Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Κοτάρσκι
46
33%
Βιεϊρίνια
1
1%
Κεντζιόρα
5
4%
Κουλιεράκης
25
18%
Μπάμπα
3
2%
Μεϊτέ
1
1%
Οζντόεφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζίφκοβιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντέλιας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τάισον
36
26%
Σαματα
22
16%
Ότο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπράντον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 139

PAOKKOMOTINI4

Re: Club Brugge - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από PAOKKOMOTINI4 »

Αυτή την Μπριζ που είδατε σήμερα και φοβηθήκατε ξεχάστε την αυτή η ομάδα εκτός έδρας δεν βλέπεται χάνει 30/40%απο το παιχνίδι της εντός φέτος την έχω χάσει στο στοίχημα πολλές φορές

Εγώ είμαι σίγουρος πως θα περάσουμε
3-1 πρόβλεψη από τώρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΒΕΛΓΟΙ

Ε ναι για αυτο πιεζαν να βαλουν γκολ εντος, εκτος και απο την Μολντε εχασαν. Παρ’ολα αυτα δεν πρεπει να υπαρξει εφυσηχασμος. Διαλυστε τους
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sera4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Мир έγραψε:Φαινεται οτι το ματς θελει γρηγορα χαφ και εμεις τα 2 που εχουμε ειναι παροπλισμένα.

Μακαρι να τον ρωτησει ενας αρδ γιατι δεν μπαινει ο Μαρκαντωνης εστω σε τετοια ματς ή να παιξουμε με κατα τυπης 10αρι με αυτον ή Οζντοεφ.

Η αντιπαλοι εχουν ταχυτητα και πρεπει να παιξουμε με αθλητικους παικτης σε ολες τις γραμμες, δεν νομιζω να χωραει Βιερινια στην αρχικη εντεκαδα.
Θα τον καταπιουν τον Μάρκος Αντόνιο αδελφέ. Είναι πιο γρήγορος αλλά ειναο φτερό.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η άποψη για τον Μάρκος Αντόνιο είναι αποκλειστικά ΠΑΟΚτσηδικη.

Είναι πολύ κρίμα πάντως για τον οργανισμό, που από ένα τέτοιο χαφ αυτού του επιπέδου, δεν κατάφερε να πάρει πάνω από το 10% του.
Εσύ είδες κάτι στα ματς που έπαιξε;

Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Βέλγοι μ0υνόπανα
Θα φάτε πούτσα εδώ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

george188 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Η ομάδα δε μου άρεσε καθόλου
Δεν είναι αυτή εμφάνιση για ομάδα που πάει για Ευρωπαϊκό τίτλο

Ο Κωνσταντέλιας για μένα ο χειρότερος
Ίσως δεν είναι καλά το παιδί
Ίσως χρειάζεται ανάσες

Εδώ και καιρό δε με πείθει

Για μένα ας μπει στο επόμενο στο 80'

Ας πάρει ανάσες

Αν ξεκινήσει ο Άντρε και καταφέρουμε και προκριθούμε,νομίζω θα μας κοστίσει το επόμενο παιχνίδι

85-15 πια οι πιθανότητες για Μπρυζ
Έτσι είναι όταν αφήνω κι εγώ το game by game
Με 1-0 85-15; Οκ
Εναλλακτικά 90-10
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Doomlord4 έγραψε: ...
Αν ξεκινήσει ο Άντρε και καταφέρουμε και προκριθούμε,νομίζω θα μας κοστίσει το επόμενο παιχνίδι
...
Τι εννοείς;
Ότι θα τον βάλει στο επόμενο;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Θα περάσουμε κύριοι.

Αλλά ρε σύ Λουτσέσκου, ΔΕΝ βλέπεις οτι μας παίζανε συνεχώς από τα δεξιά επειδή ο Αντρέ δεν μπορούσε; Οι άλλοι παίζουν με 20άχρονα και μου βάζεις παίκτη χωρίς έκρηξη;

Πέρασε κανείς από τον Μπάμπα; Ο οποίος είναι δεδομένο οτι παίζει πιό ψηλά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Κακη εμφάνιση; Πολυ καλοι οι Βελγοι; Συνδυασμος και των δυο; Την Πέμπτη θα το γνωρίζουμε. Πάντως οσα γραψαμε εδω περα για τους Βελγους επαληθεύτηκαν. Ταχυτατη ομαδα που εβγαινε στην επιθεση πολυ ευκολα.

Πολυ θετικο το οτι θα απουσιαζει ο βασικος φορ και το βασικο τους στοπερ στον επαναληπτικό. Και οτι την Κυριακή εχουν αγώνα, ενω εμεις ξεκουραση.

Ηρωας Κοταρσκι που κρατησε ανοιχτη την πρόκριση.

Αλι να τον πιεις στο ποτήρι.

Μπαμπα ευρωπαϊκού επιπεδου παίχτης.

Ταισον αλλο επιπεδο.

Μειτε, Οζντοεφ κακοι

Ντελιας κακιστος. Ελπιζω απεναντι στα ταλέντα της Μπριζ να καταλαβε οτι για το καλο του θα πρεπει να μεινει 2 χρονακια ακομα εδω πριν τολμησει το μεγάλο βημα.

Την Πέμπτη θα πρεπει να τα δωσουμε ολα αν θελουμεωνα προκριθούμε.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Magpies4 έγραψε:Θα περάσουμε κύριοι.

Αλλά ρε σύ Λουτσέσκου, ΔΕΝ βλέπεις οτι μας παίζανε συνεχώς από τα δεξιά επειδή ο Αντρέ δεν μπορούσε; Οι άλλοι παίζουν με 20άχρονα και μου βάζεις παίκτη χωρίς έκρηξη;

Πέρασε κανείς από τον Μπάμπα; Ο οποίος είναι δεδομένο οτι παίζει πιό ψηλά.
Ναι περασαν
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Εμείς δώσαμε παιχνίδια στις 31.03 / 03.04 / 07.04 / 11.04 ενώ οι βέλγοι 17.03 / 01.04/ 07.04 / 11.04.
Εχει μεγάλη διαφορά. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν που σήμερα οι βέλγοι ήταν ποιο φρέσκοι. Ειναι που είναι και ποιο γρήγορη ομάδα έτσι και αλλιώς.

Το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό. Μην μένετε στην εμφάνιση. Πριν τέσσερεις μέρες έπαιζαν για 90 ολόκληρα λεπτά ενα κράμα μαρτιαλ αρτς, κικ μποξ, μουαι θαι και βινκ τσουν.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:
Doomlord4 έγραψε: ...
...
Τι εννοείς;
Ότι θα τον βάλει στο επόμενο;
Το αποκλείεις;

Αν τον βάλει και περάσουμε,θα σημαίνει πως η υπόλοιπη ομάδα θα τρέξει παραπάνω
Οπότε ίσως να μην είμαστε καλοί στο επόμενο ματς πρωταθλήματος
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:
Мир έγραψε:Φαινεται οτι το ματς θελει γρηγορα χαφ και εμεις τα 2 που εχουμε ειναι παροπλισμένα.

Μακαρι να τον ρωτησει ενας αρδ γιατι δεν μπαινει ο Μαρκαντωνης εστω σε τετοια ματς ή να παιξουμε με κατα τυπης 10αρι με αυτον ή Οζντοεφ.

Η αντιπαλοι εχουν ταχυτητα και πρεπει να παιξουμε με αθλητικους παικτης σε ολες τις γραμμες, δεν νομιζω να χωραει Βιερινια στην αρχικη εντεκαδα.
Θα τον καταπιουν τον Μάρκος Αντόνιο αδελφέ. Είναι πιο γρήγορος αλλά ειναο φτερό.

Σόρρυ αλλά οι παίκτες έχουν ένα ιστορικό.
Ο Μάρκος Αντώνιο μπορεί σε εμάς να φαίνεται χειρότερος από τον νταντάς αλλά έχει ανταπεξέλθει σε πιο υψηλο επίπεδο από αυτο που ανταγομαστε και δεν τον κατάπιε κανείς
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ο προπονητής της Μπρυζ που έτρωγε στο τέλος τα νύχια του, αγωνιώντας για ένα δεύτερο γκολ έστω και στο 95, έβλεπε τα πράγματα καλύτερα από πολλούς από εμάς εδώ μέσα απόψε. Στο δια ταύτα, ας πρόσεχαν οι Βέλγοι...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Έχω ελαφρώς διαφορετική άποψη. Νομίζω ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν από καλός έως πολύ καλός σε κάποια διαστήματα. Πάντα σε συνάρτηση με αυτό που κληθήκαμε να παίξουμε τακτικά. Το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα ήταν σταθερό απέναντι σε ένα πολύ καλό παίκτη, ο τερματοφύλακας έπιασε πολλές φάσεις και μεσοεπιθετικά προσπαθήσαμε να βγούμε αρκετές φορές γρήγορα μπροστά. Ο Ταισον στο δεύτερο ημίχρονο έκανε 4-5 κατεβασιές με πολύ καλές προϋποθέσεις. Ο Σαμάτα καλός. Ο Ντεσπόντοφ καλός.

Το πρόβλημά μας ήταν ότι παρά τη καλή εμφάνιση , οι άλλοι ήταν πολύ καλύτεροι. Πιο δυνατοί , πιο γρήγοροι, πιο τεχνίτες. Στις φάσεις του τρανζισιον ,εκεί που ο Τάισον ανέβαζε ταχύτητα και έλεγες θα μπούμε με τη μπάλα στα δίχτυα όπως στην Ελλάδα, εκεί σε προλάβαιναν για πλάκα. Αν η Μπρίζ στην επίθεση ήταν γρήγορη , στην άμυνα ήταν διαστημική. Στο 2ο ημίχρονο , σε μια κλασσική περιστροφή της μπάλας που ο Μειτέ τη μεταφέρει ( ή μήπως ήταν ο Ζιβκο δε θυμάμαι) σε κάποια φάση πέφτει σε ένα τοίχος 3-4 παικτών. Ο Σαμάτα περνάει έναν αντίπαλο σε αντεπίθεση και σε σπριν 25 μέτρων ο άλλος τον προφταίνει και τον κόβει άνετα. Οι τύποι ήταν σε άλλο επίπεδο σε σχέση με εμάς.

Έχοντας τη παραπάνω άποψη θεωρώ το 1-0 θείο δώρο. Η εμπειρία μας , η έδρα μας, οι ελλείψεις τους, είναι παράγοντες που μπορούν να εξισορροπήσουν τη κατάσταση και να μας επιτρέψουν να περάσουμε. Έχω μια ελαφρα αισιοδοξία ότι αυτά είναι και καρμικά , δίνω ένα 70-30 υπέρ τους και ατσαλώνω από τώρα για τη ρεβανς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Παρ 12 Απρ 2024, 00:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τους εχουμε αλλα κατω η μπαλα. Εμενα μου φανηκαν αφελης ομαδα και τους δωσαμε αερα τζαμπα αντι να κανουμε 2-3 σωστες επιθεσεις να τους βαλουμε στην εστια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”