ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από theodorsalonika »

Πρέπει να περιηγηθούμε...άμα βάλουμε πρώτοι γκολ...τελειώσανε...και μετά περιμένουμε τον γαύρο να κάνει το θαύμα του..ρε το τραβαμε
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

nunies4 έγραψε:Μπορει καποιος να μου εξηγησει με επιχειρηματα (επιστημονικα η μεταφυσικα) γιατι δεν εχω αγχος;
Το 19 υπηρχαν βραδυα που δεν με επαιρνε ο υπνος πριν τα ματς. Τωρα τιποτα.
Ακομα και το χθεσινο ματς το εβλεπα με μια ακατανοητη ηρεμια και σιγουρια. Τι μου συμβαινει; :D
Κι εγώ τα ίδια
Από το γκολ του Σαστρε κι έπειτα, το έχω πλέον σίγουρο
Το πηραμε, τέλος
We’re the champions
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elvetos giatros την Τρί 14 Μάιος 2024, 02:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

giliopoulos έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται να μην γεμισει η τουμπα?
Τι σκατα φταιει πραγματικα
Μην μου πειτε ειναι Τεταρτη. Μιλαμε για ματς τιτλου ντερμπυ για το 4ο πρωταθλημα της ιστοριας μας.
Λάθος 5ο θα είναι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω παλι μετα τα τελευταία αποτελεσματα (κουλα γαυρο) νιωθω πληρης και ικανοποιημενος απο την σεζόν. Θεωρω πως ειναι δυσκολο να κανει μια ομαδα 4 αψογα ντερμπι στη σειρα, και επομενως θεωρω δεδομενο οτι το χασαμε το πρωτάθλημα. Με αυτο το μενταλιτι λοιπον ειμαι χαλαρος και περιμένω να με εκπληξει ξανα η ΠΑΟΚΑΡΑ!
Παντως αν ειναι να το χασουμε ας το χασουμε την Τεταρτη. Οχι να παμε πρωτοι στην σκουλικοφωλια και να θελουμε νικη...
Α επισης θεωρω δεδομενο πως τη στιγμη π θα σκοραρουμε με βαζελο και θα παμε για νικη ο σκατογαυρος θα χανει ηδη.
Ναι ξερω, φουλ απαισιοδοξια, αλλα ετσι το νιωθω! Ισως βγει καλο γουρι!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ψυχρά αν το δεί κανείς, περιμένουμε δύο αποτελέσματα (1Χ) από κάτω, κάτι πολύ πιθανό αφού ο γάβρος παίζει στην έδρα του και δεν είναι αδιάφορος. Άρα όλο το βάρος είναι στο μάτς με τους λαγούς. Πρέπει όπωσδήποτε να το πάρουμε απέναντι σε αντίπαλο που έχει ποιότητα, είναι ξεκούραστος, και έρχεται στην Τούμπα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

Φυσικά σε 10 μέρες θα παίζει τελικό, άρα είναι αδύνατο να περιμένεις οτι θα δείς τάκλιν στα λαρύγγια, ή τους λαγούς να πιέζουν ψηλά. Αυτό αποκλείεται. Φοβάμαι όμως οτι θα ταμπουρωθούν για το Χ, και εκεί ίσως έχουμε πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Εγω παλι εχω την εντυπωση οτι δε θα μας ερθει τ αποτελεσμα που θελουμε στο καραισκακης...κ αν συμβει αυτο, μακαρι οι γαυροι να μεινουν 4οι κ εκτος ευρωπης..
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Εγω ειμαι αισιοδοξος (σπανιο για μενα).
Σαν μια ανωτερη δυναμη να μας σπρωχνει, να μας χρωσταει κατι η μοιρα.
Γκολ στις καθυστερησεις στη λαμια, γκολ στις καθυστερησεις με αεκ, σαν να γυρναμε απο τον κοσμο των νεκρών οπως ειπε ο φιλος παραπανω.
Ολο αυτο το κλιμα τον εκαναν κτημα τους οι ποδοσφαιριστες μας και επιτελους παιζουν με το μαχαιρι στα δοντια, το οσμιστηκε και η τουμπα και το απογείωσε στα ουρανια με τρελλο παθος, το οποιο ανατροφοδοτει τους παικτες μας και τούμπαλιν.
Ειμαι πλεον σιγουρος για την καλη εμφανιση με ζελα, ειμαι σιγουρος οτι δεν χανουμε απο τον οαρης εαν εκει κριθει.

ΥΓ
Απιστευτο το να πανηγυρισω γκολ του γαβρου, δεν μου εχει συμβει ποτέ στη ζωη μου,θα με δει και ο μικρος και δεν θα με αναγνωριζει, που μου πεταει κατι μεταμοντερνες κουβεντες του τυπου "ελα ρε μπαμπα, θα ειναι καλο για την Ελλάδα να σηκωσει το κονφερενς ο γαβρος".
Και του απανταω "ρε, με καποιον αλλον σε εκανε εσενα η μανα σου" χαχαχα!!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν χρειαζεται να πανηγυρισουμε τιποτα. 0-0. Το ιδανικο σεναριο. :D
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Με πρωτοβουλία του καλνΤερίμ οι βάζελοι είχαν χθες βράδυ δείπνο συσπείρωσης. Μας μιμούνται. Ο αγώνας θέλει μεγάλη προσοχή ότι κι αν γίνεται σ' αυτούς. Δεν θα κατέβουν για να χάσουν, γιατί έχουν και αυτοί τον εφιάλτη της 4ης θέσης.
Προσοχή στον Μπερνάρ και να περιορίσουμε τις ανακτήσεις δεύτερης μπάλας που έχει ο Αράο. Φυσικά και όσο αυτό είναι δυνατόν και στις κάρτες, ειδικά οι Μπάμπα, Κουλιε- και Σβαμπ.
Ο γαύρος κατεβαίνει αύριο με πολλά αμυντικά προβλήματα. :?
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Επειδή αρκετοί έχουμε τα γούρια μας, τα κολλήματα μας και τα σχετικά..
Θα πω κι εγώ πως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι όλης της χρονιάς και επίσης θεωρώ πως θα περάσει το χανούμι από τον γαύρο ή έστω θα μας βάλουν τρικλοποδιά για να τελειώσουν από αύριο το όλο θέμα.

Επίσης και πάλι να πω, πως στο γήπεδο να βρεθούν αυτοί που το πιστεύουν πραγματικά κι όχι οι κλαψιάρηδες.

Αυτό που θα θέλαμε να δούμε, είναι το ίδιο σκύλιασμα της ομάδας, χωρίς υπεροψία επειδή πήραμε τα άλλα δύο ντέρμπι και τους έχουμε ξανακερδίσει, γιατί οι βάζελοι θα το πάνε στο ξύλο, στο θέατρο και θα είναι απόλυτα συνειδητοποιήμενοι στο να σου κόψουν το πρωτάθλημα και για δικό τους όφελος φυσικά.
Κι αν γίνει η στραβή κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, να μην το παρατήσουμε ποτέ, μα ποτέ!

Πάμε όλοι μαζί και θα συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι γι' αυτή την προσπάθεια της ομάδας, ασχέτως αποτελέσματος.
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

οι συνδυασμοι αποτελεσματων ειναι 9 εκ των οποιων μας βολευουν οι 2, ασσος εδω και ειτε ασσος ειτε χ εκει
στατιστικως ειμαστε στο 2/9
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

3/9 δεν είναι?
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

tasso85 έγραψε:οι συνδυασμοι αποτελεσματων ειναι 9 εκ των οποιων μας βολευουν οι 2, ασσος εδω και ειτε ασσος ειτε χ εκει
στατιστικως ειμαστε στο 2/9
Γιατί ρουλέτα παίζουμε και έχουν όλα τα αποτελέσματα ίδιες πιθανότητες?
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

2 είναι .
1 -1
1 - x
Αλλά θα είχε νόημα αν παιζόντουσαν στο κορώνα - γράμματα τα ματς
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

giliopoulos έγραψε:Μπορει να μου εξηγησει καποιος πως γινεται να μην γεμισει η τουμπα?
Τι σκατα φταιει πραγματικα
Μην μου πειτε ειναι Τεταρτη. Μιλαμε για ματς τιτλου ντερμπυ για το 4ο πρωταθλημα της ιστοριας μας.
Θλίψη αδερφε. Μετα ενοχλεί η κουβεντα για οπαδους της χαρας. Δε λεω για οσους δεν μπορουν να αφησουν τις δουλειές τους, ή το θεμα κολλάει σε θεματα υγειας και τσεπης φυσικα. Αλλα για οσους γεμίζουν τις καφετέριες εξω από το γηπεδο ενω εχουν τη δυνατότητα να παρουν εισιτήριο.

Η ΠΑΕ απο την αλλη παντελως απαράδεκτη. Μπηκα να κλεισω χθες στην 4 ωστε να ισοσταθμισω λιγο τη χασουρα της βενζινης και δεν υπήρχε ουτε ενα διαθέσιμο. Μπαινω σημερα και βλεπω καμια χιλιαρα απουλητων...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Τρί 14 Μάιος 2024, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”