Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ 54-67 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ 11/11 17. 15 (ερτ3)
τι μαλακια ειναι αυτο με τα ταιμ αουτ σε ολουσ τουσ αγωνες στο τελευταιο πενταλεπτο
AngelosMerkelidis91 έγραψε:Μην αγχώνεστε θα κερδίσουμε. Πατάω το πόδι μου στην Πελοπόννησο. Όπου είμαι εκτός Μακεδονίας και παίζει ο ΠΑΟΚ, σε οποιοδήποτε άθλημα κερδίζουμε. Ειναι επίσημος Νόμος. Την Κυριακή προσγειώθηκα Αττική και κερδισαμε Καραϊσκάκης, δυστυχώς με Α.Ε.Κ ήμουν Χαλκίδα.
Γεννήθηκα το Δεκέμβριο του 1991, και ο μπαμπάς μου ήταν και μπασκετικός, και έλεγε για πλάκα στους φίλους του ότι με έκανε την ημέρα που πήραμε κάτι το 1991 στο μπάσκετ. Και το 1994 κάπου με είχε πάρει στην Ιταλία στο μπάσκετ. Μην με ρωτάτε τι και πως δεν έχω ιδέα, απο φωτογραφίες τα έχω δει, και απο την γιαγιά μου που τον έλεγε τρελαρα. Άμα ρωτήσετε κανέναν παλιό μπορεί να το θυμάται κάτι πήραμε το 1991 στο μπάσκετ
Γυρνα το.
- kataramenos5
- BlackMagicPAOK
Μπράβο στην ΟΜΑΔΑ!
Και στους καινούριους!
Και στον κόσμο!
Να εξηγήσει κάποιος στους καινούριους ότι στο πέταλο κάθονται ΠΑΟΚτσηδες!
Και στους καινούριους!
Και στον κόσμο!
Να εξηγήσει κάποιος στους καινούριους ότι στο πέταλο κάθονται ΠΑΟΚτσηδες!
-
john4serres
-
AngelosMerkelidis91
Re: Απόλλων Πάτρας - ΠΑΟΚ 54-67 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Τι γυρνα το λέει ο άλλος, αφού νικήσαμε. Ήμουν σίγουρος!
Τεφαρικια και οι δυο νεοφερμενοι.
Και αντε τον Σμιθ τον ξεραμε απο περσι,ηταν σχεδον δεδομενο οτι θα ειναι καλυτερος απο τον Φλατεν.
Ο Αλστον ομως ειναι η ευχαριστη εκπληξη
Μπραβο στην ομαδα και τον κοσμο που στηριξε μαζικα.
Και αντε τον Σμιθ τον ξεραμε απο περσι,ηταν σχεδον δεδομενο οτι θα ειναι καλυτερος απο τον Φλατεν.
Ο Αλστον ομως ειναι η ευχαριστη εκπληξη
Μπραβο στην ομαδα και τον κοσμο που στηριξε μαζικα.
ΚΑΤΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ 91 ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;;;;;;;;;;AngelosMerkelidis91 έγραψε:Μην αγχώνεστε θα κερδίσουμε. Πατάω το πόδι μου στην Πελοπόννησο. Όπου είμαι εκτός Μακεδονίας και παίζει ο ΠΑΟΚ, σε οποιοδήποτε άθλημα κερδίζουμε. Ειναι επίσημος Νόμος. Την Κυριακή προσγειώθηκα Αττική και κερδισαμε Καραϊσκάκης, δυστυχώς με Α.Ε.Κ ήμουν Χαλκίδα.
Γεννήθηκα το Δεκέμβριο του 1991, και ο μπαμπάς μου ήταν και μπασκετικός, και έλεγε για πλάκα στους φίλους του ότι με έκανε την ημέρα που πήραμε κάτι το 1991 στο μπάσκετ. Και το 1994 κάπου με είχε πάρει στην Ιταλία στο μπάσκετ. Μην με ρωτάτε τι και πως δεν έχω ιδέα, απο φωτογραφίες τα έχω δει, και απο την γιαγιά μου που τον έλεγε τρελαρα. Άμα ρωτήσετε κανέναν παλιό μπορεί να το θυμάται κάτι πήραμε το 1991 στο μπάσκετ
Με αποτελειώσες....
-
AngelosMerkelidis91
Ε έτσι είχα μάθει ότι έλεγε ο φαδερ μου. Τι να σου πω. Δεν έχω επαφή με το άθλημα. Μα καμία κυριολεκτικά ούτε στην Γερμανία ούτε εδώ.
- BlackMagicPAOK
Ε.. ενταξει, να μην πάρουνε και τα μυαλά τους αέρα απο το πρώτο ματς ! !nunies4 έγραψε:Τι εννοείς βοηθάνε;;; Όργια κάνουν για πρώτη εμφάνισηBlackMagicPAOK έγραψε:50-60!
Ακομη 5 λεπτά.
Ο Φριντρικσον στον πάγκο.
Βοηθάνε Σμιθ και Αλστον.
2 π ο Τσιακμας!
- BlackMagicPAOK
Και θα τους κάψει ο Μουράτος μόνος του.. Τα έσπασε ο τύπος και έκανε και την ομάδα του άνω-κάτω..sn0ufel4 έγραψε:Θα μας πάρει ο Σαλουστρος μόνος του
Ήταν τόσο χάλια ο Απόλλων που δύσκολα θα χάναμε σήμερα.
Και ο Αλστον άρπαξε την ευκαιρία και έδωσε ρεσιτάλ!