος ξέρει περισσότερη μπάλα που λέγαμε στις αλάνες) εκεί το πράγμα αλλάζει.
Ο Κριστιάνο είναι από τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες που έχω δει.. εξωπραγματικός, τέρας .. αλλά ο κοντός είναι άλλη φάση με την μπάλα στα πόδια..μαγεία... Τα κάνει όλα να μοιάζει τόσο εύκολα.
Για τους dragonball φανς είναι όπως ο Goku με τον Vegeta... Natural talent vs Hard work... Στο τέλος είναι με τι ταυτίζεσαι παραπάνω..

Φυσικά υπάρχουν και άλλα κριτήρια... Ο Κριστιάνο έπαιξε σε 3 μεγάλες χώρες και τα πήγε περίφημα όπου και να πήγε. Ο Μέσι ήταν στο πιο προστατευμένο περιβάλλον που θα μπορούσε να είναι.

Παιχταράδες και οι δύο ότι και να λέμε.. και φυσικά αυτή η "αντιπαλότητα" (που είναι προιόν media) τους οδήγησε να φτάσουν σε αυτά τα επίπεδα.

Χαρούμενος που έζησα στην εποχή τους.. θλιμένος επειδή τελειώνει...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Copa America 2024

Δημοσίευση από aivas19 »

Εσυ εισαι απολυτος και λες τους αλλους να μην ειναι απολυτοι; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] καλο
«Δε θελω να μπω σε συγκρισεις…» στην επομενη παραγραφο κανεις συγκρισεις
1 γιουρο = 5 κοπα αμερικα; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] αντικειμενικη αποψη
Ο Μιτροβιτς στην αραβια δεν πηρε νταμπλ; Ο CR τι εκανε;
Μιλας για γκολ μονο, καλα που δεν εισαι απολυτος.
Τη λεξη Μουντιαλ γιατι την αποφευγεις;

Με οποια πλευρα και να εισαι δεν υπαρχει συγκριση. Αντικειμενικα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το τόπικ έχει ξεφύγει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Έτσι κι αλλιώς θα κλειδωθεί σύντομα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Παράδειγμα για το πως θα έμοιαζε μια τέτοια συζήτηση έθεσα.
Εγώ γιατί είμαι απόλυτος ενώ σε κάθε μήνυμα που έχω στείλει τονίζω πόσο υποκειμενική είναι αυτή η σύγκριση?
Και ναι για εμένα τα γκολ είναι το πιο δύσκολο πράγμα στο άθλημα. Είδες? Πάλι υποκειμενική άποψη.
Επίτηδες δεν την αναφερω τη λέξη μουντιάλ γιατί άμα η αναφορά μου σε δύο αμφισβητούμενα πεναλτι στο κοπα αμερικα δημιούργησε συζήτηση 70 μηνυμάτων φαντάζομαι τι θα γίνει αν μιλήσω για το μουντιάλ. Ότι ήταν να πω το είπα πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν έχω ούτε τη διάθεση ούτε το χρόνο να το αναλύσω παραπάνω. Εξάλλου και το τοπικ είναι άκυρο. Με το παιδί παραπάνω που μιληση για work rate κτλπ συμφωνώ απόλυτα.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μικροψυχος και λίγος ο Μεσσι διαβάζω.

Ο Μεσσι.

Οκ...
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

στο copa america είδαμε τουλάχιστον ανθρώπινα πράγματα..έπεσε ξύλο 'χεράτο' στις εξέδρες και στον αγωνιστικό χώρο, δυνατά μαρκαρίσματα και κάμποσες κόκκινες καρτες..υπάρχει ακόμη ελπίδα!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

sn0ufel4 έγραψε:Μικροψυχος και λίγος ο Μεσσι διαβάζω.

Ο Μεσσι.

Οκ...
Άμα με σπρώχνουν οι διαιτητές, κι εγώ παιχταράς είμαι και κάνω τον λέτζεντ.
Πχ θρυλικοί παίκτες γαύρου.

Αχ καλέ έχασα πέναλτυ, παραιτούμαι από την εθνική.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δηλαδή ο Μέσσι δεν είναι υπερκορυφαίος παίκτης και σπρώχνεται από τους διαιτητές,σε τέτοιο σημείο που θυμίζει μάλιστα και Γαύρο;

Όσο για την Εθνική
δεν επιτρεπεται να πέσεις (αγωνιστικά και ψυχικά) αλλά επιβάλεται να σηκωθείς;

Σηκώθηκε και τα σάρωσε όλα στην Εθνική!
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

[youtube]jKRCDEXa06g[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τα είπα πιο πίσω. Η εθνική δεν είναι η πίσω αυλή του σπιτιού του, να πηγαίνει και να φεύγει όποτε θέλει.

Επίσης, τα μεμονωμένα γκολ δεν με λένε τίποτα απολύτως. Τέτοιο γκολ θα μπορούσε να έχει και ο Shikabala. Η καριέρα μετράει.

Επίσης, ό,τι ισχύει για τους γαύρους, ισχύει και για τον Messi: παιχταράδες, που τους αδικεί και τους μειώνει το ότι σπρώχνονται.

Άντε να κλειδώσουμε το topic σιγά σιγά, να ετοιμαστούμε για το Copa America 2024 (winter edition) ή έστω Copa America 2025. Χρειάζεται τίτλους ο Messi.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Δε μπορεί να τα γράφεις σοβαρά αυτά
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τα είπα πιο πίσω. Η εθνική δεν είναι η πίσω αυλή του σπιτιού του, να πηγαίνει και να φεύγει όποτε θέλει.

Επίσης, τα μεμονωμένα γκολ δεν με λένε τίποτα απολύτως. Τέτοιο γκολ θα μπορούσε να έχει και ο Shikabala. Η καριέρα μετράει.

Επίσης, ό,τι ισχύει για τους γαύρους, ισχύει και για τον Messi: παιχταράδες, που τους αδικεί και τους μειώνει το ότι σπρώχνονται.

Άντε να κλειδώσουμε το topic σιγά σιγά, να ετοιμαστούμε για το Copa America 2024 (winter edition) ή έστω Copa America 2025. Χρειάζεται τίτλους ο Messi.
Σπρωχνεται και πηρε Κοπα Αμερικα στα 35

[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Σοβαρευτείτε δεν μπορούμε να γράφουμε ότι ο Μέσι σπρώχτηκε απ'τη διαιτησία (λες και οι υπόλοιποι αδικήθηκαν) και μεγάλωσε στα μάτια μας.
Επίσης είναι αστείο να λέμε ότι επειδή έμεινε μια ζωή στη Μπαρτσελόνα ήταν προστατευμένος.
Δηλαδή απ'τη μια θέλουμε να μένουν για χρόνια σε μια ομάδα οι σύγχρονοι παίκτες και απ'την άλλη πρέπει ν'αλλάζουν για να μας αποδεικνύουν κάτι;
Ναι πιθανόν αν έπαιζε και σε κανά δυο ομάδες ακόμα να μην ήταν πιο δύσκολα αλλά δεν θα κάνε παπάδες πάλι στην Ιταλία και στην Αγγλία;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”