ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ξεκίνησε μια 4αδα αγώνων με πολλές πιθανότητες να μην έρθει ούτε ένα 3ποντο.
γαυρος μέσα , τριπολη έξω , χαρτινη μέσα , πας έξω.
Δε βλέπω που θα κερδίσουμε εύκολα , λογικά θα χαθούν κι άλλοι βαθμοί.
Τα του παιχνιδιού τα έγραψαν και οι υπόλοιποι , συμπαθητική η ομάδα , βελτιωμένη αλλά δεν έχει τις απαιτούμενες λύσεις. Τι να κάνουμε , δε μπορεί σε κάθε ματς να κάθεται η μπίλια. Σήμερα έκατσε στους άλλους.
Τα του παιχνιδιού τα έγραψαν και οι υπόλοιποι , συμπαθητική η ομάδα , βελτιωμένη αλλά δεν έχει τις απαιτούμενες λύσεις. Τι να κάνουμε , δε μπορεί σε κάθε ματς να κάθεται η μπίλια. Σήμερα έκατσε στους άλλους.
επειδη δεν το ειδα, εριξε γκαζια και στην αλλαγη του Ζιφκοβιτς, που εχασε ανενοχλητος τετοια ευκαιρια ?
Τοσο πολυ σας ενοχλει που ειναι δημοφιλης ο Μπισε ?
Μιση ωρα περασε, ειπες θα μπει στην Λιστα, αλλα τιποτα....
Δεν πειραζει προσθεστε τον ξημερωματα η μετα απο 2 ωρες οταν θα εχουν ψηφισει οι περισσοτεροι.
Κριμα που δεν εβαλε ουτε σημερα το περιφημο πλασεδακι του
Δεν πειραζει προσθεστε τον ξημερωματα η μετα απο 2 ωρες οταν θα εχουν ψηφισει οι περισσοτεροι.
Αυτό ισχύει 100%; Δεν το γνωρίζω. Τι να πω, κρίμα αν έγινε. Ζω κι εγώ στο εξωτερικό και ξέρω τι σημαίνει να γίνονται διακρίσεις από τους ντόπιους. Εγώ, και κυρίως η γυναίκα μου έχει γίνει θύμα ρατσιστικού μπούλινγκ.Asimos έγραψε:Ας ψηφίζει ότι θέλει. Ας πιστευει ότι θέλει. Όταν κυκλοφορεί υλικο να τραμπουκίζει και κανει χαβαλε σε προσφυγα/μετανάστη, απευθείας ακυρώνονται τα χιλιομετρα που εκανε για το προσφυγικο σωματειο. Και του παιρνουν το τύμπανο.vs40 έγραψε: Ας σταματήσει επιτέλους αυτό με το παιδί που βαράει το τύμπανο. Δεν τον ξέρω, αλλά είναι ΠΑΟΚ και κάει τόσα χιλιόμετρα. Τι σημασία έχει τί ψηφίζει; Δε μου φαίνεται καθόλου δημακρατικό αυτό που γίνεται. Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι βλακεία θέλει. Σήμερα υπάρχει κίνημα που πιστεύουν ότι η Γη είναι επίπεδη (flat earthers). Επειδή βαράει ένα τύμπανο δε σημαίνει ότι πολιτικά μας εκφράζει. Έλεος!
Δεκαεφτά (17) τελικές σε ντέρμπι είναι αμαρτία να μην το κερδίζεις. Σαφώς καλύτερη η ομάδα μας από τον γαύρο, αλλά γύρω και μέσα στην περιοχή τους δεν υπήρχε το καθαρό μυαλό και τα τελειώματα έκαναν ήρωα τον Πασχαλάκη. Πέντε-έξι φορές μέτρησα που παίκτες μας σούταραν αντί να σπάσουν την μπάλα κοντά τους σε ξεμαρκάριστους συμπαίκτες.
Στο β΄ημίχρονο που είχαμε ευνοϊκό άνεμο, δεν κάναμε ένα σουτ της προκοπής από τα 15-25 μέτρα.
Δεν βοηθήθηκε η ομάδα με προσθήκες, ειδικά στον φορ όπου ο Ολιβέιρα δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά παλεύει φιλότιμα και στους δύο τελευταίους αγώνες έμειναν τα πνευμόνια του στο χορτάρι. Απώλεια ήταν και ο Τάισον.
Στον πάγκο ο γαύρος είχε δύο εξτρέμ, εμείς κανένα, αναπληρωματικό σέντερ τον Αραμπί, εμείς κανένα (ο Μπράντον καλός σήμερα, αλλά όχι σέντερ φορ), αναπληρωματικό ακραίο μπακ ένα νεοφερμένο, γενικά έβλεπες τον πάγκο μας και σε έπιανε κατάθλιψη.
Ευχαριστημένος γενικά από την εμφάνιση στα 3/4 του γηπέδου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Προχωράμε.
ΥΓ Τους πείραξε σήμερα και ζήτησαν να κατέβει το πανό για την μαρίνα και δεν ζήτησαν να κατέβει το πανό στο Χαριλάου που έβριζε τις μάνες τους; Μπράβο, τα προσέχουν τα δουλάκια τους!
Στο β΄ημίχρονο που είχαμε ευνοϊκό άνεμο, δεν κάναμε ένα σουτ της προκοπής από τα 15-25 μέτρα.
Δεν βοηθήθηκε η ομάδα με προσθήκες, ειδικά στον φορ όπου ο Ολιβέιρα δεν έχει το εύκολο γκολ, αλλά παλεύει φιλότιμα και στους δύο τελευταίους αγώνες έμειναν τα πνευμόνια του στο χορτάρι. Απώλεια ήταν και ο Τάισον.
Στον πάγκο ο γαύρος είχε δύο εξτρέμ, εμείς κανένα, αναπληρωματικό σέντερ τον Αραμπί, εμείς κανένα (ο Μπράντον καλός σήμερα, αλλά όχι σέντερ φορ), αναπληρωματικό ακραίο μπακ ένα νεοφερμένο, γενικά έβλεπες τον πάγκο μας και σε έπιανε κατάθλιψη.
Ευχαριστημένος γενικά από την εμφάνιση στα 3/4 του γηπέδου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Προχωράμε.
ΥΓ Τους πείραξε σήμερα και ζήτησαν να κατέβει το πανό για την μαρίνα και δεν ζήτησαν να κατέβει το πανό στο Χαριλάου που έβριζε τις μάνες τους; Μπράβο, τα προσέχουν τα δουλάκια τους!
Δηλαδή να μην παίρνουμε με 3 εκατομμύρια βπαικτες αλλά με 13?JohnDag έγραψε:Πρωτάθλημα χωρίς σοβαρή επένδυση και παίχτες ποιότητας δεν έρχεται ξανά ποτέ.renegade έγραψε:Δεν πειράζει θα πάμε του χρόνου για πρωτάθλημα
Και αν δεν πάμε του χρόνου θα πάμε του παραχρονου
Και αν όχι του παραχρονου θα πάμε του παραπαραχρονου
Και αν...και αν...και αν....το πολύ πολύ να πάμε μετά από 35 χρόνια.
Έβλεπες σήμερα τον πάγκο του μεγάλου ΠΑΟΚ και σε έπιανε κατάθλιψη
Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρουν κι αυτοί που κάνουν ότι δεν το ξέρουν.
Καλές οι ακαδημίες, καλές οι δουλεμένες ομάδες αλλά άμα δεν μπει το χερι στην τσέπη τίτλος δεν έρχεται.
Αλλά σορρυ ξέχασα, εδώ και 4 μεταγραφικές βγαίνουμε με 1+ μύριο στο χερι και δεν βρίσκουμε παίκτη.
Κοιτα να δεις γκαντεμιά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πάμε στην αήττητη ομάδα?
Με πόσα είχε έρθει ο πασχαλάκης?
Με πόσα είχε έρθει ο Κρέσπο?
Με πόσα είχε έρθει Βαρελά?
Με πόσα είχε έρθει ο κανιας?
Με πόσα είχε έρθει ο σαχοφ
Με πόσα είχε έρθει ο λημνιός?
Με πόσα είχε έρθει ο μπίσεσβαρ
Με πόσα έχει έρθει ο πέλκας
Με ποσά είχε έρθει ο ακπόμ ?
Με πόσα είχε έρθει ο κοτσίδας?
Σήμερα που μιλάμε Η ομάδα έχει περισσότερα ή ίδια συμβόλαια του ένος εκατομμύριο και πάνω από ότι είχε η ομάδα του αήττητου.
Μακάρι το πρόβλημα να ήταν ότι δεν βάζει λεφτά ο μεγαλομέτοχος
-
Παιδια επειδη απο γηπεδο δεν φαινοταν οι επιμαχες φασεις, μας στερησαν πεναλτι;
- john4serres
ΠΑΟΚ-Γαύρος 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οι βαζελοχαρτινοι ανετα τα επαιρναν πεναλντι αυτα.
Επισης αν γινονταν εις βαρος του γαυρου, τωρα θα ειχε μπει μπουρλοτο στο πρωκταθλημα.
Στην Τιβι απο τα ρηπλεη δεν φανηκε το πεναλτνι ματς αλλα ισως να μας επαιξε με τα ρηπλεη η νοβα.
Επισης αν γινονταν εις βαρος του γαυρου, τωρα θα ειχε μπει μπουρλοτο στο πρωκταθλημα.
Στην Τιβι απο τα ρηπλεη δεν φανηκε το πεναλτνι ματς αλλα ισως να μας επαιξε με τα ρηπλεη η νοβα.
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ανενόχλητος μωρέ;;toumba5 έγραψε:επειδη δεν το ειδα, εριξε γκαζια και στην αλλαγη του Ζιφκοβιτς, που εχασε ανενοχλητος τετοια ευκαιρια ?
Εν κινήσει είναι και σουτάρει με το δεξί το κακό του πόδι.
Και το θεωρείς θα κολωσει να το χώσει στον οποιονδήποτε ο λουτσεσκου;
Ο Μπίσεσβαρ που τόσο λόγο κάνεις σε 4 λεπτά μέσα 2 σεντρες εντός περιοχής σου εβγαλε.
Ναι είναι χώμα αλλά τι είδες σήμερα; βλέπεις τα πάντα ή όσα θες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιαπα 3 νικες θα κανουμε να ξερεις!giapas έγραψε:Ξεκίνησε μια 4αδα αγώνων με πολλές πιθανότητες να μην έρθει ούτε ένα 3ποντο.
Όσο για τον γαύρο.
Αστεία ομάδα
Δεν κατάφερε να πάρει το κέντρο ούτε από νταντας Αουγκούστο. Ο Λεβαδειακός πιο πολύ με ζόρισε και με πίεσε στο κέντρο
Αστεία ομάδα
Δεν κατάφερε να πάρει το κέντρο ούτε από νταντας Αουγκούστο. Ο Λεβαδειακός πιο πολύ με ζόρισε και με πίεσε στο κέντρο
Χορτάσαμε αγώνα, όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο.
Κατάπιαμε τον γαύρο, σε ένα χορταστικό παιχνίδι.
Σαφώς ο γαύρος είχε και τα 15λεπτά του σε κάθε ημίχρονο, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα,
ήμασταν σαφώς κατά πολύ καλύτεροι.
Το μόνο που μας έλειπε ήταν τα τελειώματα.
Εκεί η ομάδα χωλαίνει, όχι μόνο σήμερα αλλά σε κάθε αγώνα.
Όλα τα σουτ, άψυχα και χωρίς δύναμη, και κυρίως ευθεία στον τερματά τους.
Μόνο ένα σουτ θυμάμαι, στο πρώτο ημίχρονο, που ανάγκασε τον πασχαλάκη να κάνει διαγώνια βήμα για να το βγάλει - αυτό του Ντέλια που πήγε να το στείλει στο γάμα.
Η ευκολία που κάναμε φάσεις, είναι έργο προπονητή.
Η αδυναμία να σκοράρεις, είναι κάτι που αφορά τους παίχτες που έχει η ομάδα.
Θεωρώ λοιπόν πως σήμερα ο Λούτσε έκανε τρομερό αγώνα.
Άκουγα στο ράδιο, τώρα που ερχόμουν, πως τα έχωσε σε παίχτες για εγωισμούς.
Συμφωνώ.
Θυμάμαι τουλάχιστον 3 φάσεις που ο παίχτης που είχε την μπάλα, μπορούσε να δώσει πάσα, αλλά επίλεξε ένα άψυχο και αδύναμο σουτ που το μόνο που κατάφερνε, είναι να κάνει μάγκα τον Πασχαλάκη.
Δεν έχω δει τις φάσεις ακόμη.
Αλλά η τελευταία φάση με τον Ράφα έγινε μπροστά μας, και έχω την εντύπωση πως ο παπασταθόπουλος χτυπάει στο πρόσωπο τον Ράφα. Μου έκανε εντύπωση πως δεν κάλεσε το Var τον διαιτητή.
Μπορεί να είδαμε και λάθος....
Πιστεύω πως αν σήμερα θα είχαμε τον Τάισον, το παιχνίδι θα είχε άλλη τροπή.
Όπως πιστεύω πως αν η αλλαγή δεν ήταν Τόμας για Ζίβκο, αλλά Τόμας γα Ράφα, και ο Ζίβκο να γυρνούσε άμυνα,
πάλι θα είχαμε πλεονέκτημα.
Γενικά, δεν κερδίσαμε μεν, αλλά δείξαμε σε όλους (όλους όμως) πως στα Play-Offs που έπονται, είμαστε το φαβορί.
Μακάρι να παίξω έτσι και με κούλα, και να μπορέσω να την κερδίσω.
Κορυφαίος για εμένα ο Λούτσε σήμερα.
Από τους παίχτες θα ξεχώριζα τον Νάρεϊ, αλλά θα ήθελα στις τόσες ευκαιρίες να μπορούσε να σκοράρει.
Κατάπιαμε τον γαύρο, σε ένα χορταστικό παιχνίδι.
Σαφώς ο γαύρος είχε και τα 15λεπτά του σε κάθε ημίχρονο, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα,
ήμασταν σαφώς κατά πολύ καλύτεροι.
Το μόνο που μας έλειπε ήταν τα τελειώματα.
Εκεί η ομάδα χωλαίνει, όχι μόνο σήμερα αλλά σε κάθε αγώνα.
Όλα τα σουτ, άψυχα και χωρίς δύναμη, και κυρίως ευθεία στον τερματά τους.
Μόνο ένα σουτ θυμάμαι, στο πρώτο ημίχρονο, που ανάγκασε τον πασχαλάκη να κάνει διαγώνια βήμα για να το βγάλει - αυτό του Ντέλια που πήγε να το στείλει στο γάμα.
Η ευκολία που κάναμε φάσεις, είναι έργο προπονητή.
Η αδυναμία να σκοράρεις, είναι κάτι που αφορά τους παίχτες που έχει η ομάδα.
Θεωρώ λοιπόν πως σήμερα ο Λούτσε έκανε τρομερό αγώνα.
Άκουγα στο ράδιο, τώρα που ερχόμουν, πως τα έχωσε σε παίχτες για εγωισμούς.
Συμφωνώ.
Θυμάμαι τουλάχιστον 3 φάσεις που ο παίχτης που είχε την μπάλα, μπορούσε να δώσει πάσα, αλλά επίλεξε ένα άψυχο και αδύναμο σουτ που το μόνο που κατάφερνε, είναι να κάνει μάγκα τον Πασχαλάκη.
Δεν έχω δει τις φάσεις ακόμη.
Αλλά η τελευταία φάση με τον Ράφα έγινε μπροστά μας, και έχω την εντύπωση πως ο παπασταθόπουλος χτυπάει στο πρόσωπο τον Ράφα. Μου έκανε εντύπωση πως δεν κάλεσε το Var τον διαιτητή.
Μπορεί να είδαμε και λάθος....
Πιστεύω πως αν σήμερα θα είχαμε τον Τάισον, το παιχνίδι θα είχε άλλη τροπή.
Όπως πιστεύω πως αν η αλλαγή δεν ήταν Τόμας για Ζίβκο, αλλά Τόμας γα Ράφα, και ο Ζίβκο να γυρνούσε άμυνα,
πάλι θα είχαμε πλεονέκτημα.
Γενικά, δεν κερδίσαμε μεν, αλλά δείξαμε σε όλους (όλους όμως) πως στα Play-Offs που έπονται, είμαστε το φαβορί.
Μακάρι να παίξω έτσι και με κούλα, και να μπορέσω να την κερδίσω.
Κορυφαίος για εμένα ο Λούτσε σήμερα.
Από τους παίχτες θα ξεχώριζα τον Νάρεϊ, αλλά θα ήθελα στις τόσες ευκαιρίες να μπορούσε να σκοράρει.
Εεεε, σήμερα η ομάδα έχει μισθολογικό μπατζετ 12Μ και την χρόνια του νταμπλ 22Μ.renegade έγραψε:Δηλαδή να μην παίρνουμε με 3 εκατομμύρια βπαικτες αλλά με 13?JohnDag έγραψε:Πρωτάθλημα χωρίς σοβαρή επένδυση και παίχτες ποιότητας δεν έρχεται ξανά ποτέ.renegade έγραψε:Δεν πειράζει θα πάμε του χρόνου για πρωτάθλημα
Και αν δεν πάμε του χρόνου θα πάμε του παραχρονου
Και αν όχι του παραχρονου θα πάμε του παραπαραχρονου
Και αν...και αν...και αν....το πολύ πολύ να πάμε μετά από 35 χρόνια.
Έβλεπες σήμερα τον πάγκο του μεγάλου ΠΑΟΚ και σε έπιανε κατάθλιψη
Το ξέρεις, το ξέρω και το ξέρουν κι αυτοί που κάνουν ότι δεν το ξέρουν.
Καλές οι ακαδημίες, καλές οι δουλεμένες ομάδες αλλά άμα δεν μπει το χερι στην τσέπη τίτλος δεν έρχεται.
Αλλά σορρυ ξέχασα, εδώ και 4 μεταγραφικές βγαίνουμε με 1+ μύριο στο χερι και δεν βρίσκουμε παίκτη.
Κοιτα να δεις γκαντεμιά.
Πάμε στην αήττητη ομάδα?
Με πόσα είχε έρθει ο πασχαλάκης?
Με πόσα είχε έρθει ο Κρέσπο?
Με πόσα είχε έρθει Βαρελά?
Με πόσα είχε έρθει ο κανιας?
Με πόσα είχε έρθει ο σαχοφ
Με πόσα είχε έρθει ο λημνιός?
Με πόσα είχε έρθει ο μπίσεσβαρ
Με πόσα έχει έρθει ο πέλκας
Με ποσά είχε έρθει ο ακπόμ ?
Με πόσα είχε έρθει ο κοτσίδας?
Σήμερα που μιλάμε Η ομάδα έχει περισσότερα ή ίδια συμβόλαια του ένος εκατομμύριο και πάνω από ότι είχε η ομάδα του αήττητου.
Μακάρι το πρόβλημα να ήταν ότι δεν βάζει λεφτά ο μεγαλομέτοχος
Όσο να πεις υπάρχει μια μικρή διαφορά.
Πίσω πχ από τον Κοτσίδα είχα Σφι και Ακπομ, όχι το ανέκδοτο εκ Ισπανίας.
Αλλά επειδή ξέρω που το πας και στο συγκεκριμένο συμφωνούμε, καμία σχέση οι επιλογές Μιχελ με τις επιλογές Μποτο.
Αν, λοιπον, συνδυάσεις και τα 2 μαζί έρχεσαι στο σήμερα και λες πάλι καλά που υπάρχει ο Ραζβαν.
Δεν θα ήθελα καν να φανταστώ τι θα γινόταν χωρίς αυτόν.
Εντάξει βουτιά δε το λες. Το χέρι στα μάτια του βάζει ο άλλος. Δεν το λες και ότι δεν έκανε τίποτα.john4serres έγραψε:Όχι, βουτιά ήταν του Ραφα
Αν αυτό του προκαλεί την πτώση δεν το ξέρω αλλά η φάση δεν είναι τόσο αθώα
Την τον απαντάς μωρέ... αφού έχει πόνο ο άνθρωπος.sourmenetes έγραψε:Ποιος ανενόχλητος μωρέ;;toumba5 έγραψε:επειδη δεν το ειδα, εριξε γκαζια και στην αλλαγη του Ζιφκοβιτς, που εχασε ανενοχλητος τετοια ευκαιρια ?
Εν κινήσει είναι και σουτάρει με το δεξί το κακό του πόδι.
Και το θεωρείς θα κολωσει να το χώσει στον οποιονδήποτε ο λουτσεσκου;
Ο Μπίσεσβαρ που τόσο λόγο κάνεις σε 4 λεπτά μέσα 2 σεντρες εντός περιοχής σου εβγαλε.
Ναι είναι χώμα αλλά τι είδες σήμερα; βλέπεις τα πάντα ή όσα θες;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο άνθρωπας δεν μπορεί να καταλάβει καν γιατί ο ντελιας έφαγε κράξιμο και το αποδεικνύει η σύγκριση με την φάση του ζιφκο.