Κηφισιά - ΠΑΟΚ 0-6 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 0-6 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα
Απαράδεκτο που ακόμα δεν έχει σκοράρει ο Κοταρσκι
- Μπαρκαρούτσος
Αν συνεχίσει να παραμένει άσφερος, θα του τη φάει τη θέση ο Ζίφκο.Logistis έγραψε:Απαράδεκτο που ακόμα δεν έχει σκοράρει ο Κοταρσκι
- Μπαρκαρούτσος
- Patricio_4
Μας έδωσαν και καθαρό φαβορί λίγο νωρίτερα από το δικό σου σκρινσοτ

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ που είμαι 33 στα 34 και βλέπω ΠΑΟΚ από Αγγελο με φραντζεσκο,βρυζα,μαραγκό πιο όμορφο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας δεν έχω ξαναδεί. Χάρμα οφθαλμών . Ομαδάρα με παιχταράδες. Και τίποτα να μην πάρουμε ότι έπιασα τον εαυτό μου σήμερα να μην μπορεί να διαχειριστεί τα συναισθήματα του σε Ματς με Κηφισιά ,να έχω ένα χαζό χαμόγελο ζωγραφισμένο και να προσπαθώ να μην βουρκώσω , εμένα προσωπικά μου αρκεί . Θα μ πεις σε ματς με την Κηφισιά ρε μλκ; Από τον γαύρο και μετά η ομάδα είναι φανταστική !Σαν να βλέπεις μεγάλη Ευρωπαϊκή ομάδα .
- Μπαρκαρούτσος
24 γκολ στους 6 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, δηλαδή μετά την ήττα με αεχ... 39 γκολ έχουμε σύνολο (1 πέναλτυ, 2 κερδισμένα).
Πάω λίγο στο topic της αεχ να δω τι γινόταν, υπόσχομαι ότι δεν θα κάνω παραθέσεις!
H 4η αεχ με το επιθετικό ποδόσφαιρο του Almeyda που θαυμάζει όλη η Ελλάδα, έβαλε 27 σε 15 αγώνες.
Ο βάζελος που έχει 41 γκολ, έχει 7/9 πέναλτυ.
Πάω λίγο στο topic της αεχ να δω τι γινόταν, υπόσχομαι ότι δεν θα κάνω παραθέσεις!
H 4η αεχ με το επιθετικό ποδόσφαιρο του Almeyda που θαυμάζει όλη η Ελλάδα, έβαλε 27 σε 15 αγώνες.
Ο βάζελος που έχει 41 γκολ, έχει 7/9 πέναλτυ.
Κάνα μετεωρολόγο έχουμε; Θελω χαρτη καιρού Χριστουγέννων- Πρωτοχρονιάς με λιακάδα και 35 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη και παγωνιά και χιόνια σε Αθήνα και Πειραιά με -1 και -3
ΠΑΟΚ 35 με 2 πεναλτι
Βαζελινη 34 με 9 πεναλτι ισοφαριση στο 95
Συνεχιστε οτι κανετε
Βαζελινη 34 με 9 πεναλτι ισοφαριση στο 95
Συνεχιστε οτι κανετε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχετε καταλάβει ότι άθλο έχει πετύχει η ομάδα μέχρι στιγμής;;
Σε ένα οποιοδήποτε νορμάλ πρωτάθλημα σήμερα θα έπρεπε να έχει ήδη διάφορα κοντά στην διψήφια με γαύρο και βαζελο.
Σε ένα οποιοδήποτε νορμάλ πρωτάθλημα σήμερα θα έπρεπε να έχει ήδη διάφορα κοντά στην διψήφια με γαύρο και βαζελο.
- thomas Murg
Η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι οι τραυματισμοί Αντρίγια και Τάισον έδωσαν την ευκαιρία να δώσουν σόου οι Ντεσπότοφ και Μούργκ!
το σύστημά μας πάσα πάσα πάσα
στο τέλος θα κάνουμε την κάσα
που λέει και το άσμα. Σημαντική η νίκη (τίποτα δεν είναι δεδομένο), αλλά ακόμα πιο σημαντικό το σκορ. Οι ραγιάδες της Αιλάδας, της αθήνας μου πρωτεύουσας και του βοθρολίμανου το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η επίδειξη, ακόμα και αν είναι δήθεν. Στην περίπτωσή μας, η επίδειξη συνοδεύεται και από ουσία και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα πειστικό αφήγημα για να δικαιολογήσει την πτώση μας από την κορυφή. Το μόνο που μένει είναι να προσφέρουμε δτα ποκεμον μια δικαιολογία για την αποτυχία τους ώστε να σερβίρουν κάτι στα πρόβατά τους.
στο τέλος θα κάνουμε την κάσα
που λέει και το άσμα. Σημαντική η νίκη (τίποτα δεν είναι δεδομένο), αλλά ακόμα πιο σημαντικό το σκορ. Οι ραγιάδες της Αιλάδας, της αθήνας μου πρωτεύουσας και του βοθρολίμανου το μόνο που καταλαβαίνουν είναι η επίδειξη, ακόμα και αν είναι δήθεν. Στην περίπτωσή μας, η επίδειξη συνοδεύεται και από ουσία και είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί ένα πειστικό αφήγημα για να δικαιολογήσει την πτώση μας από την κορυφή. Το μόνο που μένει είναι να προσφέρουμε δτα ποκεμον μια δικαιολογία για την αποτυχία τους ώστε να σερβίρουν κάτι στα πρόβατά τους.
Απόδειξη πως ζούμε σε Μάτριξ. Στην ίδια φάση δύο παίκτες μας κόλλησαν και έκαναν το ίδιο τακουνακι.
Άγιος Βασίλης έρχεται,
Αλλά η ψωλή δεν κρέμεται ...
Άγιος Βασίλης έρχεται,
Αλλά η ψωλή δεν κρέμεται ...
Η ομάδα είναι διαδικαστικά καταπληκτική. Δεν έχει σημασία καν ποιοι παίζουν.
Ο Σάστρε σήμερα έσπερνε.
Ο Σάστρε σήμερα έσπερνε.