ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Πίστη στην ομάδα μέχρι τέλους :pano:
Θέλω να δω ψυχραιμία και συγκέντρωση την Κυριακή.
Ποντάρω ότι ο Μ.Αντόνιο θα κάνει την διαφορά για πρώτη φορά φέτος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

apple64 έγραψε:Στο ΠΑΟΚ Άρσεναλ βγήκα από το γήπεδο με κλάματα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να τους βάλουμε και άλλα.
Στο 3-3 με την Ατλέντικο πίστευα πως θα βάλουμε 6. Στο 4-3 μόνο στοίχημα δεν έβαλα.

Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να τρομάζει αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά. :nairepaok:

Υ.Γ. Στο 1-3 με την Ατλέντικο η Τούμπα ήταν ηφαίστειο. Το 1-3 έγινε 4-3 και τελικά 4-4. Σιγά μην τρομάξουμε από την ΑΕΚ. Ντέρμπι είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Αλλά όχι και να φοβόμαστε.
Πιτσιρικάς εκείνη τη χρονιά, πριν λίγο καιρό παίζαμε με Σπάρτακ Τρνάβα. Είμαι μέσα στη 4 και στο 0-3 κάθομαι και σκύβω το κεφάλι.
Με σκουντάει ένας άγνωστος 30άρης, μου λέει "μη μασάς ρε πιτσιρικά, χαμογέλα, ΠΑΟΚ είσαι" και μου σκάει ένα χαμόγελο.
Στο σουτ του Ολιβάρεζ σχεδόν από το κέντρο που έκανε το 5-3 δεν πίστευα στα μάτια μου..

Υ.Γ. Ποιος ήταν τέρμα στο 4-4 με την Ατλέτικο και για ποιο λόγο;
(Μεγάλος Άγγελος Αναστασιάδης, δεν μασούσε τίποτα. Έκανες μαλ@κία; Έβγαινες!).
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ωχ, μεγάλο το ΣΟΚ της χάρτινης την Κυριακή...δέν ξέρουν τι τους περιμένει. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Πρεπει οπωσδηποτε να κερδισουμε την Κυριακη, για να μπορεσουμε να μειωσουμε στους -2 απο τον Ολυμπιακο
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Αθήνα που θα το δείτε μάγκες;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Το παιχνιδι της Κυριακης δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με οσα προηγηθηκαν μεταξυ Αλμειδα και Ραζβαν.
Ο ΠΑΟΚ ουδεποτε στα 5 προηγουμενα ματς δεν ηταν σε αυτη την κατασταση, ουδεποτε δεν ηταν τοσο κυριαρχικος μεσα στο γηπεδο, ουδεποτε δεν ειχε τοσο ταλεντο μεσοεπιθετικα και ουδεποτε δεν ειχε αυτες τις χαφαρες στο κεντρο.
Πριν προλαβετε να πειτε για το ματς του Α γυρου, ναι θεωρω οτι τον Οκτωμβρη ο ΠΑΟΚ ηταν ακομα υπο....εξελιξη με παικτες που οχι απλα δεν ηταν στο πικ τους αλλα ακομα εψαχναν τον χωρο τους στην ομαδα (Ντεσποτοφ, Μειτε, Κεντζιορα κλπ κλπ)

Προφανως δεν περιμενω μια ευκολη επικρατηση γιατι οντως το χαρτι ειναι μια πολυ δυνατη ομαδα. Αυτο που λεω ειναι οτι κανεις μας δεν πρεπει να τρομαζει εχοντας στο μυαλο του τα προηγουμενα 5 ματς.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Τήν Α.Ε.Κ. να κερδίσω .Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ !!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

Δεν θυμομουν την 11αδα του πρωτου γυρου και μπηκα στο αρχειο και την βρηκα

Παιξαμε με Αμυνα Βιερινια,Μπαμπα,Νασμπεργκ και Εκονγκ

Μειτε - Οζντοεφ στα χαφ

και Ντελια, Ντεσποτοφ, Ζιφκο και Σαματα στην επιθεση

Συμφωνω με τον φιλο πιο πανω οτι η ομαδα δεν θα εχει καμια σχεση.

Η αμυνα θα ειναι πολυ πιο συμπαγης.Το διδυμο στο κεντρο εχει γραψει χιλιομετρα.

Και στην επιθεση οποιον και να βαλεις ειναι σε φορμα

Η 11αδα που πιστευω οτι θα παιξει ειναι:

Κοταρσκι

Σαστρε Κεντζιορα Κουλιερακης Μπαμπα

Μειτε Οζντοεφ

Ταισον Μουργκ Ντεσποτοφ

Τομας
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

nunies4 έγραψε:Το παιχνιδι της Κυριακης δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με οσα προηγηθηκαν μεταξυ Αλμειδα και Ραζβαν.
Ο ΠΑΟΚ ουδεποτε στα 5 προηγουμενα ματς δεν ηταν σε αυτη την κατασταση, ουδεποτε δεν ηταν τοσο κυριαρχικος μεσα στο γηπεδο, ουδεποτε δεν ειχε τοσο ταλεντο μεσοεπιθετικα και ουδεποτε δεν ειχε αυτες τις χαφαρες στο κεντρο.
Πριν προλαβετε να πειτε για το ματς του Α γυρου, ναι θεωρω οτι τον Οκτωμβρη ο ΠΑΟΚ ηταν ακομα υπο....εξελιξη με παικτες που οχι απλα δεν ηταν στο πικ τους αλλα ακομα εψαχναν τον χωρο τους στην ομαδα (Ντεσποτοφ, Μειτε, Κεντζιορα κλπ κλπ)

Προφανως δεν περιμενω μια ευκολη επικρατηση γιατι οντως το χαρτι ειναι μια πολυ δυνατη ομαδα. Αυτο που λεω ειναι οτι κανεις μας δεν πρεπει να τρομαζει εχοντας στο μυαλο του τα προηγουμενα 5 ματς.
Ισχύει απολυτα αυτό αδερφε. Αυτη τη φορα θα φανει οντως η διαφορα δυναμικης μεταξύ των δυο ομάδων (ειτε υπέρ μας ειτε κατα).
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Blackgr4 έγραψε:
apple64 έγραψε:Στο ΠΑΟΚ Άρσεναλ βγήκα από το γήπεδο με κλάματα γιατί πίστευα ότι μπορούσαμε να τους βάλουμε και άλλα.
Στο 3-3 με την Ατλέντικο πίστευα πως θα βάλουμε 6. Στο 4-3 μόνο στοίχημα δεν έβαλα.

Δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο που να τρομάζει αν ο ΠΑΟΚ είναι καλά. :nairepaok:

Υ.Γ. Στο 1-3 με την Ατλέντικο η Τούμπα ήταν ηφαίστειο. Το 1-3 έγινε 4-3 και τελικά 4-4. Σιγά μην τρομάξουμε από την ΑΕΚ. Ντέρμπι είναι. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Αλλά όχι και να φοβόμαστε.
Πιτσιρικάς εκείνη τη χρονιά, πριν λίγο καιρό παίζαμε με Σπάρτακ Τρνάβα. Είμαι μέσα στη 4 και στο 0-3 κάθομαι και σκύβω το κεφάλι.
Με σκουντάει ένας άγνωστος 30άρης, μου λέει "μη μασάς ρε πιτσιρικά, χαμογέλα, ΠΑΟΚ είσαι" και μου σκάει ένα χαμόγελο.
Στο σουτ του Ολιβάρεζ σχεδόν από το κέντρο που έκανε το 5-3 δεν πίστευα στα μάτια μου..

Πω ρε φίλε τί μου θυμισες τώρα....
Άβαταρ μέλους
shearer4

Δημοσίευση από shearer4 »

Blackgr4 έγραψε:
apple64 έγραψε:
Αργυριου τερμα τοτε στην Τουμπα και ο Μιχοπουλος στην ΜΑδριτη που εφαγε και την ομολογουμενως γκολαρα του Βιερι απο το πλαι, σχεδον απο την γραμμη του αουτ.

Για το ον τοπικ, πουτσα στην χαρτινη. Δεν υπαρχει κατι αλλο να πουμε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η ομαδα έρχονταν απο τρελή νίκη μεσοβδόμαδα στην Σκωτία στο τελευταίο δευτερόλεπτο, μετά από ανατροπή.

και τώρα έρχεται απο παρόμοιο ματς στον ατρομητο, ομως έχει περισσότερες μέρες για αποφόρτιση και προπόνηση, λιγότερα ταξίδια και πλέον περισσότερες λύσεις αλλά και εμπειρία θέλω να πιστεύω.Επίσης το τελευταίο γκόλ σημείωσε τελικά ο ντέλιας και όχι ο Σβάμπ :mrgreen:

οπότε καλός ο ΠΑΟΚ, για να τον δούμε όμως και με 5 βαθμούς διαφορά στην κορυφή..μετά προλαβαίνουν λέτε τα πόκεμον?
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Θα τολμουσα να ελεγα το ματς της χρονιας.
Άβαταρ μέλους
PAOK - 1926-

Δημοσίευση από PAOK - 1926- »

navigator11 έγραψε:
obanebane έγραψε:Θα πάει η πουτσα σύννεφο, το τρένο μπήκε στις ράγες, θα τους πάρουμε όλους σβάρνα ΛΑΙΜΑΙ.
Το καλύτερο σημάδι νίκης. Γεια σου ρε τρεοΠΑΟΚι Κορινθιε!!!
Ετσι παμε ρε Π.Α.Ο.ΚΑΡΑ
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Όπως όλοι μας ευχόμαστε την υπεροψία και την αλαζονεία που έχουν για τον αγώνα οι οπαδοί της αεκ, εύχομαι την υπεροψία που έχουν κάποιοι εδώ του τύπου "δεν ξέρουν τι τους περιμένει" ή "να μπει το πρώτο και μετά θα βάλουμε πολλά", να ΜΗΝ έχουν ούτε σε κόκκο οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας μας. Για τριάρες και τεσσάρες διαβάζαμε εδώ μέσα κόντρα στον ρούλη και είδαμε το αποτέλεσμα, τα ίδια και για το ματς με τον παντουρκικό και στο 85΄πήγαμε για εγκεφαλικό (σ' αυτόν βέβαια τον αγώνα έγιναν νωρίτερα άλλα).
Ο αγώνας της Κυριακής δεν είναι εύκολος. Η αεκ δείχνει να βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και ψυχολογική άνοδο και με επιστροφή τραυματιών, συν το φορμάρισμα κάποιων που προ 20ημέρου ήταν ντεφορμέ, πχ Τσούμπερ. Θα γίνει παιχνίδι νεύρων και αντοχής. Δεν πρέπει να τους δώσουμε ευκαιρίες του να κλέβουν μπάλες στο κέντρο και προς περιοχή μας, άρα το build up που μας έκανε ζημιά πέρσι με αυτούς και στον α΄ γύρο, όσο γίνεται λιγότερο. Όπως εμείς έχουμε καλούς παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση, έχουν κι αυτοί και δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε. Τελικές θα δεχθούμε, ίσως και περισσότερες από αυτές που θα έχουμε εμείς. Πού είναι το ζουμί. Ει δυνατόν όλες τους οι τελικές να γίνουν υπό πίεση, έτσι ώστε ή στόχο να μην βρίσκουν ή πιο εύκολη να είναι η επέμβαση του Κοτάρσκι. Ίσως είναι οξύμωρο αυτό που γράφω τώρα, αλλά αν ξεκινήσει ο Πόνσε που είναι καλός στις ψηλές μπαλιές, θα ήθελα τον Τροστ που με τον όγκο και την δύναμή του θα μπορούσε να τον βγάλει εκτός. Αν ξεκινήσει ο Λιβάι η αντιμετώπιση είναι άλλη.
Το αδύνατο νομίζω σημείο τους αν παίξουν το παιχνίδι του να κλέψουν μπάλες ψηλά, είναι η άμυνά τους που και αργή είναι και δεν στρίβει. Εκεί και πιο πολύ με Ντεσπότωφ και Τάισον μπορούμε να βρεθούμε φάτσα με το τέρμα τους. Δεν θέλω να δω αυτό που είδα με βάζελο, να είναι ξεμαρκάριστοι και σε καλή θέση δύο παίκτες μας και αυτός που έχει μπάλα να κάνει σουτ εκτός περιοχής ή με Ατρόμητο, ο παίκτης στο δεξί μας άκρο να συγκλίνει και να προσπαθεί να περάσει πάσα μέσα από την τρύπα της βελόνας με 10 του αντιπάλου πίσω, την στιγμή που το δεξί μας μπακ κάνει overlap και είναι τελείως ελεύθερος σε εξαιρετική θέση για σέντρα. Αυτά πιστεύω ότι τα είδε και θα τα τονίσει ο Λουτσέσκου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”