ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Heart 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Παντως πριν 2 μηνες αν μου ελεγαν οτι θα αποκλειαμε 3 ομαδες πουλώντας Ινγκανσον,Αουγκουστο και Ναρευ και θα μπαίναμε ομίλους,θα τους ελεγα να κοψουν τα ναρκωτικά!

-
ron-swanson
Μπραβο στην ομαδαρα, μπραβο και στον Ραζβαναρο!! Παμε ετσι!!
Πρωτη φορα βλεπω οπαδους που ταξιδεψαν απο την μια ακρη της Ευρωπης στην αλλη να θελουν να φυγουν απο το 25ο λεπτο.
Πρωτη φορα βλεπω οπαδους που ταξιδεψαν απο την μια ακρη της Ευρωπης στην αλλη να θελουν να φυγουν απο το 25ο λεπτο.
- Montrealiotis
Χαχαχα ισχύει αυτό με το «τι κι αν πέρασαν τα χρονια»!toumba5 έγραψε:Τεράστια εμφάνιση σήμερα.
Η θέληση ήταν εμφανής στα προσωπα και πόδια όλης της ομάδας.
Μου άρεσε που ακούστηκε υο όνομα του Ιβάν.
Πολύ δυνατή κερκίδα με εξαίρεση το δεκάλεπτο του "τι και αν πέρασαν τα χρόνια "![]()
Έρχονται καλύτερες μέρες
Επέμεναν κιόλας οι κερατάδες!
-
k_1_episkeptis
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άντε ρε πούστη, πάμε λίγο να γυρίσει το κλίμα, όλοι μαζί, ενωμένοι και on-topic!!
σε συγχωρω για το 6αωρο ban
- kataramenos5
navigator11 έγραψε:Ευχαριστώ όλους στην ομάδα και όλο τον οργανισμό ΠΑΟΚ για σήμερα. Την για 8η συνεχόμενη χρονιά πιο δύσκολη συναισθηματικά μέρα για εμένα μου χάρισαν μια πιο όμορφη μέρα σε σχέση με άλλες χρονιές. Και ξέρω πως σε μια άλλη διάσταση κάποιο πολύ δικό μου ΠΑΟΚτσάκι, που έφυγε σαν σήμερα από τη ζωή, ακούγοντας στο ραδιόφωνο μια μέρα πριν την 3άρα που μας έριξε το Γιάννενο στους Ζωσιμάδες ενώ χαροπάλευε, έσκασε ένα γλυκό χαμόγελο σήμερα.
- navigator11
Σας ευχαριστώ παιδιά για τα σχόλια. Napoli, Baldur, John, Κατ. Να πω απλά, σε εμένα πρώτο πρώτο, ότι πολλές φορές παρασυρόμαστε και ασχολούμαστε κυριολεκτικά με παντελώς δευτερεύοντα πράγματα, ξεκατινιαζόμενοι ακόμα και για τον ΠΑΟΚ. Άλλα πράγματα προέχουν στη ζωή, καλώς ή κακώς. Να αγαπάτε τους ανθρώπους σας, φιλαράκια. Και να τους το δείχνετε κάθε μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο.
- Μπαρκαρούτσος
k_1_episkeptis έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Άντε ρε πούστη, πάμε λίγο να γυρίσει το κλίμα, όλοι μαζί, ενωμένοι και on-topic!!
σε συγχωρω για το 6αωρο ban
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ! Ατελείωτη καβλα σήμερα από ομάδα και κοσμο
- figurehead4
Γ Κ Α Β Λ Α
Πω πω λαός και τι ομάδα
Δεν ξερεις ποιον να ξεχωρίσεις, μπροστά, πίσω, στον πάγκο, το κλίμα στην ομάδα, την πίστη στις δυνατότητες τους, το ότι ακόμη δεν έχουν μπει μέσα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, την κερκίδα που επέστρεψε στην κανονικότητα...
ή ότι αν ισχύσει πως τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου θα δούμε τον καλό ΠΑΟΚ, τότε θα μας σαλέψει τελείως;

@ navi
Τώρα το διάβασα και ανατρίχιασα ρε φίλε. Πανηγυρίζει στον ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου με τα άλλα αδέρφια μας
Πω πω λαός και τι ομάδα
Δεν ξερεις ποιον να ξεχωρίσεις, μπροστά, πίσω, στον πάγκο, το κλίμα στην ομάδα, την πίστη στις δυνατότητες τους, το ότι ακόμη δεν έχουν μπει μέσα ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ, την κερκίδα που επέστρεψε στην κανονικότητα...
ή ότι αν ισχύσει πως τέλη Οκτωβρίου αρχές Νοεμβρίου θα δούμε τον καλό ΠΑΟΚ, τότε θα μας σαλέψει τελείως;
@ navi
Τώρα το διάβασα και ανατρίχιασα ρε φίλε. Πανηγυρίζει στον ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου με τα άλλα αδέρφια μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος figurehead4 την Πέμ 31 Αύγ 2023, 22:57, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Υποσχέθηκα στον εαυτό μου εδώ και κάμποσο καιρό να μην γράψω τίποτα, όσο και εαν με ένωναν τα φίδια, όσο και να διάβαζα τα χίλια μύρια όσα. Έλεγα, ταμείο στο τέλος, το αξίζουν αυτοί που παλεύουν με αντιξοοτητες, και το θεώρησα δίκαιο να κάνω υπομονή. Και σώφρον και για την ψυχική μου υγεία.
Σήμερα, με την ομάδα μετά από τιτανια προσπάθεια, που τα αποτελέσματα δεν αφήνουν να καταλάβει κάποιος που δεν παρακολουθεί λεπτομερώς τα τεκταινόμενα, στους ομίλους, και ένα μεταγραφικό ντεμαραζ όντως να γίνεται, απλά έχω ένα να πω, ορμώμενος και από το ποστ του νάβι.
Αγαπήστε την ομάδα και αυτούς που παλεύουν για αυτή. Και υπομονή για όλα.
Πάμε να τα σαρωσουμε όλα φέτος. Κι αν δεν τα σαρωσουμε, στα @@ μας, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε.
ΥΓ. Νάβι,σίγουρα χαμογελά...
Σήμερα, με την ομάδα μετά από τιτανια προσπάθεια, που τα αποτελέσματα δεν αφήνουν να καταλάβει κάποιος που δεν παρακολουθεί λεπτομερώς τα τεκταινόμενα, στους ομίλους, και ένα μεταγραφικό ντεμαραζ όντως να γίνεται, απλά έχω ένα να πω, ορμώμενος και από το ποστ του νάβι.
Αγαπήστε την ομάδα και αυτούς που παλεύουν για αυτή. Και υπομονή για όλα.
Πάμε να τα σαρωσουμε όλα φέτος. Κι αν δεν τα σαρωσουμε, στα @@ μας, πάλι ΠΑΟΚ θα είμαστε.
ΥΓ. Νάβι,σίγουρα χαμογελά...
Περασα ονειρεμένα σήμερα στη Τούμπα..
Πέρα από την ομάδα κ το σκορ, η κερκίδα θυμησε κάτι από παλιά. Ούτε πρεζες κ καλογρεζες, ούτε μηχανάκια, ούτε πέτρες δυναμίτες κ στυλό.
Συνθήματα με ΠΑΟΚ, με εναλλάξ φωνή, που έκαναν όλο το γήπεδο να φωνάζει..
Ούτε αργά κ μακρόσυρτα που κοιμίζουν την ομάδα.
Μπράβο σε όλους.
Πέρα από την ομάδα κ το σκορ, η κερκίδα θυμησε κάτι από παλιά. Ούτε πρεζες κ καλογρεζες, ούτε μηχανάκια, ούτε πέτρες δυναμίτες κ στυλό.
Συνθήματα με ΠΑΟΚ, με εναλλάξ φωνή, που έκαναν όλο το γήπεδο να φωνάζει..
Ούτε αργά κ μακρόσυρτα που κοιμίζουν την ομάδα.
Μπράβο σε όλους.
-
Daskalos_4
+1926bane1980 έγραψε:
Κλάμα κλάμα μιζέρια και πας τούμπαρα και εμφανίζεται ένα πάρτυ που δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Ένα απίθανο πράγμα. Ονειρεμένο
- Μπαρκαρούτσος
Ευτυχώς ο τελικός θα γίνει στην Τζαμπασοφιά και δεν θα μας φάνε οι μετακινήσεις!