Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ingason
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουλιεράκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Schwab
2
2%
Augusto
4
5%
Κωνσταντέλιας
70
84%
A. Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Narey
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Oliveira
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λύρατζης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Brandon
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Murg
7
8%
Dantas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 83

Άβαταρ μέλους
FreeWatcher
Has thanked: 1 time

Re: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Όχι δεν το λέω εν βρασμό, το βλέπουν και οι τυφλοί!
Το ότι η ομάδα μένει χωρίς ΦΟΡ τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι τυχαίο... Πόσο μάλιστα όταν αυτή η εξοφθαλμη παραφροσύνη, υποστηρίζεται από τους αυλικούς αρδ! Ο ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει εκτός!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

1. Βαζελος 39
2. ΑΕΧ 35
3. ΠΑΟΚ 29
4. Γαύρος 29
5. Βόλος 25
6. Άρης 22 παίζει αύριο με Παναιτωλικό
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

με τους ίδιους ακριβώς παίκτες αλλά σε διαφορετικό επίπεδο συγκέντρωσης δεν θα ήταν καθόλου περίεργο ένα μεγάλο σκόρ απόψε απέναντι σ αυτόν τον αντίπαλο, παρατηρώ όμως οτι χάνονται κάτι κλασσικές ευκαιρίες σε κάθε αγώνα, εντελώς στο χαλαρό..ούτε που σκυλιάζουν αρκετά οι παίκτες γι αυτά που χάνουν

ε κάτι πρέπει να γίνει, περισσότερο δουλειά στην προπόνηση, τράβηγμα το αυτί, πάγκος..
renegade
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από renegade »

FreeWatcher έγραψε:Όχι δεν το λέω εν βρασμό, το βλέπουν και οι τυφλοί!
Το ότι η ομάδα μένει χωρίς ΦΟΡ τα τελευταία 4 χρόνια δεν είναι τυχαίο... Πόσο μάλιστα όταν αυτή η εξοφθαλμη παραφροσύνη, υποστηρίζεται από τους αυλικούς αρδ! Ο ΠΑΟΚ για κάποιο λόγο πρέπει να μείνει εκτός!!!

Και τι θέλεις να σου κάνουν οι αρδ,να γράφουν αρχίστε τις καταλήψεις?
Πλέον έχει καταλάβει και ο τελευταίος ότι από άποψη μπάτζετ έχουμε πέσει πολύ και πιθανότατα να πέσουμε ακόμα περισσότερο του χρόνου ( θεωρώ πολύ αισιόδοξο το σενάριο που γράφουν κάποιοι ότι τα λεφτά από τους καντουρι,μπισε,Νέλσον, κουρτιτς,βιερίνια θα πάνε 100% για τους αντικαταστάτες τους).
Η δυναμική της ομάδας θα εξαρτηθεί από τους ξπαίκτες της ακαδημίας και αν οι Ρικάρντο, κουαλιατα καταφέρουν και ερθουν στο επίπεδο που απαιτείται για τον πρωταθλητισμό.
Όσο και αν μπορείς να καμουφλάρεις κάποια πράγματα μέσω της δουλειάς χωρίς ποιότητα μπροστά δεν γάμησε κανείς.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Άντε οι 12 βαθμοί παρέμειναν 10, χάρη στα 9 λεπτά καθυστερήσεων στη Λεωφλώρο έναντι 4 στο Περιστερι...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εγώ βλέποντας μετά το γκολ δε άρεσε το χαλάρωμα της ομάδας και το πάγωμα του ρυθμού.

Σε εκείνο το. Σημείο έπρεπε. Να καρφώσεις το δεύτερο.

Παταγαμε τόσο περιοχή που έπρεπε να το καρφωσουμε

Το δεύτερο δεν τι είδα αλλά μάλλον κατάλαβα τι είδατε.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

προσθέστε το μπάτζετ και το κεφάλαιο που δίδεται στις ακαδημίες, και θα δείτε πως δεν έχουμε μικρό μπάτζετ.

Σήμερα παίζαμε με Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια και μπήκε και ο Λύρατζης.
Όταν επιστρέψουν Μιχαηλίδης, Τσαούσης και του χρόνου Κούτσιας και Τσιγγάρας, αν ανέβουν και ένας δύο ακόμη
από ακαδημίες,
ελάτε να ξαναμετρήσουμε μπάτζετ.

1-1 ο βάζελος. Ακόμη μεγαλύτερη πίκρα το σημερινό.
Θα μειώναμε την διαφορά στους 8. Τώρα, ξανά στο 10....
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Το σημερινό με πειραξε γιατί μάλλον πίστεψα σε κάτι καλύτερο. Άντε να δούμε τι θα γίνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 29 Δεκ 2022, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Κοταρσκι οκ
Αντρέ οσο άντεξε καλος
Ραφα είχε πολλά ανεβασματα αλλά δε μ άρεσαν πολύ οι σεντρες του σήμερα. Θα έπρεπε να είχε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι
Ινγκι σταθερά
Κουλ όχι καλός. Ίσως για ένα διάστημα θα έπρεπε βασικός να είναι ο Νασμπερκ
Αουγκουστο-Σβαμπ ειδικά στο 1ο ήταν πάρα πολύ καλοί. Στο β βγήκε κούραση στον Σβαμπ και έπεσε
Ντελιας πολύ καλός. Μβπ σήμερα
Ναρει οκ. Λίγο ασυνδετος
Ζιφκο ψιλοχωμα. Κακές πασες-σεντρες
Ολιβειρα θα μπορούσε καλύτερα. Στο 2' τραγικό σουτ. Πάλι γκολ όμως!

Λύρα επιστροφή μετά από καιρό. Οκ
Τόμας δυστυχώς δεν φαίνεται να μπορει
Μουργκ
Νταντας έπαιξε λίγο την μπάλα γρήγορα. Οκ

Λουτσε θα μπορούσε να φρεσκάρει λίγο νωρίτερα την ομάδα στο β. Και χρειαζόταν αλλαγή ο Κουλ.

Ξαναλέω, εμένα μου άρεσε η ομάδα. Ειδικά στο α ήταν για 0-3. Κρίμα και θα μειωναμε περισσότερο την διαφορά.

Χρειάζεται φορ η ομάδα
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

renegade έγραψε:

Πλέον έχει καταλάβει και ο τελευταίος ότι από άποψη μπάτζετ έχουμε πέσει πολύ και πιθανότατα να πέσουμε ακόμα περισσότερο του χρόνου ( θεωρώ πολύ αισιόδοξο το σενάριο που γράφουν κάποιοι ότι τα λεφτά από τους καντουρι,μπισε,Νέλσον, βιερίνια θα πάνε 100% για τους αντικαταστάτες τους).

Δεν μιλάμε μόνο για ποιότητα αλλά και για ποσότητα rene! Εδώ μείναμε χωρίς φορ! Και μια καρτα να φάει στην καλύτερη ο Ολιβέιρα θα κατεβουμε σε ματς χωρίς φορ (ο Μπραντον δεν ειναι φορ,δεν εχει ουτε ενα 30% των στοιχείων που απαιτει ενα φορ)... Το αντιλαμβάνεσαι? Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει και θα κατεβαινει σε ματς χωρις επιθετικό! Το χωριο μου εχει 3!!! Και ας μην ειναι μπενζεμα...
Για τους αρδ διαφωνω! Τον υπερασπιζονται αυτόν τον ευνουχισμο της ομαδας, δεν το μεταφερουν απλως. Μεχρι και ειρωνείες σε συνοπαδους οταν ανοιγουν το θεμα εχουμε. 4 χρονια παει η δουλειά, ελεος!!!
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αντί για διαφορά στους 8, μένουμε στο 10. Τι ευκαιρίες κλωτσάμε Θεέ μου .

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 29 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπορεί καππιος να μου εξηγήσει πως στο Α ημιχρόνο με έλεγχο στο ΒΑΡ και χωρίς καμία αλλαγή είχαμε 3 λεπτά καθυστερήσεις και στο Β με 8 αλλαγές και πάλι έλεγχο στο ΒΑΡ είχαμε 4; Την ίδια ώρα που στην λεοφωρο δείχνουν 9;;
Ξέρω.... ψιλά γράμματα
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

nunies4 έγραψε:Μπορεί καππιος να μου εξηγήσει πως στο Α ημιχρόνο με έλεγχο στο ΒΑΡ και χωρίς καμία αλλαγή είχαμε 3 λεπτά καθυστερήσεις και στο Β με 8 αλλαγές και πάλι έλεγχο στο ΒΑΡ είχαμε 4; Την ίδια ώρα που στην λεοφωρο δείχνουν 9;;
Ξέρω.... ψιλά γράμματα

Το ένα από τα 4 σου θυμίζω ήταν για τις διπλές μπάλες
renegade
Been thanked: 3 times

Δημοσίευση από renegade »

FreeWatcher έγραψε:
renegade έγραψε:

Πλέον έχει καταλάβει και ο τελευταίος ότι από άποψη μπάτζετ έχουμε πέσει πολύ και πιθανότατα να πέσουμε ακόμα περισσότερο του χρόνου ( θεωρώ πολύ αισιόδοξο το σενάριο που γράφουν κάποιοι ότι τα λεφτά από τους καντουρι,μπισε,Νέλσον, βιερίνια θα πάνε 100% για τους αντικαταστάτες τους).

Δεν μιλάμε μόνο για ποιότητα αλλά και για ποσότητα rene! Εδώ μείναμε χωρίς φορ! Και μια καρτα να φάει στην καλύτερη ο Ολιβέιρα θα κατεβουμε σε ματς χωρίς φορ (ο Μπραντον δεν ειναι φορ,δεν εχει ουτε ενα 30% των στοιχείων που απαιτει ενα φορ)... Το αντιλαμβάνεσαι? Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει και θα κατεβαινει σε ματς χωρις επιθετικό! Το χωριο μου εχει 3!!! Και ας μην ειναι μπενζεμα...
Για τους αρδ διαφωνω! Τον υπερασπιζονται αυτόν τον ευνουχισμο της ομαδας, δεν το μεταφερουν απλως. Μεχρι και ειρωνείες σε συνοπαδους οταν ανοιγουν το θεμα εχουμε. 4 χρονια παει η δουλειά, ελεος!!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω ακριβώς και δεν με νοιάζει τι γράφουνε οι αρδ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι η σφιχτή οικονομική πολιτική έχει όλα αυτά τα αποτελέσματα που αναφέρεις.
Αν δεν καιγόταν ο κωλος μας για χρήματα δεν θα πουλούσαμε τον τσολάκ πριν από ευρωπαϊκά παιχνίδια, με αποτέλεσμα να γίνει πολύ βιαστική επιλογή του αντικαταστάτη του...και λέω εγώ ότι σήμερα θα έπαιζες Ευρώπη αν δεν είχε πωληθεί και άρα τα χρήματα που θα κέρδιζες θα ήταν υπερδιπλάσια από την πώληση του.
Αυτή τη στιγμή για μένα το μόνο που μπορεί να σώσει την παρτίδα είναι να συμβιβαστεί ο λουτσέσκου ότι η ομάδα αυτή έχει πολύ συγκεκριμένο ταβάνι και να ετοιμάσει από τώρα την ομάδα της επόμενης σεζόν.
Ρικάρντο και Τζίμας μέσα και ας μην είναι αυτή τη στιγμή καλύτεροι.
Άβαταρ μέλους
nunies4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 29 times

Δημοσίευση από nunies4 »

Συνυπογράφω
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”