3. Ivan Näsberg
-
Re: 3. Ivan Näsberg
Τον ψηφισα μβπ μονο και μονο γιατι ηταν αξιοπρεπεστατος στο πρωτο του ματς στην ομαδα και δη σε ντερμπι.
- Metagrafakias
Οχι τπτ τρομερο αλλα κανονικος στοπερ που δεν κοστισε τπτ...Για ροτεσιον μια χαρα
Οταν μειναμε πισω στο σκορ εβγαλε τρελο αγχος, δεν μπορουσε ουτε την μπαλα να πετυχει για να την διωξει. Δεν με επεισε, αλλα απο αυτα που διαβαζα περιμενα να δω καναν Κατσικα στην καλυτερη.
-
Δεν μου άρεσε. Δεν μου έβγαλε σιγουριά. Ούτε το άγχος του δικαιολογώ. Έχασε και όλες τις κεφαλιές. Δεν ξέρω.... περισσότερη σιγουριά μου βγάζει ο 18 Κουλιερακης.
Ισχύει ότι δεν μπόρεσε να πάρει κεφάλια από τα αντίπαλα φορ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εντωμεταξυ δεν έχει χάσει μισή φορά τον παίκτη. Εκτός αν είδατε να κάνει κάτι ο σποραρ
Της πλάκας
Παίκτης που ήρθε για βασικός και με τη μπάλα κάτω ήταν αστείος
Θετικό στοιχείο ο τρόπος που έπεφτε στη μπάλα
Παίκτης που ήρθε για βασικός και με τη μπάλα κάτω ήταν αστείος
Θετικό στοιχείο ο τρόπος που έπεφτε στη μπάλα
Πρωτο ματς ηταν με -θεωρητικα- την πιο δυσκολη και φορμαρισμενη ομαδα και ο Σποραρ δν ακούμπησε. Μια χαρα ειναι για rotation
-
Αυτό ακριβώς. Για rotation. Μπακαρα δεν μου φάνηκε. Εδώ καλά καλά δεν έχει το ύψος για να είναι.
Ο τύπος επιλέχθηκε για αντικαταστατης του Κρέσπο. Το πιο βασικό στοιχείο που θα έπρεπε να έχει πρώτα κ πριν απ όλα είναι το παιχνίδι τη μπάλα κ η προώθηση του παιχνιδιού
Ε αυτός σήμερα έδιωχνε τη μπάλα σα να ήταν βόμβα. Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ απ την αρχή δε χρειάζεται να περιμένεις να τα δεις
Ε αυτός σήμερα έδιωχνε τη μπάλα σα να ήταν βόμβα. Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ απ την αρχή δε χρειάζεται να περιμένεις να τα δεις
Πρέπει να έχει φάσεις ο αντίπαλος για να μην κάνει ο παίκτης;;;Πολύ φοβικός παίκτης…Με το που έπαιρνε την μπάλα ήθελε να την διώξει…και ως συνήθως μόνο πίσω..Στο γκολ επίσης έχει κακή τοποθέτηση και φέρει ευθύνη μιας και ή θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στον Βιερίνια ή να είναι πιο ψηλά για να βγάλουν τον Αιτόρ οφσάιντ..Άντε να τον δικαιολογήσουμε για πρώτη εμφάνιση ωστόσο δεν δείχνει να είναι καλύτερος του Καργα..Μακάρι να δείξει περισσότερα..george188 έγραψε:Πόσες φάσεις έβγαλε ο βαζελος για να κριθεί της πλάκας; έτσι για να καταλάβω
-
- Επικοινωνία:
Για 4ος -5ος στόπερ μια χαρά αλλά ως εκεί! Πάντως προσωπικά θα προτιμούσα μια ποιοτικότερη προσθήκη να κάνει τα ρεπό του Inganson αντί αυτού και του Κάργα. Ίσως ο πιο παρανοϊκός μεταγραφικός σχεδιασμός επί Σαββίδη ο φετινός, οπότε δεν ψάχνω να βρω λογική εξήγηση. Οι μισοί παίκτες του ρόστερ δεν θα έπρεπε καν να ήταν εδώ