Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2023-2024
Re: Κύπελλο Ελλάδος Βόλεϊ 2023-2024
Γενικά βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός δεν τελειώνει επιθέσεις ούτε με αίτηση σε αυτό σετ. Πολλά λάθη γενικά.
Γεγονότα παραθέτεις αλλά με απόλυτες δυνάμεις, όταν στο βόλεϊ όλα μπορούν να γίνουν και με κάθε αντίπαλο.Maezono Masakiyo έγραψε:Γεγονότα παραθέτω Κουβανέ μου.
BTW. O Mπάσης σήμερα απο το σερβίς μοιάζει Σαμαράς.

Ο Μπάσης πάντως κάνει καλή χρονιά από το σερβίς. Φέτος είναι πιο σταθερός από κάθε άλλη φορά.
-
Μα εγω είπα κάτι διαφορετικό; Λέω οτι μπορούμε να κερδίσουμε 3-1 και να χάσουμε 3-1 με την ίδια ευκολία. Να λαβουμε και υπόψιν οτι είμαστε η ομάδα με τα μεγαλύτερα θέματα συνοχής σε σχέση με τους άλλους διεκδικητες ένεκα αλλαγών.
Απλά επειδή εστίασες στον Παναθηναϊκό το ανέφερα.
Μπορείς να χάσεις με αυτόν τον τρόπο από κάθε ομάδα, όπως και να κερδίσεις με αυτόν τον τρόπο μια ομάδα.
Επιπλέον πέρα από θέμα χημείας είναι και κάτι το οποίο έγκειται και στην ποιότητα των παικτών. Ο προπονητής μπορεί να δουλέψει αυτόν τον τομέα. Όμως από ένα σημείο και μετά είναι και στον αθλητή.

Επιπλέον πέρα από θέμα χημείας είναι και κάτι το οποίο έγκειται και στην ποιότητα των παικτών. Ο προπονητής μπορεί να δουλέψει αυτόν τον τομέα. Όμως από ένα σημείο και μετά είναι και στον αθλητή.
-
Με αυτόν συνέβη τόσες φορές φέτος. Θα μου πεις έχουμε παίξει λιγότερες φορές με Ολυμπιακο φέτος.
-
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα. Πέρα απο όσα αναφέρθηκαν πολύ καλή διαχείρηση του Γιορντανοφ απο Ψάρα.
Και ο Παναθηναϊκός είναι εκτός τελικού καθώς ηττήθηκε με με 27-29 και 1-3 στα σετ.
Συμφωνώ και μάλιστα στον Ψαρα πιστώνεται και η ενέργεια που βγάζει η ομάδα.Maezono Masakiyo έγραψε:Συγχαρητήρια στην ομάδα του Μίλωνα. Πέρα απο όσα αναφέρθηκαν πολύ καλή διαχείρηση του Γιορντανοφ απο Ψάρα.
Ο Παναθηναϊκός προβληματικός στην επίθεση και ήταν επόμενο ο Ερναντεθ κάπου να αρχίσει να πέφτει.
-
Άμα πρυτανεύσει η λογική,η σύναιση και η συγκέντρωση έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαρία να πιάσουμε τον ηρακλή και τον βάζελο στη δεύτερη θέση των κατακτήσεων κυπέλλου. Όμως σε περίπτωση πρόκρισης(ειλικρινά εγω δεν ξέρω τι να περιμένω σήμερα) σε καμμιά περίπτωση δεν θα πρέπει να επικρατήσει φρενίτιδα ενθουσιασμού και να υποτιμηθεί μια ομάδα που φέτος απέναντι στο big 3 έχει πετύχει 5 νίκες.
-
Έναν γιορντανοφ να ειχαμε φέτος μετά τις αλλαγές που κάναμε στα κέντρα..
-
Και να αλλάζαμε όλη την ομάδα και να τη χτίζαμε απο την αρχή δεν ξέρω πόσο καλό θα ήταν.
Δεν ήθελα Μίλωνα τελικό,βαζελο τον είχαμε πιο εύκολα...Τελοσπαντων
Μην κρίνεις από ένα παιχνίδι. Γενικά ο Γιορντανοφ δεν είναι για χτυπήσεις στόχους.τσιριγωτης έγραψε:Έναν γιορντανοφ να ειχαμε φέτος μετά τις αλλαγές που κάναμε στα κέντρα..
Ούτε τις αντοχές έχει ούτε τη διάρκεια.
Ακόμα παιχνίδια μπορείς να κάνεις ματσαρες. Σε σειρά δε θέλεις Γιορντανοφ.
Καμιά ομάδα δεν είναι εύκολη σε ένα μόνο παιχνίδι. Όλοι μπορούν να κάνουν ζημιά.Hayate έγραψε:Δεν ήθελα Μίλωνα τελικό,βαζελο τον είχαμε πιο εύκολα...Τελοσπαντων
Πίστη στην ομάδα.