Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-1. MVP, σχόλια και παραλειπόμενα.

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 1-1. MVP, σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγω θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό στυλ του Ραζβαν, εφόσον του δοθούν τα εργαλεία που θέλει, ειναι αρκετό για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες στην Ελλάδα.

Αλλα αυτό το πιστεύω εγώ και στην τελική το τι πιστεύω εγώ έχει από μικρή έως ελάχιστη σημασία.

Το θέμα είναι τι πιστεύει και τι θέλει να πετύχει η διοίκηση.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να παρθεί επιτέλους μια απόφαση.

Και επαναλαμβάνω, οποια και να είναι η απόφαση δεν μπορούμε να αποφύγουμε το γεγονός ότι χρειάζονται μεταγραφές ΕΤΟΙΜΩΝ και ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ παικτών.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ματος βαρελα κρεσπο βιερι μισιτς ολιβερια κανιας μαουρισιο μπισε στα καλα του πριγιο

να, μανι μανι σας βρηκα δεκα λογους που ο καλυτερος προπονητης στην ιστορια της ομαδας ειναι ξενερωμενος και αν στην προηγουμενη θητεια του ηταν διατεθιμενος να πεσει στην φωτια για το γκρουπ του, σε αυτη του τη θητεια εχει δωσει μεχρι και παιχτες στεγνα σε συνεντευξεις τυπου

κοινως καντε καμια μεταγραφη και αφηστε τις χαζοαυταρκιες κατα μερους η ας αλλαξουν προπονητη να τελειωνουμε

αυτη η κατασταση δεν μπορει να συνεχιστει
Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Ίβιτς. Ίβιτς. Ίβιτς.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Πείτε με κολλημένη....αλλά πιστεύω ότι με Τσιγγαρα ίσως κρατούσαμε αυτό το 1-0 όλες τις φορές που το χάσαμε
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

JohnDag έγραψε:Εγω θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό στυλ του Ραζβαν, εφόσον του δοθούν τα εργαλεία που θέλει, ειναι αρκετό για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες στην Ελλάδα.

Αλλα αυτό το πιστεύω εγώ και στην τελική το τι πιστεύω εγώ έχει από μικρή έως ελάχιστη σημασία.

Και επαναλαμβάνω, οποια και να είναι η απόφαση δεν μπορούμε να αποφύγουμε το γεγονός ότι χρειάζονται μεταγραφές ΕΤΟΙΜΩΝ και ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ παικτών.

Ετσι ακριβως
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

cartman έγραψε:Ίβιτς. Ίβιτς. Ίβιτς.
Ο Ίβιτς δεν γυρνάει με την καμία, εκτός ίσως/αν του δώσεις συμβόλαιο αραβίας.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

JohnDag έγραψε:Εγω θεωρώ ότι το ποδοσφαιρικό στυλ του Ραζβαν, εφόσον του δοθούν τα εργαλεία που θέλει, ειναι αρκετό για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε επιτυχίες στην Ελλάδα.

Η απόφαση έχει παρθεί και εμείς αρνούμαστε να την δούμε.

Η απόφαση λέει, ακριβά και έμπειρα στελέχη: ένας προπονητής που έχουμε δει με τα μάτια μας τι μπορεί να κάνει και ένας ΤΔ με 15 χρόνια στο χώρο σε τοπ ομάδες, έστω ως αρχι-σκάουτερ.

Ένα μπάτζετ για ρόστερ που θα κινείται στο ύψος των εσόδων του συλλόγου.

Ένα ρόστερ που θα αποτελείται από νέους με προοπτική πώλησης ποδοσφαιριστές, από ποδοσφαιριστές στην καλύτερη ποδοσφαιρική τους ηλικία και από ποδοσφαιριστές στη δύση τους με εμπειρία και χρόνια στον σύλλογο.

Έχουμε ξεκινήσει να το βλέπουμε, αλλά κανείς δεν μας είπε ότι θα είναι και εύκολο, ή ότι θα πετύχει άμεσα
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δυστυχώς το στυλ του Ράζβαν δεν εγγυάται πλέον τίποτα, ακόμα και στην Ελλάδα. Ο βάζελος μας πρεσάριζε και μας έτρεχε στο β΄ και εμείς με το σετ παιχνίδι απλά παρακολουθούσαμε. Από τα στιγμιότυπα που είδα χθες της αεχ με τον συμπολίτη, το πρέσινγκ και η ταχύτητα που είχε η ομάδα της Αθήνας παρέλυσε τον Άρη. Πολύ φοβάμαι πως το ίδιο θα πάθουμε και εμείς. Ακόμα και με αυτόν τον μέτριο άρη, τρέξιμο δεν είχαμε και πουλούσαμε εύκολα μπάλες όταν μας έτρεχαν.
Καλά, για Ευρώπη δεν μιλάω. Το θέμα είναι πως πρέπει να αλλάξει νοοτροπία και να προσαρμοστεί. Το ποδόσφαιρο μπορεί να ξεπεράσει την φιλοσοφία οποιουδήποτε προπονητή μέσα σε 1-2 χρόνια.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Φίλε Γερασίμου ο Λουτσέσκου αδυνατεί να καταλάβει ότι η ταχύτητα και η αθλητικοτηητα είναι το παν. Ξεκινάει με Νταντάς,Κουρτιτς και Κανντουρί. και καταλήγει με Σβαμπ,Κουρτιτς και Μπισεσβαρ..... Μας πήρε το κέντρο λέει ο Κωμποτιακος.
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

dragon έγραψε:
4NIKOS1986 έγραψε:Αυτό το τουρλουμπουκι που παρουσιάζουμε είναι 100% ευθύνη του προπονητή Στα 2 πρώτα παιχνίδια της σεζόν έβαλε βασικούς όλες τις μεταγραφές και τώρα τους έχει εκτός αποστολής.Κουρτιτς κοροϊδεύει και δε βγαίνει ποτέ,το μοναδικό γρήγορο χαφ το έδιωξε (τσιγάρα) και οι επιλογές του είναι αργοί συνταξιούχοι λες και άμα παίξουν τα πιτσιρίκια θα τα πάνε χειρότερα
Αν λες για τα παιχνιδια με Λέφσκι έβαλε ότι είχε διαθέσιμο. Ο κουρτιτς αρέσει ή όχι δεν έχει ξεκινήσει άσχημα φέτος κ δεν έχουμε καλυτερο. Ο τσιγγαρας δεν έχει λεπτό ακόμα ούτε στην Τουλούζ. Έχουμε το μικρότερο μ.ο. στο πρωταθλημα
Ο κουρτιτς δεν προσφέρει τπτ απολύτως σε ροή αγώνα,τώρα γτ δε βάζει αυτούς τους διαθέσιμους και επιμένει σε ντεφορμε παίχτες που δεν μπορούν άλλο;Για παράδειγμα οταν παίζει ο Βιερίνια αριστερο Μπακ μονίμως τρώμε φάσεις και γκολ,το έχουν πάρει χαμπάρι και τα 5χρονα και επιμένει να τον βάζει
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

cartman έγραψε:Ίβιτς. Ίβιτς. Ίβιτς.
Ότι καλύτερο είχαμε σε προπονητή (κατά την ταπεινή μου γνώμη)επί Σαββίδη αλλά για πολλούς & διάφορους λόγους δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσει. Το τελείως τρελό στην ομάδα μας είναι αυτό με το λάθος timing.Τέτοιου είδους project σαν αυτό που επιχειρεί η ομάδα, είναι φύση αδύνατον να το διαχειριστεί ο Lucescu που έχει μάθει να δουλεύει με άλλο ηλικιακό υλικό. Αυτο το project θα ήταν ιδανικό για τον Abel ο οποίος ήρθε κλασσικά σε λάθος εποχή σε εμάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Δευ 10 Οκτ 2022, 15:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

Με Ίβιτς και Φερέιρα, θα μας είχαν αφήσει προ πολλού χρόνους οι Μπίσεσβαρ, Βιειρίνια, Ζ.Ζίφκοβιτς και δεν θα εμφανίζονταν ποτέ στο χορτάρι της Τούμπας οι Κούρτιτς και Ολιβειρα.

Οι μόνοι που θα είχαν ρόλο στην ομάδα θα ήταν οι Σβάμπ και Καντουρί, ο 1ος ως παράδειγμα επαγγελματία και ο 2ος ως το ποιοτικότερο τέταρτο 8άρι του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια με Βλάνταν και Άμπελ η βασική ενδεκάδα δεν θα είχε κανέναν από τους σημερινούς 31+.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Δευ 10 Οκτ 2022, 15:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

15_50 έγραψε:Με Άμπελ, θα μας είχαν αφήσει προ πολλού χρόνους οι Μπίσεσβαρ, Βιειρίνια, Ζ.Ζίφκοβιτς και δεν θα εμφανίζονταν ποτέ στο χορτάρι της Τούμπας οι Κούρτιτς και Ολιβειρα.

Οι μόνοι που θα είχαν ρόλο στην ομάδα θα ήταν οι Σβάμπ και Καντουρί, ο 1ος ως παράδειγμα επαγγελματία και ο 2ος ως το ποιοτικότερο τέταρτο 8άρι του πρωταθλήματος.

Με λίγα λόγια με Άμπελ η βασική ενδεκάδα, δεν θα είχε κανέναν από τους σημερινούς 31+
Και με Πάμπλο. Είχε καθαρίσει Μπίσε, Καντούρι και ψηλό-Βιερίνια.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Όταν αδυνατείτε να καταλάβετε γιατί η ομάδα οπισθοχωρεί στο τέλος και το αποδίδετε στην κακή φυσική κατάσταση ή και το β' ημίχρονο με τον βάζελο. Φαντάζομαι όταν ο βάζελος κλεινόταν στην περιοχή του στους περσινούς αγώνες, όταν προηγήθηκε, και στον τελικό, ήταν γιατί θα είχε κι αυτός κακή φυσική κατάσταση - και μάλλον θα την έφτιαξε φέτος.
Αλήθεια ξένο ποδόσφαιρο βλέπετε, κι αν βλέπετε τι καταλαβαίνετε; Δηλαδή τοπ ομάδες δεν γυρίζουν την μπάλα στον τερματοφύλακα, δεν κάνουν παράλληλο ποδόσφαιρο, δεν επιδιώκουν σετ παιχνίδι και κατοχή μπάλας, δεν έχουν υπομονή στο παιχνίδι τους;
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Η ομάδα μεταξύ άλλων έχει τεράστιο πρόβλημα ψυχολογίας. Είμαστε μπροστά και αρχίζουν και φόβουνται μήπως και πάρουν τους τρεις βαθμούς και ξεχνάνε ακόμα και θα βασικά

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”