Razvan Lucescu IV

GINOLA

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από GINOLA »

Καμία οικογένεια δεν είναι εναντίον του προπονητή.Το μόνο που είπα είναι πως την φιλοσοφία και τις αποφάσεις τις ορίζει το κεφάλι και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Και εγώ τις σέβομαι,δεν τους κακιζω. Άλλωστε η οικογένεια είναι ο λόγος που από κομπάρσοι γίναμε πρωταγωνιστές

Οικογένεια την λέω, χωρίς ειρωνεία, δεν ξέρω πως πρέπει να αναφερθώ στον Ιβάν και τον Γιώργο; δεν σε καταλαβαίνω.

Αυτό με το νούμερο 1 στόχοι δεν ισχύει,δεν γνωριζω ποιος στο εχει πει, το να μην φέρνεις τους νούμερο 1 στόχους δεν είναι και κακό ή παράλογο. Αν και θεωρω υποπτο αυτον που σου ειπε τέτοια πράγματα, προσπαθεί να διαδώσει ανακρίβειες (προφανως δε λεω για σένα αλλα για οποιον στο ειπε)

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το να φέρνεις μόνο πρώτους στόχους είναι σχεδόν αδύνατο.

Καμία αγιοποίηση,και ο ίδιος ο προπονητής μπορει να βλέπει το συμφέρον ΤΟΥ ,όχι του ΠΑΟΚ και να θεωρεί πως αν δεν βγει Ευρώπη είναι κακό για αυτόν. Επισης η δική μ άποψη είναι ότι αν βγει τέταρτος για φέτος απέτυχε πλήρως.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να παλέψουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα.
Ο καθένας ας γράψει αυτά που γνωρίζει και ας κριθεί.

Το χειμώνα δεν απορρίφθηκε κανένας παίκτης διαφοράς,μόνο τέτοιοι ζητήθηκαν από τον προπονητή και συμφώνησε και η οικογένεια.Μάλιστα το εξτρεμοφορ ήταν και η δεύτερη εισήγηση μετά το δεξί μπακ. Το ότι ήρθε μόνο το δεξί μπακ(τεράστια επιτυχία αφού κάνει διαφορά)πάλι δεν είναι λογος τρομερης κριτικής με την έννοια ότι όταν Δεκέμβρη Γενάρη ψάχνεις παίκτη διαφοράς,δεν είναι πάντα εύκολο. Και η οικογένεια προσπάθησε πολύ να φέρει εξτρεμοφορ διαφορά μεχρι 31 γεναρη,δεν έγινε συμφωνία με την ομάδα δυστυχώς.

Μικρή σημασία έχει οτι λέμε,ένα φόρουμ οπαδών είμαστε.αγιοποίηση δεν έρχεται από εδώ ούτε στον ραζβαν ούτε στον Ιβάν αλλά μόνο στο γήπεδο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 22 Φεβ 2024, 10:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

marsantos έγραψε:Τόσο καιρό δεν έχω συμμετάσχει στην κουβέντα που γίνεται σε αυτό το τόπικ γιατί έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου υπέρ του Ράσβαν οπότε δε χρειάζεται συνέχεια να λιβανίζουμε τα ίδια πράγματα.
Από την πρώτη μέρα που γράφτηκα ως μέλος έχω δηλώσει κατηγορηματικά ότι σαν τον Ράσβαν δεν υπάρχει άλλος για τον ΠΑΟΚ. Προσέξετε, για τον ΠΑΟΚ. Με αυτή τη διοίκηση, με αυτούς τους αντιπάλους, σε αυτήν τη χώρα. Μάλιστα έχω αναφέρει πως το ιδανικό διάστημα παραμονής είναι τουλάχιστον μια εξαετία επιπλέον του τρέχοντος συμβολαίου (δηλαδή άλλα 3 πέραν του καινούριου).
Με τα όσα γράφει ο Ginola, η άποψη μου μετατρέπεται σε πεποίθηση και αναγκαιότητα.
Ένας προπονητής που θέλει έμπρακτα τον ΠΑΟΚ μεγάλο και στην Ευρώπη (Doom μπορείς να σκάσεις ένα μεγάλο χαμόγελο). .
Η μισή αλήθεια marsante
Ή άντε τα 2/3
Υποστηριχτής του Ρασβάν,αλλά όχι ο μεγαλύτερος τα προηγουμενα 2 χρόνια
Τις προηγούμενες χρονιές τουλάχιστον ειχε άλλη νοοτροπία
Γιατί δεν είναι όλα άσπρο μαύρο

Δηλώσεις του για την ευρώπη του 2018 και παράπονα για τα 2 παιχνίδια τη βδομάδα στην ικανοποιητική κατά τ άλλα πορεία που είχαμε το 22,δε με ξετρέλαναν

Φέτος απολυτα ευχαριστημένος,δεν το συζητάω

Μπήκε στην ευρωπαϊκή νοοτροπία έτσι όπως το ήθελε ο ιβάν
Σε αντίθεση με πέρυσι

Δεν είναι τυχαία η υπογραφή μου
Venera8

Δημοσίευση από Venera8 »

3 χρονια τώρα εχω βαρεθει να βλεπω την ομαδα να τρώει γκολ στο 95 γιατί δίνει την μπαλα στον αντιπαλο,τι να θυμηθώ;με οφη περισυ;φετος με ζελα στην αθηνα; Κτλ .Δεν μπορει να τους πει στο 127 να πανε στο κορνερ για καθυστέρηση να πεσουν κατω να κανουν τους νεκρους ;κατι ρε φιλε;αφου το εφαγες στο 129 θα εχανες και τα πεναλτι λόγω ψυχολογίας
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε:Καμία οικογένεια δεν είναι εναντίον του προπονητή.Το μόνο που είπα είναι πως την φιλοσοφία και τις αποφάσεις τις ορίζει το κεφάλι και οι υπόλοιποι ακολουθούν. Και εγώ τις σέβομαι,δεν τους κακιζω. Άλλωστε η οικογένεια είναι ο λόγος που από κομπάρσοι γίναμε πρωταγωνιστές

Οικογένεια την λέω, χωρίς ειρωνεία, δεν ξέρω πως πρέπει να αναφερθώ στον Ιβάν και τον Γιώργο; δεν σε καταλαβαίνω.

Αυτό με το νούμερο 1 στόχοι δεν ισχύει,δεν γνωριζω ποιος στο εχει πει, το να μην φέρνεις τους νούμερο 1 στόχους δεν είναι και κακό ή παράλογο. Αν και θεωρω υποπτο αυτον που σου ειπε τέτοια πράγματα, προσπαθεί να διαδώσει ανακρίβειες (προφανως δε λεω για σένα αλλα για οποιον στο ειπε)

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το να φέρνεις μόνο πρώτους στόχους είναι σχεδόν αδύνατο.

Καμία αγιοποίηση,και ο ίδιος ο προπονητής μπορει να βλέπει το συμφέρον ΤΟΥ ,όχι του ΠΑΟΚ και να θεωρεί πως αν δεν βγει Ευρώπη είναι κακό για αυτόν. Επισης η δική μ άποψη είναι ότι αν βγει τέταρτος για φέτος απέτυχε πλήρως.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να παλέψουμε ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέμματα.
Ο καθένας ας γράψει αυτά που γνωρίζει και ας κριθεί.

Το χειμώνα δεν απορρίφθηκε κανένας παίκτης διαφοράς,μόνο τέτοιοι ζητήθηκαν από τον προπονητή και συμφώνησε και η οικογένεια.Μάλιστα το εξτρεμοφορ ήταν και η δεύτερη εισήγηση μετά το δεξί μπακ. Το ότι ήρθε μόνο το δεξί μπακ(τεράστια επιτυχία αφού κάνει διαφορά)πάλι δεν είναι λογος τρομερης κριτικής με την έννοια ότι όταν Δεκέμβρη Γενάρη ψάχνεις παίκτη διαφοράς,δεν είναι πάντα εύκολο. Και η οικογένεια προσπάθησε πολύ να φέρει εξτρεμοφορ διαφορά μεχρι 31 γεναρη,δεν έγινε συμφωνία με την ομάδα δυστυχώς.

Μικρή σημασία έχει οτι λέμε,ένα φόρουμ οπαδών είμαστε.αγιοποίηση δεν έρχεται από εδώ ούτε στον ραζβαν ούτε στον Ιβάν αλλά μόνο στο γήπεδο.
Τώρα τα είπες πολύ πιο ξεκάθαρα.
Το καλοκαίρι ο μόνος που δεν ήταν νο1 στόχος ήταν ο Σαματα δε διαφωνώ. Ο Μειτέ ήταν στην 2αδα.
Όλοι οι άλλοι αυτούς θέλαμε αυτούς πήραμε.

Το χειμώνα, τώρα το είπες πιο ολοκληρωμένα, ότι έψαξαν εξτρεμοφορ, για διαφορά επιπέδου και δεν έκατσε. Υπήρχαν όμως αρκετοί για "συμπλήρωμα" που απορρίφθηκαν καθώς ο προπονητής θεώρησε ότι δεν έχει να κερδίσει κάτι αριθμητικά/ποιοτικά.

Πιστεύω καταλαβαίνεις ότι είναι άλλο να λες "ζήτησε παίχτη και δεν του πήραν", από το πιο ξεκάθαρο που έγραψες έπειτα.

Τέλος πάντων, λύσσα για το πρωτάθλημα και ότι βγει.
Δυστυχώς (σορρυ doom) ας πέσει στο πρωτάθλημα η προτεραιότητα, και στην Ευρώπη οτι βγει.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δεν πρέπει να υπάρχουν προτεραιότητες Πάρολε
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Μαζί σου Doom.
Το παρελθόν όμως είναι παρελθόν.
Από τη στιγμή που δείχνει ικανός για πράγματα στην Ευρώπη και δείχνει ότι εξελίσσεται δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Σου λέει ο Ginola ότι έχει όραμα για κάτι μεγάλο στην Ευρώπη. Είτε επειδή το κατέβασε η κούτρα του, είτε του το επέβαλε η ιδιοκτησία πλέον έχει όραμα να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα είναι να κάνει πισωγύρισμα. Δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο..

Υγ. Η κλήρωση μεθαύριο είναι κομβικότατη. Μετά από το χθεσινό πρέπει να έρθει βατός αντίπαλος. Δε γίνεται να είμαστε στη μούντζα συνεχώς.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Εισαι στο όχημα σου και ο τερματισμός είναι το πρωτάθλημα
Και η ευρώπη η βενζίνη

Δώσε προτεραιότητα στο σημείο τερματισμού και μη βάλεις βενζίνη

Θα σπρώχνεις πως απ το 19 και μετά

Το 19 τερματίσαμε και σπρώχναμε μετά

20
21
22
23
Σπρώχναμε και δεν τερματίσαμε
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ελπίζω να εγινα κατανοητός,ο γραπτός λόγος μπερδεύει.

Η περίπτωση μέσο επιθετικού κ μουργκ είπα πως έγινε πέρσι.

Όλα καλά! :), τα ίδια λέμε , δεν χρειάζεται να είναι κανένας επιθετικός,όλοι έχουμε 300 πίεση από εχθες
marsantos

Πόσο δίκιο έχεις doom.
Καμία πολυτέλεια για προτεραιότητα.
Εν τω μεταξύ αν έμπαινε το μαχαίρι στον λαιμό να διαλέξουμε κάτι αυτό είναι ασυζητητί η Ευρώπη.
Το πρωτάθλημα έχει ταβάνι τη 2η θέση (που φυσικά οφείλουμε να την κατακτήσουμε). Η άεκ το έχει δεμένο από παντού. Μην στρουθοκαμηλίζουμε..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

marsantos έγραψε:Μαζί σου Doom.
Το παρελθόν όμως είναι παρελθόν.
Από τη στιγμή που δείχνει ικανός για πράγματα στην Ευρώπη και δείχνει ότι εξελίσσεται δε βλέπω κάποιο πρόβλημα.
Σου λέει ο Ginola ότι έχει όραμα για κάτι μεγάλο στην Ευρώπη. Είτε επειδή το κατέβασε η κούτρα του, είτε του το επέβαλε η ιδιοκτησία πλέον έχει όραμα να μεγαλώσει τον ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα είναι να κάνει πισωγύρισμα. Δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο..
.
Μα αυτό λέω και εγώ
Φέτος είμαι full Ραζβαν

Γιατί ΑΛΛΑΞΕ νοοτροπία

Μόνο με το θέμα Σαμάττα διαφωνώ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ξύπνησα και με καθαρό μυαλό πλέον θα πω Ραζβαν συνέχισε να κανεις ότι κανεις. Δουλεύει.

Πολλές φορές οι άνθρωποι τυφλώνονται από την στιγμή. Πετυχαίνει κάποιος και εστιάζουν στην στιγμή του Ευρηκα! και όχι στην όλη δουλεια, τις προσκαιρες αποτυχιες και τις μικροτερεσ επιτυχίες, που έφτασαν τον άνθρωπο στην μεγάλη στιγμή. Και φυσικά το αντίθετο. Όταν δουλεύεις σκληρά και όλα φαίνεται να αποδιδουν και να βελτιώνεσαι και να φτάνεις στο επιπεδο που ήθελες και ξαφνικά όλα τα καλά κρύβονται πίσω από μια άτυχη στιγμή, από ένα δοκάρι και έξω.

Μετά τα χθεσινά δυο λάθη μπορούν να γίνουν: να τα βάλουμε εμείς με την ομάδα μας για τον αποκλεισμό, και να επαναπαυθούν οι βάζελοι με την πρόκριση. Για το δεύτερο στα @@ μου.

Ειλικρινά έχω φτάσει στο σημείο να λέω ότι αν η στήριξη στον Σαματά κάνει όλους τους υπόλοιπους παίκτες να νιώθουν σίγουροι και ασφαλεις, ίσως η αγωνιστική του αρνητική προσφορά να είναι ένα τίμημα που αξίζει να πληρώσουμε.

Το πως η ομάδα ανέκαμψε μετά από 3 συνεχόμενες κακίες εμφανίσεις σε ντέρμπι, κυριαρχώντας για 120’ στην έδρα του βαζελου, χωρίς να αφήνει την παραμικρή ελπίδα στον αντίπαλο, εμένα προσωπικά με γεμιζει με ελπίδα.

Αν καταφέρουμε να κάνουμε 10 ακόμα τέτοιες εμφανίσεις φέτος, θα φύγουμε με πρωτάθλημα, μη πω και κονφερενς.

Στήριξη όσο ποτε άλλοτε
marsantos

Μιας και είμαστε στο τόπικ του Λούτσε και επειδή αυτός θα κληθεί να διαχειριστεί το ρόστερ ας δούμε τι τον περιμένει γιατί η κριτική πρέπει να γίνεται και με τα υπάρχοντα δεδομένα.
Ο Μιχαηλίδης χθες αναγκαστική αλλαγή.
Ο Εκόνγκ τραυματίας.
Ο Κεντζιόρα χθες, στη λήξη του ημιχρόνου της παράτασης κούτσαινε (προς θεού, δε φταίει το πρόγραμμα που έπαιξε 4 σερί 90λεπτα σε 10 μέρες ενώ το άλλο δεξί στόπερ είναι τραυματίας εδώ και 20 μέρες).
Αυτή τη στιγμή αν έχει ενοχλήσεις ο Κεντζιόρα έχουμε μόνο 2 διαθέσιμα στόπερ. Νάσμπεργκ και Κούλιε.
Μάλιστα ο Νάσμπεργκ είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας.
Αν γίνει κάτι και ο Κεντζιόρα βγάλει πρόβλημα (πράγμα πολύ πιθανό) εγώ δεν μπορώ να κρίνω τον προπονητή αν πάει να παίξει ευρωπαϊκούς αγώνες με στόπερ τον Κουλιεράκη και τον Σβάμπ.
Και μη πει κανείς για κακό προγραμματισμό γιατί έχουμε κανονικά 5 στόπερ. (Εκόνγκ, Κεντζιόρα, Κούλιε, Μίχα, Νάσμπεργκ). Μπορεί κάποιος να διαφωνεί με την ποιότητα αλλά εδώ είναι καθαρά θέμα ποσοτικό.
Ο Κετζιόρα πρέπει οπωσδήποτε να ξεκουραστεί και ελπίζω να μη βγάλει τίποτα γιατί μετά σφίξαμε..
Και δε θα φταίει ο προπονητής..
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Εύγε Γκίκα! Εξαιρετικό ποστ.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

GINOLA έγραψε:Είναι συμφωνία που έγινε,και προφανώς όχι χθες το βράδυ.

Η περίπτωση να μην βγούμε Ευρώπη είναι δεδομένο ότι κάνει αδύνατο να υπάρχει μπάτζετ που θέλουμε,και στον πάγκο και στο ροστερ.

Επισης ,το όραμα του προπονητή είναι το αδύνατο που λέμε για πλάκα στην Ευρώπη. Τι να πω,αν σε αυτό το γαμημενο σύμπαν υπάρχει ισορροπία,το χθεσινό μεταφυσικο ελπίζω να γυρίσει στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα.

Η λογική όμως δεν αφήνει κανέναν να σκεφτεί ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι εκτός δυάδας. Όλοι πιστεύουν στον τίτλο και όλοι βλέπουν μόνο μια ομάδα ως εμπόδιο για αυτό.

Η ιστορία θα δείξει αδερφέ.
Για να καταληξουμε τεταρτοι σημαινει πως θα χασουμε αρκετα ματς. Νομιζω πως μπορει να ερθει νεα σελιδα στο αγωνιστικο εαν παραιτηθει. Δεν ερχεται το τελος του κοσμου, θα ειναι τριτη χρονια χωρις κατακτηση στοχου οποτε λογικο να φυγει.
Η απορια μου ειναι, γιατι παντα γινεται μονο αλλαγη προσωπων και οχι αλλαγη συστηματος; Γιατι να μην παιξουμε με δυο φορ;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Επισης συγνωμη Ginola αλλα δε μπορω να δεχτω οτι το μεγεθος ΠΑΟΚ εφαγε την παπατζα οτι μονη λυση σε ολο τον πλανητη ηταν ο Σαματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”