βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- hasio_john
Re: βάζελος - ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τον βλέπω μ΄εγκεφαλικό ή έμφραγμα σήμερα τον Τουρκαλά, δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα την μαύρη φούτσα που άρπαξε... Δεν μιλάει λέει ποτέ για την διαιτησία και έχει ξεσκιστεί να κλαίγεται η ΛΟΥΛΟΥ για τις λίγες καθυστερήσεις στο τέλος και την κόκκινη. Ντροπή ρε μπακλαβά, ντροπή!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 31 Μαρ 2024, 19:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγχαρητήρια για τη νίκη.
Εγώ σήμερα είμαι σκασμέος παρά τη νίκη. Στα κόκκινα η πίεση. Πολύ άσχημη συμπεριφορά που ο άλλος παίζει με 10 και αντί να βάλεις 4ο στον πεθαμένο κάνεις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις, και να το φας. Πραγματικά από αυτό και μόνο, δε θα ήταν αδικία να το φάμε στο 95...
Ραζβάν οι 2/5 από τις αλλαγές τελείως άθλιες. Ο Τάισον κάνει κακό ματς και βγάζεις τον παικταρά το Ντεσπότοφ; Το χειρότερο, που έβγαλε Όττο αντί για τον πολύ χάλια μετά το 60 Ράφα. Μην πώ ότι σε όλο το 2ο ημίχρονο ήταν σαν χεσμένος. Δε μπορεί να στρίψει να αλλάξει κατεύθυνση το σώμα του. Πραγματικά το είδε το ματς ο Ραζβάν και τον κράτησε ή τις αλλαγές τις κάνει ένα ρομπότ του FM24; Δεν έχω καμία εξήγηση και η χαρά από τη νίκη, έχει μετριαστεί.
Ο Σαμάτα ήταν η ευχάριστη έκπληξη, έκανε ματσάρα πραγματικά. Κρίμα που δεν πήρε γκολ στα στατς του γιατί το πέναλτι + κόκκινη είναι κάτι που δεν καταγράφεται στατιστικά.
Εγώ σήμερα είμαι σκασμέος παρά τη νίκη. Στα κόκκινα η πίεση. Πολύ άσχημη συμπεριφορά που ο άλλος παίζει με 10 και αντί να βάλεις 4ο στον πεθαμένο κάνεις καθυστερήσεις, με αποτέλεσμα να χαλαρώσεις, και να το φας. Πραγματικά από αυτό και μόνο, δε θα ήταν αδικία να το φάμε στο 95...
Ραζβάν οι 2/5 από τις αλλαγές τελείως άθλιες. Ο Τάισον κάνει κακό ματς και βγάζεις τον παικταρά το Ντεσπότοφ; Το χειρότερο, που έβγαλε Όττο αντί για τον πολύ χάλια μετά το 60 Ράφα. Μην πώ ότι σε όλο το 2ο ημίχρονο ήταν σαν χεσμένος. Δε μπορεί να στρίψει να αλλάξει κατεύθυνση το σώμα του. Πραγματικά το είδε το ματς ο Ραζβάν και τον κράτησε ή τις αλλαγές τις κάνει ένα ρομπότ του FM24; Δεν έχω καμία εξήγηση και η χαρά από τη νίκη, έχει μετριαστεί.
Ο Σαμάτα ήταν η ευχάριστη έκπληξη, έκανε ματσάρα πραγματικά. Κρίμα που δεν πήρε γκολ στα στατς του γιατί το πέναλτι + κόκκινη είναι κάτι που δεν καταγράφεται στατιστικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 31 Μαρ 2024, 19:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- paokkerkir
Ποιος απο τους τρεις Τομας;sourmenetes έγραψε:Ο Τόμας κάνει εξαιρετικό ματς σήμερα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τουρκοβαζελια τώρα τυλίξτε προσεκτικά το κορεο σαν μεγάλο υπόθετο και τοποθετιστε το με χρήση βαζελινης στον πρωκτο σας.
Το αντίθετο! Ήσουν μεστός, ειλικρινής και ουσιαστικός!Jack_MeHoff έγραψε:Δεν χρειάζεται καν δίπλωση, τα πάντα χωράνε σε αυτές τις τρύπες από τόση ψωλή
Άντε καλοφαγωτη γαμώ τη χαβούζα σας
Να περάσει, δε βρίζω

- Montrealiotis
- Amsterdamer_87
ΝΑΙ..paokkerkir έγραψε:Μονο εγω ειδα καλη την διαιτησία;
Grazie mille amici. Speriamo che sia l'anno della resurrezione e a Maggio si faccia fiesta.Patron έγραψε:Auguri Buona Pasqua e Pasquettahawklord έγραψε:Καθολικός είμαι και έχω Πάσχα, αλλά ποτέ δεν πίστευα πως και οι βαζελοι ειναι της ίδιας πίστης. Εκκλησία το γήπεδο, ιδίως στο πέναλτι είχε κατάνυξη.
Τεριμ, kiofte patkiout Samata popo Bebe geldi.
Terim, δεν είναι ανεμογκαστρι.
Ήθελα να βάλει τον Σαματα στο πέναλτι να πάρει θάρρος. Φαντάσου να το έχανε και να τραβούσαμε στο τέλος τα βυζιά μας...
-
6 κιτρινες μας μοιρασε σε αυτο τον αγωναpaokkerkir έγραψε:Μονο εγω ειδα καλη την διαιτησία;
Εκ των οποιων οι 3 ηταν αστειες
Αβαβα μαρκαρισμα τσεριν με ταπες στον μουργκ
Εβγαλε ο βαζελος τον αγωνα με 1 καρτα
Και 3-4 φαουλ ανυπαρκτα εκτος περιοχης
Κι εμένα μ' άρεσε η διαιτησία. Άφησε φάσεις υπέρ μας που δεν είμαστε συνηθισμένοι να βλέπουμε εκεί μέσα. Ξεχνάτε μάλλον πόσο εύκολα στο παρελθόν μας βάζουν μέσα στα δίχτυα, κάθε διεκδίκησή μας - φάουλ, κάθε κόντρα - "παίζετε" για τον αντίπαλο και "φρρ φρρ" για εμάς.
Ιστορικά μιλώντας, μακάρι κάθε φορά στη Λεωφόρο να με σφυρίζουν έτσι.
Ιστορικά μιλώντας, μακάρι κάθε φορά στη Λεωφόρο να με σφυρίζουν έτσι.
-
-
Μέτριος έως κακος ήταν ο διαιτητής, κατάλαβε κανεις που ειδε φαουλ στον κωτσιρα στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου; Η την κάρτα στον σαματα; Επίσης Μαρς κίτρινη στον τσεριν στο δολοφονικό τάκλιν πάνω στον μουργκ δεν έδωσε ούτε φαουλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Κυρ 31 Μαρ 2024, 19:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Montrealiotis