ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΑΕΧ-ΠΑΟΚ 4-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Θα προσπαθήσω να είμαι ψύχραιμος.
Είμαι fan της δουλειάς του Λουτσεσκου.
Όμως : άτι του άρεσε στο αμυντικό δίδυμο με το βαζελο κ το έβαλε στην opap arena?
Θα έβγαζε τον μπραντον κ θα παίζαμε χωρίς άνθρωπο να γεμίσουμε τη μπάλα.
Πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι που παίζουμε κ με τον οφη εντός έδρας, ακόμη κ με αυτές τις απουσίες στο εκτός έδρας ντέρμπι.
Θέλω, ελπίζω και εύχομαι να πάρει τον τίτλο ΚΑΙ την τρίτη θέση.. Αλλιώς η χρονιά είναι αποτυχημένη. Το χειρότερο είναι ότι άρχισε η ομάδα να είναι ανθεκτική στις ήττες..
Είμαι fan της δουλειάς του Λουτσεσκου.
Όμως : άτι του άρεσε στο αμυντικό δίδυμο με το βαζελο κ το έβαλε στην opap arena?
Θα έβγαζε τον μπραντον κ θα παίζαμε χωρίς άνθρωπο να γεμίσουμε τη μπάλα.
Πήγαμε να παίξουμε το παιχνίδι που παίζουμε κ με τον οφη εντός έδρας, ακόμη κ με αυτές τις απουσίες στο εκτός έδρας ντέρμπι.
Θέλω, ελπίζω και εύχομαι να πάρει τον τίτλο ΚΑΙ την τρίτη θέση.. Αλλιώς η χρονιά είναι αποτυχημένη. Το χειρότερο είναι ότι άρχισε η ομάδα να είναι ανθεκτική στις ήττες..
- thomas Murg
cellophan έγραψε:Σήμερα έπαιξαν δύο ομάδες. Η μία θα πάρει τίτλο φέτος και η άλλη όχι. Αυτή που δε θα πάρει κέρδισε 4-0.
Ρισκαδόρικη πρόβλεψη - ή θα γίνει quote για troll ή για καλό λόγο. Let it be written.
χαχαχα
Έγραψες!!
-
επειδη μου εγινε υποδειξη, και πολυ σωστη, για συνεχομενα ειρωνικα μηνυματα
Οταν μου συμπεριφερονται σαν να με θεωρουν χαζο και προβατο ταυτοχρονα, τοτε θα απαντησω ειρωνικα και οχι υβριστικα.
Δυο χρονια τωρα με φλομωνουν με μειωση μπατζετ απο την μια (την αποδεχομαι 100%) αλλα απο την αλλη πετανε εκατομμυρια σε απαραδεκτες ανανεωσεις και απιθανες μεταγραφες.
Αφηνουν αναπαντητα ολα οσα συμβαινουν καθημερινα λεγοντας οτι ακολουθουν ηπιων τονων πολιτικη (μεση σκυβουν κι αλλα πολλα)
Αλλη πολιτικη και χρησιμοποιηση ακολουθειτε για καποιους παικτες και εντελως αλλη προνομιακη και εξωφθαλμη για αλλους.
Μπορω να γραψω ενα σωρο ακομα αλλα δεν εχει κανενα νοημα.....
Ακομα και σημερα καποιοι τα βλεπουν καλα και να περιμενουμε τον τελικο και την επομενη μεταγραφικη περιοδο που ολα θα γινουν με καρμπον οπως και περυσι
Οταν μου συμπεριφερονται σαν να με θεωρουν χαζο και προβατο ταυτοχρονα, τοτε θα απαντησω ειρωνικα και οχι υβριστικα.
Δυο χρονια τωρα με φλομωνουν με μειωση μπατζετ απο την μια (την αποδεχομαι 100%) αλλα απο την αλλη πετανε εκατομμυρια σε απαραδεκτες ανανεωσεις και απιθανες μεταγραφες.
Αφηνουν αναπαντητα ολα οσα συμβαινουν καθημερινα λεγοντας οτι ακολουθουν ηπιων τονων πολιτικη (μεση σκυβουν κι αλλα πολλα)
Αλλη πολιτικη και χρησιμοποιηση ακολουθειτε για καποιους παικτες και εντελως αλλη προνομιακη και εξωφθαλμη για αλλους.
Ακομα και σημερα καποιοι τα βλεπουν καλα και να περιμενουμε τον τελικο και την επομενη μεταγραφικη περιοδο που ολα θα γινουν με καρμπον οπως και περυσι
Διαβάζω τώρα ότι μάλλον δεν παίζει ο Ίνγκι την Κυριακή.
Με Κεντζιόρα Νάσμπεργκ για στόπερ μην αρχίσουμε τα ξεφτίλα και ντροπή μετά το αποτέλεσμα.
Με αυτούς για στόπερ ούτε τον Ιωνικό δεν κερδίζεις.
Ελπίζω τα φετινά πλέι οφ να αποτέλεσαν καλό μάθημα για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.
Τι εννοώ;
Μετά από άεκ και πάο στην Τούμπα παίξαμε Καραϊσκάκη και Φιλαδέλφεια. Και στα 2 ματς καταρρεύσαμε.
Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν στο Βόλο.
Είναι πολλές οι φορές που το έχω αναφέρει εδώ μέσα.
Με στημένο πρόγραμμα θα είναι πολλές οι αντίστοιχες βραδιές..
Σαν πρόβατο σε σφαγή πήγαμε σήμερα και έτσι θα είναι και την επόμενη Τετάρτη 3 μέρες μόνο μετά το ματς με Άρη..
Πάλι ταξίδι πάλι λιγότερες μέρες ξεκούρασης και αποθεραπείας. Οι αντίπαλοι μας στο σπίτι τους ή σε διπλανή γειτονιά.
Παράλληλα με την υποχρεωτική ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας πρέπει να διεκδικήσουμε το πλαίσιο πιο ισότιμης διεξαγωγής του πρωταθλήματος γιατί μόνο εμείς είμαστε οι χαμένοι.
Αλλιώς θα βλέπουμε τους παίκτες μας τον έναν μετά τον άλλο να εγκαταλείπουν.
Προχθές Τάισον και Αουγκούστο, σήμερα Ίνγκασον, Κυριακή και Τετάρτη ποιοι θα είναι οι επόμενοι.
Κατάργηση των πλέι οφ και αν αυτό δεν είναι δυνατό, συμμετοχή μόνο των 4 πρώτων για να μειωθούν οι κολλεγιές και να αραιωθούν οι αγώνες.
Με Κεντζιόρα Νάσμπεργκ για στόπερ μην αρχίσουμε τα ξεφτίλα και ντροπή μετά το αποτέλεσμα.
Με αυτούς για στόπερ ούτε τον Ιωνικό δεν κερδίζεις.
Ελπίζω τα φετινά πλέι οφ να αποτέλεσαν καλό μάθημα για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.
Τι εννοώ;
Μετά από άεκ και πάο στην Τούμπα παίξαμε Καραϊσκάκη και Φιλαδέλφεια. Και στα 2 ματς καταρρεύσαμε.
Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν στο Βόλο.
Είναι πολλές οι φορές που το έχω αναφέρει εδώ μέσα.
Με στημένο πρόγραμμα θα είναι πολλές οι αντίστοιχες βραδιές..
Σαν πρόβατο σε σφαγή πήγαμε σήμερα και έτσι θα είναι και την επόμενη Τετάρτη 3 μέρες μόνο μετά το ματς με Άρη..
Πάλι ταξίδι πάλι λιγότερες μέρες ξεκούρασης και αποθεραπείας. Οι αντίπαλοι μας στο σπίτι τους ή σε διπλανή γειτονιά.
Παράλληλα με την υποχρεωτική ποιοτική αναβάθμιση της ομάδας πρέπει να διεκδικήσουμε το πλαίσιο πιο ισότιμης διεξαγωγής του πρωταθλήματος γιατί μόνο εμείς είμαστε οι χαμένοι.
Αλλιώς θα βλέπουμε τους παίκτες μας τον έναν μετά τον άλλο να εγκαταλείπουν.
Προχθές Τάισον και Αουγκούστο, σήμερα Ίνγκασον, Κυριακή και Τετάρτη ποιοι θα είναι οι επόμενοι.
Κατάργηση των πλέι οφ και αν αυτό δεν είναι δυνατό, συμμετοχή μόνο των 4 πρώτων για να μειωθούν οι κολλεγιές και να αραιωθούν οι αγώνες.
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 7 times
Ποια εκ πετάχτηκαν σε ανανεωσεις;;paok vs all έγραψε:επειδη μου εγινε υποδειξη, και πολυ σωστη, για συνεχομενα ειρωνικα μηνυματα
Γιατί και γω λεω ότι δώσαμε σε 2 μεταγραφές λανθασμένα λεφτά βλ. Κουαλιατα-Φελίπε σοαρες αλλά ποιες ανανεωσεις ειναι των εκατομμυρίων;
Ο μπισε; ο Αντελινο ή ο σβαμπ;
Αυτοί ανανέωσαν και αντε όλοι μαζί να παίρνουν 1,6εκ
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οταν θελεις να κανεις μειωση, το 1,6 ειναι πολλα, παρα πολλα....
Και εκ του αποτελεσματος βεβαιως τι απεδωσε αυτο το 1,6...
Για να μην συμπεριλαβω την ανικανοτητα να αδειασουν την γωνια κατι Νινουα Μουργκ και ποιος αλλος ακομα
Αρα παμε πολυ παραπανω απο 2 εκ
Για να μην συμπεριλαβω την ανικανοτητα να αδειασουν την γωνια κατι Νινουα Μουργκ και ποιος αλλος ακομα
sourmenetes έγραψε:Χάχαχαχα...
Αυτό δεν αποκλείεται!
Απλά επειδή στο. Ελλάδα παίζουν πολλά φοβάμαι ότι αν το πάρει ο βαζελος, θα σπρώξουν πολύ το χαρτί στον τελικό.
Διαφωνώ στην εκτίμηση σου sourme, το χαρτί θα το πάρει λόγω ΕΠΟ. Όπως και να χει θα σπρωχτεί η κούλα στο κύπελλο. Είπαμε μισούνται μεταξύ τους οι αθηνέζοι αλλά ο πραγματικός εχθρός τους είμαστε εμείς. Είναι αδιανόητο να αφήσουν εκτός το γαύρο για χάρη μας.
Τετάρτη θέση και φιναλίστ, αυτό μας ετοιμάζουν κι εμείς τους το κάνουμε ευκολότερο...
4,5 εκ ευρώ κόστισαν φέτος οι Κούρτιτς, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Ζ.Ζιφκοβιτς, Βιειρίνια και Καντουρί και άλλα τόσα πέρσι ενώ όλοι μαζί δεν μπορούν να παίξουν παραπάνω από τα αγωνιστικά λεπτά που αναλογούν σε 1,5 επαγγελματία ποδοσφαιριστή τον χρόνο.
- sourmenetes
- Moderator
paok vs all έγραψε:οταν θελεις να κανεις μειωση, το 1,6 ειναι πολλα, παρα πολλα....
Το 1, 6 είναι για 3 παίκτες.
Με 1,6 θα επαιρνες έναν καλούτσικο παίκτη, αν έκανες αγορά. Αλλιώς θα έπρεπε να βρεις ελεύθερο.
Ο Νινούα ανήκει στη Β ομάδα. Ο μουργκ είναι ευθύνη του μποτο να του βρει ομάδα.
Γενικα δόθηκαν λανθασμένα λεφτά σε 2 3 κινήσεις.
Φελίπε 3,5 εκ
Κουαλιατα 1,8εκ
Αυτά θα έπρεπε να έχουν δοθεί σε 2 έτοιμους παίκτες.
Και τα υπόλοιπα θα έπρεπε κατά την άποψή μου να δοθούν σε 2 - 3 ελεύθερους,εφοσον δεν μπορείς να κάνει αγορές πολλών εκ.
Τα 500 χιλιάρικα συμβόλαιο δεν είναι πολλά για παίκτη που θα έρθει Ελλάδα,γιατι δεν. Έχουμε σοβαρό πρωτάθλημα. Άρα πρέπει να τον δελεασεις.
Άρα ακόμα και ελεύθερο να έφερνες ήθελες 700-800χιλιαρικα.
- sourmenetes
- Moderator
Οι 3 έχουν συμβόλαια από πέρυσι. Οι πιο ακριβοί.15_50 έγραψε:4,5 εκ ευρώ κόστισαν φέτος οι Κούρτιτς, Ολιβέιρα, Μπίσεσβαρ, Ζ.Ζιφκοβιτς, Βιειρίνια και Καντουρί και άλλα τόσα πέρσι ενώ όλοι μαζί δεν μπορούν να παίξουν παραπάνω από τα αγωνιστικά λεπτά που αναλογούν σε 1,5 επαγγελματία ποδοσφαιριστή τον χρόνο.
Ολιβέιρα ΚΟΥΡΤΙΤΣ καντουρι
Με τα λεφτά του ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ δε βρισκεις αλλο τέρμα. Με τα λεφτά των Αντελινο μπισε θα έπρεπε να φέρεις έναν καλό ελεύθερο παίκτη.
Με 1εκ περιπου
- PAOK_Antarctica
Βραδιά ντροπής.
Από τις βραδιές που φαινόντουσαν πως θα έρθουν στην αρχή της χρονιάς αλλά η ομάδα κατάφερε και καθυστέρησε το αναπόφευκτο.
Όσοι καταλάβατε τώρα ότι ομάδα με 20χρονους και Φελίπες και Μπραντονς και Κεντζιορες και Ραφες και Νασμπεργκς δεν γίνεται, καλά ξυπνητουρια. Έχει καφέ στην καφετιέρα.
Από τις βραδιές που φαινόντουσαν πως θα έρθουν στην αρχή της χρονιάς αλλά η ομάδα κατάφερε και καθυστέρησε το αναπόφευκτο.
Όσοι καταλάβατε τώρα ότι ομάδα με 20χρονους και Φελίπες και Μπραντονς και Κεντζιορες και Ραφες και Νασμπεργκς δεν γίνεται, καλά ξυπνητουρια. Έχει καφέ στην καφετιέρα.
- sourmenetes
- Moderator
Καλά είναι πολλά μαζεμένα σήμερα.
Χωρίς ναρευ, ταυσον, ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ, ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ και με 10 παίκτες απο το 10ο λεπτό, με πολλά λάθη και με αναγκαστική αλλαγή ΙΓΚΑΝΣΟΝ ήρθαν όλα ανάποδα.
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι από πίσω δεν κάνουν.
Χωρίς ναρευ, ταυσον, ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ, ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ και με 10 παίκτες απο το 10ο λεπτό, με πολλά λάθη και με αναγκαστική αλλαγή ΙΓΚΑΝΣΟΝ ήρθαν όλα ανάποδα.
Αυτό βέβαια σημαίνει ότι οι από πίσω δεν κάνουν.
Σωστά τα γράφεις σουρμε.
Πολλοί τα γράφαμε αυτά.
Αρκετοί άλλοι όμως μας χλευαζαν και μας χαρακτήριζαν τρολ.
Μετά αναβαφτισαν και αναβάθμισαν το άστοχο πρότζεκτ όταν εξ ανάγκης εμφανίστηκαν οι ντελιας, κουλιερακης, λυρατζης, τσαουσης.
Τώρα προσθέσαμε και τον τζιμα, προσδοκούμε το ξεπεταγμα του μπρατονιτς και τα λοιπά...
Οι τόσες μέτριες παρουσίες από τους νεοφερμένους ήταν ωστόσο η κορωνίδα του πρότζεκτ.
Πολλοί τα γράφαμε αυτά.
Αρκετοί άλλοι όμως μας χλευαζαν και μας χαρακτήριζαν τρολ.
Μετά αναβαφτισαν και αναβάθμισαν το άστοχο πρότζεκτ όταν εξ ανάγκης εμφανίστηκαν οι ντελιας, κουλιερακης, λυρατζης, τσαουσης.
Τώρα προσθέσαμε και τον τζιμα, προσδοκούμε το ξεπεταγμα του μπρατονιτς και τα λοιπά...
Οι τόσες μέτριες παρουσίες από τους νεοφερμένους ήταν ωστόσο η κορωνίδα του πρότζεκτ.
-
thomas Murg έγραψε:cellophan έγραψε:Σήμερα έπαιξαν δύο ομάδες. Η μία θα πάρει τίτλο φέτος και η άλλη όχι. Αυτή που δε θα πάρει κέρδισε 4-0.
Ρισκαδόρικη πρόβλεψη - ή θα γίνει quote για troll ή για καλό λόγο. Let it be written.
χαχαχα
Έγραψες!!
Εισ' ωραίος ρε cellophan
Ναι το κύπελλο θα το πάρουμε φέτος
Αρκεί να μη γίνουν επεισόδια
Δηλαδή να μη μπουν περισσότεροι από 400 μπαγλαμάδες μέσα