Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
giliopoulos

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από giliopoulos »

tasso85 έγραψε:10 βαθμους χασαμε απο οαρη και ζητουνι, δεκα
θελαμε 2 για να ειμασταν πρωταθλητες
να τρελαινεσαι ειναι

υγ 19η Μαιου ημερα γενοκτονιας των σκουληκιων
Καλα και η αεκ εχασε 6 απο πανσεραικο και κηφισια.. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

αλλα οι 5 δικοι μας ηταν στα πλευοφ κι εκει ειναι η μεγαλη διαφορα και το κολπο με τις 6 ομαδες
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Γάμηστε τους!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πριν το ματς με τη κούλα , όταν συζητούσαμε τις πιθανότητες και πόσα σερί θαύματα πρέπει να γίνουν για να το πάρουμε , για μένα ήταν τελειωμένη υπόθεση.
Μια μόνο περίπτωση έπαιζε ως ενδεχόμενο , να τα φέρει έτσι η ζωή η πουτάνα να ανεβούμε το γολγοθά και να είναι εκεί η τύχη να μας χαμογελάει πονηρά "Αφού πέρασες όλα τα εμπόδια, πρέπει τώρα να αντιμετωπίσεις το φετινό σου δαίμονα, ύπό τις χειρότερες δυνατές συνθήκες"

'Ηρθαν έτσι τα πράγματα , ήταν ήδη ένα παιχνίδι με μεγάλα stakes αλλά αυτά πολλαπλασιάστηκαν από το ματσάρισμα με τον Αρη. Ούτε ο Μάντζιος ήθελε τέτοιο παιχνίδι στα καλά καθούμενα, αλλά και ο Λούτσος έχει απέναντί του τη μόνη ομάδα με την οποία δεν έχει κάνει ούτε μισό καλό ημίχρονο. Όσο λαρτζ είμαστε τώρα και λέμε , η ομάδα είναι επιτυχημένη για μένα κι άλλα νερόβραστα, αν ο Λούτσος χάσει για 4η φορά φέτος από τον Αρη δε θα τον ξεπλύνει ούτε ο Αμαζόνιος . Θα γίνει της πουτάνας.

Εγώ ξέρω τα δεδομένα. Ο ΠΑΟΚ έχει ρυθμό , έχει φόρα, έχει ταπεινότητα ως τώρα και δείχνει σοβαρος. Εντός κι εκτός γηπέδου. Έχει τεράστιο κίνητρο που άλλες φορές σου δίνει φτερά , άλλες φορές γίνεται ασήκωτο βάρος και λυγίζεις. 'Εχει λυγίσει από τη πίεση ΕΝΟΣ αποτελέσματος ομάδα με σύνθεση που ταρχιδια της ζύγιζαν 2 τόνους.

Στέφας, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Φουντουκίδης, Παπαδόπουλος (46' Τσιλιγκιρίδης), Τερζανίδης, Παρίδης, Σαράφης, Αποστολίδης, Κούδας, Ασλανίδης (55' Λάζος)

Έχει 3ο ματς σούπερ έντασης σε 7 μέρες.
Θα έχει μάλλον βαριστα και διαιτητή με σπόρια διακριτικά εναντίον.
Θα έχει έχθρική ατμόσφαιρα.
Θα έχει ομάδα που τον έχει κερδίσει/κάνει ζημιά με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Δε ξέρω τι θα υπερισχύσει. Αυτός που ξέρω είναι ότι πιστός στη μέχρι τώρα πορεία μου κι όχι επαγγελματίας κωλοτούμπας θα πω ένα μπράβο στην ομάδα ότι και να γίνει κι ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις χαρές που μου χάρισε φέτος.

Κι ένα τελευταίο. Ομάδα που γύρισε μετά τη σφαλιάρα στη Ντιναμό και τους έβαλε 5.
Ομάδα που πήγε στη Λεωφόρο στο κύπελλο και τους ξεβράκωσε.
Ομάδα που μετά την ήττα από ρούλη ξαναπήγε Λεωφόρο και πήρε αντρίκιο διπλό.
Που έχανε 2-0 στην οπαπαρενα και το έκανε σε 25 λέπτά 2-2
Που έχανε 1-2 και το γύρισε σε 12 λεπτά
Που πήρε γαύρο στο καπακι
Που πήρε ζέλα στο καπάκι.

Ε δε γίνεται αυτή η ομάδα να μη βγει πρωταθλήτρια. Ούτε θεός ούτε διάλος το θέλει.

Από την άλλη θα μου πεις τι θεός ή διάλος ήταν αυτός που έγραψε τον επίλογο στην Ναντ. Τι δικαιοσύνη αποδόθηκε στο Μπανε ;

Μάλλον όμως έχει γυρίσει ο τροχός , ο Ιβαν έχει ξορκίσει όλα τα φαντάσματα του παρελθόντος και Κυριακή βράδυ ο Λούτσος θα αποθεώνεται ως ο μεγαλύτερος προπονητής όλων των εποχών στην ομάδα , με την αρμάδα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.

Θα τους γαμήσουμε ότι έχουν και δεν έχουν. Όσους είναι στο γήπεδο κι όσους παρακάλανε απ'εξώ.

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ μέχρι τη μεθεπόμενη ζωή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Είμαι φουλ απαισιοδοξος για την έκβαση του ματς.
Ο ΠΑΟΚ ο ορισμός της ομάδας what if κ του παραλίγο αδυνατω να πιστέψω ότι θα πάρει δεύτερο πρωτάθλημα σε μια εξαετία.

Υγ να πω ότι δεν εκνευρίζομαι με τις απόψεις τύπου " ότι κ να γίνει στο Χαριλάου για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής" ... ψέματα θα πω
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Nough said. +10000

Η ομάδα είναι λυσσασμενη.
Θα πέσουν κορμιά, θα φτυσουμε αίμα, θα είναι αίμα και άμμος, αλλά μέσα από τη φωτιά βγαίνει το ατσάλι και οι αληθινοί νικητές.

Θα κλωτσάνε, θα κάνουν θέατρο από το 8', θα σκυλιασουν, θα στήσουν 10 παίκτες στα όρια της περιοχής τους, θα μας βγει η πίστη, αλλά ο Λου έχει ξορκισει δαίμονες ένα ένα και του μένει ένας τελευταίος.

Η ΠΑΕ να προστατεύσει την ομάδα μέχρι να πατήσει χόρτο και εκεί θα πάρουν όλα το δρόμο τους.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 19/05, 20:00, NovaSportsκνευ

Δημοσίευση από Rexaris »

Νομίζω οτι θα λειτουργήσει θετικά για μας οτι έχουν χτίσει παράδοση εναντίον μας.

Έτσι είμαι σίγουρος οτι κανένας δικός μας δεν θα τους υποτιμήσει.

Το κόλπο τους είναι να κάθονται όλοι πίσω, πούλμαν και να σε χτυπήσουν στην αντεπίθεση όταν θα χάσεις την υπομονή σου και θα ξανοιχτείς.

Επίσης θα προσπαθούν συνέχεια να προκαλέσουν εκνευρισμό στους παίκτες μας με ψευτομαγκιές και θέατρο και δεν πρέπει να τσιμπήσουμε.

Ότι ήταν να πάθουμε από αυτούς το πάθαμε και μάλιστα πρόσφατα. Το τωρινό μας ρόστερ τους έχει πάρει χαμπάρι.

Νομίζω οτι το Κυριακάτικο ματς είναι το κατάλληλο για να ξεσπάσουμε αγωνιστικά απέναντι τους.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Το "έκανα ότι πιο δύσκολο έχει γίνει ποτέ και το έχασα στο νήμα" ειναι κακά τα ψέματα γραμμένο στο dna του ΠΑΟΚ μας.

Πάμε να το ξεπεράσουμε και αυτό
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

dragon έγραψε:Έχουν αυτοί απουσίες από κάρτες? Ή παίχτες στο όριο να χάσουν τον τελικό?
Δεν θα παίξει ο Σπάθας, κάτι είναι και αυτό.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ένα γρήγορο γκολ ίσως τελειώνει τα πάντα. Πρέπει όσο περνάει η ώρα στο ματς να τους κάνεις να αντιλαμβάνονται την ματαιότητα στο να κυνηγούν με λυσα το ματς και ότι αρχίζουν και ρισκάρουν το να χάσουν πολλά περισσότερα από όσα έχουν να κερδίσουν ενόψει κυπέλλου.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ένα γρήγορο γκολ ναι.
Για να αναγκαστούν να βγουν από το καβούκι τους.
Η διαφορά από τα 3 τελευταία ματς θα είναι ότι αυτοί απλά θα καθίσουν πίσω, δεν τους νοιάζει η νίκη.

Πιστεύω όμως ότι μετά από 3 γκέλες, θα βρε τον τρόπο ο Λου.
Και σίγουρα αυτή τη φορά δεν θα είναι "άλλο ένα παιχνίδι για εμας".

Η μπάλα πρέπει να μπαίνει συχνά στην περιοχή τους, όχι ψηλά πάντως. Έχω δει ότι στις αναμπουμπουλες, τις κάνουν τις μαλακιές.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Ενδιαφέρον άρθρο του Σαμπράκου στο γκαζζεττα. Λέει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε στις νικες η αλλαγή του Λουτσεσκου που άφησε κατοχή στον αντίπαλο, έκοψε το χτίσιμο από πίσω και επέλεξε πιο άμεσο παιχνίδι. Νομίζω αυτή την συνταγή πρέπει να ακολουθήσουμε και στο Χαριλάου. Πάντα μας χτυπάνε στις αντεπιθέσεις επειδή κάνουν κάποιο κλέψιμο και μας βρίσκουν ανοιχτούς πίσω. Δεν είναι κανας μάγος ο Μαντζιος, αυτό κάνει και τυγχάνει να έχουν και την τύχη, εκτός από την λύσσα να μας κερδίσουν.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως ο θεός του ποδοσφαίρου είναι ωραίος τύπος.
Σου λέει , μάγκα μου δεν γίνεται να σου δώσω το πρωτάθλημα χωρίς να έχεις κερδίσει ούτε μια φορά στο τοπικό ντέρμπι. Κέρδισε τον και σήκωσε το
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

Γενικά το ποδόσφαιρο κάνει συνέχεια κύκλους σε θέματα τακτικής. Φύγαμε από την εποχή της κατοχής πλέον και κυνηγάμε την αποτελεσματικότητα στην κόντρα επίθεσης με πίεση και κλεψίματα. Βέβαια αυτό δεν υσχίει για όλα τα ρόστερ και για όλες τις ομάδες. Υπάρχουν ομάδάρες με πολύ καλά ρόστερ που αν τις δώσεις την μπάλα μπορούν να σε συντρίψουν και οι ίδιες ομάδες αν βρεθούν σε μία κακή μέρα να χασουν από τον οποιαδήποτε μικρό. Τωρα με τον παλέτα έχει παίξει ο Λουτσέσκου φέτος 3 φορές και ο Μπαμπας του αν δεν κάνω λάθος 2 φορές. Ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν γιατί αυτή την φορά δεν έχει έλα μωρέ κρίμα είναι ο αρουλης άστον να χαρεί. Αυτή την φορά το θες πιο πολύ από αυτόν. Αυτός το θέλει μόνο για επικοινωνιακούς λόγους ενώ εσύ το θες για όλους τους λόγους που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει δικαιολογία. Πρέπει μία φορά να τον νικήσεις και να τα δώσεις όλα. Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι. είναι το τελευταίο. Θα τα δώσουμε όλα και αν αφού τα δώσουμε όλα και δεν υπάρχει κάτι εξ αγωνιστικό τότε θα κερδίσουμε.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

renegade έγραψε:Είμαι φουλ απαισιοδοξος για την έκβαση του ματς.
Ο ΠΑΟΚ ο ορισμός της ομάδας what if κ του παραλίγο αδυνατω να πιστέψω ότι θα πάρει δεύτερο πρωτάθλημα σε μια εξαετία.

Υγ να πω ότι δεν εκνευρίζομαι με τις απόψεις τύπου " ότι κ να γίνει στο Χαριλάου για μένα ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής" ... ψέματα θα πω
Η αλήθεια είναι και γω. Για τον λόγο ότι παίζουμε μόνο για 1 αποτέλεσμα, βέβαια μόνο για 1 παίζαμε και στα προηγούμενα 3, αλλά στην έδρα μας.

Αυτό που μου δίνει μια πινελιά αισιοδοξίας είναι ότι στα προηγούμενα δεν ειχαμε και ορθολογική 11αδα. Γιατί την μια έπαιζε ο Μάρκος αντονιο ο μουργκ και ο γιονι και τώρα θα παίξει ο Σβαμπ, ο Ντελιας και ο Σαστρε. Ενώ την άλλη έπαιζε ο βιερινια, ο οζντοεφ, ο μουργκ και ο ντεσποντοφ και τώρα θα παίξουν οι σαστρε, Σβαμπ, Ντελιας και Αντριγια. Θα υπάρξει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενες 11δες. Ποτέ δεν παίξαμε μαζί τους με την ορθολογική 11αδα.

Επίσης αν δεν επιδιώξουμε την κατοχή με ψιλα την άμυνα που γυρνάμε την μπάλα γύρω από την περιοχή του αντιπάλου και το πάμε μόνο σε γεμίσματα και 2ες μπάλες θα κερδίσουμε το ματς. Βάλε Σαματα φόρτωσε τον με μπαλιες από τον Μηχα, τον κετζιορα και τον σαστρε, σε κοντινή απόσταση τον ταισον και και τον ντελια για να διεκδικούν 2ες μπάλες και να εκμεταλλευτούν με την ταχύτητα και την οξυδέρκεια τους ανοργάνωτες αμυνας που γίνονται μετά από διεκδίκησης της.

Είναι το μόνο παιχνίδι που θα ξεκινούσα Σαματα γιατί ο μπραντον δεν ειναι τόσο χρήσιμος για αυτό το παιχνίδι.Σε όλα τα αλλά ντέρμπι έχουμε λόγο του μπραντον +1 αμυντικό από τον αντίπαλο, είναι τεράστια υπόθεση. Αλλά στο συγκεκριμένο κάνει μπαμ ότι δεν μπορει να βοηθήσει.

Βέβαια και αν δεν κερδίσουμε ούτε μια φορά τον αρη δεν ξέρω κατά ποσό το αξίζουμε, όποτε αν θες να το σηκώσεις κάντο.

Αντριγια, Σαστρε, Σβαμπ πήραν ανάσες και είναι πολύ θετικό. Και οι 3 φέτος είναι ο ένας ποιο κομβικός από τον άλλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 16 Μάιος 2024, 22:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”