Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Re: Άγγελος Αναστασιάδης Β' Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Γέρος »

montekristo είσαι σίγουρος ότι για κάθε στραβό τα βάζουμε με τον κόσμο; Άλλωστε με ποιόν τρόπο;

Μήπως συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο;

Δηλαδή σε κάθε στραβό τα βάζουμε με κάθε αρμόδιο με τελικό παραλήπτη τον Πρόεδρο;

Πάντως ο Άγγελος Αναστασιάδης ούτε τα στατικά θα κάνει, ούτε την αρχιτεκτονική μελέτη, και δεν ξέρω και τι άλλα απαιτούνται. Τοποθετήθηκε στην Θέση αυτή με κάποιο σκεπτικό. Αυτό θα εκτελέσει.

Γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη αμφισβήτηση και προβληματισμός είναι το ερώτημα. Αυτός που τον τοποθέτησε είναι ανόητος;
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Αν ρωτας εμενα παρα το οτι δεν εχω
διαμαρτυρηθει θα σου πω οτι πιστευω
πως ο Αναστασιαδης δεν θα μεινει για
πανω απο ενα τριμηνο στη θεση του και
περιμενω να δω πως θα εξελιχθει ολη
η ιστορια και πως θα εξυπηρετηθει το
καλο της ομαδας απ ολο αυτο αν και
αρχικα φαινεται οτι διχαζει τον κοσμο!

Ανοητος φυσικα και δεν ειναι αυτος που
τον εβαλε αλλα αλλο το συγκεκριμενο
κι αλλο το οτι "τα παντα εν σοφια ποιει".-

Επισης πιστευω οτι για την αμφισβητηση
του κοσμου ευθυνεται το οτι οι εκαστοτε
"αρμοδιοι" για καθε θεμα δεν "πληρωνουν"
για τις ευθυνες τους οποτε γινεται "στραβη"
κατι που φυσικα κι εχει να κανει με τον Ιβαν
εξ ου και το "φταιει για ολα αυτος και μονο"
(μεθερμηνευομενο στο οτι φταιει πρωτιστως)
ειδικα δε απο τοτε που ανελαβε Προεδρος!
famagusta72

Δημοσίευση από famagusta72 »

mbison έγραψε:Εγώ πιστεύω ο Ιβάν ήθελε τον Άγγελο να "βλέπει" τη διοικητική λειτουργία της ομάδας από μέσα, γι αυτό τον έβαλε στο ΔΣ. Τα καθήκοντα που γράφονται είναι παραπλανητικά.
Το λέω αυτό γιατί δεν μπορείς ενώ έχεις πχ Μηχανικό στο ΔΣ για την Τούμπα (ίσως και για ξεπέρασμα γραφειοκρατικών διαδικασιών, υπογραφών κλπ) και πρώην προπονητή στο ΔΣ για το αθλ. κέντρο.
Ακούστηκε στο παρελθόν ότι ο Άγγελος συμβούλευε τον Ιβάν. Επίσης διετέλεσε κ προπονητής στην Εθνική. Θα μπορούσε να μετέχει και στα συμβούλια της ΕΠΟ-ΕΠΑΕ για μένα. Αν το δούμε και πιο γενικά, θα μπορούσε να είναι ο αντικαταστάτης του Ζαγοράκη. Ο Βρυζας νομιζω έχει ακόμη πόστο.
Αυτή είναι όλη η ουσία της πρόσληψης. Και αυτό είναι και το διοικητικό μοντέλο των Ρωσικών εταιρειών (μια εξαίρεση οι πολυεθνικές τους ίσως). Έτσι έμαθε να διοικεί και ο πρόεδρος. Βάζουν κοντινά ή συγγενικά τους πρόσωπα στα συμβούλιά τους γιατί η εμπιστοσύνη και το αίμα είναι πιο σημαντικά για αυτούς. Γι'αυτό είναι συνήθως και δύσκολες οι διαπραγματεύσεις μαζί τους. Πάντα στα Ρώσικα, και συνήθως οι πρώτες επαφές γίνονται με αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα και αν χάνουν εν γνώσει τους σε απόδοση ή κάτι άλλο. Θέλουν και εμπιστεύονται τις γνώμες τους. Σωστό ή λάθος για τους άλλους, έτσι διοικεί και αυτός.
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εγω συμφωνω με τον Γερο.

Δεν ασχολουμαστε να μαζεψουμε τα 500χιλ στην ΑΜΚ ή να παμε στο παλατακι για να σωθει η ομαδα μπασκετ απο την οικονομική διάλυση, αλλα εχουμε απαιτησεις απο τον Ιβαν να πάρει και να πληρώνει απο την τσεπη του τον τοπ προτζετ μανατζερ για το προπονητικο κεντρο (που πιστευω οτι θα το κανει απλα θα εχει τον Αγγελο για να επιβλέπει).

Τα ιδια και με τις μεταγραφεσ/προπονητες στη μπαλα. Λεγεται εκλεισε την κανουλα ο Ιβαν, αρα δε παταμε γηπεδο ή εκθειαζουμε τον τζαπατζη τον Καρυ και τις καραβιες του παπαναστασιακου.
Το ενδιαφερον για συμμετοχη απο τον κοσμο ερχεται μονο αν η ομαδα κατακτα αήττητο νταμπλ.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτό το σκεπτικό. Ούτε καταλαβαίνω τι εννοείς, ότι ποτέ δεν τιμωρούνται οι αρμόδιοι από τον Πρόεδρο.

Εγώ βλέπω ότι όλες οι (Κ) ποδοσφαιρικές ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. είναι πρωταθλήτριες. Ο Π.Α.Ο.Κ. Β άρχισε και ανεβαίνει και πιστεύω ότι σύντομα θα κυριαρχεί. Η ΚΑΕ υποστηρίζεται τόσο ψυχολογικά, όσο και υλικά.

Η Ομάδα η Α !!! Εγώ βλέπω μια αγωνιώδη προσπάθεια ενός ανθρώπου, μέσα σε ένα χυδαίο περιβάλλον, να προσπαθεί να προφυλάξει την αξιοπρέπεια του και κατ' επέκταση του Π.Α.Ο.Κ.

Δεν είναι θέμα αλάθητου, δεν είναι θέμα αρίστων επιλογών, που φυσικά και δεν ισχυρίζομαι ότι όλες οι σποφάσεις του Προέδρου είναι τέτοιες.

Είναι θέμα αγώνα, συστράτευσης, δυναμικής απαλλαγμένης από σύνδρομα διάκρισης ή αντίθετα από σύνδρομα κατωτερότητας. Είναι ανάγκη να καταλάβουμε όλοι ότι είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ. Είμαστε πλέον το κακό σπυρί στον πισινό τους, ο Εφιάλτης των βρώμικων ονείρων τους.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Γερο μου καλε μη με βαζεις να τα πω ολα
και με λεπτομερειες. Ελπιζω παντως να σου
λενε κατι τα ονοματα Σαραιδαρης Κυριακος
Λουτσεσκου Δουκας Γκαγκατσης ακομα κι ο
Αγγελος (που γραφουμε και τωρα στο νεο
του τοπικ με αλλο ρολο) κι η Γκονζαρεβα
ακομα που ελεγχει τα οικονομικα ολα αυτα
τα 10 χρονια και φτασαμε να μας πνιξει το
ffp και ολα τα "πηγαινε-ελα" με καποιους
και η "αφεση αμαρτιων" σε αλλους και η
μη εμπιστοσυνη παλιοτερα σε εναν τους ενω
σημερα του δειχνει μεγαλη εμπιστοσυνη!

Ενταξει και μερικοι "πληρωσαν" και εφυγαν
αλλα οχι ολοι και οχι παντα οπως βλεπουμε
που παρα τα λαθη και τις στραβες ειναι εκει.-

Ενταξει επισης! Ειμαστε οσα λες αλλα οχι τωρα.-
Αυτο ημασταν απο ιδρυσεως Π.Α.Ο.Κ. και θα ειμαστε!
Τουλαχιστον ετσι θελουμε-ονειρευομαστε καποιοι.-

ΥΓ. Αν θεωρεις "τιμωρια" το οτι τους βαζει
τις φωνες και καθονται "σουζα" τοτε πασο.-
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Οκ. Όλα καλώς τότε. Αφού δεν συμμετέχουμε σε ΑΜΚ και δεν πάμε και στο γήπεδο ας μην μιλάμε.
42 χρονών είμαι. Έχω χρονια μπροστά μου (ελπίζω) να μας δω στο τοπ20 της Ευρώπης.
Για μένα τέλος απο αυτό το τόπικ. Ελπίζω μόνο να μην πέσει καπέλωμα των κατεξοχήν (ποδοσφαιρικών) αρμοδίων απο τον νέο αντιπρόεδρο.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Δεν σε κατανοώ, πραγματικά, Αδελφέ μου.

Κανείς, μα κανείς, δεν μπορεί να αμφισβητήσει το δικαίωμα σου στην συμμετοχή.

Φοβάσαι ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης θα ανακατευθεί στο έργο του Προπονητή και του Α.Δ. Σεβαστό.
Αλλά, αν και προσχηματικά το αντεύχεσε, κατά κάποιον τρόπο το προοιωνίζεις. Μα γιατί ?

Είσαι τόσο σίγουρος ότι στο job description (νομίζω προτιμάς τέτοια ορολογία) του Αναστασιάδη από την Διοίκηση υπάρχει άρθρο "έμπα και κάντα όλα γιάγμα". Ή υποθέτεις ότι από μόνος του θα πάρει την πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο.

Αυτό εξηγώ από το πρώτο κείμενο μου. Γιατί αυτή η καχυποψία. Γιατί αυτή η γκρίνια. Γιατί αυτή η αμφισβήτηση.

Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω, όχι μόνον επί του προκριμένου, αλλά επί παντός επιστητού.

Δηλαδή τι είμαστε εμείς οι Π.Α,Ο.Κ.ΣΗΔΕΣ ? Βόδια ? Δεύτεροι ? Άχρηστοι ?

Και όλων των άλλων μέχρι και το σκατό τους μυρίζει άρωμα ?
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Για να το σταματήσω εδώ γιατί πραγματικά δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με το θέμα αυτό.

1) Ναι πιστεύω ότι θα ανακατευθεί στα ποδοσφαιρικά της ομάδας. Είναι τέτοια η προσωπικότητα του που δεν θα μπορέσει να περιοριστεί/περιορίσει τον εαυτό του. Άλλωστε ο ίδιος έχει πει κατα καιρούς όταν ακόμα και όταν ήταν εκτός ομάδας ότι μιλούσε με Σαββίδη. Φαντάζομαι για την ομάδα θα μιλούσαν και τα θέματα της.

2) Πουθενά δεν είπα ότι οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε χαιβάνια και ανίκανοι. Το αντίθετο. Απλά θα προτιμούσα η διοίκηση της ομάδας σε όλα τα πόστα να κοιτάει πρώτα για τυπικά προσόντα και μετά για πιστοποιητικά φρονημάτων. Και επειδή με Έλληνες μπορεί να την πατήσεις το πιο λογικό είναι να φέρεις ξένους επαγγελματίες. Αν δεν κάνω λάθος τον Μίχελς ακόμα τον λιβανίζουμε.

3) Καμία ξενομανία. Απλά όταν λες ότι θες να πας στην ελίτ της Ευρώπης ε από εκεί θα μάθεις.

Τέλος απο μένα. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω καμια αντιπαράθεση. Την γνώμη μου την έχω και σέβομαι και τις γνώμες των συνομιλητών μου.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Αν κάνει τέτοια πράγματα και εγώ μαζί σας.

Δεν το συζητάω. Ούτε το διαπραγματεύομαι.

Ολόψυχα ελπίζω να μην συμβεί.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Δε νομίζω ότι οι λόγοι επιλογής του Άγγελου Αναστασιάδη είναι σύνθετοι. Μετά την αναγκαστική απομάκρυνση του Γιώργου από το ΔΣ, έπρεπε κάποιος άλλος να αναλάβει τη θέση κι επιλέχθηκε από τον Ιβάν ο Άγγελος ως άνθρωπος εμπιστοσύνης.
Κάποιοι συνοπαδοί φοβούνται ενεργή ανάμιξη στα αγωνιστικά της ομάδας του Αναστασιάδη λόγω ταμπεραμέντου. Πιστεύω ότι πολλά περιθώρια ανάμιξης δεν έχει, όπως και κανείς άλλος, κουμάντο κάνει ο Ιβάν και κανένας άλλος. Θα αναμιχθεί όσο θέλει κι αν θέλει ο Σαββίδης.
Να τον επηρεάσει σίγουρα μπορεί αλλά αυτό μπορούσε να το κάνει και στο παρελθόν (αφού όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο μιλάνε για τον ΠΑΟΚ), δε χρειαζόταν να γίνει αντιπρόεδρος.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Δεν συνδέεται η απομάκρυνση Γιώργου από το ΔΣ με την ένταξη του Αγγέλου. Μην συνδέεται αυτές τις δυο κινήσεις.
Δεν ήταν απαραίτητο να μπει κάποιος άλλος στο ΔΣ. Μπήκε από επιλογή.
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

montekristo έγραψε:Γερο μου καλε μη με βαζεις να τα πω ολα
και με λεπτομερειες. Ελπιζω παντως να σου
λενε κατι τα ονοματα Σαραιδαρης Κυριακος
Λουτσεσκου Δουκας Γκαγκατσης ακομα κι ο
Αγγελος (που γραφουμε και τωρα στο νεο
του τοπικ με αλλο ρολο) κι η Γκονζαρεβα
ακομα που ελεγχει τα οικονομικα ολα αυτα
τα 10 χρονια και φτασαμε να μας πνιξει το
ffp και ολα τα "πηγαινε-ελα" με καποιους
και η "αφεση αμαρτιων" σε αλλους και η
μη εμπιστοσυνη παλιοτερα σε εναν τους ενω
σημερα του δειχνει μεγαλη εμπιστοσυνη!

Ενταξει και μερικοι "πληρωσαν" και εφυγαν
αλλα οχι ολοι και οχι παντα οπως βλεπουμε
που παρα τα λαθη και τις στραβες ειναι εκει.-

Ενταξει επισης! Ειμαστε οσα λες αλλα οχι τωρα.-
Αυτο ημασταν απο ιδρυσεως Π.Α.Ο.Κ. και θα ειμαστε!
Τουλαχιστον ετσι θελουμε-ονειρευομαστε καποιοι.-

ΥΓ. Αν θεωρεις "τιμωρια" το οτι τους βαζει
τις φωνες και καθονται "σουζα" τοτε πασο.-
Αραδιάζεις ονόματα χωρίς να εξηγείς τα ΄΄εγκλήματα΄΄ τους. Αν ήταν γκαφατζήδες, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να παλεύει για να μείνει κατηγορία.
Ο Γκαγκάτσης ας πούμε, ποιες γκάφες έκανε που να επέβαλαν την αποπομπή του;
Ο Λουτσέσκου; Εκτός αν θεωρείς γκάφα ότι δεν παίζει το σύστημα που θέλει ο κάθε προπονητής της κερκίδας.
Αναφέρεις το ffp για την Γκοντζάρεβα, ξεχνώντας πως το πρόβλημα προέκυψε από 2 σερί αποκλεισμούς το 2019. Από εκει που είχαμε ως στόχο την έξοδο στο c.l βρεθήκαμε εκτός Ευρώπης.
Εκτος αν εθυύνεται το οικονομικό τμήμα, επειδή δεν προέβλεψε πως ο διαιτητής στην Ολλανδία θα σφυρίξει 3 πέναλτι...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

NikLiverpool έγραψε:Γέρο το ποστ σου το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω αλλά το νόημα δεν το καταλαβαίνω.
Δηλαδή επειδή υπάρχουν παντού σε πόστα άσχετοι ας έχουμε και εμείς δεν πειράζει. Άλλωστε είναι δικό μας παιδί.
Να δεις τι μου θυμίζει αυτό....

Αν τώρα υπονοείς ότι επειδή τον διάλεξε ο Ιβάν δε πρέπει να μιλάμε ε όχι. Σόρρυ αλλά και ο Ιβάν μπορεί να κάνει λάθη. Έχει κάνει πολλά άλλωστε. Αυτό δεν αναιρεί τα καλά που έκανε.

Επίσης (όχι μόνο εσύ) επιμένετε ότι ο Άγγελος θα περιοριστεί στα των καθηκόντων του. Να μου επιτρέψετε να αμφιβάλω...
Ρε συ φίλε εδώ ο μποτο δεν μπορεί να φέρει έναν παίκτη των τριακοσίων χιλιάδων αν δεν δώσει το οκ ο Σαββίδης, λες να μπορεί να αποφασίσει ο αα για θέματα όπως το προπονητικό ή το αγωνιστικό?
Εξάλλου ο Σαββίδης δεν είναι χαζός, ξέρει πολύ καλά ποιος και τι είναι ο Άγγελος. Αν θυμάσαι την συνέντευξη του που είπε ότι του έλεγε να πάρουν στόπερ και αυτός του απαντούσε ότι στόπερ θα παίξει η Παναγία.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δεν παίζει η ομάδα και κάπου πρέπει να γκρινιάξει ο κόσμος, οι ίδιοι πάνω κάτω που γκρινιάζουν στου Λουτσεσκου μεταφέρθηκαν εδώ, κάπου πρέπει να ξεσπάσει ο κόσμος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”